Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
12.11.07 13:57

ahojky holky,
tak jsem prave mluvila s pani dr., mam pry vsechny vysledky z patecni KO v poradku, tak jsem moc rada :-)
teda, taky je u vas takova vlezla zima? ja si byla jenom pro obed do skoly a strasne jsem se tesila az budu zpatky. hlavne silne foukalo tak jsem mela strach abych na tom ledu neztratila rovnovahu :?
Zulok , dekuju, takze to je internetovy obrazek :-) ja jsem jednou chtela do zpravy vlozit vlastni obrazek z PC ale neslo mi to …
Lucy to je pribeh jako z filmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.11.07 14:02

Lucy, tak to je krásně dojemné :wink: :-) I já gratuluju k znovu nalezené rodině a celému příbuzenstvu!!! :D Hlavně manžel musel být paf, když našel znovu taťku, že? :wink:

Jeni, super, že máš všechny výsledky v pořádku :potlesk: U nás pořád ještě chumelí… 8O Jestli to bude takhle pokračovat tak za chvilku ani nebudeme vidět z okna ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.11.07 15:28

Lucynka, to je úžasné, že to všetko s rodinkou tak výborne dopadlo. :D Nádhera.

Jenka, juchuuu, výsledky sú vporiadku. Gratulujeeeeeeeem :dance:
a ak chceš dať obrázok z vlastného PC a nie z netu, musíš ho dať najprv do galerky ako fotku, inak sa ti to tam neobjaví.

Monika, ja sa teším, že aj u nás v nemocnici požičiavajú župánik..... :D

U nás stále pršíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.11.07 17:15

Pěkný podvečír ze severu Čech :D

Dneska jsem si odpoledne krááásně schrupla a jsem opět nabitá, takže to asi půjdu vybít s manžílkem ke kámošům :D

A jak vy trávíte další den??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.11.07 18:15

Ahojte, tak sem konecne docela uzdravená :lol: ..všem gratuluju k dobrým výsledkům..ja jedu uz ve stredu na genetiku(amniocentéza :( ), achjo moc se mi tam nechce, pritel se neztihne vratit do čr :cry: ..takže jedu zase sama..mno, doufam že přemluvim aspoň kamarádku..ale už se těšim až ho konečně po tý dloouhý době zase uvidim.. :D župan jinak mam,košili taky..
Ryntyntyna: to se máš, já bych ted furt jen spala..dneska sem stávala po dloouhy době brzo do školy, nu moc se mi nechtělo do ty zimy..než se dostanu k autobusu musim přez dvě pole :? ..tak snad tu zimu ještě nák zvládnu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.11.07 19:32

Ahoj holky,

Jeni gratuluju k výsledkům :srdce:
Lucy a tobě k nové rodině :srdce:

Jinak nevím,že by u Apolináře půjčovali župan,mám dojem,že ne..
Je hnusně,odpo jsme byli doma,manža šel na schůzi družstva a Jiřulka mě nenechal ani chvilku,musela jsem číst a prohlížet knížky,mám dost.Teď už je v poho,papá a kouká na zprávy :D .Dopol jsme konečně koupili ty botky,jsou super a mám radost.

Neli držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.11.07 20:43

Holky díky moc za gratulace i za manžílka. Před chvílí mi volal a říkal, že se dnes všichni divili tomu, že září jak sluníčko a celý den se v práci usmívá. I mě to strašně pozitivně nabylo a mám chuť teď pořád něco dělat.
Navíc jsme se vrátili od babičky a dědečka a ti mě taky dojali svou radostí z očekávání dalšího pravnoučátka, takže príma den.

Úplně jsem se v té radostné euforii zapomněla zmínit, že jsem dnes absolvovala odběry, když jsem viděla to množství zkumavek, co si na mě sestra připravila, docela jsem se obávala, jestli odejdu po svých. Ale bylo to v pohodě, tak doufám, že výsledky budou taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
12.11.07 22:27

Neli, držím pěsti, ať je všechno OK. Hned, jak budeš vědět výsledky, dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.11.07 08:43

