Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
16.10.06 15:19

nita: aha.. já už totiž nemám nervy na ty drasťárny, které čas od času někdo napíše, jasně, vím, je to život, ale teď chci myslet pozitivně, tak to neřeším..:)
jelčo, to chcu fakt vidět, jak poťapeš do ordinace napůl slepá:))) aha, tak jde o oční tlak jo? to by u mě nemuselo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:20

misunka…no těžko srovnávat…já si jen pamatuju jak mě to pak bolelo, dopovali mě injekcema…a ležela jsem 2 dny jak lazar…hroznej pocit. Jenomže já jsem se prostě neotevřela, neměla jsem porodní bolesti. Lili do mě všechno možný horem dolem a já prostě NIC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:23

Nito - kdybych já věděla, jak by to bylo u mě, byla bych klidnější. Tenkrát jsem prostě na vyvolání nebyla připravená a malá musela ven. Strašně moc bych si přála, abych to šlo normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:25

Misu…no mě taky děsí, že nevím jestli mě neměli nechat bejt a jen sledovat…začala mi cmrndat voda, ale to prej bejvá i když jí je moc…no a oni, že to odrodíme…a moje tělo prostě NIC…Ségra i mám rodili do dvou hodin a 2* je zabolelo břichi a já takové potíže… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:28

Nito - víš co je blbý? Že já si vůbec nevěřím, musím si začít věřit, že moje tělo je schopný porodit miminko, že to půjde. Terezka si tenkrát krásně hověla v bříšku, ven se jí nechtělo, jenže kdyby to neudělali, tak mohlo být do večera po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:30

Nito - ségře taky začala prosakovat voda, ani jí to nevěřili, až podle toho jak matlaj cosi na vložku se to potvrdilo a od začátku vyvolávání byla malá za šest hodin na světě. A to je moje ségra šílenej drobek, nikdo nevěřil, že může rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:33

Misu…mě to taky zkoušeli tím roztokem…

Ale prej je dobrý lněný semínko cca měsíc před porodome, je to prej úplněj zázrak jak to pak jde lehko a 14 dní před termínek maliníkovej čaj. To asi vyzkouším…hrozně to chválej.

To lněný semínko se prej večer lžíce semínk azaleje horkou vodou do hrnka…a pak to vychlemtneš i vyjíš…

Určitě to zkusím, za to nic nedám, ale nevím kde seženu maliníkové listí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:35

Nito - taky vyzkouším a ještě se budu pídit po homeopatii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:37

Nito - maliník mají určitě v bylinkářství nebo ve zdravý výživě, máme tu oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:40

misu, tak po tom kouknu, v lékárnách prej není…tak nevím. Ale to lněné semínko mají snad už všude…kámoška to užívala obojí a do 2 hodin porodila a už jsem to slyšela od více lidí. Maliník zase uvolňuje porodní cesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 15:45

Nito - taky jsem slyšela jen samou chválu, tak se tím budem cpát co to pujde a to by bylo aby to nešlo :lol: :lol:
Já te´d musím na chvíli odejít, Teri potřebuje pomoct s nějakým skládacím domečkem.
Dneska se těším na Pojišťovnu, koukáte někdo? je to už poslední díl nový série.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 15:50

Misunka, jasně, že koukám…a těším se na ty nové díly… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 16:12

Už jsem tu, jsem to předtím blbě napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 17:07

Já taky, byla jsem na chatě pro jablíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 17:55

No dlouho mi to nevydrželo, přijela mi nečekaná návštěva, tak se omlouvám za mystifikace :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí