Poradna duly
Jana Čurdová
saal černý bych brala, to je univerzální
do toho CaA se kouknu
myslíš, že ty kalhoty na zimu budou ok?
normálně nosím manžestráky a nic pod ně
klarisa
a kam chodíte?
mně to dělali v kralupech u Černušáka
saal: mala doktory miluje
(zatim
) a ta zubarka je nase znama, Nikinka hned vlezla do ordinace a rekla: Ahoj teto, ty jsi doktorka?
, hned ji vlezla na kreslo a na to jakej je rarach, byla fakt uzasna … nechala si krasne prohlidnout celou pusu
… ta zubarka mi nechtela ani verit, ze je to maly zlobidlo ![]()
Zuzu - asi když bude -10 tak jedině silonky, nevím ještě uvidím ![]()
Klarisa - já z toho mám strach ona uvidí někoho v bílém plášti a řve a řve, aby je ještě nepokousala ![]()
Zuzi, k Cernusakovi chodi manzel … my jezdime do Prahy … moje mama u tydle dr kdysi delala sestricku … takze ja ji znam asi od svych 6 let
…ja musim mit totiz specialni peci
… na mne se totiz musi u zubare hoooodne opatrne … ja pak kousu
![]()
saal: ja to musim zatim zaklepat … ale Niki zatim s doktory spolupracuje uzasne
… vecer si vzala doma svuj lekarsky kufrik a furt nam s manzelem prohlizela zuby, jestli tam nemame nakyho „cervika“
![]()
takze pro pas do CaAcka
… se tam asi budu muset taky mrknout ![]()
holky, musim se loucit … musim jeste neco udelat, nez se mala vzbudi
tak papa ![]()
Ahooooj.
Tak jsem to…Madla prej roste jako z vody…UTZ nebyl
a na KO jdu 1.11. na odběry…jdu vás dočíst…
čau kočky, ty brďo, nestíííhááám!! zaučuju novou paní, takže ona mi teď furt sedí u PC, takže na vás nemám čas..
saal, už Ti přišly gatě? objednávala jsi je na tehulky.cz? a které? já na ně taky čekám a jsem hodně zvědavá..objednala jsem 38, tak doufám, že mi budou..
jani, gratuluju k triplu, taky se ti oddechlo? vlastně ty jsi měla NT, takže klidek:) já měla NT takový neoficiální, tak jsem nevěděla..
klari, ty máš tak šikovnou holčičku, že se nebojí:)))
Tak jsem vám je vyfotila, objednala jsem 40, ale na nich je 36 což bych nemohla obléct, ale třeba je to nějaké polské značení, jsou asi z polska
Celá tam nejsem nikdo není doma a Nika to ještě nezvládne
saal, ty jsou super, sedí ti perfektně!!!! to jsou asi ty, které jsem si objednala taky, akorát světle hnědé, ty máš ty tmavší..jejda, už se na ně těším:)) jojo, bebefield je polská značka
Zabzo - jsou mi uplně super, moc se mi líbí, že je budu moct nosit i když nebudu těhotná
já jsem je akorát objednala na http://www.terramoda.cz/ v pátek jsem je objednala a dneska došly
Až příjdou ty tvoje musíš taky ukázat fotky ![]()
ty brďo, tak brzo došly? kruci, to jsem měla vědět, já mám na to 14 dní..hmmm…
jojo, jsou to ony, takže, až přijdou, určitě se nechám vyfotit, doufám, že mi taky budou sedět, bo s kalhotama to je u mě masakr, máloco sedí..
včera jsme byli s Vikim v Kenvelu koupit nějaké věci a byla tam akce 2 rifle za 1000,–, což je bezva, takže chlap si tam koupil úplně bomba dvoje kalhoty, no a já jenom čučela.. říkal, že si mám něco vybrat, ale to je teď zbytečné..v riflích už se necítím, i kdyby to byly bokovky..
Zabza - mě povídej, taky jsem viděla supr kalhoty v Orsay jenom jsem slintala
a nebyly ani drahý
jenže kdoví jak budu vypadat za 5 měsíců ![]()