Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
30.10.07 20:34

Katarinko, mne se termin porad posouva, puvodne mel byt 26.4. podle ultrazvuku 24.4. a ve 12. tydnu mi doktorka rekla, ze ultrazvuk ukazuje termin 19.4, tak se zacinam trochu bat, abych nakonec nerodila v breznu :D
Neli, moje sestra touzi po mimcu od svych peti let, ted je ji 19 a zacali se snazit :) Nekdo vzdycky musi byt nemlasi a nekdo nejstarsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.07 20:59

Tak to já mám zatím pořád stejný termín,ale možná to bude v březnu-bude to beran tak jak tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.07 21:01

Holky už se těším až mi řeknou co to bude,nevíte kdy to je poznat?Nemůžu se dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.10.07 21:13

Ja mam pocit, ze kolem 20. tydne, kdy se jde na velky ultrazvuk. Kamaradka na nem ted v patek byla a prcek se jim schoval, tak stejne nevi co to bude …
My se taky manzou tesime, az to budem vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.07 21:16

Tak to už bych při příští kontrole mohla vědět to by bylo super,už mám chuť nakupovat a moc nemůžu když nevím co to bude.Tobě je 21?Mě je 26 no skoro 27,bude to moje první.A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.10.07 21:27

Ahojky holčiny,

zdravím Evelínku a Katarinku a přeji pohodové těhu ( to samozřejmě všem).

S tím tvrdnutím to není nic neobvyklého, jen to nesmí být příliš často. Já také zaznamenávám vždycky v podvečer nějakou tu kontrakci, je to dost podobné menstruačním bolestem a projevují se tak i ty porodní (pro ty, co to ještě nezažili), pokud je to ale jednou denně, tak je to v normě. Pro klid duše je samozřejmě lepší informovat se u gynekologa.

Adel , blahopřeju k pohybům, u tebe jde stopro o miminkovské šťouchy. Taky už se nemůžu dočkat.

Jinak jsme dnes zvládli focení, Jiřulín se tvářil, jak kakabus - ale s tím jsem počítala. U domácího focení je to fotomodelka jak fík, ale jak se má předvést někde jinde, tak je to fantomas! No a ve čtvrtek budou hotové fotečky a pak začne kolotoč oznamování, vysvětlování a obhajování proč jsme to tak dlouho tutlali. Ale docela se na tu srandu těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.10.07 22:30

Lucy diky za privitani a preji prijemne oznamovani. My se docela bali u nasich, jak to vezmou, navic je to prvni dite a prvni vnouce pro ne, ale vzali to v pohode a babicka se uz nemuze dockat :D

Katarinko, jj je mi 21, v unoru 22 a su z Brna :P Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.10.07 22:31

a jdu do postele, preji krasnou dobrou noc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
31.10.07 11:16

Ahoooooooj holky, tak i ja dnes objevila diskuzi a tak bych se rada pridala, protoze muj termin je 13.4. :) Jak se citite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.10.07 12:47

ahojky holky,

vitejte Katarinko a Adiko , preji krasne tehu :-) teda tech dubnatek je habakuuuuk! :lol:

moc dekuju holky za prispevky o tom tvrdem brisku, k dr. asi pujdu ale az v patek. dneska je manzilek na sluzebce (sama si moc behat s tim tvrdnutim netroufnu) a vrati se nejdriv v deset vecer a zitra moje dr. neordinuje. zatim je to porad stejne a neprovazi to zadne velikanske bolesti nebo nedej boze neeco jineho jako krvaceni apod. tak snad to vydrzime. kamaradka mi povidala ze ona mela to same v tehu. vetsinou se to sice pry objevuje az tak kolem toho sedmeho mesice kdy ta deloha nejvic roste a udajne tzv. „trenuje kontrakce“. ona to taky mela uz od ctvrteho kdy ten rust taky zacina trochu vic nez ty tri mesice pred tim, tak snad je to ono. u me by to sedelo, protoze az dotedka kde nic tu nic (brisko) a najednou skoro ze dne na den nezapnu ani ty nejvolnejsi katata na ktere jsem jeste prerd tydnem musela nosit zicherku aby mi nespadly. a od te doby mam i tydle problemy tak snad to bude tim.

Adel super, gratuluju k prvnim pohybum, musi to byt nadherny zazitek :-) doufam ze te brzy budeme nasledovat, i kdyz prvorodicky si jeste asi chvilu pockaji ...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
31.10.07 19:28

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale jen bych něco Jeně:

Jeno k tomu tvrdnutí bříška, moc si s tím nezahrávej, je to docela nebezpečný. Měla by sis to počítat kolikrát o máš za 24 hodin - maximum je 10× a to je už opravdu moc. Měla by Ti Dr. napsat magnézko a Ty by jsi měla omezit na minimum námahu a nepřepínat se, spíše kdykoli můžeš tak odpočítat. Mě taky tvrdlo bříško hodněkrát za den, mívala jsem i křeče, dostala jsem magnézko, už je to ok a už jej ani neberu, ale musím se hlídat a stále to počítat. Jinak by Tě taky mohli zavřít do nemocnice a pěkně si Tě tam podusit. Takže raději opravdu opatrně. než přijít o miminko, raději ležet s nohama na stole…svět se nezboří a práce taky neuteče!

Jinak holčiny, přeji Vám všem krásný a pohodový těhu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.10.07 20:02

Ahoj holky!tak už jsem konečně na přijmu.Zdravím Adiku a vítám tě tu,jsem tu taky jen chvilku.Já jsem úplně v pohodě,vůbec nevím co je to ranní nevolnost.Kdyby by nenarostly prsa a teď za poslední dva dny bříško tak ani pomalu nevím že jsem těhotná.Dnes jsem si koupila super těhotenský džíny.
Evelínko já su od Prostějova! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.10.07 20:06

Jo a holky včera ráno jsem poprvé cítila vlnění v bříšku,nejspíš to byly první pohyby,byl to krásnej pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.11.07 09:42

Ahoj HOLKY!

Juj, člověk se tu od pondělka neukáže a hned tolik příspěvků, jsem vás četla pěkně dlouho :lol: Zdravím všechny nově příchozí!!!Je fajn, že se dubňajdy pěkně rozrůstají! :lol: 8) ¨

Lucy, to by jsi byla hodná kdyby ses toho ujala a myslím si, že všechno, co jsi napsala by tam mohlo být :lol: A kdy jdete k fotografovi? Já bych určitě potom chtěla jít i s miminkem…

Neli, no vidíš, já bych měnila, kór, když jsem se včera byla kouknout za holkama v práci! :lol: A vůbec se neboj toho, že jsi nejmladší :D Přesně jak psaly holky, není to o datumu narození, ale o tom jak se ty na to cítíš! A na drby taky nedej, my jsme v práci víceméňe žensky kolektiv a od dvaceti let a až po čtyřicet, ale víc je těch nás maldších, no, taky jsem byla zdrbnuta, že odcházím na PN a pak taky, že jsem ještě maldá. Ženský..... z toho si člověk nemůže nic dělat!! :) Skoro všechny kamarádku jsou teďka maminamy (krom jedný) a to jsem taky lehce nad dvacet. Mě je tedy 23 a až se miminko narodí tak mi bude 23 půl…
A ty jsi už ve čtvrťáku??

Adél, gratuluju k pohybům!! :D :wink: Už se taky na ně těším…

Jeni, doktorovi si určitě zajdi, jelikož jistota je jistota a magnézko ti od toho pomůže! Mamce taky při mě tvrdo bříško a jsem O.K. :wink: Takže to budem v poho, jen si miminko šetrři! A navíc děloha je sval a všechny svaly mají tendenci tvrdnout, ale to se cití jen u velkých svalových skupin, jako je ten stehenní nebo lýtkový, juj, pracovní
deformace :oops:

Evelíno, my jsme se taky báli s již už s manželem reakcí mých rodičů a nakonec to bylo úplně fajn! Jen taťka to musel chvilku rozejiž, že z něho už bude dědek :lol: (při tom mu bude v lednu 50) U nás se všichni těší! Jen segra se švagrem je taková zdrženlivější… tak uvidíme, co z toho bude…

Juj, holky, já jsem byla v úterý navštívit pražandy! S mamčou jsme si udělaly výlet za ségrou a na již vánoční nákupy…Paráda! Hlavně ta večerní Praha v centru, večer jsem už byla kantáre,ale stálo to zato! Byly jsme i navštívit to Paladium, no, hafo hafo lidu a obchůdku! Večer mě holky nechaly doma-velice dobrovolně- a ještě šly na vernisáž, nělěly toho dost a já jsem načerpala síly na zpáteční řízeníčko… :wink: :wink:

JO, ještě se vám musím pochlubit! Včera jsem byla u paní dotkorky a i přes můj chrcel je maličký v pořádku! Krásně se tam sebou mrskal a asi si už cucal ručičky…jak jste se tady bavily o pohlaví, tak jsem se včera schválně zeptala, jestli by už šlo vidět a ona, že to sice není běžné se koukat v 17TT, ale že to zkusí. No, nejdřív ukázalo prdelku…a pak když dlouho hledala tak mělo nakonec nožku přes nožku, tak příště :lol: :wink:
A to by jsem měli jít na 2 screening do nemocnice na UTZ. Včera mi ještě odebírala triple testy, tak za týden uvidíme.....

Jsem se to ale opět rozkecala… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.11.07 10:03

Dobre rano tehulky, dnes se mi podarilo vstavat az v devet, parada :D

Uz me tady s tema pohybama docela navnadujete, jsem zvedava, kdy se nase male taky ozve :)

Katarinko, v kolikatem jsi tydnu, abych se taky mohla zacit tesit na pohyby?

Ja uz jiny kalhoty jak tehotensky neoblecu, v utery jsem si koupila dziny a ty jsou super, no za tu cenu by mely byt :twisted: Akorat si lidi, kteri o tehotenstvi nevedeli, mylseli, ze jsem asi vic pribrala, bez ze jsem tehotna …

Ryntyntono, Praha je super na nakupy, pamatky, kosmopolitni atmosferu … :D To je super, ze sis to uzila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí