Dress code v práci - smart casual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.3.23 16:09
@unuděná píše:
Tyhle určitě ne. Ale dobře zvolené pouzdrové šaty nebo svetro-šaty s legínama místo punčoch klidně. Ale opakuji DOBŘE ZVOLENÉ. K tomuhle ti chybí akorát tak jelen na vzoru a bombardino do ruky :lol:

Tak teď nevím jestli se smát nebo brečet 🙈 asi budu lézt kanálama sakra. A mě přišly fakt hezký :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.23 16:11
@stinga píše:
ty jo, fakt si myslíš, že svetr s norským vzorem je elegantní, nebo si z nás děláš srandu?

Bohužel nedělám :,(
Jsem hezky hubená, myslela jsem, že mi sluší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
1.3.23 16:12
@Anonymní píše:
Tak teď nevím jestli se smát nebo brečet 🙈 asi budu lézt kanálama sakra. A mě přišly fakt hezký :lol:
:mrgreen: Hele, ne každý má na módu cit, já taky moc ne, neboj. Proto se držím minimalistických střihů a barev, se vzory vůbec v práci neexperimentuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.3.23 16:12
@Anonymní píše:
To neříkám jak stará panna, ale když jsem si googlila smart casual, tak je to něco mezi business casual a casual, takže lepší casual. Džíny prý ano, ale musí být tmavé (černé/tmavě modré), jednoduché, nevyšisované, neroztrhané..

No, tak si kup černé, pěkný střih, ne ty příšerný boyfriend co teď vídám. K tomu jednoduché tričko a sáčko, hodně to umí zvednout boty. Třeba kotníkové na podpatku, na jaře lodičky. Já mám ráda jemné šperky s kamínky, ty se hodí ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.3.23 16:13
@Anonymní píše:
Bohužel nedělám :,(
Jsem hezky hubená, myslela jsem, že mi sluší :nevim:

A tak slušet ti můžou, ale do práce se nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
1.3.23 16:16
@terien píše:
A tak slušet ti můžou, ale do práce se nehodí

já marně přemýšlím, kam by se takové šaty hodily kromě té večeře na horské chatě po lyžování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.3.23 16:18
@stinga píše:
já marně přemýšlím, kam by se takové šaty hodily kromě té večeře na horské chatě po lyžování

Do hospody bych je klidně vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
1.3.23 16:18
@Anonymní píše:
Hele a holky a co svetrové šaty s legínama. Myslíte, že se to hodí?

Ne :lol: tyhle jsou sportovní, svetrove “kancelářské” by se hodily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 16:19
@Anonymní píše:
Hele a holky a co svetrové šaty s legínama. Myslíte, že se to hodí?

Legíny??? Módní peklo a svetrove šaty, ano pokud budou elegantní, tak upletov šaty plus vhodné boty ano. Barevné silonky, nedejboze legíny škrtní ze seznamu…

Příspěvek upraven 01.03.23 v 16:29

• Citovat
  • Upravit
14592
1.3.23 16:21

Třeba nějaký takovy styl, ale ne minisaty s kozackama, ale něco nad kolena aspoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 16:26

Inspirace, jednoduchý styl… Černé sako slušivé, dobře padnoucí a ušité… základ…

• Citovat
  • Upravit
76458
1.3.23 16:27
@terien píše:
Do hospody bych je klidně vzala

já také, ale jiné použití nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.3.23 16:29

Mohl by mi prosím někdo ukázat, jak vypadá to často zmiňované sáčko? Za mě tedy lepší svetrové šaty (jen nějaké bez vzoru prosím) s legínami (jak v kombinaci s kozačkami poznám, že se nejedná o neprůhledné punčochy?) na hezké hubené postavě než sáčko na stokilové matroně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.3.23 16:33
@Anais Brno píše:
Inspirace, jednoduchý styl… Černé sako slušivé, dobře padnoucí a ušité… základ…

Model 3 a 4 se mi líbí moc, ale zakladatelka psala, že šaty a sukně nenávidí. Model 2 je pro mě tedy děs, 1 je pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.3.23 16:34
@terien píše:
A úplně bych nezatracovala ty šaty a sukně, udělají dobrou službu. Je to docela vděčný kousek oblečení.

Přesně, já nakoupím hezké pouzdrove sukně za pár stovek… Ve výprodejích, Reserved, Mohito svetříky jsem teď nakoupila za 250 Kč kousek v Reserved…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat