Poradna duly
Jana Čurdová
Lucy, tady jsou moje udaje do seznamu, diky, ze ses toho ujala:
Evelína/ unor, 1986/ TP 19.4.2008/bez deti/Jizni Morava/vdana
to je asi zatim vse.
Ryntytyno, ty jsi sestricka? To se asi docela namakas, ze? Tos udelala dobre, ze jsi sla na PN, nemocnice jsou asi dost rizikovy mista. Stejne tak jako spousta dalsich, kde musis pracovat s vetsim kolektivem. Kamaradka je ucitelka na zakladce a hned, jak zjistila, ze je tehotna, tak zustala doma a uplne ji zavidim, jak si to uziva. Tak taky uzivej ![]()
Evelín, to víš, že si to užívám
Hodně mě ta práce baví, dělat pro lidi a s lidmi je fajn, i když někdy náročné a někdy na paličku
Kdybych byla na základce a opět se rozhodovala, tak bych šla znovu na zdrávku!
Lucy, určitě budou krásný, hlavně to oznámení jste vymysleli doma originálně
A ještě jeden, že ses ujala seznámku
![]()
Dneska u nás bylo taaaak krásně, ale bohužel jsem se nakonec ven na procházku nedostala. Zítra už budu mít doma manžílka, tak se mi ho snad podaří vytáhnout ![]()
Ryntyntyno ne..nejsem ve čtvrtaku
to bych radsi neresila..mno..a tata??ten to nesl taky hoodne spatne..je mu teprve 37.. ![]()
Ahoj holčiny!Dneska jste se teda rozepsaly,nestíhám číst.Já se dostanu na net až večer jelikož chodím do práce.Evelínko jsem v 18 týdnu.
Lucy tady jsou mé údaje:
Katarinkap-leden,1981-TP 3.4.2008-bez dětí-Jižní Morava-svobodná,ale jako vdaná ![]()
Holky jste vzorné a poslušné, to se mi líbí!
Takhle to bude rychlovka!
Děkuji za projevenou důvěru, budu se hodně snažit, abych vás nezklamala.
Jinak fotečky jsou moc pěkné, docela se tam sama sobě líbim a to je teda co říct! Akorát ten náš malý bubáček, tváří se jak velitel podsvětí! No už to dávám dohromady, dneska jsem ještě sháněla nějaký zajímavý papír i textík už je na světě, tak až bude doma manžel, tak se vrhnu na tisk a pak hurá na poštu!
Když to tak vidim, jak to pěkně vypadá, asi taky šoupnem druhého mimíse do rukou profesionálů (dneska je k tomu i navíc cd, takže si pak s těmi fotkami můžu dělat v počítači co se mi zlíbí - takže super) A je to krásná památka.
Ahoj holky,zas nestíhám,tak jen pro Lucy :
Adel32 - 1975 - 8.4. - Jirka 10/05 - Praha - vdaná
Ahojky maminy, tak jsem dneska objevila tuhle diskusi a ráda se připojím.
Sice jsem těhotná už podruhé, ale příjde mi to tak dávno, že už si skoro nepamatuju jaké to bylo s naším prvním cipískem. I když každé těhu je prý jiné …
Jinak pro Lucy (a samozřejmě i ostatní) moje nacionále:
Ernata - 1973 - 29.4. - Marek 12/02 - Pce - vdaná
Jeeeej, nové tehulky, ahooojte ![]()
Ryntyntynka, tak to je perfektné, že si mala tak rada svoju prácu, ale teraz by to bolo fakt rizikové. JA som bola učitelka na 1.stupni a vkuse som bola nachladnutá… a na tehu to nebolo dobre, tak som z tade odišla a šup na ďalší mesiac sa zadarilo. ![]()
Lucy, no ty si šikuliatko, že idem robiť zoznamčok ![]()
takže:
Zulok - 1982 - TP 3.4. - Bratislava - vydatá - detičky máme len v nebíčkua a jedno zlatíčko v brušku
Evelinko, hej , cele tehotenstvo je neisté, ale musíme veriť, že bude všetko vporiadku a budeme sa veeeľmi tešiť z uzlíčkov voňavučkých ![]()
a to je paráda, keĎ drobčiatko tak kopančekuje.
i keď to cítim také jemné šťuchy, šťuch, je to taaaak nádhernéééé
som najšťastnejšia v živote ![]()
Gratulujem k výborným výsledkom
Adike a aj ostatným
Ahoj holky a zdravím Ernatu ,konečně taky někdo se starším datem narození ![]()
Taky je u vás tak hnusně jako tady? ![]()
Holky když mimi nekopalo,tak jsem se těšila,až začne..a teď jsem zase nervózní,když se mi zdá,že nekope..
ahojky holky,
tak jsem prave prisla od dr. s tim tvrdym briskem a zatim vse vypada OK. cipek se nezkracuje, takze je to zrejme jenom tim jak roste deloha a procvicuje se. ale stejne mam magnezium, klidovy rezim a pristi patek KO. tak se mi ulevilo!
dneska se nas tam seslo asi 5 maminek ktere mely nejake problemy a prisly mimo poradnu, sestricka nas brala prednostne a jedna pani to nejak neustala - pry tam cekala od sesti, prijde na radu az po osme, ze ji nezajima ze jsme tehotne a jak ona k tomu prijde. tak me to trochu bylo lito, ale kdyz mi pak dr. rekla ze je vse OK tak uz jsem to neresila ![]()
Ernatko pekne vitam a preji krasne tehu ![]()
Lucy , dik ze ses ujala seznamku, posilam sve udaje:
Jena / 1980 / 19. 4. 2008 / deti zadne, zatim jen v brisku / Vysocina / vdana
a kde pak ten seznamek lze najit? nebo k cemu slouzi? kdybych mohla nejak pomoct tak se klidne ozvi ![]()
Neli , z tatky si vubec nic nedelej, oni jsou chlapi obecne jesitnejsi a maji vetsinou o svych dceruskach sve vlastni predstavy … a pak prijde cizi chlap a prevrati jim je vzhuru nohama
dulezity je ze to miminko chces ty a to se pak vsechno poda
a jak spravne psala ryntyntynka, je lepsi mit miminko brzy nez vubec. ja to odkladala abych mela praxi aspon 3 roky po vysce, stejne jako hodne mych kamaradek. u nas nastesti poceti OK, ale spousta kamaradek stejneho veku s tim ma velke problemy. ja sama jsem si pred rokem prosla samovolnym potratem v 5tt a neni to nic prijemneho
bud na sebe pysna, ses statecna hollka a urcite budes dobra mamka! ![]()
Adelko neboj, to je prej normalni kdyz mas ze zacatku pocit ze mimi nekope porad. tedy, ja jsem ten posledni kdo by mel nekomu rikat at je v klidu, protoze sama jsem ze vseho nervozni ..... ale minuly tyden jsem tahala z kamaradky jak poznam prvni pohyby a ona povidala ze u prvniho mimi to bylo az nekdy v patem mesici a to jeste ze zacatku treba jen kazdy treti den. u druheho to pry zacalo uz driv ale ze zacatku pry taky nic moc pravidelnyho. a ted ma dva krasny zdravy kluciky! ![]()
Holky, moc všechny zdravím, ale protože nestíhám, tak jsem to jen rychle zkoukla, vyvalila oči, kolikže těch dubňátek bude, a teď jen přihodím svoje údaje, abych odsud úplně nevypadla…
Eva- 1978- TP 8.5.08 (ale podle UZ o týden dřív)- jedna prďola už doma (Ema 5/05)- Třebotov
Třeba se mi příště podaří něco dočíst, ale pochybuju, jedem teď do středy pryč a pak už budu tuplem bez šance ![]()
Zdraví Eva
Zdravim Vas, zvlaste novou prichozi Ernatku ![]()
Katarinko , tak to si budu na prvni kopanecky jeste chvili pockat… Ale co, ono to tak rychle utika, ze asi ani nestacim byt netrpeliva ![]()
Jeno , to je fajn, ze je to ok, tak nezapomen na klidovy rezim ![]()
Vcera mi kamaradka rikala, ze za ten tyden co me nevidela, tak ze vypadam zase vic tehotne, tak jsem rada, ze uz nevypadam, ze jsem jen pribrala ![]()