Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
29.10.07 13:24

ahoj Mischni,
tak to mooooc gratuluju a preju at se co nejdrive opet zadari a rozsirite okruh potomku!!! :srdce:

ja se zatim moc nekoulim, jeste na me neni temer nic poznat (pro cizi vubec) ale doufam ze uz brzy bude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.10.07 14:31

Ahoj holky :)
Vitam Neli. Ahoj Mischni, preji ti, at vsechno dobre dopadne a brzy se vam to podari. A hezke snazeni :D Kdyz si na to vzpomenu, tak si rikam, ze to snazeni, to bylo to nejlepsi, co me po mem potratu cekalo. :)

Me je stale spatne, zanadavam trochu, pak si reknu, treba to bude holka, a tak si ulevim.

Jinak mame trojkolku a docela jsem si ji uzila na koleckovych bruslich. Zadny nabeh na prevraceni jsem nikdy nepostrehla. Mame vedle doma docela peknou silnicku, tak doufam, ze Zbynda uz bude jezdit na kole a budeme v lete cvicit vsechny. :)

Predporodni kurz jsem absolvovat nestihla, ale spravne dychani me hrozne pomohlo, mela jsem u sebe strasne sikovnou a hodnou sestru a ta se mnou vsechno prodychavala, a to byl fakt rozdil ve srovnani s tim, co jsem se snazila sama.

V sobotu jsem pekla ty takove opravdove ceske buchty a povedli se mi, tak se chlubim. :) Zbynda me taky pomahal, taky to spis unavuje, ale musim jemu to dovolit, jinak on u nas vari sam, vytahuje moje varecky atd. Kdyz jeho prosim, at me to pujci, tak v zadnem pripade, protoze to zrovna potrebuje. Neda se nic delat, samostatnost se ma podporovat a se snazim jeho hry brat vazne :) (pokud to jde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.10.07 14:51

Na me to je uz teda docela poznat..a to k tomu studuju, takze na me vsichni koukaj :? :oops: ..hrozne vam zavidim, ze muzete byt doma, kazdy rano musim vstavat v pul6, coz me posledni dobou dost zmaha..Cely den pak usinam :( :wink: .. Za dva týdny jdu na odběr plodove vody..mam z toho docela strach, nebyli jste tam uz nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.10.07 15:03

Neli, nebyla jsem na tom nikdy, ale kamaradka ano, dopadlo to dobre. Chapu, ze nervozni budes, ale mysli na miminko, tomu nejvic prospeje, kdyz budes v klidu. To si rikam vzdy, kdyz uz mam dost a citim, ze uz budu se citit nestastna, rikam si, ze ted ne, ze az porodim, tak si dovolim nervovat se kolik budu chtit :)

Tak me teda moc nemas co zavidet, ja jeste jakoby taky studuju, delam phd., jsem ve vede a musim to udelat, je to neco jako atestace pro doktori, bez nej jsi jakoby nic moc. Tak s tima detmi to budu delat nevim jak dlouho a kolik me to jeste stane sil. Mam tri dny v tydnu hlidani, pak jeste vyuzivam casu kdy spi, ale toho moc neni. Jedina vyhoda, ze me to bavi, jinak bych se na to vykaslala. Prave nez porodim musim dodelat si jednu praci a napsat clanek. Vzhledem k tomu, jak se citim, tak se na to tesim :)
Ale tak vsechno musi nejak dopadnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.10.07 15:10

Ahoj Mischi , super, že jsi v naprostým pořádku a i já ti přeju krásné snažínkování a ať máš co nejdřív ty dvě sladký // :D

Jeni , to jste měli o víkendu dobrý trénink na mimísko…a to pěkně od roku až po deset let :D Mě stačí, když občas hlídám čtyrletýho bratránka…on je takový malý roubíř a navíc-ale fakt-rozmazlený a to je samý já neči, já neči, já neči :evil: Nejhorší to bylo když takhle vřískal v šatně v bazéně, si musely ženský na recepci myslet, že ho tam vraždím či co :roll: Nakonec se mu nechtělo z bezénu, pro změnu :lol:
Já jsem taky holka líná, ale musím se snažit jinak by ze mě do porodu bylá líná míša-kulička :D
Taky si myslím, že to nevadi, ale víš jak..... potřebuješ ujištění ze všech stran… když mě mamka čekala, tak měla ve čtvrtým měsíci pořádnou chřipajznu a jelikož se v tý době vyvíjení i mimojiné oči, tak měla jako malá vrozenou vadu … naštěstí je to už v richtigu, ale i tak chodím na kontroly na oční… :|

Neli , já bych si to s tebou vyměnila hned…i to vstávání v půl šestý bych přežila. Jen kdybych mohla do práááááceeeeeee. No, už aby byl duben :wink: Já jdu ve středu na genetiku či kam a tak doufám, že odběr plodovky nebudeme muset podstoupit, ale ty se drž, určitě všechno proběhne na JEDNICKU! :wink: :wink:

Born, taky chci s kočárkem sportovat, aby pak šly ty kilička dolůůůůůů 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.10.07 15:45

Mischi ,přeju hodně štěstí :wink:

Lucy my bychom Jířu taky dali mojí mámě nebo tchýni,na ty je zvyklý,no uvidíme..A jak jste na tom s plenama,my se jich nemůžem zbavit…

Neli bude to ok,kamarádka byla a říkala,že to bylo v pohodě,že není se čeho bát 8)

Jeno já už se teda koulím pěkně :D

Jinak neříkám,že se na mateřské nějak moc flinkám,ale do práce bych nechtěla a studovat už vůůůbec ne,holky obdivuju vás 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.10.07 15:54

Jé, a já bych chtěla na jaře -nebo kdy se vůbec dělají- zkusit vysokou…musela jsem čekat, až budu mít odpracované minimálně dva roku. Bez nich bych nemohla studovat dálkově a denně se mi po maturitě už nechtělo, no, možná jsem mohla jít..... ale nelituji toho, já si to dodělám tak či onak… :wink:

Holky, citíte se na to, že by jste některá z vás udělala seznámek?? :D Já neumím vkládat obrázky :oops:
Haňule a Lenča se tady dlouho neukázaly :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.10.07 15:59

Neli a co studuješ??

Na mě už to začíná být znát :! KONECNE :lol: :lol: Taky o tom svědčí koupě těhu-kaďat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.10.07 16:06

ahooojte :D

Ahoooj Nelinka, verím, že sa bojíš na odber plodovky, ale verím, že všetko pekne dopadne vporiadku :wink: dve kamarátky na tom boli a už sa tešia z krásavičiek. Treba myslieť pozitívne a vštko bude vporriadku.
Na mne tiež už riadne vdieť, že v brušku býva drobčiatko, ale tešííím sa, veď treba sa pochváliť, no nie? :wink:

Jenka, tak to ste mali perný víkend :D

Holčinky, vy ste teda šikulky, že zvládate piecť, uff, mne sa do toho enchce, a radšej už také pečené zemiačiky :-) tie vypekám s radosťou :oops: Born a české buchtičky, iiha, fakt šikulka.

Ryntyntynka, tak ťa obdivujem, že chceš do práce, ja by som nezvládla 3/4 hod. terigať sa busom a potom ešte 15 min. pešo, a ešte v práci, brrrr. Plne chápem Nelinku.

A náš víkend bol doma v papučkách, pršalo a bola zima, chceli sme ísť kuknúť kočíky do obchodu a odskúšať, ale pokazilo sa nám autíčko. Tak , ale nevadí, času dosť :wink:

Pekný dník prajem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.10.07 16:13

Jo, a jeste, Ryntynko, co to bylo o tom lina? Jak vidim, ze porad litas, dokonce i dobazenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.10.07 16:55

Jejda, člověk si jde nachvilu schrupnout a tady se to plní o stošest.

Mischni to je fajn, že jsi o sobě dala vědět, tak hlavně ať se brzy zadaří a máte pěkný dárek k Vánocům.

Adel plíny byly celkem v pohodě odložili jsme je ještě před druhým rokem a celkem nenásilně, začal hezky chodit na záchod a šlo to samo - takže to chce vytrvat a netlačit na pilu. Já jsem si pořád říkala, že do 15-ti je snad nosit nebude a nějak jsme to neřešili. Je pravda, že do dneška mu to občas v noci ujede - hlavně když spí v naší manželské posteli, ale co naděláš.
Když to tak shrnu, tak to všechno prostě najednou začalo nebo skončilo, bez velkého trápení, jediné co nám ještě moc nejde je mluvení. On sice blebtá celý den ale kromě mě mu nikdo nerozumí. Takže každé dítko má své, o to je to zajímavější.

Holky já taky tak toužím po vysoké, ale jak to pořád odkládám, tak mám pocit, že už se k tomu nedostanu. Nedokázala jsem si to představit s jedním prckem a teď když budou raubíři dva, už vůbec ne. Bohužel když to tak vidim, tak co je dneska nějaká maturita. Docela se děsim doby, až se budu muset vrátit do pracovního procesu.

Tož se tu zatím mějte já si jedu pro manžílka, poctí nás svou návštěvou na celý jeden den! Jupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.10.07 17:08

Tedy Born , ja koukam, skola, prace, dite, domacnost ...... tak to se nedivim ze se furt stezujes na unavu!!! to ja jsem tady ze vsech asi nejvetsi lenoch!!! :oops: sice sem tam delam neco do prace, protoze jeste za me nemaji nahradu, ale jinak jsem na PN, nemam ditko, doma delam jen takovou tu klasiku a vrcholem me denni aktivity jsou prochazky. jinak jsem furt unavena ..... obecne smekam pred vsema tehulkama co maji doma ditko, chodi do prace nebo skoly ..... :srdce:

Neli , souhlasim s holkama, nejdulezitejsi je byt v klidu a nestresovat. udelej si radost necim co mas nebo delas rada :lol:
mne amniocentezu doporucili ale odmitla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.10.07 17:47

Ahoj :lol: :lol: :lol: :lol:
Hlásím se po delší době. Jsme v pořádku :lol: , jen počítač zlobil a pak byl pořád okupovanej.
Je mi skvěle. Cítím se moc dobře. Bříško roste, nevolnosti jsou pryč :lol:
Nepřečetla jsem ještě všechny příspěvky co jsem zameškala, tak jdu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.10.07 18:10

Jeno , tak ja radsi jdu, protoze je mi hodne malo, a 1.mesic teh. jsem brala jeste antikoncepci :roll: ..

Zulok , to doufam ze jo..mno to brisko, teh.kalhoty musim nosit uz asi mesic, vyrostlo mi hrozne rychle, ale ted mi tak 2tydny vubec nepovyrostlo :? ..jinak, muj priatel je taky slovak :) ,ty bydlis v Čr??

Ryntyntyna , rada vyměnila?? 8O tak to nepochopim :lol: a to prijdu dom a uz po me skacou moji dva mali sourozenci, jindy by sem se asi doma unudila..ale nak by sem furt spala :oops: jsem ještě na střední :oops: ..obchodní akademii-cestovní ruch..uz aby sem to mela za sebou..ale rada bych určo i vš..někdy=)..a držim palečky,at ti to dopadne dobre :wink:

Jinak jeste..je tu nekomu min nez 20 :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.10.07 19:48

Neli , asi už tu budem všechny nad, ale vůbec nic si z toho nedělej. I když si dokážu představit jak se asi cítíš. Mě bylo 22 když jsem byla poprvé v porodnici a připadala jsem si jako bych utekla ze základky si jentak mimochodem mezi přestávkami odrodit. Všem maminkám okolo mě bylo kolem 30 a každý se hrozně divil, že jsem tak mladá a už čekám mimčo. Ale s manželem jsme to tak chtěli a já se cítila být připravená, rozhodně si nemyslím, že je to o věku. Některá může zvládat být maminou v 18-ti a některá se na to necítí ani v 35. Takže to neřeš a užívej si to, přeci je to to nejkrásnější období v životě každé ženy, tak si ho nenech zkazit nějakými pitomci, co tě posuzují podle data narození!

Jinak se zatím nezávazně hlásím na ten seznámek, alespoň se budu realizovat zas trochu jinde než v celodenním mateřství. Mám pocit, že některé buňky už to u mě zabalily a vzaly roha. :lol:
Jen neslibuju, že to bude hned. Jo a mimochodem, co byste si tak přály tu veřejně vyvěsit? (asi nick popř. kř. jméno, termín porodu, nějaké další ratolesti, bydliště, věk, stav ..... - to je asi tak co jsem obkoukla v jiných diskusích, ale nikde není psáno, že to tak musí být, tak se klidně ozvěte s námitkami)

Jdem se cachtat, zítra pa (úplně jsem vám zapomněla vyzvonit, že se zítra celá rodinka chystáme k foťákovi - budu tam hodně špulit bříško a potom rozesílat oznámení o radostné události, tak doufám, že se to vydaří)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí