Poradna duly
Jana Čurdová
Jena , já trošku doktrorům nedala pokoj, protože já opravdu už nejsem nejmladší a taky jsem chtěla jak to že nemůžu tak dlouho otěhotnět, když se mi to předtím podařilo vždy napoprvé. Jestli za to nemůže třeba operace děložního čípku a tak. A navíc, když jsem poprvé potratila, tak jsem okamžitě změnila doktora a teď chodím na soukromou kliniku, která se právě tak trochu specializuje na problémy s otěhotněním. Tehdy se mi hned po půlroce, když mi povolili těhotenství podařilo otěhotnět a mimi zdárně porodit. Takže teď se mi začali věnovat hned po necelém roce, když to „normálně“ nešlo.
Moniko , gratuluji k malému šikulovi. Náš Mareček už se na mimi taky těší a slibuje, že bude velký brácha, který bude mimi vše učit. Možná už taky i pochopil, že se nenarodí pětiletý capart, který si s ním bude hned hrát
---
http://b5.lilypie.com/ogxmp1.png http://bd.lilypie.com/80oup1.png
Ahoj těhulky ![]()
Moni, to je krásný, jak se Tomík už teďka chová k bráškovi
Fakt roztomilý ![]()
Jeni, kamarádce to taky úplně neslibovali, protože se maličká nechtěla dostatečně ukázat…jenže ji všechny ty babský rady vycházely na chlapečka. Hm, tak si koupila modrý kočárek a i něco málo z výbavičky a ona to byla holka!
Takže když budeme mít holčičku, tak budeme mít po této slečně krááásňoučký věcičky
![]()
Dneska jsem byla s mamčou nakupovat u nás v Liberci už na Vánoce a nevydržela jsem to a zatáhla ji se podívat na kočárky
Statečně to se mnou absolvovala!
Ahojky
tak amnio, nic prijemnyho to teda fakt nebylo,
dost to tlacilo a navic mi tlacila na bricho rukou aby se moc nehýbal, zrovna kopal a machal rucickama ostosest, trvalo to asi 5min.(skoro sem ani nedýchala jak sem se bala..) pak sem musela chvíli ležet..mno a za odměnu sem dostala fotečku
.. v čekárně sem pak musela sedět ještě 15min. a to mě zacalo pěkně kopat..mno a od ty doby mam furt ruku na brusku a cekam az kopne ![]()
Jinak pani doktorka videla pinďu, takže to bude asi chlapeček..ale stopro to budu vědět až za těch 14dní..jmeno sem měla vymyšlený pro holčičku, ale pro kluka mi do oka ještě žádný nepadlo, možná Adámek ale chtěla jsem spíš náký cizí, tak uvidíme..jinak je to děsný ležet pořád jen v posteli, už ať je aspoň pondělí=)
Ahojky
tak amnio, nic prijemnyho to teda fakt nebylo,
dost to tlacilo a navic mi tlacila na bricho rukou aby se moc nehýbal, zrovna kopal a machal rucickama ostosest, trvalo to asi 5min.(skoro sem ani nedýchala jak sem se bala..) pak sem musela chvíli ležet..mno a za odměnu sem dostala fotečku
.. v čekárně sem pak musela sedět ještě 15min. a to mě zacalo pěkně kopat..mno a od ty doby mam furt ruku na brusku a cekam az kopne ![]()
Jinak pani doktorka videla pinďu, takže to bude asi chlapeček..ale stopro to budu vědět až za těch 14dní..jmeno sem měla vymyšlený pro holčičku, ale pro kluka mi do oka ještě žádný nepadlo, možná Adámek ale chtěla jsem spíš náký cizí, tak uvidíme..jinak je to děsný ležet pořád jen v posteli, už ať je aspoň pondělí=)
Super Neli!!! Máš to za sebou a teď už jenom lenošení
Gratuluji k pohybům a i k předběžnému pinďíkovi
![]()
A jaký jméno bylo vymyšleno pro holčičku??
Já už se ták těším na první pohyby až si připadám divná, že ještě pořád nič, i když mám ještě čas… ![]()
Ahoj Neli, gratuluji a taky trochu závidím, že už to máš za sebou. Tak teď hlavně hezky odpočívej a nech se obskakovat
---
http://b5.lilypie.com/ogxmp1.png
Ahoj holky,
tak to Neli máš za sebou ![]()
Moni to je krásný,Jiřulkovi je samozřejmě nějaký mimi ukradený.. ![]()
My byli dneska s Jiřulkou plavčit,bylo to bezva.Teď mám dilema,plaveme do 6.12. a pak kurz navazuje až do konce ledna(kromě svátků).Tak nevím,jestli se mám přihlásit nebo ne..
