Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7618
1.3.23 17:55

Něco takového:

Příspěvek upraven 01.03.23 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 17:58
@beruska9 píše:
Ne :mrgreen: Hele ja nosim saty s leginama, ale dress code nemame a i tak tohle fakt neee

Jak uz nekdo radi - porid si na prvni dny jedny-dvoje kalhoty (ne dziny), neco, co bude mit nazev „top“ :mrgreen: a pokud jsi zimomriva, tak treba dlouhy kardigan, a pak ocihnes, conse nosi…ale minimalni na zacatek bych to radeji „prehnala“ do elegance a pak pripadne ubrat.

Cilila bych do neceho viz nize minus lodicky :mrgreen: Ale i s tim kardi je to trochu na hrane, aby to nevypadalo jak na chate :think: Ale ja bych bez nich taky scipla zimou, saka nenosim vubec, nesedi mi, ani kosile

Přesně, ten svetr se mi k.tomu nehodí, jinak moc hezká kombinace… Člověk se musí umět oblíknout, mít svůj styl, vědět, jaké barvy mu sluší… důležité jsou kvalitní materiály…

• Citovat
  • Upravit
15995
1.3.23 18:00
@Anais Brno píše:
@beruska9 i lodicky se dají pořídit pohodlné…
Já je mám v práci pod stolem v případě, že jdi na jednání, aby to vypadalo…
Jinak nosím elegantní baleríny… Pokud mi boty nesednou, nemá cenu je kupovat…Příspěvek upraven 01.03.23 v 17:55

No jo, pry jo…jedny koluji i v bf skupine jako tip pro ty, co opravdu musi..no, aktualne jsem spis rozhodnuta to opravdu nemuset :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdo vi, co jednou zivot prinese :mrgreen: Nastesti pracuji v oboru, kde se to vetsinou zas tak uplne nehroti, takze snad budu v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.3.23 18:03
@Anais Brno píše:
Přesně, ten svetr se mi k.tomu nehodí, jinak moc hezká kombinace… Člověk se musí umět oblíknout, mít svůj styl, vědět, jaké barvy mu sluší… důležité jsou kvalitní materiály…

Jako jo…ja jen hledala neco aspon typove smerujici k predstave, jakou jsem mela v hlave.
Ono pak samozrejme zalezi, jak to vypada na cloveku. Ja treba vim, ze v urcite delce sukni vypadam vzdy, jako kdybych sla okopavat zeli, i kdyby to byl Versace asi :mrgreen:
Zakladatelka pise, ze je stihla, tak pokud ma dobre proporce, muze ji byt i hodne „odpusteno“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 18:09

@beruska9 to okopávání zelí je trefné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15995
1.3.23 18:11

@Anais Brno : no jo no, jsem typ „slovanska selka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 18:14

@beruska9 já mám jen 160 cm, takže taky žádná sláva. Květované vzorované, tak jsem v tom jak v kroji… Áčko sukně mi taky nehrozí…

• Citovat
  • Upravit
38896
1.3.23 18:15

Nosim hodne chino kalhoty. Mam v ruznych barvach. K tomu vzorovane henley halenky, trika s kratkym nebo delsim rukavem, ten styl vystrihu, limecku mi prostě sedi.. Mam oblibene z Espritu, Manga, Camaieu. K tomu svetrik nebo bavlneny sako. Nekdy klidne dzisku. V zime zas treba tenci rolak.

Svetrove saty nosim na podzim a pres zimu+ teplejsi puncochace. Leginy ne. Ale do kancelare ty saty spis jednobarevne. Je to fajn varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
1.3.23 18:16

Ja objevila saty tak tri roky zpet. A na leto je to pro me nejidealnejsi varianta. Driv jsem je vubec nemusela. Ale ted se v tom citim strasne dobre. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.3.23 18:17

Jo nasla jsem „svetrove“ saty, co treba nosim ja…akorat u toho nestojim jak pred popravou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 18:18
@beruska9 píše:
Jo nasla jsem „svetrove“ saty, co treba nosim ja…akorat u toho nestojim jak pred popravou :mrgreen:

Jo tyhle jsou super… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
38896
1.3.23 18:20
@Anais Brno píše:
Inspirace, jednoduchý styl… Černé sako slušivé, dobře padnoucí a ušité… základ…

Tak ta jednicka, to je presne moje oblibene.
Da se to stejne nakombinovat i s dzinami. Tmavsimi, bez der. Nosim taky. A uplne v pohode to u nas zapadá do firemniho dress code.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
1.3.23 18:29
@Anonymní píše:
Vypadá to hezky, ale co nahoru. Mě je od podzimu do jara zima a trávím toho období totálně zachumlaná, i ve vnitřních prostorech, pokud není fakt hodně přetopeno. Svetr na takové šaty je asi blbé ne? Sáčko si taky myslím, že mě úplně nezahřeje. Určitě to bude vypadat moc hezky a elegantně, jen nevím, jak to vyřešit s tou zimou. A botama ještě. Nosím barefoot obuv, kvůli velkému haluxu z dětství.

Ja, kdyz je mi v praci uz hodne zima, normalne prehazuju pres ramena obri salu a taky tam mam trvale dany teply kardigan. :nevim: Kdyz by se nekdo divil, co to mam přes sebe, tak reknu, ze je mi zima. Vsichni by to pochopili, neřešili. Ale on se nikdo nepta. 🤔 😁Moc to hrotis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
1.3.23 18:30

Jo a vlastne přes celou zimu nosim do kancelare tilko/kosilku. Nebo jak se tomu rika :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
1.3.23 18:33
@AjaF píše:
Něco takového:Příspěvek upraven 01.03.23 v 18:21

Hele, ty se mi libi. Nemela bys odkaz prosim? 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek