Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
2.11.07 13:08

Ahojte :) Zdravim Ernatu a at se ti tady libi.
Za sebe born/1979/T.P.29.04.08/Zbynek, 25.06.2005

Jsem v praci, dala jsem si sojovy suk a udelalo se mi dobre, a to jsem rikala, ze nemam vubec chut na sladke.

Ja obcas taky jakoby citim slabe simrani v brisku, jsem si jista, ze je to malicke, ale je jeste brzy. Zase je to ctvrte tehu, tak treba uz mam tu delohu poradne roztahanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.11.07 13:15

Ahoj holky, vítám nově příchozí Ernatku :wink: !

Gratuluji všem, které již mimísko potěšilo šťouchy :-) !!! A my-zbytek čekáme :lol: :lol:

Adel , přesně jak psala Jena :wink: :D U nás je pod mrakem, ale řekla bych, že je teplejš než včera, takže bych mohla vyrazit dneska na procházku :?:

Jeni, vidíš, že jste s maličkým v pořádku, jen tak daaaaaaaaaaaaaaal :lol:

Evelín, to se máš, mě manžel tvrdí, že nevypadám ještě pořád skoro vůbec těhotně… :cry: Ale s bříškem se laská pořád :P

Zulok, když jsem byla na základce, tak jsem taky chtěla dělat učitelku-sice jenom v mateřský školce, ale nakonec to dopadlo úplně jináč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.11.07 13:58

A mluvi Vam polovicky na bricho? U nas se mluvi a dokonce se uz i zpivaji intervaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.11.07 14:02

Ahojky, díky za milé uvítání. Prozatím si připadám jako stará na to že jsem těhotná, ale když to holt dřív nevyšlo :)
Nebo je tady snad někdo starší než já (ročník 73)?

Born: jééé, máme stejný termín. A taky se mi už občas zdá, že cítím mimíska šimrat mě v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.11.07 14:39

Ahojda dubňandy,

Jeno , seznámek bude vložen normálně do diskuse jako další příspěvek, a je to takový přehled základních informací o nás. Všechno je tak na jednom místě a budeme mít hezky přehled, kdy se dá očekávat vylodění prvního miminka. Jednou za čas seznámek třeba doplníme o další informace (viděla jsem třeba, že někde mají holky uvedeno i očekávané pohlaví a vybraná jména - takže záleží, co si pak budete ještě přát doplnit) Bude hezké sledovat jak se postupně z těhulek stávají maminky. Navíc už je nás tu skoro 20, tak abychom v tom neměli moc velký zmatek. Takže asi tak.

Born , já mám teda na sladký chuť pořád a hroznou, což je u mě docela nezvyk, protože normálně sladké moc nevyhledávám - takže se musim dost krotit! Tak si tak říkám, kéž by to signalizovalo tu princeznu! Na příští ko jdu v 16 tt, to je na pohlaví ještě brzy a navíc stejně nejsem pořád ještě rozhodnutá, jestli si to mám říct i přes manželovi protesty. No uvidíme.

Holky jste ještě pořád tak unavené? Já to tedy spíš svádím teď už na počasí, fakt je ale ten, že se neustále jen vleču a tlamušu mám pořád dokořán. Taky jsem si koupila lahev coly, protože se mi dost motá šištička. S tím ale mívám problémy i normálně, teď je to jen častější. Ale stát chvíli u plotny je pro mě docela problém, všechno dělám vsedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.11.07 15:14

Evelín , tak povídání či zpívání se u nás ještě nezavedlo :D Třeba až povyroste bříško :P

Lucy , vidíš, ani bych neřekla, že nás je tady dvacet, pěkně jsem se rozrostly. Mno, já si zas musím dělat přestávky mezi prácema…v praxi to vypadá tak, že něco udělám-odpočinek-něco udělám-odpočinek, takže ve finále dělám všechno na celý den :?
A stejně jako ty jsem ani před těhu neměla chuť na sladké, kdežto teďka bych nejedla nic jiného 8O V Pod pokličkou říkali, že by to mělo signalizovat holčičky, tak schválně uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.11.07 15:38

Lusy, no ja jsem taky jeste stale unavena, porad cekam na to, jak budu mit priliv energie v druhe tretine tehu. Vyjdu v baraku po schodach a toci se mi hlava. V 16 tt. je uz pohlavi rozeznatelne, ale nemyslim, ze by se ti na to podivali.
Tak chce manzel vedet pohlavi nebo ne? Muj chce, spis nechci ja, ale asi to stejne nevydrim. :)

Zatim s briskem nejak specialne nepovidame, ale obcas neco jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.11.07 15:39

Právě, taky na to „Pod pokličkou“ pořád myslim :lol: Jó, kdyby to bylo tak jednoduchý! Je fakt, že takový ty babský pověry mi na tu holčičku sedí dobře, ale já už se radši smiřuju s faktem, že to bude další rarášek. Tři chlapy v chalupě - to bude rachot! :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.11.07 15:44

Ale holky, neberte mi iluzi! :) Kamaradka nemela chut na sladke a ma holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.11.07 15:44

Tak s tim sladkym u me fakt nevim, ja jedla vsechno pred tehotenstvim a ted snim taky vsechno na co prijdu, akorat snad jeste ve vetsim mnozstvi.Vsechno mi chutna :-)

Jinak s tou unavenosti to u me asi bylo nejhorsi ty prvni tydny, to jsem fakt odpoledne zalehla a spala, ted si myslim, ze mam spis velkou lenoru, ale muzu to aspon svest na tehotenstvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.11.07 15:47

Born , manžel právě nechce. Jemu je to celkem jedno protože už má 2 holky z 1. manželství, teď kluka, a žádná další možnost neni, takže chce mít překvápko. Jenže já to tentokrát strašně toužim vědět, asi proto, kdyby to byl ten klučina, abych se na to mohla připravit a nepůsobila pak na porodnim sále zklamaně (i když budu samozřejmě šťastná za cokoliv, tak pro ten vnitřní pocit).
Můj doktor je celkem pečlivka, myslím, že pokud to půjde poznat, bude se tím zabývat. Když jsem ale viděla ten minulý tělocvik, tak si myslím, že bude velké štěstí, když se ukáže, takže teď s tím ani moc nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.11.07 15:49

jeste k tomu pohlavi, pry se to da poznat i podle pleti - jestli zena krasni (kluk) nebo naopak (holka)… a to taky nevim, kazdy me tipuje na neco jineho, tak babo rad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.11.07 16:09

No právě i podle toho že vypadám jak puchejř. Jenže mám takový pocit, že se k té holčičce začínám příliš upínat. Kolikrát se přistihnu, že na bříško mluvim v ženském rodě, okukuju všechno růžové atp. Takže bych raději včas měla jasno, aby mě ta realita pak nezkolila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.11.07 16:25

Lucy, uplne asi vim, jak se citis, ja se k holce taky asi docela upinam. Navic chapu, ze kdyz mas doma jednoho klucinu, tak by si byla za holcicku vdecna. Tak uvidis, treba to tak dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.11.07 16:26

Lusy, ja to mam podobny a asi taky proto radej si to necham rict. Presne jak rikas, ze se zacinam upinat k te holcicce. Manzel jak se mi zda, chce vic dalsiho kluka, on ma taky holku z prvniho manzelstvi, je ji 18 a dela jemu starosti, tak si asi mysli, ze vsechny holky jsou takove potvurky :) .
Ale stejne si nevybereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital