Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.23 12:26
@thalasan píše:
Ty jo vytáhnout tady bf obuv, ty si sadista že? Bylo hned jasné, že tě sežerou. Ono je totiž špatně, když noha vypadá jako noha a ne jako trojúhelník :jazyk:
Bf je strašně specifické a líbí se poměrně úzké skupině lidí, není to mainstream, nepočítej, že zrovna tady ti to někdo pochválí. Takže záleží jak to bude v práci, v bývalé práci u nás nebyl problém, nikdo neřešil, pokud byli kožené. Ale možná se připrav i na tu možnost, že u vás je mít nebudeš moct mít a jak to pak budeš řešit.

No koukám, že asi žiju v jiným světě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 12:28
@Semtex píše:
Tak prave kvůli zdravotní stránce já barefoot nemohu nosit vůbec :mrgreen: zakotvila jsem u těch svycarskych zdravotních bot, jejich pantofle taham doma už třetím rokem nonstop a porad vypadaji jako nový, i ven v tom kolikrát jdu a pak otřu, a chodidla mě konečně neboli🙏 Nějak mi uniká, proč dávat x tisíc za botu, která má ten efekt, jako bys ji vůbec neměla (v zástavbě tedy spíše minus)

Hele mě to moc nevyhovuje jak je to hrozně tenké, musím do toho nosit speciálně upravenou vložku od podoložky, aby jsem kvůli tomu haluxu správně našlapovala. Ale ten tvar je zase pro mě top :lol:

• Citovat
  • Upravit
2932
2.3.23 12:34
@unuděná píše:
@thalasan No ne, tak ono nejde o to, zda se nám BF líbí nebo ne.Mě se nelíbí ani sukně nebo současná móda kalhot do pasu a do nich zastrkaných halenek. Přesto prostě když mám nějaký dress code, tak se ho musím držet nebo holt riskovat, že budu za trapku plus že poběží firmou oběžník s připomínkou toho, jak se (ne)oblékat a (ne)obouvat ;) Bych mohla vykládat, jak jsem po rodičáku doplňovala šatník, to bylo peklíčko. Z mých oblíbených pružných kalhot, mikinových šatů a conversek do bussines oblečení, to nechceš :P

Hele chápu, že dress code je dress code, ale uznej, že tady se to vždycky zvrhne v urážení a hodnotí se hlavně to zda se to dotyčnému líbí :lol:

Jo já jsem už 5 let na RD, v září mě to taky čeká :mrgreen: a tak jsem si zvykla na legíny a mikinove šaty :,( :mrgreen: školka, hřiště, místní sámoška ideál :pankac: ale já hodlám jít práce s firemním oblečením, takže to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
2.3.23 12:40
@thalasan píše:
Hele chápu, že dress code je dress code, ale uznej, že tady se to vždycky zvrhne v urážení a hodnotí se hlavně to zda se to dotyčnému líbí :lol:Jo já jsem už 5 let na RD, v září mě to taky čeká :mrgreen: a tak jsem si zvykla na legíny a mikinove šaty :,( :mrgreen: školka, hřiště, místní sámoška ideál :pankac: ale já hodlám jít práce s firemním oblečením, takže to jde

Nikdo nikoho neurazí. Zakladatelka se ptá na smart casual. Dostala tu tipy i s obrázky. To „stmart“je tam důležité. Týká se právě a velice obuvi a doplňků. Pokud je jí jedno, v čem chodí, nemusí se ru ptát. :nevim: l

• Citovat
  • Upravit
14627
2.3.23 12:54
@Anonymní píše:
Hele mě to moc nevyhovuje jak je to hrozně tenké, musím do toho nosit speciálně upravenou vložku od podoložky, aby jsem kvůli tomu haluxu správně našlapovala. Ale ten tvar je zase pro mě top :lol:

Jako tvar beru, že je přirozený, o tom žádná. Ale proste nevybrala bych si, no :lol: a mám rada, když mají boty pořádnou podrazku, ale ne tvrdou přitom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
2.3.23 12:56
@Aleriga píše:
Nikdo nikoho neurazí. Zakladatelka se ptá na smart casual. Dostala tu tipy i s obrázky. To „stmart“je tam důležité. Týká se právě a velice obuvi a doplňků. Pokud je jí jedno, v čem chodí, nemusí se ru ptát. :nevim: l

