Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.23 10:35
@aiwwa píše:
Tak teď jdeš pracovat jinam, kde platí určitá pravidla.
Ve zdravotnictví jsi taky měla specifický oděv a obuv.
Hele, já pracovala léta v korporatu, kostýmy, lodičky. Brala jsem to jako pracovní oděv, na cestu domů jsem se převlékla. :lol:
Dostalas tu mraky tipů, je jen nba tobě jak s tím naložíš.

Vždyť jsem ale tady kolikrát psala, ze dle typů tady se kouknu zatím po nějakém saku, kalhotách a halence a postupně dokoupím po tom.
Jen nevím, proč by mi někdo měl říkat, že jsem ostuda proto, že jsem chodila v džínách, teniskách a mikině.

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
2.3.23 10:37
@aiwwa píše:
Co?

Omlouvám se, chtěla jsem reagovat na zakladatelku, omyl. Omluva. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1049
2.3.23 10:38

No, že dostaneš sodu kvůli těm pleteným šatům jsem čekala, fakt jsou mimo. Ale bf boty nikdo řešit nebude. Pracuji pro korporát, skoro 17let a máme kolegu, co chodí v lodičkách a nikdo to neřeší. Řeší se pouze otevřená obuv, typu sandály, žabky a páskové boty. Jinak třeba ty belenky nebo Angeles vypadají pěkně. A pokud budete mít v interním předpisu třeba lodičky, tak si časem pořídis něco na mírném podpatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Aleriga píše:
Jistě. Ale podívej se na sebe občas do zrcadla. I zezadu..
Zhruba takto vypadá moje obuv do práce. A to je mi pětapadesát.

To se koukám denně, ve slimkách mám zadek fakt pěknej :lol:

• Citovat
  • Upravit
116071
@Aleriga píše:
Omlouvám se, chtěla jsem reagovat na zakladatelku, omyl. Omluva. :srdce:
:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116071
2.3.23 10:39
@Anonymní píše:
To se koukám denně, ve slimkách mám zadek fakt pěknej :lol:

Tak toho využij, že máš super postavu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116071
2.3.23 10:40
@Anonymní píše:
Vždyť jsem ale tady kolikrát psala, ze dle typů tady se kouknu zatím po nějakém saku, kalhotách a halence a postupně dokoupím po tom.
Jen nevím, proč by mi někdo měl říkat, že jsem ostuda proto, že jsem chodila v džínách, teniskách a mikině.

To ti napsal místní troll, ostatní se ti snažíme poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 10:41
@mapu píše:
No, že dostaneš sodu kvůli těm pleteným šatům jsem čekala, fakt jsou mimo. Ale bf boty nikdo řešit nebude. Pracuji pro korporát, skoro 17let a máme kolegu, co chodí v lodičkách a nikdo to neřeší. Řeší se pouze otevřená obuv, typu sandály, žabky a páskové boty. Jinak třeba ty belenky nebo Angeles vypadají pěkně. A pokud budete mít v interním předpisu třeba lodičky, tak si časem pořídis něco na mírném podpatku.

Na pletené šaty jsem chtěla znát názor a teď už chápu, že to není vhodné. Stačilo napsat, že to vhodné není, nehodí se to. Někteří si ale prostě urážení neodpustí.
Moc díky za tip a trochu uklidnění :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 10:42
@aiwwa píše:
To ti napsal místní troll, ostatní se ti snažíme poradit.

Aha, tak to jo, asi si to moc beru :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 10:49

Takovéto svetříky se prosím taky nehodí?

• Citovat
  • Upravit
4091
2.3.23 10:51

Problém barefoot bot je v tom, že jaksi z podstaty jejich principu (neutlačuje nohu, nemá podpatek) v nich jakákoli noha vypadá jako příliš velká ploutev, a na to nejsme zvyklí, takže se to považuje za neestetické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
2.3.23 10:52
@Anonymní píše:

Ten druhy u nas s klidem ano. K tmavym dzinum treba uplne v pohode. Ale to proto, ze u nas se nosi fakt SC, ne BC. A ja bych doporucila ten chino strih kalhot. Hlavne od jara do podzimu uplne perfektni a prijemny na noseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 10:55
@Hibou píše:
Problém barefoot bot je v tom, že jaksi z podstaty jejich principu (neutlačuje nohu, nemá podpatek) v nich jakákoli noha vypadá jako příliš velká ploutev, a na to nejsme zvyklí, takže se to považuje za neestetické.

Tak já naštěstí nosím vel 38, tak to zas tak moc jako ploutev nevypadá :D

• Citovat
  • Upravit
116071
2.3.23 10:55
@Anonymní píše:

Mně se líbí, ale fakt radím pro začátek nakoupit základní kousky co se dají kombinovat. Ideálně jednobarevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.3.23 10:56
@Anonymní píše:

Ty bych asi do kanceláře nevzala, určitě ne ten pruhovanej.
Já si třeba vystacim s halenka mi a jednobarevnými tričky. Moc dobře vypadá třeba starorůžové tričko v kombinaci s šedým kardiganem, k tomu nosím černou sukni ke kolenům. V saku se v místnosti necítím dobře a kalhoty nenosil ráda. Kdyby sako byla podmínka, tak bych to asi zvládla, ale z mé zkušenosti, ono ve většině firem se to až tak otrocky neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat