Dražby nemovitostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2120
15.3.18 09:38

@xjuklickova zavolejte tomu kdo má dražbu na starosti, popište mu situaci a řekne vám jestli to musí být právnická osoba nebo soused. Ale myslím že i ten soused. Drazime na firmu a ten kdo má plnou moc může drazit za nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27648
15.3.18 09:45

@xjuklickova jde si domluvit právníka, není to problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.3.18 09:55
@xjuklickova píše:
@Peruz no jo, ale komu? Mam se domluvit s pravnikem, nebo zajistit nejakou agenturu, nebo souseda kterému dam plnou moc a on bude ochotny tam jet?

Najdi si advokáta v místě dražby, uděl mu plnou moc a dej pokyny. Easy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
15.3.18 10:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.8.18 20:01

Ahoj. Chtěla bych se zeptat zkušených. Chtěli jsme se zúčastnit dražby. Zaplatili jsme jistinu exekutorovi. Nyní jsme na vážkách. Nakonec jsme si to rozmysleli, protože jsme zjistili další skutečnosti a dražit nechceme. Pokud tedy nebudeme přihazovat a nikdo jiný by se nepřihlásil, nejsme nakonec bráni jako ti, kteří automaticky dávají nejnižší cenu a tím bychom museli nemovitost vydražit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.8.18 22:38
@cher píše:
Já bych si dala pozor na špatnou auru toho domu. Nemyslím si, že se bude dobře bydlet v domě, ze kterého byl někdo násilím vystěhován. Ale já věřím na věci mezi nebem a zemí :kytka:

jak násilím?Zase tak moc bych to neprožívala.Nemovitosti prostě mění své majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
5.9.19 18:57

Jestli ti nevadí, že necháš realitce 100 a více tis. Kč za nic, tak klidně přes realitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
6.9.19 13:56
@Kadlecovka píše:
Tak to přece není, vždy to platí kupující, já když jsem prodávala byt v Praze, tak jsem dokonce narazila na realitní kancelář, která před prodejem vyplácí zálohu.

Ten kupující by stejnou částku zaplatil i majiteli. Sice to platí kupující, ale je to na úkor prodávajícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
6.9.19 13:59

Já vždy prodávala bez realitky, ale chce to mít základní právní povědomí, aspoň o tom, jak napsat kupní smlouvu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.20 19:24

Absolvoval někdo z Vás nějaký kurz zaměřený na takové dražby? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yulia Palok
15.2.21 10:46

@Barca12345 Čtu ještě jednou „Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání“, odstavec: XV. Soudní exekutor vyzývá oprávněného a ty, kdo přistoupili do řízení jako další oprávnění, a ostatní věřitele povinného, kteří požadují uspokojení svých pohledávek při rozvrhu podstaty (§ 69 e. ř. ve spojení s § 336f o. s.ř.), aby soudu sdělili, zda žádají zaplacení svých pohledávek, a upozorňuje, že nepožádají-li o zaplacení před zahájením dražebního jednání, může vydražitel dluh povinného vůči nim převzít (§ 69 e. ř. ve spojení s § 336f o. s.ř.). Může vydražitel dluh povinného vůči nim převzít? Přeberu dluhy povinného po vydražení, pokud před dražbou soudu je nikdo nesdělí, zda žádají zaplacení svých pohledávek? :think: Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max