Poradna duly
Jana Čurdová
Máme výsledky z GENETIKY!!!!
Je to dobrý!! Testy vyšly úplně normálně a všechno je v pořádku
![]()
Haňulko , tak to blahopřeji a všem ostatním, které už mají nějaké úspěsné testíky za sebou též.
Nás čeká v pondělí návštěva u draculy (jdu na krev) a týden po té konečně na utz, už se těším, až zase uvidím našeho prťouska. Já už jsem jak blázen, pokaždé když jdu kolem kalendáře, tak se kouknu, kolik ještě zbývá do další kontroly (někdy i několikrát za den). I když pamatuju si, že když jsem při prvním chodila do práce, tak jsem zas neustále listovala svým diářem a počítala si měsíce, týdny, dny - pořád jsem si dělala nějaké poznámky, kdy se co odehrálo. Dneska když se mě ale někdo zeptá třeba kdy se vůbec Jířa narodil, tak musím kolikrát dlouze přemýšlet. A když se mě teď sestra na gyndě ptala kolik měřil a vážil, tak jsem si za boha nemohla vzpomenout, no hlavně, že to mám napsané na každym rohu. ![]()
Ahojte ![]()
Lusy, taky jsem nemohla vzpomenout, kolik Zbyna meril a vazil, to jsem si stydela, nikdy bych si nepomyslela, ze na to zapomenu, moje mama nas s brachou si pamatuje dodnes.
Holky, stoupla jsem dnes zase na vahu a mela jsem o kilo vic nez vcera. To jsem chtela tu vahu vyhodit. Nevim, jestli tam uz nejsou spatne baterky nebo co. Ale jak od vcerejska jsem pribrala kilo, kdyz jsem vcera nemela zadnou svacinu, v poledne salat a vecer tvaroh. A v praci jsem docela behala? Tak bud to se takhle zadruje voda nebo mam vyhodit vahu. ![]()
Byla jsem dnes na nejakem dodatecnem UZ, je to v poho., zitra jdu na KO.
Mate pravdu, je hnusne az hnusne, a ja jsem rada, ze se Zbyndou aspon jezdime na tu keramiku a na cviceni.
Evelinko, HAňulka, gratulujeeeem k výborným výsledkom ![]()
Born, a tebe k peknému uzv, super, že je všetko vporiadku. ![]()
A verím, že nám zajtrajšie kontroly dopadnú výborne.
Jenko, každej rastie bruško inak rýchlo, možno tebe vybehne za chvílku hneď velké ![]()
Evelinko a nemám len to bruško, zadok a boky mi riadne narástli. Keď som kupovala tehu gate, ževraj treba zadať rozmery pred tehu, ale keď som jej povedala, kolko mi narastlo v bokoch, tak že radšej o velkosť väčšie
takže rastiem všadeee, ale to mi je fuk, hlavne nech rastie drobčiatko ![]()
Ahojjky, tak jsem tu taky pěkně dlouho nebyla
, jsem nemocná, tak se snazim furt lezet, pac me zacalo dost bolet brusko, tak sem se bala..mno,uz je to lepsi
..jinak koukam ze sem asi posledni, kdo sem nenapsal termín 25.4./1991-ne, to jsem se doopravdy nepřeťukla
/Kladno/svobodná/..tak se omlouvám, že tak pozdě.. já sem přibrala asi 5kg,do14tt skoro3kg,to sem dostala malem vynadano na gyndě,že mam víc jíst(přitom mam furt něco u pusy)a pak najednou za dva tydny 2kg..
Adiko a Ryntyntyno : taky jsem z Český Lípy(sem tu zrovna i ted), bydlim sice už rok na Kladně, ale tady mam mamku=)
Pořád se bojim aby to bylo zdravé,rikam si ze je mi jedno co to bude, ale spis bych přece jen chtěla holcicku, jen pořád mluvim v mužskym rodě
..za týden jdu na amnio.tak sem zvedava jak to dopadne..
Zatim se mějte hezky..paa
Ahoj holky,
nevíte někdo,jak se rodí na Kladně?Kamarádka rodila první mimi v Podolí,ale nebyla spokojená,tak chtěla k Apolináři,ale už bylo pozdě na registraci a do třetice v Motole jí to taky nevyšlo.Tak se chystá do Kladna,mají to z domu 20 minut autem…
Haňule gratulace ![]()
Diky holky za podporu, snad to bude ok. clovek vzdycky radsi slysi, ze je vse tak jak ma…
Hanule: gratulace ![]()
Neli, preju brzke uzdraveni a hezke pribirani, to je dobre znameni
Jinak se asi bojime trohu vsechny, aby bylo vse v poradku a az bude vse v poradku a porodime, tak se zase budeme bat, aby nam nespadlo, nenastydlo, no proste bude porad se ceho bat. Dobre vyhlidky… ![]()
Zulok, ale na te fotce vypadas fakt dobre, kolik meris?
Jeni, vsak neboj, taky to vykoukne, pak budes v poslednich tydnech funet a tesit se az budes bez bricha ![]()
Born, radsi si tu vahu schovej, vsak ted musis pribirat, ikdyz ja se s tim porad nemuzu srovnat, ze behem mesice to muze tak naskocit ![]()
Hani , to je super, gratuluju ![]()
ja jdu na poradnu pozitri. tak jsem zvedava co mi reknou na tu moji vahu. uz minule na me sestricka tak skarede koukala, asi se nesetkavaji casto s tim ze by maminka namisto pribirani hubla v tak vysokem tydnu. co tak ctu tak jsem jedina z vas ktera nepribrala aspon na svou puvodni vahu na zacatku tehu. doufam ze nemam rozhaseny metabolismus z tech prujmu ktery jsem mela a porad jeste obcas mam ...... ![]()
Neli , boji se o miminko urcite kazda maminka, to je v poradku. hlavne se poctive kuryruj at jsi brzy OK. taky o miminku mluvim v muzskem rode
schvalne mu rikame tak jak se jmenovat urcite nebude aby nas to pak nematlo pri vyberu jmena ![]()
holky, uz u vas zacalo v rodine vanocni silenstvi kvuli miminku? nas uz se vsichni ptaji co muzou pro miminko nakupovat na vanoce. jestli uz mame zavinovacku, jestli uz mame knihu o jmenech, jestli uz mame to ci ono ..... ach jo
asi budu pusobit jako hrozny pesimista a straspytel, ale radeji bych nakupovala vse az tak mesic pred porodem …
Ahoj holčiny
Dneska jste se krááásně rozkecaly ![]()
Gratuluji všem k úspěšným výsledkům, kontrolám, ultrazvukům
![]()
Evelín , přesně jak psala Jenka k těm triple testům, takže se určitě neboj, všechno je v pořádku!
Neli , tak to jsem netušila, že se nás tady nakonec sejde tolik lidí z jednoho okresu
My tam taky máme příbuzný a předtím(před 18-ti lety jsme bydleli na Špičáku) Brzy se uzdrav ![]()
My doma mluvíme buď jako malý nebo cipísek-to může být on i ona…
Ju, Jeni , tak proto pracovní název Hubert??
![]()
Born , koukám, že máme stejné vražedné úmysly s váhou… já si říkám, že to snad není možná, že ta mrcha jedna digitální je proti mě
Ale hlavně aby cipísek rostl zdravě ![]()
Jeni, tak ja si rikam, ze si chci Vanoce uzit jeste s normalnima darkama. Rodina se nas pta, jestli chceme neco na mimco, ale zatim rikame, ze spis chceme jeste neco pro sebe, protoze pak uz to par let bude jen o mimcu ci detech
A porad si rikam, ze i sama s nakupovanim pockam az do 20.tydne, ale po internetu smejdim
Jo a dneska jsem dostala primo od doktorky ponozky pro mimco - protiskluzovy ![]()
Muzu se na neco zeptat ohledne metriku? Kdyz jste si ho pridaly jako podpis tak v jake je uprave? Pridavaly jste neco jeste pred nej nebo za nej?
Diky E.
Dobré ránko!
Evelín , já jsemsi ho udělala na netu-ten metřík- a pak jsem si ho zkopírovala do podpisu a před a za musíš mít img… a nic víc jsem s tím nedělala
Já už něco málo nakoupenýho mám, jsem to holt nevydrželala
Už abych mohla jít kupovat kočárek ![]()
Ryntynytyn, ty teda jedes
Rikam si, ze by se toho dalo dost nakoupit po vanocich, kdyz zacnou slevy, tak uvidime…
vcera jsem to taky udelala, ze jsem si to jen zkopirovala a podle tve rady jsem tam pripsala img - nebo to se tam musi od nekud vlozit? Protoze po pripsani se mi zobrazi toto ![]()
Evelín, já jsem na kočárky úchylná
Už i Radko mi to říká, ale krotím se! Už jsem strááááášně dlouho nic nekoupila
Jo, a taky doufám, že po Vánocích budou slevy(jako každý rok) i na dětský věcičky a tak ![]()
Mno, já to tam mám to první (img)......(/img) na konci ![]()