DPN a výpověď dohodou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proc mas pocit, ze se tady nekdo okrada o prachy? To, ze marodim, je z vaznych zdravotnich duvodu, podotykam, ze nepatrim mezi ty, ktere by marodily jen proto, ze jsou tehotne. A ver tomu, ze kdybych si mohla vybrat, radeji bych mela ukazkove tehu a byla v praci!Ze chci ukoncit PP v teto situaci? O nic neprijdu, kdyz si prectes odpoved vyse.
Diskuze byla zalozena s jasnym dotazem, na coz mi bylo jiz zodpovezeno. Takze dekuji za veskere komentare a timto bych ji ukoncila.
Tak ona myslela, kdybys otehotnela v nasledujicich 3letech, tak bys pak nemela narok na PPM. Ja jsem si pri druhem diteti nepockala ma smlouvu na neurcito, protoze jsme 3 fakt nechteli (uz druhe je z IVF, takze bylo jasno), no a nakonec jsem otehotnela prirozene a mam deti rok od sebe. Bylo docela narocny resit PPM, ale jo, je fakt, ze to jde i bez toho. Ja bych se pripravila o neco pres 120tisic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 Jo, jednak tohle, i když to cloveka, co dalsi dite nechce netrapi, ovsem dovolena za letosni rok je zcela realna… Ale jak pisu moje peníze to nejsou, ze ja se vubec snazim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proc mas pocit, ze se tady nekdo okrada o prachy? To, ze marodim, je z vaznych zdravotnich duvodu, podotykam, ze nepatrim mezi ty, ktere by marodily jen proto, ze jsou tehotne. A ver tomu, ze kdybych si mohla vybrat, radeji bych mela ukazkove tehu a byla v praci!Ze chci ukoncit PP v teto situaci? O nic neprijdu, kdyz si prectes odpoved vyse.
Diskuze byla zalozena s jasnym dotazem, na coz mi bylo jiz zodpovezeno. Takze dekuji za veskere komentare a timto bych ji ukoncila.
No, ja nic na adresu neschopenky nenapsala, ale asi tak koser nebude, kdyz mas potřebu takhle reagovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@1mila2 Jo, jednak tohle, i když to cloveka, co dalsi dite nechce netrapi, ovsem dovolena za letosni rok je zcela realna… Ale jak pisu moje peníze to nejsou, ze ja se vubec snazim.
Vidis to, dovolena me vubec nenapadla. Kdyby mela treba jeste 15dni, tak to taky neni 500kc, ze? No, ale co uz.
Ja jsem taky dalsi nechtěla
ale co uz se dalo delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 píše:
Tak ona myslela, kdybys otehotnela v nasledujicich 3letech, tak bys pak nemela narok na PPM. Ja jsem si pri druhem diteti nepockala ma smlouvu na neurcito, protoze jsme 3 fakt nechteli (uz druhe je z IVF, takze bylo jasno), no a nakonec jsem otehotnela prirozene a mam deti rok od sebe. Bylo docela narocny resit PPM, ale jo, je fakt, ze to jde i bez toho. Ja bych se pripravila o neco pres 120tisic
Samozrejme tomu rozumim, uz v predchozich prispevcich jsem psala, ze si riziko uvedomuji. Me zajimala soucasna situace, proto nato takhle reaguji. Pani nemuze vedet, s cim se clovek potyka a aby se tady na me osocovala, ze nekdo, kdo dalsi deti nechce, tohle nemusi resit… nekdy lze ublizit pouhym slovem. Priste at se pani radeji drzi tematu, ve finale nic neporadila, jen vypsala vlastne duvody, proc to chci udelat. Dekuji.
- Citovat
- Upravit
Proc mas pocit, ze se tady nekdo okrada o prachy? To, ze marodim, je z vaznych zdravotnich duvodu, podotykam, ze nepatrim mezi ty, ktere by marodily jen proto, ze jsou tehotne. A ver tomu, ze kdybych si mohla vybrat, radeji bych mela ukazkove tehu a byla v praci!
Ze chci ukoncit PP v teto situaci? O nic neprijdu, kdyz si prectes odpoved vyse.