Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
1.11.07 10:22

Jinak u nas se dedecek taky bal toho, ze by byl tak brzo dedeckem a to mu 50 uz bylo… To muj deda se stal dedou, kdyz mu bylo 39 a ten pry hodne dlouho rozchazel, kdyz mu bracha zacal rikat dedo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 10:43

Evelíno, bylo to supr! A na nějakou dobu si dávám od nákupů oddych 8O :lol:
V 39 být dědou…to se nedivím, že to dlouho rozcházel :roll: Oni to spíš nasi čekali první od ségry, té bude je už 28 a pořád se na to asi nějak nechystájí. A my jsem je překvapili jako první. Je pravda, že ještě nebudeme mít dostavěný baráček… ale co :wink: Víš, jak jsou v práci ty starší kolegyně…tak jedna se začla po 30 pokoušet o mimíska, teď jí je 40 a jsou po několika umělých oplodněních a bohužel již svoje mít nemůže a adoptovat by mohli jedině starší…a pak ještě kolegyňka, tý je 34 a už skoro rok se pokoušejí o miminko. No, tím chtěl básník říct, že lepší dřív než nikdy či být „starším“ rodičem. Teďka jsem si spíš vylila srdíčko nad tím pracovním drbáním… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 10:51

Lucy, dávám první kontakt do seznámku :lol: Ryntyntýna/Kristýna/rok narození září 1984/stav vdaná/ratolest jen v bříšku :lol: / jo, a termín porodu 14.4.2008… tak to je asi všechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.07 11:13

Nasi to taky cekali od segry, teda vlastne vsichni kolem nas si mysleli, ze segra bude prvni (a to ji je 19), pac to byl od mala jeji velky sen zalozit brzo rodinu a byt s deckama doma. My jsme naopak prekvapili asi vsechny :lol: No nas to taky trochu prekvapilo, ale taky si rikam, radsi mit dite mlada nez pak treba zjistit, ze ho nemuzu mit vubec… A to jsem v puberte mela plan, ze zustanu svobdna a bezdetna a budu mit dva velky psi, protoze vschni kluci byli naprosto nemozni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 11:22

Pěknej plán 8), taky jsem měla dost podobný… :lol: A nakonec jak se ta skutečnost je úplně jiná a i daleko lepší! Ségra má ještě se švárou jiný plány. Sice taky pěkný, ale každý jsem jiný a v tom mě ještě nepochopila, že každá máme štěstí v ničem jiném…no, třeba na to časem příjde, ale aby pak už pro ni nebylo pozdě… :cry:
Ty už jsi taky vdaná, že?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.07 11:35

Treba to segru chytne, az se na rodi Tobe prcek, priklady tahnou :D Bracha s mazelkou (je jim 25) taky zatim o detech neuvazuji - zatim to vypada, ze asi nechteji vubec, ale uvidime, treba je taky nadchnem nebo nadobro dradime ??? :roll:
jj, plany se mi zmenili docela dost, vdana jsem pres rok a zatim si nestezuju, spis naopak :D

Letim do skoly, odpoledne zas prijdu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.07 11:36

pisu jak hotentot, vzdycky, kdyz to po sobe pak prectu, tak se stydim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.11.07 12:20

ahojky holky,
tedy ja ani nestiham cist :-)
Katarinko , to ti tedy zavidim, ja mivam zaludek na vode jeste obcas i tedka :-( jako napr. dneska …
Luciasko , moc dekuji za radu, odepisovala jsem ti i soukr. zpravu ale nejak to blblo a nevim jestli ti dosla. tak pisu podekovani i sem, pokud k nam tedy jeste nekdy zabrouzdas. K dr. urcite zitra zajdu, o mimiska se bojim, jen se snazim uklidnovat se a povzbuzovat abych zase nestresovala :-(
Lucy , co je to ten seznamek? rada se pripojim nebo pomuzu ale nevim co a jak … jinak preju hezke oznamovani. my jsme to rekli rodine (krome maminek, ty uz to vedeli o chvilinku dopredu) i verejnosti, nejdrive jsme dostali spoustu nadsenych gratulaci a hned za tim sprda ze jsme si to tak dlouho nechavali pro sebe :x

koukam ze tu patrim k tem starsim maminkam a hlaavne asi ke starsim prvorodicim maminkam :-) me je 27 a jsem nejstarsi ze sourozencu. taky to bude pro me rodice prvni vnoucatko a uz se nas na to vyptavali furt kdy jako konecne planujeme miminko. tak se dockali :-) ze strany manzilka ma sestra 2 holcicky, ale te mladsi bude uz 5, takze z te strany jsme poslouchali to same.

tak nic, mejte se krasne holky, ja jdu lezet at mi hubert neztvrdne uplne … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.11.07 12:33

Ahojky holky,

Ryntyn , fotit jsme se byli v úterý a dneska si jedu pro fotečky - celou noc jsem přemýšlela jaký text vepíšeme do oznámení - hrozně bych chtěla vidět jejich reakce, až to budou číst! Díky za info, sice jsem strávila včerejší večer pročítáním celé naší diskuse, ale budete mi to muset stejně hlásit jednotlivě, protože mám ten seznam zatím dosti děravý. :lol:

Jinak bych to pojala takto:
přezdívka (jméno si myslím není důležité, beztak se oslovujeme přezdívkami, tak ať v tom není moc chaoz - kdo ho chce zveřejnit, ho má stejně jako součást nicku, takže bych to vynechala.)
rok narození (věk už si z něj každý lehce spočítá)
temín porodu
dětičky (ty co už bříško opustili :lol: - kř. jméno + měsíc a rok narození)
bydliště (navrhuju uvést obecně podle světových stran - abychom byli přibližně v obraze - podrobně si to beztak každá uvede ve svém profilu, pokud chce)
stav (ačkoliv já bych tuto informaci vynechala, co na tom jestli žijeme ve svazku manželském nebo „na hromádce“)

Takže jakmile budu mít informace kompletní můžem to spustit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 12:46

Evelín , třeba máš pravdu a bude to tak…ale stejnak pochybuju :? Ráďa mi pořád říká, že jsem fakt vyšitá panna/váha (pochybovačná a pesimistická-ale to jen fakt trošičku :wink: )

Lucy , perfekt :wink: :D Tak já ještě doplním Liberecko :lol: (ale to není tak originál, jelikož to mám v profilu..hmmmm)
U tý přezdívky máš pravdu, to jen já jsem se urychlila a vyklopila na sebe všechno, ha ha :lol: :lol: :lol: a u toho stavu bych to nechala dobrovolné, jak píšeš…

Jeni , jen pěkně odpočívej. Já nevím čím to je, jestli se nějak hýbe tlak, ale dneska mě bolí šíša ukázkově a to jsem pěkně prosím na to před těhu vůbec netrpěla-to bude asi tím mým tlakem 90/50 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.11.07 12:48

Ahooojky holcicky, tak jsem ted dorazila od dr. genetika dopadla dobre, vse negativni, parada. Srdicko busilo a ja jsem dnes v noci poprve citila v brisku divne pocity… :) 20.11. Uz kde se snad dozvime pohlavi :) Mejte se kraaasne a uzivejte si tooo, je to naadhera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.11.07 14:10

Ahojte holky :)

Lusy, to je skvely, ze udelas seznam.
Mam uz teda dat info? nebo reknes, kdy se ti to bude hodit?

Podle knizek, pohlavi uz by melo byt videt, ale je pravda, ze divaji se na to ve 20 tydnu.

Vecerni Praha je krasna, ale ted uz me tolik neuchvacuje, nez kdy jsem jeste bydlela na koleji pred peti lety. Bydlela jsem v Opletalce a ty nocni prochazky s kamaradkami, to me zustalo jako nejhezci vzpominka. Chodili jsme ulickami a v dobe, kdy neni moc turistu, nejvic me bavilo chodit k zidovskemu hrbitovu. Tam jsme se divali do maleho okna ve vratach a bali se. To uz nevim, jestli si to nekdy zopakuji.

Ryntyntyno, ty porad litas, myslim, ze jsi asi jina nez sestra. Asi zvladnes i mimino, i baracek, i treba skolu, i praci i jeste neco dalsiho. S tou neschopnosti, myslim si, ze je to dobre, ze jsi na ni sla. Zdravotni sestra je dost rizikove zamestnani pro tehu. Ja jsem si uz nekdy na to myslela, jak to maji sestry, kdyz jsou tehotne, nebo i dalsi profese, kde se nemuzes moc flakat.

Ted jsem rada, ze jsme jako na vesnici a projede tu obcas kombajn nebo traktor s pluhem. :D

Jeni, ja taky porad mam nevolnosti, prave jsem se chtela zeptat, kdo to jeste ma. Je to hruza.

Vcera jsme byli na lampionovem pruvodu a Zbynda se vubec nebal strasidel a usel hodinovou prochazku bez jedine stiznosti. Jen ohnestroj jemu hodne vadil. Na to je jeste asi maly. Jinak se snazim i pres nevolnosti chodit s nim na keramiku, na cviceni a na prochazky, proto ze si rikam, co kdyz to neskonci a ja budu sedet doma cele tehu.

Jo, vitam Adiku a blahopreji ke kontrolam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 14:43

Acho jo, holky, už podruhý jsem si vymazala celý příspěvek, jsem fakt dneska šikulka… takže ještě jednou.

Born, řekla bych, že i ty jsi pořád pohybu :wink: Praha je fakt krásná večer, ale žít jako sestřička bych tedy nemohla. Mě se líbí to naše městečko. Počet obyvatel tak akorát :lol: Máme tu všechno a do Liberce taky dobrý spoje. i když já i Ráďa máme svoje auta… Jinak to musím všechno zvládnout, když už jsem si dala takový vysoký cíle :lol: :lol:
K těm zdravotním sestrám: šla jsem dobrovolně do PN, jako těhu nemůžu pracovat na JIPu- je to ze zákona zakázaný a nechtěla jsem, aby mě přeradili někam jinam a tam si zvykat jen na chvilku :wink: No, ono toho je víc a to je na dýl :D

Adiko, gratuluju ke kontrolám :srdce: A taky už asi k prvním pohybům? Už se na ně taky těšínkujuuuuuuuuu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.11.07 14:45

Born , pište mi to teď, já si to budu poznamenávat a až to bude komplet, tak to sem vložim.
Jak jsi psala, že se Zbynďa bojí ohňostroje, tak to máme stejné. Myslela jsem, že by se mu ty světýlka mohly líbit, ale asi by u toho nesměl být ten rachot. Silvestra tak trávíme co nejdál od oken a při letošních slavnostních ohňostrojích se mi vždycky zakousl do ramene a vůbec se raději nedíval. Chce to čas.

Tak se zatím mějte, já mažu pro ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.07 14:50

Ahojte

tak uz jsme zase doma, na jednu prednasku jsem se vyprdla, pac ten vyucujici stejne chodi pozde, minule jsem tam cekala 45 minut a pak jsem to vzdala, navic mam pocit, ze to co povida stejne neni tematu, takze pokud ta prednaska dnes byla, tak jsem asi stejne o nic neprisla…

Adiku taky moc gratuluju, to je pozitivni, ze je vse negativni :D Si uvedumuju, jak je cele tehotenstvi takove nejiste, porad nejake testy a pak cekani na vysledky… A hlavne se nemame stresovat, ze?

To je mi lito, holky, pokud je vam porad soufl, mne spatne nebylo skoro vubec, zvracela jsem jen kdyz jsem si vzala vitamin, coz jsem vazne nechapala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí