Dovoz jídla domů Ostrava

2299
11.1.17 13:19

Dovoz jídla domů Ostrava

Ahoj, máte zkušenost s dovozem jídla do domu z Můj nákup Ostrava? Obě děti mi lehly a v tom mrazu se mi je nechce už vůbec někam tahat. Tak jsem to chtěla vyzkoušet - otázka je ovšem, jak je to s kvalitou potravin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1275
11.1.17 13:24

Nejlepší by bylo asi to vyzkoušet :mrgreen: u nás nic takového zatím nemáme takže si to vyzkoušet nemůžu, ale šla bych do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19299
11.1.17 13:34
@Akivasha píše:
Ahoj, máte zkušenost s dovozem jídla do domu z Můj nákup Ostrava? Obě děti mi lehly a v tom mrazu se mi je nechce už vůbec někam tahat. Tak jsem to chtěla vyzkoušet - otázka je ovšem, jak je to s kvalitou potravin…

Mám dobré zkušenosti, beru od nich skoro rok, jednou za měsíc. Vždy vše čerstvé. Nakupuje asi z Kauflandu. Jezdí přesně na dohodnutou hodinu.
Teď vozí do Ostravy i Košík. cz, ten má větší vyběr, bere zboží z Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.1.17 13:41

@KatieAndLily Už mám naházené do košíku a váhám jestli objednat :mrgreen:
@Dixies Jé super, díky za info. Jestli bere z Kaufu, tak asi i ovoce a zelenina budou ok že? Ten Košík. cz taky vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19299
11.1.17 13:53
@Akivasha píše:
@KatieAndLily Už mám naházené do košíku a váhám jestli objednat :mrgreen:
@Dixies Jé super, díky za info. Jestli bere z Kaufu, tak asi i ovoce a zelenina budou ok že? Ten Košík. cz taky vyzkouším :palec:

Můj nákup - většinou večer objednám, oni jedou druhý den ráno nakoupit vše čerstvé, pečivo je někdy ještě trochu teplé, zelenina taky čerstvá a hned dovezou.
Košík. cz - raději s předstihem několika dní, tam je třeba hlídat akce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.1.17 16:22

@Dixies :palec: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...