Druhá dávka očkování MMR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizaveta
23.1.14 14:08
@avm3 píše:
Já jsem „posera“ a mám strach, tak hexu holky mají. Ale druhá odsunutou a Priorix nedostane.

Ja jsem taky posera a mám strach. Proto moje děti žádné očkování nedostanou :)

• Citovat
  • Upravit
Lizaveta
23.1.14 14:14
@atominnka píše:
@Lizaveta ne nehlásil - by, o mi řečeno, že to není reakce na očkování.. div mi nevanadal, že si vymýšlím :roll:

Je mi líto tvého prcka :hug: Ty ještě k takovému doktorovi chodis? Je mi z takových lidí na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
23.1.14 14:14

Každopádně očkování není právně vymahatelné. To, že tím většina školek podmiňuje vstup, je věc druhá :). Ale do školy daleko, bůhví, co do té doby vymyslí či zruší, viz zrušené očkování proti TBC.

• Citovat
  • Upravit
22614
23.1.14 14:16

@Lizaveta ne, on odešel do důchodu, ale musím říct, že jinak jsem s ním byla spokojená.. ted máme místo něj jinou - mladší ale o to horší a v okruhu 30km bohužel jiný oediatr, který by stál za změnu není :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
23.1.14 14:24

@araw A víš, ze dítě, které bude ockovanim silně poškozeno nejen, ze nevezmou do skolky, ale matka (většinou) se o takové dítě bude muset starat 24 h denně, do práce nebude moci, leda ze by k dítěti platila asistenta a nikdo ji nic nedá, protože viz výše, matky si to přeci vymýšlí. To by ještě nebylo tak hrozné, protože nejhorší na tom všem je poškozené zdraví dítěte!!! Z preventivního úkonu!!!

• Citovat
  • Upravit
Lizaveta
23.1.14 14:30
@atominnka píše:
@Lizaveta ne, on odešel do důchodu, ale musím říct, že jinak jsem s ním byla spokojená.. ted máme místo něj jinou - mladší ale o to horší a v okruhu 30km bohužel jiný oediatr, který by stál za změnu není :pocitac:

Pak už jenom zbývá věřit vlastním očím a samovzdelavat se a pediatra brát jako nutné zlo. Taky není povinné mít pediatra, ze, ale to už je mimo téma. Ať je brzy co nejlíp. Ten webik mrkni, je tam spousta zajímavých info, přehledně a stručně :palec:

• Citovat
  • Upravit
5578
23.1.14 14:33

@Lizaveta Neočkuješ vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.1.14 14:38
@Poison Ivy píše:
Každopádně očkování není právně vymahatelné. To, že tím většina školek podmiňuje vstup, je věc druhá :). Ale do školy daleko, bůhví, co do té doby vymyslí či zruší, viz zrušené očkování proti TBC.

a to je věc, kterou zrovna nechápu… TBC tu pořád je, tak proč zrovna to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.1.14 14:39

@kattkka pardon.. máš samozřejmě pravdu.. :lol: i tesař se někdy utne :lol: Píšu si tu tak na odskok s dětmi v zádech.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
23.1.14 14:40

Já si očkování budu hodně rozmýšlet. Za prvé s MMR a dalšími vnitřně nějak nesouhlasím a na minulé poradně mě dorazil můj gynekolog, který mi kladl na srdce, ať nenechám do svého dítěte píchat sra*ky typu Rotarix, Synflorix, Priorix a další a nenechám se manipulovat. Řekl mi to proto, že mu narůstá počet pacientek, které měly, až do očkování, úplně zdravé děti. Teď mají autisty nebo děti různě jinak postižené…

PS: to že pediatr řekne, že se s tím nesetkal, neznamená, že nelže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
23.1.14 14:44
@Lejaa píše:
a to je věc, kterou zrovna nechápu… TBC tu pořád je, tak proč zrovna to ne

TBC fakt není jednoduché chytit. A ta vakcína dělala bordel, rány hnisaly, nemohla se často dávat v termínu Hexa. A zase tak účinná taky nebyla.

Ejhle, najednou se nemuselo bodat čtvrtý den v porodnici a rovnou to celé zrušili :lol:

• Citovat
  • Upravit
4724
23.1.14 14:45

@Lizaveta @avm3 a že nejste posery i na těžký průběh nemocí s komplikacemi a celoživotními následky u chorob, proti kterým by vaše dítě mohlo být imunní díky očkování. :?:
Prosím neberte to jako rýpanec nebo útok..
Já taky sama v sobě řeším to dilema, čeho se bát víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
23.1.14 14:46
@slunečnicee píše:
@Lizaveta Neočkuješ vůbec?

Ne, neočkujem vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
23.1.14 14:49

@lekarnicka28 Já jsem posera na obojí - na těžký průběh nemocí a komplikace a poškození po očkování. Přijde mi to, jako výběr mezi dvěma zly a momentálně mi podvědomí bije proti MMR očkování. Tím spíš, že po první Hexe byly velké reakce, očkujeme přísně rozloženě, v takřka 18m má jen Infarix Hib, 1× obrnu a to je zatím vše.

• Citovat
  • Upravit
5454
23.1.14 14:51

Mam holčičku rozenou v25tt a dostala hexu a prevenar v rozpětí 2+1 jenom místo 3+1, takže si to tak nechám i u dalšího dítěte, ač s es doktorkou pravděpodobně pohádám.

teď mě začla otravovat s priorixem a nevím či ho dát nebo rovnou i tetra vakcínu, malá je vývojově opožděná, pomalejší, takže se bojím, v březnu jdeme na neurologii, takže se tam poradím, ale dřív jak po třetím roce jí případně asi očkovat nenechám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek