Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak se zase hlásím po delší době. Když je přítel doma tak mě k počítači skoro vůbec nepustí. Dnes ještě spí, přišel až ráno z práce, tak toho využívám…
Já si určitě nechám říct jestli čekáme holčičku nebo chlapečka. Jsem rozhodnutá. Přítel to vědět nechce a já mu to ani neřeknu. Zkazila bych mu nejlepší překvapení v životě. Budu prostě dělat mrtvého brouka. u nás je to tak, že miminkovi jeden den říkám Terezka a druhý den Matýsek, takže v tom budu pokračovat dál..
Já bych to možná taky vydržela ale holky já už chci nakupovat a užívat si těch malých drobností…a když pořád nevím jestli modré nebo růžové…
Jinak já si vždycky moc přála chlapečka ale teď se mi to trochu otočilo a asi bych radši holčičku i když na tom nezáleží, hlavně ať je to zdravé. Jde spíš o to, že můj přítel chce jen jedno dítko … není už úplně nejmladší a moc si zatím neužil. Chce ještě procestovat svět a on je takový, že pro něj nepřipadá v úvahu aby dítko strčil k babičce. To bude rajzovat všude s náma. No uvidíme, já bych ráda děti dvě … necháme se překvapit, čím nás ještě ten život obdaruje ![]()
Jinak jdu v pondělí na triple test … strašně se bojím … ![]()
A tady do seznámku:
Haňule/1980/ 21.dubna 2008/děti žádné/Západní Čechy/svobodná
Mno, u nás je to tak, že já to určitě nevdržím ( kor když už jsem sondovala teďka ve středu
) A muž to chce taky vědět pokud se to dozvím já a pokud bych se chtěla překavapit až na porodním sále, byl by též překvapený… Kamarádi už pořád sondují, jestli známe pohlaví a co a jak
Ale asi je budeme napínat až do konce, hmmmm, to plánuju teďka a ve finále to též nedodržím
![]()
Ahoj holky,
tak koukám,že téma je jasné
My bychom se pohlaví miminka měli dozvědět 23.11.,jestli na nás ovšem nevystrčí prdýlku
Manža jde se mnou.Jinak musím říct,že je mi jedno,co to bude..taky jsem chtěla holčičku,ale postupem času se těším i na dalšího kluka,hlavně když bude vše ok ![]()
My jdeme na velký UTZ do nemocnice 26. 11. a doufám, že budem mít manža volno… jinak pět dní před tím mám poradnu u své gyndr, tak třeba se to už ukáže tam ![]()
Mrholí všude v ČR? To je fakt nepříjemný…
Dělala jsem chvilku po O s Ráďou dřevo pro kamarády (skáceli jsme strom u baráčku), ale dlouho jsem to nevydržela ![]()
Ahoj holky,koukám,že při neděli moc upovídaný nejste.Počasí děs běs,tak jsme nešli ven a upekla jsem jablkovou bábovku,k svačině ji s Jířou prubnem.
Manža odjel na fotbal,vrátí se až někdy kolem páté,takže nic moc,půjdem s Jiřulkou na chvilku ven.
Včera jsme byli u ségry,je kadeřnice,tak jsem ostříhaná a mám novou barvičku,pěknou červenou.
Taky mám trochu výtok a svědění od pátku,tak doufám,že to přejde a nebudu muset běžet k dr. ![]()
Ahojte holky ![]()
My jsme meli navstevu a Zbynda se tak rozdivocel, ze vubec nechtel usnout po obede. Ted jsou s tatinkem na plavani, doufam, ze neusne jemu tam v bazenu.
Jinak jeste k tomu pohlavi, znam pripady, kdy to jeste i dnes se muzou splest, a pak hodne takovych, ze miminko se otoci tak, ze to nepujde videt.
Ve ctvrtek jdu na ko, a bojim se stoupnout na vahu, pripada mi, ze se hrozne zvetsuji
. Tak odkladam to do stredy. Kolik jste uz kdo pribral?
Ahoj Born ,přiznám se,že já jsem nic nepřibrala,možná tak kilo,ale to záleží,kdy se zvážím..Na začátku jsem asi tři shodila,když mi bylo špatně,ty jsem horko těžko nabrala zpátky a to je tak všechno ![]()
Ahojky,
tak u nás se zase smrká a kašle, už mě to dost štve, je to pořád dokola a teď si to dřeplo i na mě. Normálně bych už do sebe ládovala nějaký coldrex, ale teď se bojim sáhnout i po paralenu. I když co je vlastně horší, zahánět to léky nebo nechat tělo ať se s tím porve (myslím vůči miminku).
