Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte zkušenost s dovozem jídla do domu z Můj nákup Ostrava? Obě děti mi lehly a v tom mrazu se mi je nechce už vůbec někam tahat. Tak jsem to chtěla vyzkoušet - otázka je ovšem, jak je to s kvalitou potravin…
Nejlepší by bylo asi to vyzkoušet
u nás nic takového zatím nemáme takže si to vyzkoušet nemůžu, ale šla bych do toho ![]()
@Akivasha píše:
Ahoj, máte zkušenost s dovozem jídla do domu z Můj nákup Ostrava? Obě děti mi lehly a v tom mrazu se mi je nechce už vůbec někam tahat. Tak jsem to chtěla vyzkoušet - otázka je ovšem, jak je to s kvalitou potravin…
Mám dobré zkušenosti, beru od nich skoro rok, jednou za měsíc. Vždy vše čerstvé. Nakupuje asi z Kauflandu. Jezdí přesně na dohodnutou hodinu.
Teď vozí do Ostravy i Košík. cz, ten má větší vyběr, bere zboží z Globusu.
@KatieAndLily Už mám naházené do košíku a váhám jestli objednat ![]()
@Dixies Jé super, díky za info. Jestli bere z Kaufu, tak asi i ovoce a zelenina budou ok že? Ten Košík. cz taky vyzkouším ![]()
@Akivasha píše:
@KatieAndLily Už mám naházené do košíku a váhám jestli objednat
@Dixies Jé super, díky za info. Jestli bere z Kaufu, tak asi i ovoce a zelenina budou ok že? Ten Košík. cz taky vyzkouším
Můj nákup - většinou večer objednám, oni jedou druhý den ráno nakoupit vše čerstvé, pečivo je někdy ještě trochu teplé, zelenina taky čerstvá a hned dovezou.
Košík. cz - raději s předstihem několika dní, tam je třeba hlídat akce. ![]()