Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
20.11.07 16:13

jojo, presne jak rikate. zvladli to ostatni, tak to zvladnem i my :D
ja bych taky chtela chodit na kurzy, uz jsem si nasla cislo a budu tam volat na objednani se. nejspis se to da zvladnou i bez nich ale kdyz uz kvuli nicemu tak kvuli prohlidce porodniho salu bych tam chtela jit abych nesla do uplne neznameho prostredi az to na me prijde :-)

adiko , drzim pesticky at se drobek hezky ukaze :D

moje draha polovicka mi taky prislibila ze si vezme po porodu 1 - 2 tydny dovcu. no a pro moji mamku to bude prvni vnoucatko, takze ta uz mi oznamila ze at se mi to libi nebo ne tak na tyden hned po porodu prijede a bude tady :lol: :lol: :lol: ale jsem celkem rada. aspon si budu moct jeste tech par dni odpocinout od domacich praci a venovat se seznamovani s drobeckem :lol:

jinak evelin , ptala jsem se te moji zname co mela prvni miminko taky na skole a rikala ze tam neni zadna materska (protoze se ti nema z ceho vypocitavat, ze jo) a ze rovnou od zacatku nabihas na ten rodicovsky prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.11.07 16:30

Jeee Zebro, odkud jsi? Ja jsem primo z Brna :D Ja mam mamku nastesti v Brne asi 15 minut cesty/jizdy, tak to je pro ni i pro me v pohode

Jeni, ja uz se na tu materskou taky ptala kamaradky a rikala, ze pokud neprerusim studium, tak mi daji jen ten rodicak, kdybych prerusila, tak mam i materskou - ten system jsem teda moc nepochopila :?
To mas dobre, ze Ti mamka chce takto pomoct, ani ji nemusis premlouvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 16:54

Jeni, taky už jsem tak daleko, že mám číslo přímo na porodní asistentku, která to organizuje :D Jen nevím, jestli bych jí už měla zavolat nebo jestli je ještě brzy?? Jinak máš taky dobrý, že budeš mít doma po porodu takovou výpomoc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.11.07 18:46

Ahoj holky,

nebojte,když vám kurzy nevyjdou,určitě to zvládnete i bez nich.
Jinak já jsem si říkala,co jako budu doma s tím miminem dělat,ale bylo to v pohodě a nakonec jsem byla ráda,že mám klid a mamča občas přijela.Manža byl asi týden s námi doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.11.07 19:06

Holkyyyyyyyyyyyyyyyyy tak jsme ted prijeli z UZ a je to holkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :) :) :) jeste se z toho nemuzu vzpamatovat, 13.12. jdeme na 3D a tam to potvrdi, ja uz teda neslysim nic jineho, nez to ze tam vidi buchtu…:) ja tomu dr. veriiiim :) my jsme si ji taaak prali, ale hlavne, to ze je vse ok, vse je jak ma byt…musela jsem dokonce behat po chodbe, aby se mimo otocilo a dr videl pater… jinak na nas mavala a cucala si palecek :) taky pekne kope… a ma 13 cm bez nozicek :) takze pry tak 20 :) to je takova nadhera… termin mi dr posunula na 2.4. od pohybu. No jeje, tolik se tesim az sem napisete co cekate… a vazne obdivuji ty co si pockaji az do porodu :) tak kraaasny vecer… my jdeme na vecu :) papa holcicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.11.07 20:15

Adiko velká gratulace ! :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.11.07 20:42

Jů Adiko, tak taky gratuluju k holčičce a hlavně že je vše v pořádku :srdce:
Mě čeká až 10.12. velký UTZ, ale půjdu tam s manžou, takže se asi stejně nic nedozvim. U Juráška křičel už ve dveřích, že pohlaví znát nechceme :lol:

Jinak už mě pěkně začínají brát záda, v 1. těhu jsem si s tím taky dost užila, protože jsem měla obr břicho, teď to přišlo ale nějak dřív a špatně se mi s tím spí, tak jsem zvědavá, co budu říkat až budu mít vpředu pořádný ranec!

Jdu využít toho, že mi prcek dnes brzy usnul a ještě trochu srovnat nepořádek, tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.11.07 08:24

Evelíno: My bydlíme 5km od Moravského Krumlova. V Brně oba s manželem pracujeme, tak tam denně jezdíme 8O . Narodila jsem se tam, ale bydlela jsem uprostřed města a pořád jsem chtěla pryč, někam do přírody, kde je klid :lol: . Bydlíme tu teprve od léta. Jinak celá má rodina je v Brně.

Adiko: Taky gratuluju k holčičce :D

Já jdu 27.11 na ten velký ultrazvuk, tak třeba se nám mimi přestane schovávat a řeknou nám pohlaví :)

Záda mě taky bolí a kyčle 8O , včera jsem v práci skoro nemohla sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.11.07 08:50

Dobre rano,

Adiko, moc gratuluju, nejen k holcicce, ale i k tomu, ze je vse v poradku :-)

Lucy, tak to jdeme na UTZ ve stejny den :D My to ale nastesti chceme vedet oba :lol:

Zebro, jeee tak to ja bydlim uplne v centru a jsme tu spokojeny, ja si uzivam, ze je vsechno blizko, navic jeste nemame auto, tak ani parkovani neresime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
21.11.07 11:05

Dobre ranko holky… vsem moc dekuji za prani, je to uzasny pocit, vcera to tak krasne vsechno probihalo, ze jsme s manzelem z toho hotovy jeste ted, furt mi vola a rika, ze tomu nemuze uverit, bylo to tak krasne videt, mavala, cucala si palecek, pocitali jsme prstiky a dr. uplna bomba… trosku tam z nas asi nechapal, ale byl skvelej :) no jsem zvedava na to 3D. jeee kdyby rekl, ze tam vidi pindika…:) tak krasny den vsem.. ja jdu uklizet, jsem takova akci ted furt… zatiiim paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.11.07 12:54

ahojky holky :-)

adiko , gratuluju a preju aby holcicku potvrdili i na dalsich UTZ :srdce:
ja jdu na velky UTZ za dva tydny a taky se uz moc tesim az toho naseho bobecka znovu uvidim. ja bych klidne na UTZ chodila dvakrat tydne :D

dneska jsem se dozvedela ze jsem jedina z rodiny kdo ma v tomto pocasi nohy v poradku :-) braska je uz mesic doma s kotnikem v :,-(re, v pondeli si sestricka vyhodila koleno a vcera druha sestricka spadla a narazila si taky kotnik. tak maji nasi prej doma polni lazaret :lol: :lol: :lol: ale musim rict ze se ani nedivim, dneska jsem sla pro obed a par krat jsem mela pekne namale. i kdyz nenasnezilo a nenaprselo, tak to u nas poradne klouze. chodnik ke skole je souvisly led. vubec jsem nemusela delat kroky, jen jsem se posoupavala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
21.11.07 14:44

Adiko, gratulujeeeeeeeeeeeeem k dievčatku :srdce: a k úspešnej kontrole :D

My sme tiež dnes boli a my máme zas v brušku chlapčeka. Veeeľmi a mu tešíme, ale nám bolo úplne jedno, čo to bude :D Všetko vporiadku, ale mimísek bol nižšie, akoby mal, tak ideme v piatok ešte na kontrolu. tAK dúfam, že bbude všetko vporiadku. TAk si idem radšej lahnúúť. Pekný dník všetkým prajem. papaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.07 17:56

Ahoj holky!!!

Adiko: Gratuluju k vysněné holčičce!!! :-)

Zulok: A tobě gratuluji k chlapečkovi!!! :-)

HLAVNE, ZE JSOU MIMISKA V PORADKU!!!!!

I my jsme dneska byli v poradně aaaaaaaaaaaaa byl s náma taťka a taky úplně nadšený z UTZ, ale že prý ještě větší radost bude mít na porodním sále!!!! :D 8) Jinak i my jsem v pořádku!!!! A tak na 60 procent budeme mít HOLCICKU!!!!!!! Mno, opět se na nás točila prdelkou a proto to není úplně stopro… Ani mi sestřička či doktorka nevynadaly, že jsem už přibrala a teď se podržte 6 kilčo :oops: A přitom jím stejně jako před těhu a snažím mít sladké minimálně…hm…

JOOOOOO a další důležitá zpráva dne: Máme štěňátko!!!!! :) :) :) :)
Fenečku kříženečka :dance: Krásnou, šestitýdenní!!! Pak dám foto do galerky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
21.11.07 20:55

Presne, je uplne jedno co to je … hlavne at je vse ok!!! Uzivejte si holcicky…Krasny veceR! Vam i mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.11.07 22:36

Ahoj holkýýýý,

tak gratuluju k holčičkám i chlapečkům!!! :dance: :-)

Lucy my měli dneska premiéru,Jiřulka po obědě poprvé neusnul.Tak doufám,že to bylo vyjímečné 8)

Jinak jsem si koupila v céáčku ty těhu manžestráky,vel.36 a i tak jsou mi větší,snad ještě trochu ztloustnu,hehe,Měli tam cenovku 998,ale v počítači 598,tak jsme jim to neříkali a zaplatili o tři stovky méně :lol: Říkala jsem manžovi,ať mi teda koupí ještě tričko,ale nechytil se…Taky jsme koupili nějaké dárečky pro Jiřulku :)

Mějte se všichni pěkně a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital