Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaké druhé poloviny? majitel je teď už skoro mimo hru, barák je exekutora
právě proto, že nevíme kolik je pravá částka dluhu do toho nejdeme…nebudeme platit předem jakési dluhy někoho jinýho, aby pak se objevilo něco dalšího a na to finance opravdu nejsou…navíc nám unikl kupce na byt, takže stejně asi nic nebude… ![]()
Jinak od realitky víme, že mají ještě 2 měsíce smlouvu s pánem domu, mají tam proviz. 200.tis a měli s ním hodně starostí, spousta věcí zatajil, takže dražba je reálně na spadnutí…myslím si, že ani exekutor už tak dlouho čekat taky nechce, je tam více jak půl milionu…
Jak je barak exekutora?
Jinak, pochopila jsem to tak, ze polovina domu se drazi a polovinu ma v prodeji RK? ![]()
@Tereza 1982
Sorry, nejsi zakladatelka, nebo spise jsi neobnovila diskuzi, na to jsem hlavne reagovala… ![]()
@Barca12345 ne, dům je jednoho pána, co má na ten dům exekuci
děkuji za postřehy, za jekékoli rady jsem vděčná, když se v tom člověk nepohybuje, je spousta věcí co se může objevit ![]()
Zdravím,
zkuste se zeptat realitního makléře v naší nové poradně. Poradí Vám zdarma.
Monika
@Tereza 1982 v takovém domě nebudeš nikdy šťastná, je to dům poznamenaný neštěstím druhého a tu energii v sobě ten dům bude nést i nadále. Věř nebo ne, ale vím to z téměř vlastní zkušenosti. Jsou hold věci mezi nebem a zemí. Navíc ten pocit, že kupuji dům výhodně v dražbe na úkor chudáka, který to prostě v životě finančně nezvládl by mě nedal spát. Nikde není napsáno, že vás nemůže potkat v budoucnu něco podobného. Hodně štěstí
@Anonymní píše:
@Tereza 1982 v takovém domě nebudeš nikdy šťastná, je to dům poznamenaný neštěstím druhého a tu energii v sobě ten dům bude nést i nadále. Věř nebo ne, ale vím to z téměř vlastní zkušenosti. Jsou hold věci mezi nebem a zemí. Navíc ten pocit, že kupuji dům výhodně v dražbe na úkor chudáka, který to prostě v životě finančně nezvládl by mě nedal spát. Nikde není napsáno, že vás nemůže potkat v budoucnu něco podobného. Hodně štěstí
Dovolim si vyjadrit svuj nazor - nekdo je citlivejsi a ano, dum pro nej muze mit spatnou energii a nebude v nem chtit zit, na nekoho to nebude mit absolutne zadny vliv…
A za druhe, prosim, nenech se vysmat s temi „chudaky“ v drazbe… toto vim zase z VLASTNI zkusenosti ja… opravdovy chudak je tady v tomto jeden ze sta, protoze drazba nemovitosti neprichazi ze dne na den a je to az krajni reseni.
Potkala jsem neskutecne mnozstvi lidi, kteri o dum prisli v drazbe a chudak nebyl ani jeden…
ANI JEDEN!!!
@Anonymní píše:
nemusíte se obávat, jsem člověk co se v ezoterice a energ. pohybuje a vím jak se těchto energií zbavit i z domu
@Barca12345
VELICE SOUHLASÍM
přesně tak, pán si žil jako král, neplatil nic a teď se diví
nakonec realitka jeho dluhy zaplatí a dům bude pro nás čistý
ve čtvrtek se jedeme znova podívat co a jak budeme dokončovat ![]()
Přesto moc děkuji za rady
každý máme svůj názor a o tom je život
děkuji moc ![]()
Koupil jsem byt v dražbě. Vydražená cena mi pak naskákala o skryté náklady - daně, opravy, připojování energií, atd.. Došlo i nucené vystěhování soudem. Celkově vše trvalo a i když dražba probíhá bez problémů, tak vše trvá několik měsíců. Min. 1/4 roku. Mě peníze lítaly rok a nic jsem neměl. Takže nervy. Nakonec dopadlo vše dobře, ale mnoho jsem tak neušetřil. Podruhé bych do toho nešel. S dražbou se pojí i mnoho rizik. Viz. výbuch domu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Také nikdo na dražbu hypotéku neposkytne. Pokud se vše ale podaří dá se koupit levněji. Přeji hodně štěstí.
@Eskymek píše:
Koupil jsem byt v dražbě. Vydražená cena mi pak naskákala o skryté náklady - daně, opravy, připojování energií, atd.. Došlo i nucené vystěhování soudem. Celkově vše trvalo a i když dražba probíhá bez problémů, tak vše trvá několik měsíců. Min. 1/4 roku. Mě peníze lítaly rok a nic jsem neměl. Takže nervy. Nakonec dopadlo vše dobře, ale mnoho jsem tak neušetřil. Podruhé bych do toho nešel. S dražbou se pojí i mnoho rizik. Viz. výbuch domu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Také nikdo na dražbu hypotéku neposkytne. Pokud se vše ale podaří dá se koupit levněji. Přeji hodně štěstí.
V podstate s tebou souhlasim, az na ty „skryte“ vydaje… protoze opravy se netykaji pouze nemovitosti v drazbe, to co budes platit po vydrazeni (cili dane) je uvedeno jak v zakoniku tak v drazebni vyhlasce a pripojovani energii je docela logicke, vzhledem k tomu, ze se v drtive vetsine pripadu jedna o neplatice…
V životě bych se nenastěhoval do domu draženého v exekuci hanba by mě fackovala…
@denils píše:
V životě bych se nenastěhoval do domu draženého v exekuci hanba by mě fackovala…
Pouze uhel pohledu… a zrejme laika, ze?
@denils píše:
nechápu…ten člověk si za to může sám, když neplatí daně a podobně…ale stejně, našla jsem ČISTOU chatu
a je klid, tohle tahání jestli se bude dražit nebo ne, nebavilo nás to, navíc dům odkoupil jeho kamarád.
takže to bylo vyloženě domluvený
ale víte, kdyby se člověk nezajímal na katastru, tak ten člověk ani neřekl, že tam nějaký dluh je a tak jsem mohla být i já díky němu na dně, bez bytu, s hypotékou a na ulici, není mi ho líto, vůbec ne.
@Tereza 1982 píše:
nechápu…ten člověk si za to může sám, když neplatí daně a podobně…ale stejně, našla jsem ČISTOU chatua je klid, tohle tahání jestli se bude dražit nebo ne, nebavilo nás to, navíc dům odkoupil jeho kamarád.
takže to bylo vyloženě domluvený
ale víte, kdyby se člověk nezajímal na katastru, tak ten člověk ani neřekl, že tam nějaký dluh je a tak jsem mohla být i já díky němu na dně, bez bytu, s hypotékou a na ulici, není mi ho líto, vůbec ne.
No, tak zase bych to nevidela tak cerne, banka by Ti nepustila hypoteku na neco, co je zadluzene…
To oni uz si ohlidaji. A potom katastr neprepise nic, co je zadluzene…