Hele mě je to fuk :nevim: :lol: mě jen ty komentáře, že je šmudla a klaun včetně fotky jako urážky přišly, ale vůbec mě to nepřekvapilo :nevim: nic víc nic míň. Stačilo napsat, že k dress codu se to nehodí. Jinak v bf chodí hlavně proto, že ji není jedno v čem chodí. Jen má jiný vkus a názor, netřeba urážek. Ale věřím, že ji diskuze určitě velmi pomůže a ona si to vše v hlavě poskládá a názor si utvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.3.23 14:34

@thalasan Jé, tak zrovna klauna jsem dala já, urážka to určitě nebyla, trocha humoru snad neuškodí nikomu. Ale nedala bych to sem nebýt toho, že se tu několik holek zastávalo BF obuvi s tím, jak je krásná a stylová :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.3.23 14:41
@Anonymní píše:
Co je na barefoot botech špatného? Šéfka na pohovoru měla chelsea boty. Já je mám též, akorát jsou barefoot se širokou špičkou a nulovým dropem. Mám od dětství velký halux a barefoot je moje spása. Od té doby co je mám, nevím co jsou bolesti. Doporučuji se podívat třeba na Be Lenka barefoot. Nemyslím botasky, ale baleríny, chelsea boty, polobotky vypadají fakt hezky. Barefootem jsem nemyslela, že přijdu bosa nebo ve figefingers :lol:
Jinak co jsem se rozhlížela, tak většina lidí tam měla klasické tenisky. Akorát ty vysoky manažeři, kterým jezdí delegace ze zahraničí tak byli většinou business casual oblečení.

Prosim te, barefoot boty jsem nasla uz i v casopise Marianne jako reklamu, docela me to pobavilo…takze uz razi cestu a ze nad nimi nekdo ohrnuje nos ti muze byt nekde… :mrgreen: Ja si treba zdravi huntovat kvuli praci nehodlam, uz je dost, ze tam x hodin sedim na zadku, jeste abych si nicila nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.3.23 14:52

@unuděná : hele…Stylova elegance…modni casopis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne no, ja chapu, ze to vetsinove mysleni je jinde, ale to bych tady mohla spustit tiradu na spoustu jinych veci a budem nekde uplne jinde taky :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.03.23 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
2.3.23 14:54
@unuděná píše:
@thalasan Jé, tak zrovna klauna jsem dala já, urážka to určitě nebyla, trocha humoru snad neuškodí nikomu. Ale nedala bych to sem nebýt toho, že se tu několik holek zastávalo BF obuvi s tím, jak je krásná a stylová :mavam:

Tak někomu přijdou pěkně :nevim: to je špatně? Já beru, že se líbí opravdu málokomu, ale fakt takový lidé existují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.3.23 14:57
@beruska9 píše:
@unuděná : hele…Stylova elegance…modni casopis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne no, ja chapu, ze to vetsinove mysleni je jinde, ale to bych tady mohla spustit tiradu na spoustu jinych veci a budem nekde uplne jindr :mrgreen:

No má je na zahradě, tam za mě sedí v pohodě a elegantní pro krtky budeš :lol: SC nebudeš :lol: Ne, mě se celkem některé líbí, ale vezmu si je na výlet nebo procházku s dětmi, ne do kanceláře, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.3.23 14:58

@unuděná : no vidis, a ja klidne jo, a co si kdo o tom mysli je mi volne :mrgreen: A jeste mam jedny krasne zlute :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.3.23 14:58
@beruska9 píše:
@unuděná : no vidis, a ja klidne jo, a co si kdo o tom mysli je mi volne :mrgreen: A jeste mam jedny krasne zlute :pankac:

V tom případě může jít zakladatelka klidně i v tom norském svetru a říct „je mi volný, co si kdo pomyslí“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
2.3.23 15:06

Tak některé BF boty bych si klidně do kanceláře vzala :nevim: nevidím na nich nic špatného.
Schválně jsem teď lehce koukla na net a vybrala bych si :D

• Citovat
  • Upravit
116209
2.3.23 15:12
@Pitaya1 píše:
Tak některé BF boty bych si klidně do kanceláře vzala :nevim: nevidím na nich nic špatného.
Schválně jsem teď lehce koukla na net a vybrala bych si :D

Ty jsou pěkný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat