Poradna duly
Jana Čurdová
nita: aha.. já už totiž nemám nervy na ty drasťárny, které čas od času někdo napíše, jasně, vím, je to život, ale teď chci myslet pozitivně, tak to neřeším..:)
jelčo, to chcu fakt vidět, jak poťapeš do ordinace napůl slepá:))) aha, tak jde o oční tlak jo? to by u mě nemuselo být…
misunka…no těžko srovnávat…já si jen pamatuju jak mě to pak bolelo, dopovali mě injekcema…a ležela jsem 2 dny jak lazar…hroznej pocit. Jenomže já jsem se prostě neotevřela, neměla jsem porodní bolesti. Lili do mě všechno možný horem dolem a já prostě NIC…
Nito - kdybych já věděla, jak by to bylo u mě, byla bych klidnější. Tenkrát jsem prostě na vyvolání nebyla připravená a malá musela ven. Strašně moc bych si přála, abych to šlo normálně.
Misu…no mě taky děsí, že nevím jestli mě neměli nechat bejt a jen sledovat…začala mi cmrndat voda, ale to prej bejvá i když jí je moc…no a oni, že to odrodíme…a moje tělo prostě NIC…Ségra i mám rodili do dvou hodin a 2* je zabolelo břichi a já takové potíže… ![]()
Nito - víš co je blbý? Že já si vůbec nevěřím, musím si začít věřit, že moje tělo je schopný porodit miminko, že to půjde. Terezka si tenkrát krásně hověla v bříšku, ven se jí nechtělo, jenže kdyby to neudělali, tak mohlo být do večera po ní.
Nito - ségře taky začala prosakovat voda, ani jí to nevěřili, až podle toho jak matlaj cosi na vložku se to potvrdilo a od začátku vyvolávání byla malá za šest hodin na světě. A to je moje ségra šílenej drobek, nikdo nevěřil, že může rodit normálně.
Misu…mě to taky zkoušeli tím roztokem…
Ale prej je dobrý lněný semínko cca měsíc před porodome, je to prej úplněj zázrak jak to pak jde lehko a 14 dní před termínek maliníkovej čaj. To asi vyzkouším…hrozně to chválej.
To lněný semínko se prej večer lžíce semínk azaleje horkou vodou do hrnka…a pak to vychlemtneš i vyjíš…
Určitě to zkusím, za to nic nedám, ale nevím kde seženu maliníkové listí ![]()
Nito - maliník mají určitě v bylinkářství nebo ve zdravý výživě, máme tu oboje.
misu, tak po tom kouknu, v lékárnách prej není…tak nevím. Ale to lněné semínko mají snad už všude…kámoška to užívala obojí a do 2 hodin porodila a už jsem to slyšela od více lidí. Maliník zase uvolňuje porodní cesty ![]()
Nito - taky jsem slyšela jen samou chválu, tak se tím budem cpát co to pujde a to by bylo aby to nešlo
![]()
Já te´d musím na chvíli odejít, Teri potřebuje pomoct s nějakým skládacím domečkem.
Dneska se těším na Pojišťovnu, koukáte někdo? je to už poslední díl nový série.
No dlouho mi to nevydrželo, přijela mi nečekaná návštěva, tak se omlouvám za mystifikace
![]()