Dráždivé mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
21.12.18 06:15

U nas bylo to same. Nasi male je ted 10 tydnu. Neustale chce byt u me a nejlepe v chuzi, aby vsechno pozorovala a mela prehled. Uz jsem z toho byla zoufala, nemohla jsem ani umyt nadobi, uvarit, vycistit zuby- nadlidsky vykon. Pak jsem si rekla, ze ji musim ucit nechavat po chvilkach samotnou. Tak jsem davala na decku, do houpatka. Nejdriv vydrzela tak 30 sekund a zacal rev😃 ale postupne uz tam vydrzi, ze stihnu pouklizet aspon v ramci moznosti, uvarit neco rychleho. A vetsinou na etapy. Proste nektere miminka vyzaduji vic pozornosti. Velky spac to taky neni. Vzala jsem si kocar do bytu a vzdy kdyz ji uspim, vlozim do kocarku a jeste s ni pohupuju, pustim k tomu bily sum. Rucicky ji taky budi. Ale to za par tydnu prejde. Ani nebudu psat nektere reakce z meho okoli, ze ji rozmazluju nosenim apod. Nenech se vykolejit, zkratka casem az se budou umet zabavit i sami to bude treba lepsi. Chapu te, nekdy je to tezsi, nez jsme si myslely.. Co me drzi nad vodou je to, ze vim, ze jednou se to zlepsit musi. Jednou se i my vyspime :) Je to zivot vzhuru nohama, vse nove.. ale bude lip! a pak prijdou zuby a dalsi veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 20:53

@Kokino22 Jo to by mě zajímalo kdy se vyspime :D :D hrozne mi chybí uspokojit moje potřeby :( je to sobecky ale je to tak , vana umýt si vlasy v klidu hezky se namalovat .. a jít na procházku s kočárem třeba s kamoskou na kafe .. neexistuje :D než jdem ven jsem spocena hodim na sebe tepláky vlasy do drdolu a jedem s revem :potlesk: hrozne doufám ze se to zlepší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.18 23:06
@Anonymní píše:
@Kokino22 Jo to by mě zajímalo kdy se vyspime :D :D hrozne mi chybí uspokojit moje potřeby :( je to sobecky ale je to tak , vana umýt si vlasy v klidu hezky se namalovat .. a jít na procházku s kočárem třeba s kamoskou na kafe .. neexistuje :D než jdem ven jsem spocena hodim na sebe tepláky vlasy do drdolu a jedem s revem :potlesk: hrozne doufám ze se to zlepší

Zlepsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 14:19

@Limi123 objednala jsem hacku , poslední možnost 😄 pořad na ruce a koloběh krmeni a následného pláče s uspavanim je hrůza , doufám ze to je jen bříškem a vyhrabem se z toho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1557
25.12.18 20:21

Nase mala, ted uz rocni byla presne stejna… od narozeni jen rvala, spala max pul hodky v kuse. V kocarku nastesti dyl, to bylo jediny, kde nevyrvavala. Celou prvni zimu jsem prochodila s kocarem. V noci to bylo hrozny a zlepsilo se to az pred par tydny. Prvniho pul roku jsem ji nosila na tygrika, jinak jen vyrvavala. Nemohla jsem si ani sednout, musela jsem porad pohupovat. Bylo to fakt na palici. Je to mala vztrklina i ted, ale co ji zacaly zajimat hracky, jak zacala vnimat okoli, s kazdym pokrokem je to lepsi a lepsi :) nikdy si nevzala dudlik a to jsem se fakt snazila :lol: nejaky nositko… vubec. Proste jen na tygrika. Zase mela asi dost posileny zada a brisko. Ve dvou mesicich se zacala pretacet na bricho a co zacala stat a chodit, tak se mi nestalo, ze by se pri padu majzla do hlavy. Vzdycky to tesne nad zemi ubrzdi a nejde az na hlavu :D moje potreby jsem polehounku zacala uspokojivat tak v jejim pul roce. Obcas si v klidu dojit na velkou a dat si 2× do tydne behem 10 minut obed… ale vydrz. Opravdu to bude lepsi a lepsi. Zase si toho budete vazit :lol: je to na hlavu, ted se usmivam, ale kolikrat jsem v noci bouchla pesti do zdi, abych to ze sebe vypustila, vzteky jsem rvala nevyspala… neboj, obrn se, zkousej co zabira a vydrz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.1.19 15:41

Můžu se zeptat jak jste se dostali k diagnóze dráždivé dítě? Když jsem volala s brekem pediatrii,že pořád brečím a nicnepomaha,jen prso, prohlídky ho a řekl,že to bude bříško. Ale mě se to nezdá, ráda bych vyšetření od neurologa, abych si byla jistá. Musí nás tam poslat pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 17:42

@Liliiii diagnózu jako takovou nemáme ale presla jsem k jiné pediatricce protože první na moje otázky ze pořad pláče a nespi pořad svadela na to ze ji moc pozoruju a nebo na bříško , no bříško je dost možný ale je to extrém a nezdá se mi to , presla jsem k jiné a resi to o hodně víc , za prve dala mlicko proti blinkani pokud to nepomůže , pak navrhla test na alergii na kravske mleko , a řekla ze se zda drazdivejsi , na neuro chodíme kam jsem se objednala sama .. uvidíme co nám řekne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.19 19:54

@Liliiii jinak jak částo ti brečí ? Pokud hned po jídle bříško to byt muže jen ,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.19 22:26
@Liliiii píše:
Můžu se zeptat jak jste se dostali k diagnóze dráždivé dítě? Když jsem volala s brekem pediatrii,že pořád brečím a nicnepomaha,jen prso, prohlídky ho a řekl,že to bude bříško. Ale mě se to nezdá, ráda bych vyšetření od neurologa, abych si byla jistá. Musí nás tam poslat pediatr?

Na neurologii. Ale byli jsme tam s necim jinym. K cemu ti bude ta diagnoza? Znamena to jen, ze ma vyssi neurosvalovou odpoved, nez je bezne. Nic se s tim nedela. Je to uplne jedno, jestli je drazdive, nebo ne. Musis proste pockat, vyroste z toho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure