Dráždivý kašel, alergie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
26.2.12 12:12

Simonečko, tak žeby ten Zodac byl silnější? Naštěstí pak to škrábání v krku večer přestalo, jenže ráno zase začalo a Alerid vůbec nezabral. To když jsem brala ten xyzal ráno i večer, tak mi bylo dobře, teda až na tu ospalost. Zítra zavolám na alergologii, že to nezabírá, což by mělo hned že, nebo že by až po delším užívání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.2.12 12:33

Simonečko, máš tohle :http://www.lekarna.cz/…sek-k-inhal/. Vyplachuješ si jen ústa nebo raději vyčistíš zuby? někdy mám pocit, že možná to špatně vdechuji. A po vdechnutí na plícním mně učili vydechnout ústy a na alergologii nosem, tak teď nevím, co je správné a snad to je jedno. Ten preventan je na imunitu že? Mně doktorka dala Luivac, ale mám ho užívat až od začátku března a musím být zdravá, žádné teploty a tak.

Holky, co máte děti alergiky, můžu se zeptat, od kdy se to u ních projevilo. Můj roční syn je na Aeriusu, je ještě malý na alergologické testy, až teprve ve dvou letech, tak se bojím, co z toho vyleze :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.2.12 12:56

no já bych řekla,že to nezabere hned,až tak za druhý,třetí týden bylo znát zlepšení-byla jsem schopna fungovat.
pokud máš ten symbicord,tak si zvedni dávky 2× vdech ráno+v poledne +večer.
po zlepšení symbicord dej na udržovací dávku-já si dávám 1 vdech ráno.abych nebyla závislák
asi má možná zodak jiné složení než xyzal,nevím.mamine taky xyzal nezabral.

Andrejka1 píše:
Simonečko, tak žeby ten Zodac byl silnější? Naštěstí pak to škrábání v krku večer přestalo, jenže ráno zase začalo a Alerid vůbec nezabral. To když jsem brala ten xyzal ráno i večer, tak mi bylo dobře, teda až na tu ospalost. Zítra zavolám na alergologii, že to nezabírá, což by mělo hned že, nebo že by až po delším užívání?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.2.12 12:58

mě to učili výdech,pak dáš inhalátor do pusy a zhluboka vdechneš a asi 10 sekund zadržíš dech,pak normálně vydechneš,jak ti to vyhovuje.
po tom si čisím zuby,abych nemela divně v puse.
jinak moje dítko má často rýmu,tak nám rovnou dali na orl Aerius-dávám mu při potížíš lžíci denne a je to pak dobré.bere ho tak od tech 2 let.
a ještě stříkám vincentku do nosu jemu i sobě.

Andrejka1 píše:
Simonečko, máš tohle :http://www.lekarna.cz/…sek-k-inhal/. Vyplachuješ si jen ústa nebo raději vyčistíš zuby? někdy mám pocit, že možná to špatně vdechuji. A po vdechnutí na plícním mně učili vydechnout ústy a na alergologii nosem, tak teď nevím, co je správné a snad to je jedno. Ten preventan je na imunitu že? Mně doktorka dala Luivac, ale mám ho užívat až od začátku března a musím být zdravá, žádné teploty a tak.Holky, co máte děti alergiky, můžu se zeptat, od kdy se to u ních projevilo. Můj roční syn je na Aeriusu, je ještě malý na alergologické testy, až teprve ve dvou letech, tak se bojím, co z toho vyleze :( .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
26.2.12 13:01

jj tenhle inhalátor přesně používám.jestli ho používáš dobře zjistíš,když vdechneš ten prášek,tak v puse budeš mít jakoby divně.

Andrejka1 píše:
Simonečko, máš tohle :http://www.lekarna.cz/…sek-k-inhal/. Vyplachuješ si jen ústa nebo raději vyčistíš zuby? někdy mám pocit, že možná to špatně vdechuji. A po vdechnutí na plícním mně učili vydechnout ústy a na alergologii nosem, tak teď nevím, co je správné a snad to je jedno. Ten preventan je na imunitu že? Mně doktorka dala Luivac, ale mám ho užívat až od začátku března a musím být zdravá, žádné teploty a tak.Holky, co máte děti alergiky, můžu se zeptat, od kdy se to u ních projevilo. Můj roční syn je na Aeriusu, je ještě malý na alergologické testy, až teprve ve dvou letech, tak se bojím, co z toho vyleze :( .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.2.12 17:57

Simonečko, prozatím mám po jednom dechu ráno a večer, ale že bych si prozatím přidala to poledne? A zjara se ti to pak zlepší? Ale nechápu, že ze dne na den najednou něco takového mám, jsem do té doby žádné takové problémy neměla, jen mi nedávno objevili alergii na mléko a ejhle, za pár dnů zas toto. A ten Preventan ti pomáhá. Kolik je tvému malému? Můj čtyřletý také často trpí na rýmy, a k tomu ještě na tu zadní rýmu, nepamatuji, že by mu kdy teklo z nosu. Přemýšlím, zda by mu třeba ten Aerius také nepomohl. Roční syn bere 2,5 ml, tak kouknu, kolik může čtyřletý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tenezmik
26.2.12 19:20
Andrejka1 píše:

Prvnímu klukovi se to projevilo ve 2 letech,tedˇ je mu 12,holce v 9 měsících a je jí 6 a nejmenšímu asi ve 2 měsících a jsou mu 2 roky. A Preventan opravdu pomůže a u malého Imunoglukan v sirupu. A plus ještě vitamíny :pankac:

• Citovat
  • Upravit
426
2.1.13 20:33

Ahoj, před 14 dny jsem měla dráždivý kašel po rýmě, trval asi 10 dní a s pomocí sirupu jsem se ho zbavila, ale dneska 3. den mám také kaše, ale jen večer, asi po 19 večer, jakoby z ničeho nic. V noci mě nebudí, ráno i odpoledne o tom nevím a na večer úplně záchvaty a pocit, že mě něco šimrá v hrtanu??? :? Nemáme doma nic nového ani nic nového nepoužívám, alergii prý na nic nemám, tak už nevím co to je. Občas mě z toho zakašlání až natáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.4.13 13:11

Prosim o radu. Jsem ve 4 měsíci těhotenství a uz měsíc me dráždí silný kašel často i s vykašlavaním ošklivých hlenů, v poslední době se prokašlu i ke zvracení. Kašlu rano, odpoledne i večer a v noci me to budí. Vše mi začalo v době, kdy jsme vemdomě začali topit krbovymi kamny.. jelikoz jsem těhotná, tak se mnou nic moc doktoři nechtějí delat. Doporučovali mi nějaké sirupy, ale to je marné. Nemáte někdo prosim s tímhle zkušenost? Dekuji moc všem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí