Dražby nemovitostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
572
10.6.13 11:47

Jaké druhé poloviny? majitel je teď už skoro mimo hru, barák je exekutora :-) právě proto, že nevíme kolik je pravá částka dluhu do toho nejdeme…nebudeme platit předem jakési dluhy někoho jinýho, aby pak se objevilo něco dalšího a na to finance opravdu nejsou…navíc nám unikl kupce na byt, takže stejně asi nic nebude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
10.6.13 11:48

Jinak od realitky víme, že mají ještě 2 měsíce smlouvu s pánem domu, mají tam proviz. 200.tis a měli s ním hodně starostí, spousta věcí zatajil, takže dražba je reálně na spadnutí…myslím si, že ani exekutor už tak dlouho čekat taky nechce, je tam více jak půl milionu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.6.13 22:04

Jak je barak exekutora?
Jinak, pochopila jsem to tak, ze polovina domu se drazi a polovinu ma v prodeji RK? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.6.13 22:05

@Tereza 1982
Sorry, nejsi zakladatelka, nebo spise jsi neobnovila diskuzi, na to jsem hlavne reagovala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.6.13 11:19

@Barca12345 ne, dům je jednoho pána, co má na ten dům exekuci :-) děkuji za postřehy, za jekékoli rady jsem vděčná, když se v tom člověk nepohybuje, je spousta věcí co se může objevit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.6.13 15:14

@jaaninnka

Zdravím,
zkuste se zeptat realitního makléře v naší nové poradně. Poradí Vám zdarma.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 08:40

@Tereza 1982 v takovém domě nebudeš nikdy šťastná, je to dům poznamenaný neštěstím druhého a tu energii v sobě ten dům bude nést i nadále. Věř nebo ne, ale vím to z téměř vlastní zkušenosti. Jsou hold věci mezi nebem a zemí. Navíc ten pocit, že kupuji dům výhodně v dražbe na úkor chudáka, který to prostě v životě finančně nezvládl by mě nedal spát. Nikde není napsáno, že vás nemůže potkat v budoucnu něco podobného. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
9649
18.6.13 09:05
@Anonymní píše:
@Tereza 1982 v takovém domě nebudeš nikdy šťastná, je to dům poznamenaný neštěstím druhého a tu energii v sobě ten dům bude nést i nadále. Věř nebo ne, ale vím to z téměř vlastní zkušenosti. Jsou hold věci mezi nebem a zemí. Navíc ten pocit, že kupuji dům výhodně v dražbe na úkor chudáka, který to prostě v životě finančně nezvládl by mě nedal spát. Nikde není napsáno, že vás nemůže potkat v budoucnu něco podobného. Hodně štěstí

Dovolim si vyjadrit svuj nazor - nekdo je citlivejsi a ano, dum pro nej muze mit spatnou energii a nebude v nem chtit zit, na nekoho to nebude mit absolutne zadny vliv…
A za druhe, prosim, nenech se vysmat s temi „chudaky“ v drazbe… toto vim zase z VLASTNI zkusenosti ja… opravdovy chudak je tady v tomto jeden ze sta, protoze drazba nemovitosti neprichazi ze dne na den a je to az krajni reseni.

Potkala jsem neskutecne mnozstvi lidi, kteri o dum prisli v drazbe a chudak nebyl ani jeden… :zed: ANI JEDEN!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
18.6.13 13:55
@Anonymní píše:
@Tereza 1982 v takovém domě nebudeš nikdy šťastná, je to dům poznamenaný neštěstím druhého a tu energii v sobě ten dům bude nést i nadále. Věř nebo ne, ale vím to z téměř vlastní zkušenosti. Jsou hold věci mezi nebem a zemí. Navíc ten pocit, že kupuji dům výhodně v dražbe na úkor chudáka, který to prostě v životě finančně nezvládl by mě nedal spát. Nikde není napsáno, že vás nemůže potkat v budoucnu něco podobného. Hodně štěstí

nemusíte se obávat, jsem člověk co se v ezoterice a energ. pohybuje a vím jak se těchto energií zbavit i z domu :kytka: @Barca12345
VELICE SOUHLASÍM :hug: přesně tak, pán si žil jako král, neplatil nic a teď se diví :P nakonec realitka jeho dluhy zaplatí a dům bude pro nás čistý :kytka: :pankac: ve čtvrtek se jedeme znova podívat co a jak budeme dokončovat :potlesk:
Přesto moc děkuji za rady :hug: :hug: :hug: :hug: každý máme svůj názor a o tom je život :kytka: děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskymek
16.7.13 20:17

