Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@draga píše:
prposím tě a co měl za bacila víš? nebyla to třeba campylobakterie? myj synek jí chytil když mu byly 3 roky, měl strašný průjmy až s krví a když nás konečně pustili po týdnu domů z nemocnice, že je ok tak doma večer z ničeho nic začal blinkat a to to lítalo......ten den mi volala doktorka výsledky že je to právě ta bakterie…takže klidně ti to mohlo připadat, že už je to srovnaný a přitom to ještě úplně v pořádku nebylo…každopádně přeji ať je brzo líp…borůvky jsem mu dávala mražený ale až když už mu bylo fakt líp
Drago,byla to ta bakterie kterou tady zminuješ..dnes mi to zavolala pediatrička a hned nás poslali na bulovku…naštěstí po vyšetření nás propustili domů,že prcek už se s tím porval a je téměř zdráv..ovšem být to prý o týden dřív..nechali si nás tam..jako vás týden…díky silnému imunitnímu systému ten souboj nad tím hnusem vyhrál…
@zlatinko9 Gratuluji k uzdravení, držím palce at prechod na normalni stravu probehne v klidu.
@AniNevim píše:
@zlatinko9 Gratuluji k uzdravení, držím palce at prechod na normalni stravu probehne v klidu.
Děkuji velice,jsem moc štastná,že ten můj zlatínek tak statečně bojoval a snad se brzy úplně vyzdravíme a budeme zas hodovat… ![]()
@zlatinko9 tak hlavně že už to máte vyřešený…ono u těch malých dětiček, je to vždy nepříjemné…ale nás v nemocnici nenechali, že by věděli že má campylo…on měl při tom jak mu vylítla horečka febrilní křeč…takže proto nás tam drželi, to že kadí krev je ani moc nezajímalo …výsledek nám volala mudra až když už jsme byli doma
a ani jsme to nemuseli hlásit na hygieně a doktorka říkala, že na to stejně nic nedávají…
tak ať už je jen a jen dobře ![]()