Manžovi není dobře,něco na něj lozí,tak jsem odpo ještě musela s Jiřulkou na hoďku ven,chodíme se koukat do akvaristiky na rybičky ![]()
Docela mě bolí nohy ![]()
Neli, tak to máš konečně za sebou, teď budeme držet pěstičky, ať je vše v pořádku a brzo ti to dají vědět.
Moni a Ernatko, docela vám závidim ty velké brášky co se tak těší. U našeho Jíři to bude asi trochu boj. Jak jsme teď byli na Moravě u příbuzných, tak jsem si chovala sedmi měsíční holčičku. Dokud byla u někoho jiného, tak byl Jířa až neuvěřitelně milý a něžný, stále ji hladil a podával hračky. Když jsem ji ale vzala já, začal žárlit, strkal do ní a cpal se mi do klína, musela jsem princeznu rychle odevzdat, protože by byl schopen mi ji vytlačit z náruče. Takže nevim nevim, jak to zvládneme.
Nedávno mi kamarádka vyprávěla, jak jejich malá bouchá miminko do hlavy a vynucuje si neustále pozornost, nenechá maminku vůbec v klidu kojit, to je pak asi taky o nervy. No uvidíme, snad si dá to naše čertisko říct.
Jinak Moni ten tvůj příběh s prodavačkou je teda absurdní, to byla ale dojnice. Jenže co můžeš dělat s takovou pipinou. Chudák Tomášek, co si o tom má myslet! My měli dneska rozhovor na téma holčičky a kluci. Jířa přišel a měl na sobě mojí podprsenku, tak jsem mu vysvětlovala, že to je jen pro holky. Měla jsem pocit, že je mu to líto, tak jsem mu zdůraznila pár výhod, proč je dobré být klukem. No někdy je to pro ty dětičky těžké a pak jim ještě zamotá hlavu taková babizna.
Tak se mějte krásně, papa
Dobré ránko všem ![]()
Lucy, třeba se to zlepší, jak ti bude růst bříško. Jurášed se na brášku či sestřičku připraví a pak to bude o něčem jiným
![]()
Holky, pokud to dneska vyjde a kamarádi budou mít hlídání na synka, tak se pojedeme podívat do Prahy! Máme v plánu do kina na Floru do IMAX arény(na 3D kino), už jsme tam nebyli hrozně dlouho a je to super podívaná! Se těšínkuju, což znamená, že to určitě nevyjde… ![]()
Lucy to příjde. Ty máš Jiříka ještě malýho, tam je šance, že se za nedlouho dorostou a budou si spolu hrát. U nás to bude spíš naopak… Za chvíli prvotní nadšení přejde a ten pětiletý rozdíl bohužel je hodně znát. Asi si spolu moc hrát nebudou ![]()
Nelka, super, tak už to máš za sebou. Pekne oddychuj a gratulujem k možno chlapčekovi
A pekný metrík ![]()
Ryntyntynka, jeeej, tak už máš kočíkový výjazd za sebou, paráda a páčil sa ti dáky? A dúfam, že vám vyjde tá Praha ![]()
Adelka, super, že sa vám plávanie páčilo a či prihlásiť ďalej? uvidíš, ako sa to bude vyvíjať ![]()
Ernatka, čochvíla budeš mať amnio za sebou aj ty a už bude len velké radovanie ![]()
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím po delší době. ![]()
Teď už snad budu mít víc času na vás nakukovat a psát, jen ještě musím dočíst, co mi za tu dobu uteklo.
Příští týden ve středu jdu na velký UTZ, tak jsem moc zvědavá, jestli to bude holčička nebo kluk. Tento týden jsem byla v poradně a pan doktor byl hrozně tajemný, že se to musí ještě upřesnit, tak snad se dozvím něco víc.
Zatím se mějte moc pěkně, já jdu dočítat, papa
![]()
U nás poletuje sníh a je bílo.
Lenča,, no tak nech sa vám drobčiatku na budúci týždeň pekne ukáže ![]()
u nás je len namrzlo, ale sniežik nikde
Ahoj holky,
zdravím při pátku.
Ryntyntyno ať ti vyjde ta Praha ![]()