Neli, dríme ti pěstičky pro štěstí na středu! :wink: Já jsem taky musela docházet na autobus nebo na vlak přes půlku města a že Jablonný je poměrně dlouhy :? A nejlepší bylo, když ve finále ČD oznámili zpoždění vlaku :evil: Jednou jsme měli i tři hodiny a učitelka nám to nevěřila… to jsme jeli prvním vlakem (jo, jo, fakt ve čtvrt na pět!-protože praxi na chíře jsme měli od půl sedmý a šestkou bych to nestíhala) a byl podzim a vláček nemohl vyjet kopeček… 8O :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.11.07 09:39

Ahoj Neli, plně chápu tvé pocity, mě to čeká příští středu a vůbec se mi tam nechce.
Ale když jsem to absolvovala s naším prvním cipískem, tak jsem na druhý den o ničem nevěděla. Pravda, je to nepříjemné vyšetření, ale za ten klid a jistotu, že je mimi zdravé to stojí.

Jinak jsem byla minulý čtvrtek na triple testech a prý mám zavolat tak za týden - takže budu čekat do čtvrtka. Jak to, že vy to víte už přes víkend !? :evil:
A potom zase měsíc čekat na výsledky amnio… :? Já se snad učekám.

---
http://b5.lilypie.com/ogxmp1.png /> http://bd.lilypie.com/80oup1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.11.07 09:56

Ahojky, tak jsem zase vyboojovala chvilku pro sebe…
Držím všem moc palce, ať jsou všechny výsledky z triple i amnio.. jen dobré. Je to pak strašná úleva. Když mi ta genetička řekla, že je to v pořádku, tak jsem bulele jak želva…
To za jak dlouho budou výsledky, záleží kam to posílají. Já byla na triple v pondělí a ve středu po obědě jsem měla výsledky a co jsem se ptala, tak na amnio by jsem čekala 14dní.
Jinak Lucy … moc blahopřeju k nové rodině :lol: To je krásný :lol:
A ještě jak jste psali o tom vodním světě, tak my jsem ho navštívili 01.01.2007 - do vstupné mě tehdy dostalo ale bylo to krásný.
Znám to z ciziny, takže jsem možná čekala trošičku víc ale i tak je to zážitek. Ty rybičky jsou úžasný a pokud to toho prcka zaujme, tak to pro něj musí být skvělý zážitek.
Musím ale říct, že tam byli maminky s dětičkama malýma - nevim, tak do dvou let a ty to teda vůbec nezajímalo.

Holky mám takový jeden dotaz. Včera mi budoucí tchán říkal, že někde slyšel, že snížili - příspěvek v rodičovství (to co se bere asi ty 4 roky) ze 7.200,– na 4.000,–
Nevíte jak to je? A jaký jsou změny od Nového roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.11.07 10:24

Preji hezke dopoledne :)

Jak to tak ctu, tak vikend byl docela uspesny :D
Hlavne Tobe Lucy blahhopreju k nove rodine :D a Jeni Tobe k vysledkum

:-)

Neli, taky drzim palce, at je vse ok. Jinak jsem se chtela zeptat, jak je to s tim amnio, to vas tam posilaji v ramci tech zakladnich testu? Popr. v cem to presne spociva?

Hanule, ta rodicovska mam byt od ledna vicerychlostni.Pokud bys chtela cerpat prispevek do ctyr let veku ditete (48mesicu), tak pak do 18 mesicu ditete budes pobirat 7 600 a po te 3 800. To je asi tak ve zkratce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.11.07 11:01

Tak jsem se pídila a našla jsem ten RP celkem srozum. popsaný.
Kdyby to ještě někoho zajímalo :

http://www.pamservis.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.11.07 11:05

Nelka a Ernatka, držíím palce na amnio. A nelka, radšej choď s kamarátkou, alebo si vezmi na cestu domov taxík, aby si sa moc nenamahala, doma potom pekne oddychuj. Neviem, či chodíš do práce, alebo si PN, ale odporúča sa potom leňošiť, tak žiadne práca, dobre. A určite všetko dopadne na 1 :wink: :huban:

Lucynka, držíím palce na výsledky.

A pekný deň vám všetkým. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.11.07 11:30

S tím amnio má Zulok pravdu. Musí se pak opravdu ty 2-3 dny ležet a určitě vám to poví doktor. Tak se holky držte a nebojte :lol:
Není k tomu žádný důvod. Miminka jsou určitě krásný a vůbec nic jim nechybí.
Uvidíte, že dostanete jen pozitivní výsledky :lol: :lol:
Budu na vás moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí