Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
6.11.07 12:18

ahoj holkyyyy :-)
tak u nas dneska krasne pres noc nasnezilo. sice jenom poprasek ale byl to rano krasny phled z okna ..... vsechno bile :D ted uz prsi tak to leze dolu ale to neva. zimu jako chlad vubec nemam rada, ale ten bily pohled je teda nadhera. uz se na to tesim, tento rok bych si to snad konecne mohla i vychutnat dosyta! poslednich par let to bylo furt jenom za tmy do prace, za tmy z prace, o vikendu dohaneni nestihacky v domacnosti ..... :cry: sem tam na lyze ale to bylo malo kdy.

sny o porodu nastesti zatim nemam a kdyz nahodou nekde porod vidim v telce tak to honem prepnu. chtela bych si o porodu udelat nejdriv vlastni predstavu a zkusenost. v televizich je to bud az moc zlehceny nebo naopak spojeny s tragedii, a ja jsem velkej straspytel ..... :oops: urcite o porodech budu hodne cist a vyptavat se ale divat se radeji ne. ja kdyz nekde neco vidim co me emotivne veme, tak pak na to furt myslim, analyzuju, pitvam, resim a neda mi to pokoj. Jediny porod na ktery se vzdy rada divam je v Step by Step kdyz Carol rodi Lily a rve pri tom Frankovi usi a vlasy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.11.07 12:32

Born , na kolotoc jsem v nedeli nekoukala, ani jeste nemam vlastni zkusenost ale uz jsem hodne krat cetla o tom co rikas. pry se to celkem dost stava, dokonce nejen maminkam ale obcas i tatinkum. ale pry to tak nejpozdeji do toho pul roku prejde. i kamaradka povidala ze ty prvni 3 mesice byla furt unavena, vystresovana zda dela vsechno dobre, protoze mimi pry furt jen plakalo a nereagovalo na podnety, tak nevedela jestli mu neco je nebo jen tak place, atd. Az od 4. mesice si miminko pry zacala poradne uzivat a ted je strasne stastna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.11.07 13:06

U nás taky krááásně nasněžilo, ale už to taje, jen ta zima tu zůstala. Mno, moje polovička z toho ráno neměla takovou radost, musel jet chudák z práce 40-cítkou, jelikož vedlejší cesty u nás na horách nebyly protaženy a všude na silnicích ta sněžná břečka, tak chudák ráno trošičku :x Naštěstí máme na obou autech zimáky, naštěstí :D

Jeni, já miluju lyžování! To je to nejlepší na tom studeným období( jelikož já zimu moc nemiluju… lepší je pařit se než mrznout :P) Letos jsme poprvý měli jet s manželem do Alp…hm, tak možná až na přesrok. Ale čelský hory taky fajn, kor, když máme Ještěd dvacet kilásků, ale lepší polyžováníčko je v Krkonoších :wink:

Dneska jsem volala GYNDR a máme triple testy v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.11.07 14:20

Ryntyntynko skvely, moc gratuluju k dobrym triple vysledkum! :D ja jsem zatim lyzovala jenom v CR a SR, ale taky bychom se s drahou polovickou chteli nekdy podivat i jinam. ne ze by nam nestacili nase kopecky, jsou moc krasne, nam jako nic moc lyzarum naprosto dostacuji. ale ty fronty na vlek! :-) nasi spoluzaci ze skoly nedavno byli v rak. alpach, pry autem je to tak 2 - 3 hodky, cenove plus minus stejne a hlavne, necekas hodinu na vlek. prijedes a rovnou nasednes na vlek. to si skoro ani nedokazu predstavit takovy luxus :lol: :lol: :lol: a kdyz se najde jeste aspon jeden par do auta, tak ani ta cesta neni tak financne nevyhodna …
a uz se strasne tesim jak budeme jezdit s drobkama. to je tak uzasny kdyz tam na svahu jezdi ti mali drackove. sotva je to videt, ale profrci to kolem tebe jak blesk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.11.07 15:36

Jeni , my často jzdíme na východní Slovensko kolem Tater a je to nááádhera 8O :D Už několikrát jsme plánovali, že až pojedeme za jeho rodiči, že si vezmeme sebou lyže vyjedeme si na víkend tam, ale ješzě se to nepodařilo ani jednou :? Mno, a ty fronty u nás jsou fakt ubíjející… sice tady v Krkonoších je lanová dráha, ale i na tu jsou fronty jak blázen :roll:
Ségra se švárou jezdí hodně lyžovat do zahraničí, ale spíš na celý týden… od nás ze severu by to bylo do Alp ještě dál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.11.07 15:41

Ahoj Tehule,

tady se vykecava :D Uz jste zdrave nebo vas porad neco klati?
Ryntyntynko moc gratuluju k vysledkum, to je uleva co? Ja bych s eto mela dozvedet zitra na kontrole…

Jinak k tem snum o porodu, tak jsem mela jeden ve tretim mesici, ze me vezli na sal a chteli abych uz rodila, pak zjistili, ze jsem teprve ve tretim mesici, tak me zase poslali domu - takze spise takova nocni mura, od te doby nic…

U nas taky snezilo, ale ve meste je to hned pryc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.11.07 16:19

Ryntyntynka, gratulujeeeem k výsledkom. :D juchuuu

a vy štíhlotinky, to ja som na poslednej kontrole mala +7 kg, takže 55 kg, ateraz mám isto možno aj 10 kg hore, vždy sa zabudnem odvážiť.
No a síce sa mažem, ale už mám prvé strie na prsíčkach, bude vráskavec ozrutný, ale hlavne, nech je drobčiatko zdravé a vporiadku :D

a u nás ešte nesneží, aspoň v tomto kúsku, inde v meste sneží, u nás len prší, ale sa aj teším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.11.07 16:25

Jeni, no prave, takze budte pripraveni, az to prijde. :) Ale pak je to zas takova nadhera.

Ryntyn-ko, gratuluju k vysledkum!

Holky, zavidim vam ten snih, ja to miluji, nemam rada, kdyz je mi zima, ale zimu se snihem a dobre oblecena, to si umim uzit. Tady porad prsi, je hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.11.07 16:54

Ahoj holky,
tady teda rozhodně nesněží,ale leje jak z konve. :( Zimu moc nemusím,ale když je sníh,je to krása.JInak my s manžou nelyžujeme,máme rádi běžky,ale byli jsme naposled zasvobodna :wink:

Ryntyntyno gratuluju k výsledkům :-)

Jinak jsem dneska nakonec musela na gyndu,mám pěknou plíseň. :(
POprvé byl se mnou Jiřulka,jinak mám vždycky hlídání,tak jsem měla obavy,ale byl moc hodný a čekali jsme ani ne hodinu.Tak to byla premiéra a taky poprvé za dlouhou dobu nejdem odpoledne ven,šel pozdě spát a je tam tma a zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.11.07 17:19

Ahoooojky holcicky… tak jsem tu po delsi dobe a nestiham procitat nove prispevky :) Jinak ja jsem Adriana/82/TP 13.4.08 a zatim bezdetna a vdana :) jo a Ceska Lipa :) jinak pohyby citim uz tyden… a to jsem 17+6, 20.11. jdeme na UZ tak se snad uvidi pohlavi, oba se moc moc tesime, chceme holcicku, ale vypada to na kluka :) TRIPLE test ok, hura. Taky se o me pokousela viroza, ale lezela jsem a je to pryc… venku hnus fialovej… nastesti nemusim moc vylejzat. Ted ale predelavame byt, tak mam furt co delat… jinak pohyby zatim citim jen vecer, jak lezim… a ted skoro denne. Uzivam si to, je to naadhera. Tak se mejte krasne a zase brzo navidenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.11.07 17:36

Díky holky :dance: EVELÍN, ty je zítra taky budeš mít O.K., uvidíš a úleva je veliká :lol: I když jsem si myslela, že to prostě MUSÍ být v pořádku :wink:

Tak já se taky snažím poctivě mazat každý den a je tedy fakt, že se ještě neobjevily----je taky pravda, že ještě nemají kde :? Já se mažu Bonellou, tak uvidíme na konci, jaké bude skore, už teďka jich mám z hubnutí poměrně dost na bokách a zadečku… :evil:

Jé, ADIKA, tak to jsme skoro sousedky…já bydlím od Lípy takových dvacetpět kilásku a dokonce jsem se tam i narodila 8)

Hmmmm, u nás se právě rozpršelo, huráááá, pokud to vydrží tak to bude pěkně hnusná cesta do Liberce :? Abych si nezapomněla vzít deštník, moje klasika :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.11.07 18:08

Ryntyntynko blahopřeji moc k výsledkům :lol: :lol:

Já budu mít výsledek zítra…snad bude dobrý..
Dnes jsem byla na UTZ, všechno je v pořádku. Miminko je prý úplně přesně takové jaké má být. Pan doktor mi ho ukázal i na UTZ ale strašně se mrskalo. Ale viděla jsem ho krásně. Hlavičku, ručičky, nožičky…
Máme i fotku. Hned jak mi to vyjde, tak jí dám do galerky.

Tak se mějtě všichni moc krásně. Všem, kdo jdete zítra na kontrolu, tak držim palečky :P

papa H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.11.07 18:14

Aaa tak Roky to jsem rada a odkud jsi?? :) Kde budes rodit? Mame skoro stejne termin, treba se potkame v porodnici, pokud zvolis Lipu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.11.07 18:23

Ryntyntyna :) tak promin, spletla jsem prezdivku :) Roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.11.07 18:28

holky a cim se mazete? ja se sice taky poctive mazu, ale jenom niveou, klasika jako jindy. akurat mazu brisko a prsa casteji. zatim mi brisko vyskocilo jen malinko a prsa skoro vubec, tak to neresim, ale doufam ze to brzy budu muset resit :lol: a pak bych asi chtela taky zacit pouzivat nejaky vhodnejsi krem.

Adiko , super, gratulace, dalsi maminka s pohybama, no doufam ze se taky budu moci brzy pochlubit :P
Born , neboj, snih dorazi urcite i do prahy :-) sice ho tam byva co jsem slysela mnohem min nez jinde ale urcite si ho za chvili uzijes. co jsem koukala na predpoved tak ma byt furt vice bilo :D
Evelin drzim pesticky na zitrek! :lol:
Ryntyntyn tak to je jasny, z liberce je to prece jen trochu dyl. my to mame do rakouska par desitek kilometru, takze je to neco jinyho. v tatrach jsme jeste nebyli, tam to musi byt taky nadhera, tedy az na ty ceny ..... :roll: ale pokud to mate po ceste tak je to vlastne jenom o permosce. my jezdime vetsinou na Mojtin (Fatra), mame tam blizko rodinu, takze to taky jde :D ale jednou bychom radi i ty tatry, tak se tam treba potkame :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí