Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.23 10:21
@Mamhlucnehosouseda píše:
To je ostuda, kdyz se žena neumí obléct a cely zivot nosi jen džíny, mikinu a tenisky.

Vy musíte být pěkně povrchní. Až budete dělat na dětské onkologii tak teprve poznáte co je důležité.
A manžel si naopak často utahuje z těch vystajlovavých dam a často mi děkuje za to, že jsem normální a nevadí mi lézt třeba s klukama na stromy a hrabat se v bahne :*

• Citovat
  • Upravit
14600
2.3.23 10:21
@Anonymní píše:
Nebo tyto?

Ee :lol: celkově ale nemám rada mokasiny. Ale abych teda taky šla s kůží na trh, mám rada zdravotní obuv Joya, plánuji si pořídit od nich tenisky, mají v akci tyhle a tím, ze mám spoustu svrsku v pískové nebo bile barvě, nebo růžové, by se mi k šatníku i hodily. Jsem na rodičáku, na na běhání venku s dětmi a kočárkem je chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
2.3.23 10:22
@Aleriga píše:
Já netvrdím, že nejsou zdravé, nevím. Netvrdím, že je nenosí ženy po třicítce, nosí. Elegantní to ale není ani omylem. Ty se tu ptáš na dresscode do práce. Píši, že obuv by měla být čistá, nepoškozená, nejlépe kožená, s podpatkem mezi 3 a 7 centimetry. Pokud si vezmeš barefoot k čemukoliv, budeš vypadat jako šmudla, tvoje volba.

Souhlasím, prostě to praští do očí. Aspoň na ty první dny v nové práci bych raději splynula s davem. A až okoukne co kolegyně nosí tak uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 10:24
@Anonymní píše:
Vy musíte být pěkně povrchní. Až budete dělat na dětské onkologii tak teprve poznáte co je důležité.
A manžel si naopak často utahuje z těch vystajlovavých dam a často mi děkuje za to, že jsem normální a nevadí mi lézt třeba s klukama na stromy a hrabat se v bahne :*

Hezky to otáčíš :D jsi ukazkovy demagog. Hnedka vytáhnout dětskou onkologii jako argument je síla :D bravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
2.3.23 10:25
@Anonymní píše:
A manžel si naopak často utahuje z těch vystajlovavých dam a často mi děkuje za to, že jsem normální a nevadí mi lézt třeba s klukama na stromy a hrabat se v bahne :*

A jak to souvisí s novou prací a dresscodeem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 10:25
@Aleriga píše:
Já netvrdím, že nejsou zdravé, nevím. Netvrdím, že je nenosí ženy po třicítce, nosí. Elegantní to ale není ani omylem. Ty se tu ptáš na dresscode do práce. Píši, že obuv by měla být čistá, nepoškozená, nejlépe kožená, s podpatkem mezi 3 a 7 centimetry. Pokud si vezmeš barefoot k čemukoliv, budeš vypadat jako šmudla, tvoje volba.

V tom se asi neshodneme. U manžela ve firmě nosí spoustu lidí barefoot, nikoho by prý nenapadlo se nad tím pozastavit. Jinak ve smart casual dress codu jsem nikde nenašla, že by boty měly mít nějaký podpatek :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 10:26
@Aleriga píše:
Nosím lodičky na cca 6 až 7 cm podpatku, v létě páskove střevíčky, pokud to jde, tak na klínu nebo i platformě, v zimě kozačky na podpatku. :nevim:

Good for you :kytka: :lol:

• Citovat
  • Upravit
115957
2.3.23 10:28
@Anonymní píše:
V tom se asi neshodneme. U manžela ve firmě nosí spoustu lidí barefoot, nikoho by prý nenapadlo se nad tím pozastavit. Jinak ve smart casual dress codu jsem nikde nenašla, že by boty měly mít nějaký podpatek :think:

Vždyť si obleč co chceš, založilas diskuzi, ale rady se ti nelíbí. Klidně běž v mikině a teniskach. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 10:28
@Mamhlucnehosouseda píše:
Hezky to otáčíš :D jsi ukazkovy demagog. Hnedka vytáhnout dětskou onkologii jako argument je síla :D bravo

No vytáhla jsem ji protože jsem tam doteď pracovala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
2.3.23 10:30
@Anonymní píše:
V tom se asi neshodneme. U manžela ve firmě nosí spoustu lidí barefoot, nikoho by prý nenapadlo se nad tím pozastavit. Jinak ve smart casual dress codu jsem nikde nenašla, že by boty měly mít nějaký podpatek :think:

Jistě. Ale podívej se na sebe občas do zrcadla. I zezadu..
Zhruba takto vypadá moje obuv do práce. A to je mi pětapadesát.

• Citovat
  • Upravit
53190
2.3.23 10:31
@Anonymní píše:
Nebo tyto?

Ne, každé vypadají jako šmajdy, na sandály do kanceláře úplně zapomeň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
@Anonymní píše:
No vytáhla jsem ji protože jsem tam doteď pracovala. :zed:

Tak teď jdeš pracovat jinam, kde platí určitá pravidla.
Ve zdravotnictví jsi taky měla specifický oděv a obuv.
Hele, já pracovala léta v korporatu, kostýmy, lodičky. Brala jsem to jako pracovní oděv, na cestu domů jsem se převlékla. :lol:
Dostalas tu mraky tipů, je jen nba tobě jak s tím naložíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@aiwwa píše:
A jak to souvisí s novou prací a dresscodeem?

A jak souvisí s dress codem, když mi paní napíše, že jsem ostuda? To je prostě ponižující jednání.

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
@aiwwa píše:
A jak to souvisí s novou prací
 Omyl

Příspěvek upraven 02.03.23 v 10:36

• Citovat
  • Upravit
115957
2.3.23 10:32