Jo holky ty malé přírůstky vám docela závidim, já měla před půl rokem o 10 kilo méně. Všechno není samozřejmně vinou těhotenství, to mi naskočily tak 4 kila (i tak se mi to zdá dost). Ale zatim to nějak neřešim. Přesně jak se říká lehce nabyl, lehce pozbyl. V mém případě jsem tedy lehce pozbyla (kojila jsem dva roky a kila šla dolů bez jakéhokoliv cvičení), a velice lehce nabyla (prakticky co jsem přestala kojit, tak je to co měsíc to kilo). Takže po druhém dítku si budu muset navyknout ještě na nějaké to cvičeníčko.
Tak seznámek už mám téměř kompletní, takže ho sem zkusim dát a pak vám k tomu ještě písnu pár řádek.
""http://2.UploadMirror.com/uploaded/5/945/glitter_maker11_03_2007_10_15_06_54466.gif:http://2.UploadMirror.com/…06_54466.gif
03.4 / Katarinkap / 81 / – / JM / sv
03.4 / Zulok / 82 / – / Bratislava / vd
07.4 / Janno / /Elliot Jasper / Tábor-GB /
08.4 / Adel32 / 75 /Jirka 10/05 / Pha / vd
11.4 / TP / / Kamilka 10/06 / /
13.4 / Adika / 82 / – / Česká Lípa / vd
14.4 / Ryntyntyna / 84 / – / SČ / vd
19.4 / Evelína / 86 / – / JM / vd
19.4 / Jena / 80 / – / Vysočina / vd
21.4 / Haňule / 80 / – / ZČ / sv
26.4 / Monika27 / /Tomáš /
29.4 / Born / 79 / Zbyněk 06/05 / Pha /vd
29.4 / Ernata / 73 / Marek 12/02 / Pce / vd
04.5 / LucyH / 82 /Jirka 01/05 / SČ / vd
08.5 / EvaM / 78 / Ema 05/05 / Třebotov
/ Lenča / 75 / Martina 04/97 / JM / vd
/ Nela9 / / – / /
/ Ivis / / – / Pha / vd
Takže něco k seznámku:
řazení je podle temínu porodu, to jste jistě poznaly (tam kde se temín shodoval, rozhodovalo počáteční písmeno přezdívky)
u někoho ještě chybí některé údaje, snažila jsem se maximum vyčíst z předchozích příspěvků a z toho co jste mi posílaly, ale tam kde jsem prostě neměla jistotu, nechala jsem to radši prázdné - doplnit se to dá vždycky a lepší, než tu o někom šířit bludy!
Těm bludům se ale určitě u někoho nevyhnu, tak vás prosím, aby jste si pečlivě překontrolovaly, co jsem o vás napsala a posílaly námitky
.
Je to moje první dílko, tak doufám, že to nebude úplná katastrofa.
Tož vše co vás napadne se nestyďte napsat
To je asi vše co jsem chtěla, tak zatím
Ahoj Lucy ,ty jsi táááák šikovná ![]()
Hlavně ať jste brzy zdraví!
Ahojda holky!
Lucy , krááááásnýýýýýýý, jsi šikulka
Neboj, katakstrofa to není ![]()
My jsme taky pořád nachlazený, ale jen ten protivný kašel… ani nevím, jestli si na to můžu uvařit ty protikašlací čaje(a na gyndě jsem se zapomněla zeptat…). Mno, až mi to moje minibříško poskakuje!
Já jsem přibrala tak plus-mínus taky čtyři kilča ( už skoro pět…) a jsem z toho nervozní, protože jak budu vypadat na konci? Tak si musím zaškrtnout to sladký ( a přitom to vůbec nejím po kilech, i když mě stačí projít kolem cukrárny
) Takže se utěšuji, že po porodu to dám dolu jako před ním… ![]()
Ahoj Ryntyntyno ,tak se na ty čaje zeptej svého lékárníka
nebo si na tu gyndu zavolej.
Mě snad ten výtok a pálení ošklivé přešlo,musím to zaklepat,a na kontrolu jdu až příští úterý,tak abych tam nemusela běžet dřív.
Ráno se mi udělalo blbě na omdlení,pěkně mě to vylekalo a jsem z toho mátožná ještě teď.Ale ven se s Jířou nechystáme,je pěkná klendra.
Jdu se zvážit
…hehe 53,4 tak to vypadá,že snad přibírám nebo co
a Jířa 16,7…bez komentáře
Adél, do lékárny se mi nechce, ale ve středu budu volat na gyndu kvůli výsledkům triple testů, tak se jí rovnou zeptám. No, možná se tam i stavím, jelikož musím do Liberce.¨
Vidíš, já měla naposledy 53 kilčo, tak v 18-19-ti
(a to jsem nejprve na tu váhu musela zhubnout se 70 a něco
)
Jsem nějaká rozhašená,motá se mi palice,minulej tejden jsem si hnula s křížem a nemůžu se toho zbavit… ![]()