Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
2.3.23 15:29
@unuděná píše:
V tom případě může jít zakladatelka klidně i v tom norském svetru a říct „je mi volný, co si kdo pomyslí“ :nevim:

No ok, tu barvu jsem si v zajmu diskuse mohla odpustit, ale je tam jeden velky rozdil - u bf bot je tam zdravotni hledisko, ne jenom esteticke. K teplym satum existuje esteticky prijatelnejsi alternativa, ale ve finale si tim zdravi nenicim. Nosenim konvencnich bot ano :nevim: a tam je pro me ochrana vlastniho zdravi 1000× duletizitejsi, nez neci nazor na jejich estetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.3.23 15:33

Zakladatelka ma navic bolestivy halux, takze bych docela verila, ze i kdyby meli prisnejsi pravidla na boty, tak by mela mit narok na zohledneni. Pruser bude, pokud by po ni pozadovali cerifikovanou bezpecnostni obuv, tam by to neuhrala. Ale co jsem pochopila z jejiho popisu, boty uplne problem nebudou, lodicky tam zjevne nepozaduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 16:08

Tak holky, dneska jsem strávila 4h po obchodech. Chino a společensķé kalhoty absolutně bez šance. I ty nejmenší velikosti mi byly na těch mých 47kg obří. S šatama a sukněmi jsem taky nepochodila, vypadal jsem jak stará mladá, ale třeba se časem něco najde. Zatím jsem si tedy hold aspoň koupila černé džíny, nějakou halenku, svetřík a sako. Všechno v neutrálních barvách, aby se to hodilo.
Co bylo otřesný byly boty. Nějaké se mi i líbily a hezky by seděly, ale prostě přes ten halux je to strašný. Hned hrozný bolesti, nevydržím v ničem ani minutu a to jsem si vybírala trochu širší boty. Takže hold v těch barefoot nebudu úplně smart casul, ale prostě zdravy je přesnější, pokud s tím samozřejmě nebude problém v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.3.23 16:15
@receptyzcukety píše:
Tak holky, dneska jsem strávila 4h po obchodech. Chino a společensķé kalhoty absolutně bez šance. I ty nejmenší velikosti mi byly na těch mých 47kg obří. S šatama a sukněmi jsem taky nepochodila, vypadal jsem jak stará mladá, ale třeba se časem něco najde. Zatím jsem si tedy hold aspoň koupila černé džíny, nějakou halenku, svetřík a sako. Všechno v neutrálních barvách, aby se to hodilo.
Co bylo otřesný byly boty. Nějaké se mi i líbily a hezky by seděly, ale prostě přes ten halux je to strašný. Hned hrozný bolesti, nevydržím v ničem ani minutu a to jsem si vybírala trochu širší boty. Takže hold v těch barefoot nebudu úplně smart casul, ale prostě zdravy je přesnější, pokud s tím samozřejmě nebude problém v práci :nevim:

Tohle už bych tedy řešila operací. Ne kvůli lodičkám do práce, ale vůbec do budoucna s tím budeš mít jen problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 16:29
@terien píše:
Tohle už bych tedy řešila operací. Ne kvůli lodičkám do práce, ale vůbec do budoucna s tím budeš mít jen problémy.

No problém je, že operace vůbec nic neřeší. Tak noha je pak sešroubovaná a nefunkční. A když si pak člověk dá normální úzké boty, tak to má za chvíli zpátky. Takže vhodné obuvi s dostatečně širokou špicí se člověk nevyhne. Byla na tom babička a pár mých známých, už by na to nešli a všichni to měli do pár let zpátky. Chodím s tím k fyzioterapeutce a na podologii a díky tomu se mi zlepšila funkce nohy a halux přestal bolet.
Je to vcelku vtipné jak hned všichni doporučují operaci přitom o tom zrovna moc neví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.3.23 16:36
@receptyzcukety píše:
No problém je, že operace vůbec nic neřeší. Tak noha je pak sešroubovaná a nefunkční. A když si pak člověk dá normální úzké boty, tak to má za chvíli zpátky. Takže vhodné obuvi s dostatečně širokou špicí se člověk nevyhne. Byla na tom babička a pár mých známých, už by na to nešli a všichni to měli do pár let zpátky. Chodím s tím k fyzioterapeutce a na podologii a díky tomu se mi zlepšila funkce nohy a halux přestal bolet.
Je to vcelku vtipné jak hned všichni doporučují operaci přitom o tom zrovna moc neví :)

Hm :think: v rodině to operovali dvěma lidem a mají klid. Nohy mají funkční a to nosí normální boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
3.3.23 18:36
@receptyzcukety píše:
Co bylo otřesný byly boty. Nějaké se mi i líbily a hezky by seděly, ale prostě přes ten halux je to strašný. Hned hrozný bolesti, nevydržím v ničem ani minutu a to jsem si vybírala trochu širší boty. Takže hold v těch barefoot nebudu úplně smart casul, ale prostě zdravy je přesnější, pokud s tím samozřejmě nebude problém v práci :nevim:

Ty jo hallux slušný, věřím že s tímto ty lodičky nepůjdou. Já ti nevím, nepůjdou nějaké bf baleríny? Třeba shapen Poppy? To by teoreticky mohlo? Ale uvidíš v té práci, k tomuto by ti teoreticky mohl podolog vystavit něco, že lodičky nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 19:20
@thalasan píše:
Ty jo hallux slušný, věřím že s tímto ty lodičky nepůjdou. Já ti nevím, nepůjdou nějaké bf baleríny? Třeba shapen Poppy? To by teoreticky mohlo? Ale uvidíš v té práci, k tomuto by ti teoreticky mohl podolog vystavit něco, že lodičky nemůžeš?

Mám černé barefoot balerínky, zkusím si je vzít a hold uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.3.23 22:58
@Anonymní píše:
Hele a holky a co svetrové šaty s legínama. Myslíte, že se to hodí?

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat