Poradna duly
Jana Čurdová
Evelinko a v jakém to máš formátu?Jestli html tak dej jiný..jinak nevim,ale taky mi to pěkně dlouho trvalo,tak si z toho nic nedělej ![]()
Zuločku, díky…
Ale teďka tam určitě nebudu nakupovat…to víš, Vánoce se blíží
Já už začínám nakupovat pod stromeček, pěkně pomalu, abych toho neměla fůru najednou jako vloni ![]()
Moni, taky už se těším, až se tady budeme navzájem chlubit, jestli čekáme holčičky nebo spíš chlapečky…hmmmm, a pak už skoro budeme probírat porody a taaaak. Musím říct, že to doopravdy nějak utíká ![]()
Evelin tak takhle by mel vypadat ten tvuj metrik, je pod mym. zkusila jsem si ho dat k sobe a slo to. hele v tom bude uplne nejaka blba chybka, nejaka blbustka. my kdyz jsme resili nejakou takovouhle botu u zakaznika tak jsme pak prisli na to ze to byla uplna blbustka ktera by nikoho normalne nenapadla ..... jako kdyz treba zavola zakaznik ze nejde system a pak se prijdem na to, ze si nehtene vypojil sitovou snuru a nevedel o tom
![]()
tak ted uz jsem z toho vazne danek jelen
jak jsi to udelala Jeni? Asi si te vezmu domu na zaklady informatiky ![]()
Holky, tak chtě nechtě se mi dneska musí ven do toho fujtablovýho počasí (bohatě mi to totiž stačilo včera skoro celý den v Liberci)… Jdu vzdubit manžela (ha ha, to zas bude nadlidský úkon
) a musím e skočit na pozem zatlouct kus dřeva, kde bude stát pilířek na elektriku, protože už od pondělka budeme mít první příjpojku dotazenou do konce
Jsem se musela pochlubit, ženská no
![]()
EVELIN , napadla me fakt uplna blbost ..... ale kdyz si to tam vsechno ulozis, co pak delas? dole, uplne dole jsou dve tlacitka „Odeslat“ a „Puvodni hodnoty“. potvrdis to tim tlacitkem Odeslat? omlouvam se za dotaz jestli jo, nechci delat chytrou, jenom me to tak napadlo ze to by jeste mohlo byt, ze se to nastaveni neulozi ......
Jenko, super, že už bruško menej tvrdne. Lekár vás isto pochváli.
Moni, no ja som bola dnes na kontrole, a dr. mi nerobil UZV, že nech sa objednáme do nemocnice. Tak ešte 2 týždne čakať. A možno bude dieťatko hanblivé a i tak sa to nedozvieme.
Born, super, že kontrola dopadla vporiadku. Dúfam, že ale nebudeš mať vredíky.
Ryntyntynka, veru Vianoce sa blížia a darčeky som chcela stihnúť v novembri , lebo potom bude všade tlačenica.
A gratulujem k budúcej prípojke. ![]()
Evelinko, budeš mať nádherný metrík ![]()
chytre, ja to asi porad ukaldala v osobnich informacich, kde se me to ptalo na ulozeni zmeny, tak mi prislo, ze by ot mohlo stacit ![]()
tak to byl porod diky vsem za trpelivost…
Jeste jeden dotaz, pokud bych chtela metrik z teto stranky, tak kterou tu adresu bych si mela zkopirovat? http://tickerfactory.com/…designer.php
Evelin , zkusila jsem si tam neco udelat. vyber fortmat HTML, ale ne vsechno co tam maji napsane, maji tam tech klikihaku moc ..... priznam se ze nevim proc. vyber jen to co je za HTTP:// a konci to .png . vse co je pred tim a po tom nekopiruj. napr. takto:
http://tickers.TickerFactory.com/…ae1/preg.png /> (to je metrik ktery je tedka pod mym)