Dress code v práci - smart casual
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
ty jo, fakt si myslíš, že svetr s norským vzorem je elegantní, nebo si z nás děláš srandu?
Bohužel nedělám ![]()
Jsem hezky hubená, myslela jsem, že mi sluší ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak teď nevím jestli se smát nebo brečet 🙈 asi budu lézt kanálama sakra. A mě přišly fakt hezký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To neříkám jak stará panna, ale když jsem si googlila smart casual, tak je to něco mezi business casual a casual, takže lepší casual. Džíny prý ano, ale musí být tmavé (černé/tmavě modré), jednoduché, nevyšisované, neroztrhané..
No, tak si kup černé, pěkný střih, ne ty příšerný boyfriend co teď vídám. K tomu jednoduché tričko a sáčko, hodně to umí zvednout boty. Třeba kotníkové na podpatku, na jaře lodičky. Já mám ráda jemné šperky s kamínky, ty se hodí ke všemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Bohužel nedělám
Jsem hezky hubená, myslela jsem, že mi sluší
A tak slušet ti můžou, ale do práce se nehodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
A tak slušet ti můžou, ale do práce se nehodí
já marně přemýšlím, kam by se takové šaty hodily kromě té večeře na horské chatě po lyžování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
já marně přemýšlím, kam by se takové šaty hodily kromě té večeře na horské chatě po lyžování
Do hospody bych je klidně vzala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele a holky a co svetrové šaty s legínama. Myslíte, že se to hodí?
Ne
tyhle jsou sportovní, svetrove “kancelářské” by se hodily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele a holky a co svetrové šaty s legínama. Myslíte, že se to hodí?
Legíny??? Módní peklo a svetrove šaty, ano pokud budou elegantní, tak upletov šaty plus vhodné boty ano. Barevné silonky, nedejboze legíny škrtní ze seznamu…
Příspěvek upraven 01.03.23 v 16:29
- Citovat
- Upravit
Třeba nějaký takovy styl, ale ne minisaty s kozackama, ale něco nad kolena aspoň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspirace, jednoduchý styl… Černé sako slušivé, dobře padnoucí a ušité… základ…
- Citovat
- Upravit
@terien píše:
Do hospody bych je klidně vzala
já také, ale jiné použití nevidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohl by mi prosím někdo ukázat, jak vypadá to často zmiňované sáčko? Za mě tedy lepší svetrové šaty (jen nějaké bez vzoru prosím) s legínami (jak v kombinaci s kozačkami poznám, že se nejedná o neprůhledné punčochy?) na hezké hubené postavě než sáčko na stokilové matroně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anais Brno píše:
Inspirace, jednoduchý styl… Černé sako slušivé, dobře padnoucí a ušité… základ…
Model 3 a 4 se mi líbí moc, ale zakladatelka psala, že šaty a sukně nenávidí. Model 2 je pro mě tedy děs, 1 je pěkná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
A úplně bych nezatracovala ty šaty a sukně, udělají dobrou službu. Je to docela vděčný kousek oblečení.
Přesně, já nakoupím hezké pouzdrove sukně za pár stovek… Ve výprodejích, Reserved, Mohito svetříky jsem teď nakoupila za 250 Kč kousek v Reserved…
- Citovat
- Upravit
Tak teď nevím jestli se smát nebo brečet 🙈 asi budu lézt kanálama sakra. A mě přišly fakt hezký