Zkušenost

Koupil jsem byt v dražbě. Vydražená cena mi pak naskákala o skryté náklady - daně, opravy, připojování energií, atd.. Došlo i nucené vystěhování soudem. Celkově vše trvalo a i když dražba probíhá bez problémů, tak vše trvá několik měsíců. Min. 1/4 roku. Mě peníze lítaly rok a nic jsem neměl. Takže nervy. Nakonec dopadlo vše dobře, ale mnoho jsem tak neušetřil. Podruhé bych do toho nešel. S dražbou se pojí i mnoho rizik. Viz. výbuch domu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Také nikdo na dražbu hypotéku neposkytne. Pokud se vše ale podaří dá se koupit levněji. Přeji hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
9649
17.7.13 08:12
@Eskymek píše:
Koupil jsem byt v dražbě. Vydražená cena mi pak naskákala o skryté náklady - daně, opravy, připojování energií, atd.. Došlo i nucené vystěhování soudem. Celkově vše trvalo a i když dražba probíhá bez problémů, tak vše trvá několik měsíců. Min. 1/4 roku. Mě peníze lítaly rok a nic jsem neměl. Takže nervy. Nakonec dopadlo vše dobře, ale mnoho jsem tak neušetřil. Podruhé bych do toho nešel. S dražbou se pojí i mnoho rizik. Viz. výbuch domu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Také nikdo na dražbu hypotéku neposkytne. Pokud se vše ale podaří dá se koupit levněji. Přeji hodně štěstí.

V podstate s tebou souhlasim, az na ty „skryte“ vydaje… protoze opravy se netykaji pouze nemovitosti v drazbe, to co budes platit po vydrazeni (cili dane) je uvedeno jak v zakoniku tak v drazebni vyhlasce a pripojovani energii je docela logicke, vzhledem k tomu, ze se v drtive vetsine pripadu jedna o neplatice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denils
30.8.13 22:20

V životě bych se nenastěhoval do domu draženého v exekuci hanba by mě fackovala…

• Citovat
  • Upravit
9649
31.8.13 08:14
@denils píše:
V životě bych se nenastěhoval do domu draženého v exekuci hanba by mě fackovala…

Pouze uhel pohledu… a zrejme laika, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
4.9.13 08:43
@denils píše:

nechápu…ten člověk si za to může sám, když neplatí daně a podobně…ale stejně, našla jsem ČISTOU chatu :-) a je klid, tohle tahání jestli se bude dražit nebo ne, nebavilo nás to, navíc dům odkoupil jeho kamarád. 8) takže to bylo vyloženě domluvený :roll: ale víte, kdyby se člověk nezajímal na katastru, tak ten člověk ani neřekl, že tam nějaký dluh je a tak jsem mohla být i já díky němu na dně, bez bytu, s hypotékou a na ulici, není mi ho líto, vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.9.13 12:34
@Tereza 1982 píše:
nechápu…ten člověk si za to může sám, když neplatí daně a podobně…ale stejně, našla jsem ČISTOU chatu :-) a je klid, tohle tahání jestli se bude dražit nebo ne, nebavilo nás to, navíc dům odkoupil jeho kamarád. 8) takže to bylo vyloženě domluvený :roll: ale víte, kdyby se člověk nezajímal na katastru, tak ten člověk ani neřekl, že tam nějaký dluh je a tak jsem mohla být i já díky němu na dně, bez bytu, s hypotékou a na ulici, není mi ho líto, vůbec ne.

No, tak zase bych to nevidela tak cerne, banka by Ti nepustila hypoteku na neco, co je zadluzene… ;) To oni uz si ohlidaji. A potom katastr neprepise nic, co je zadluzene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí