Dress code v práci - smart casual
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hibou píše:
Model 3 a 4 se mi líbí moc, ale zakladatelka psala, že šaty a sukně nenávidí. Model 2 je pro mě tedy děs, 1 je pěkná.
taky se mi zdá 2 šílená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše:
Model 3 a 4 se mi líbí moc, ale zakladatelka psala, že šaty a sukně nenávidí. Model 2 je pro mě tedy děs, 1 je pěkná.
Tak ono je to to co mi v rychlosti nabídl net… Kostýmek by chtěl jiný boty… já mám ráda barevný věci, takže mám třeba malinové kalhoty, zelené, tyrkysové…
Ono chce najít vlastní styl…
Sukně a šaty jsou top, pokud se je naučíš nosit, máš šatník plný kombinací…
- Citovat
- Upravit
@Anais Brno píše:
Tak ono je to to co mi v rychlosti nabídl net… Kostýmek by chtěl jiný boty… já mám ráda barevný věci, takže mám třeba malinové kalhoty, zelené, tyrkysové…
Když pominu barvu, tak ty kalhoty u 2 mají úplně pekelný střih, i ta nejspíš hubená modelka v nich vypadá tlustě.
Ty jsi psala, že barevné punčochy nee? Proč jsou pak barevné kalhoty OK?
Jinak souhlasím, že sukně a šaty jsou na vytvoření elegantního a slušivého šatníku mnohem jednodušší, nechápu, že se tomu zakaldatelka brání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jeee holky, vy mi úplně ničíte iluze, a mě přišli elegantní 🙈 Ježíš to tam budu za trapáka koukám podle výběru oblečení
se svetrovými šaty musíš jako se šafránem, určitě ne nějaký zmijový vzory.
Já do práce nosím šatovky/šaty/tuniky, jednoduché, černé, černobílé, maximálně tmavozelené nebo tmavovínové, většinou čistá bavlna, černé legíny a bare kecky (ale jedině černé nebo temněmodré).
Boty tu takové nosím jediná, ale vysvětlila jsem to pár kolegyním (zdravotní důvody), ony to dost možná rozkecaly za mě, a už se nad tím nikdo nepozastavil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou barevné punčochy jsou hodně na hraně… Pokud je chceš nosit, musíš je hodně dobře zkombinovat, na zimu ještě dobrý, ale jinak telovky..,
- Citovat
- Upravit
@Anais Brno píše:
@Hibou barevné punčochy jsou hodně na hraně… Pokud je chceš nosit, musíš je hodně dobře zkombinovat, na zimu ještě dobrý, ale jinak telovky..,
Jaký je rozdíl mezi barevnými punčochami a barevnými kalhotami??? Dobře zkombinovat musím samozřejmě obé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše:
Jaký je rozdíl mezi barevnými punčochami a barevnými kalhotami??? Dobře zkombinovat musím samozřejmě obé.
No ony ty barevné punčochy působí často tak nějak… nevím
takhle:
(Ale přitom se neda říct, že jsou zkombinované špatně, naopak)
Příspěvek upraven 01.03.23 v 16:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, odprosti se od toho, že šaty jsou hrozný.
Když si pořídíš něco v tomhle stylu:
https://www.bonprix.cz/…bila-959660/?…
tak dva druhy pásku nebo bez, rukávy vyhrnout, schovat dovnitř ten bílej rantl nebo nechat, jedna vkusná brož a třeba nějaké to sáčko, a z jedněch šatů uděláš pět různých variant. Punčochy, nebo i ty legíny (bacha, černé, nevytahané, nevyšisované, neprůhledné), kotníčkové boty a máš X variant za pár stovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
No ony ty barevné punčochy působí často tak nějak… nevímtakhle:
(Ale přitom se neda říct, že jsou zkombinované špatně, naopak)
Psala jsem dobře zkombinovat
(barva toho modrého lemu sukně se s barvou punčoch trochu tluče, záměr asi byl, aby byly stejné, ale nejsou) ale jak to tak vidím, tak je asi pravda, že barevné punčochy hodně zvýrazňují nedostatky nohou.
Nicméně ty barvy kalhot, co tu zmiňovala Anais, si také moc dobře představit nedokážu.
Příspěvek upraven 01.03.23 v 17:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A sáčko?
V jednoduchosti je krása
https://www.bonprix.cz/…erna-947065/

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle tmavý jednoduchý kousky jsou nejlepší v tom, že je můžeš kombinovat.
Stačí (v začátku jedny) dvoje podobné šaty, jedny tmavé kalhoty, jedny tmavé džíny, jedno sáčko, čtyři světlejší trika a dvě košile a můžeš to vzájemně kombinovat tak, že polovina lidí nepozná, že nemáš doma nic jinýho ![]()
A na cestu do práce můžeš vzít kozačky, kecky, stejně jako sandálky. Pro případné porady budeš mít pod stolem schované v práci jedny univerzální lodičky na malém klínku, v těch i barečlověk chvíli vydrží, když v tom nemusí lítat po městě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
No, tak si kup černé, pěkný střih, ne ty příšerný boyfriend co teď vídám. K tomu jednoduché tričko a sáčko, hodně to umí zvednout boty. Třeba kotníkové na podpatku, na jaře lodičky. Já mám ráda jemné šperky s kamínky, ty se hodí ke všemu.
Jo to máš pravdu, to je jednoduché a elegantní, to by mi mohlo vyhovovat. U bot trochu problém, nosím jen barefoot. Mám od malá fakt velký halux na jedné noze a díky barefoot aspoň nemám bolesti. Ale je pravda, že teď už se trochu něco i z této dá sorty najít
- Citovat
- Upravit
@terien píše:
A tak slušet ti můžou, ale do práce se nehodí
Jasný, chápu, tak aspoň že jsem se zeptala předem ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
já marně přemýšlím, kam by se takové šaty hodily kromě té večeře na horské chatě po lyžování
Tak já si je koupila na zimu, aby mi trochu zahřály nohy, protože jsem strašná zmrzlina. Nosím černý prošívaný kabát a na ty nohy mi to pomohlo. Takže nikde jinde jsem je prakticky neměla. Ve zdravotnictví jsem se vždy po příchodu převlíkla a s dětmi to bylo akorát je odvézt do školky a zpět.
- Citovat
- Upravit
@Anais Brno píše:
No jo, ale co na ty šaty? Mě je furt zima, v zimě mám na sobě několik vrstev a nemyslím venku, ale i vevnitř. Sáčko vypadá elegantní, jen mám trochu strach, že mi v tom bude zima. Na šaty absolutně nevím co bych si dala ![]()
- Citovat
- Upravit