Druhá svatba, bydlení s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
23.10.13 13:48
@Ajlín píše:
To mi zas tolik nevadí, když to řeknou dopředu :) horší je, když přijde a řekne - co je tu za smrad? (u nich se vejce natvrdo vaří se solí, u nás s octem) atd… Jiný kraj, jiný mrav a já si ráda dělám věci po svém a bez komentáře :)

Myslím, že ty vejce a připomínky ke smradu budou to nejmenší. Příjdou mnohem, mnohem horší věci, co ti budou pít krev. Od malicherností, po to, že když děti budou třeba větší, bude ti kafrat do výchovy nebo je bude vychovávat jinak a ty nic neuděláš. Protože ony u nich budou ten čas trávit taky, ne jen u vás. Napadá mě tisíce jiných věcí, co ti budou vadit. A je to v 90%všude. Je jen málo vyjímek, kdy rodič, partnerův rodič nemá potřebu třeba jen prohodit připomínku - znám takové lidi, ale tak v počtu 5:100 8) Hoodně štěstí kočko a btw předem gratuluji mladá paní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.2.14 11:56

Také bydlím u tchánovců v rodiném domku, bydlíme v patře ještě s prababičkou. Mám své dvě dcerky z předchozího manželství, chlapečka s nynějším manželem a od týden tu je s náma jeho dcerka. Dolů k rodičům každý den jezdí švagrová.
No kdyby to šlo, tak jdu bydlet hned jinam. Pro člověka který byl zvyklý si žít v soukromí a po svém je soužití s rodinou hodně náročné. A když máme manžela dcerku, tak to je vůbec masakr, protože než jsme tu bydleli, tak byli všichni zvyklí se o ní starat a do všeho mluvit a hlavně jí rozmazlovat. Vzhledem k tomu, že se snažím a chci mít svůj život a klid, tak je to pro všechny stresující. Chci si všechny děti vychovávat podle svého a rozhodně z nich nechci mít rozcapence a nevychovance :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný