Poradna duly
Jana Čurdová
jojo, presne jak rikate. zvladli to ostatni, tak to zvladnem i my ![]()
ja bych taky chtela chodit na kurzy, uz jsem si nasla cislo a budu tam volat na objednani se. nejspis se to da zvladnou i bez nich ale kdyz uz kvuli nicemu tak kvuli prohlidce porodniho salu bych tam chtela jit abych nesla do uplne neznameho prostredi az to na me prijde ![]()
adiko , drzim pesticky at se drobek hezky ukaze ![]()
moje draha polovicka mi taky prislibila ze si vezme po porodu 1 - 2 tydny dovcu. no a pro moji mamku to bude prvni vnoucatko, takze ta uz mi oznamila ze at se mi to libi nebo ne tak na tyden hned po porodu prijede a bude tady
ale jsem celkem rada. aspon si budu moct jeste tech par dni odpocinout od domacich praci a venovat se seznamovani s drobeckem ![]()
jinak evelin , ptala jsem se te moji zname co mela prvni miminko taky na skole a rikala ze tam neni zadna materska (protoze se ti nema z ceho vypocitavat, ze jo) a ze rovnou od zacatku nabihas na ten rodicovsky prispevek.
Jeee Zebro, odkud jsi? Ja jsem primo z Brna
Ja mam mamku nastesti v Brne asi 15 minut cesty/jizdy, tak to je pro ni i pro me v pohode
Jeni, ja uz se na tu materskou taky ptala kamaradky a rikala, ze pokud neprerusim studium, tak mi daji jen ten rodicak, kdybych prerusila, tak mam i materskou - ten system jsem teda moc nepochopila ![]()
To mas dobre, ze Ti mamka chce takto pomoct, ani ji nemusis premlouvat ![]()
Jeni, taky už jsem tak daleko, že mám číslo přímo na porodní asistentku, která to organizuje
Jen nevím, jestli bych jí už měla zavolat nebo jestli je ještě brzy?? Jinak máš taky dobrý, že budeš mít doma po porodu takovou výpomoc ![]()
Ahoj holky,
nebojte,když vám kurzy nevyjdou,určitě to zvládnete i bez nich.
Jinak já jsem si říkala,co jako budu doma s tím miminem dělat,ale bylo to v pohodě a nakonec jsem byla ráda,že mám klid a mamča občas přijela.Manža byl asi týden s námi doma. ![]()
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyy tak jsme ted prijeli z UZ a je to holkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeste se z toho nemuzu vzpamatovat, 13.12. jdeme na 3D a tam to potvrdi, ja uz teda neslysim nic jineho, nez to ze tam vidi buchtu…:) ja tomu dr. veriiiim
my jsme si ji taaak prali, ale hlavne, to ze je vse ok, vse je jak ma byt…musela jsem dokonce behat po chodbe, aby se mimo otocilo a dr videl pater… jinak na nas mavala a cucala si palecek
taky pekne kope… a ma 13 cm bez nozicek
takze pry tak 20
to je takova nadhera… termin mi dr posunula na 2.4. od pohybu. No jeje, tolik se tesim az sem napisete co cekate… a vazne obdivuji ty co si pockaji az do porodu
tak kraaasny vecer… my jdeme na vecu
papa holcicky
Jů Adiko, tak taky gratuluju k holčičce a hlavně že je vše v pořádku ![]()
Mě čeká až 10.12. velký UTZ, ale půjdu tam s manžou, takže se asi stejně nic nedozvim. U Juráška křičel už ve dveřích, že pohlaví znát nechceme ![]()
Jinak už mě pěkně začínají brát záda, v 1. těhu jsem si s tím taky dost užila, protože jsem měla obr břicho, teď to přišlo ale nějak dřív a špatně se mi s tím spí, tak jsem zvědavá, co budu říkat až budu mít vpředu pořádný ranec!
Jdu využít toho, že mi prcek dnes brzy usnul a ještě trochu srovnat nepořádek, tak papa
Evelíno: My bydlíme 5km od Moravského Krumlova. V Brně oba s manželem pracujeme, tak tam denně jezdíme
. Narodila jsem se tam, ale bydlela jsem uprostřed města a pořád jsem chtěla pryč, někam do přírody, kde je klid
. Bydlíme tu teprve od léta. Jinak celá má rodina je v Brně.
Adiko: Taky gratuluju k holčičce ![]()
Já jdu 27.11 na ten velký ultrazvuk, tak třeba se nám mimi přestane schovávat a řeknou nám pohlaví ![]()
Záda mě taky bolí a kyčle
, včera jsem v práci skoro nemohla sedět.
Dobre rano,
Adiko, moc gratuluju, nejen k holcicce, ale i k tomu, ze je vse v poradku ![]()
Lucy, tak to jdeme na UTZ ve stejny den
My to ale nastesti chceme vedet oba ![]()
Zebro, jeee tak to ja bydlim uplne v centru a jsme tu spokojeny, ja si uzivam, ze je vsechno blizko, navic jeste nemame auto, tak ani parkovani neresime ![]()
Dobre ranko holky… vsem moc dekuji za prani, je to uzasny pocit, vcera to tak krasne vsechno probihalo, ze jsme s manzelem z toho hotovy jeste ted, furt mi vola a rika, ze tomu nemuze uverit, bylo to tak krasne videt, mavala, cucala si palecek, pocitali jsme prstiky a dr. uplna bomba… trosku tam z nas asi nechapal, ale byl skvelej
no jsem zvedava na to 3D. jeee kdyby rekl, ze tam vidi pindika…:) tak krasny den vsem.. ja jdu uklizet, jsem takova akci ted furt… zatiiim paaa
ahojky holky ![]()
adiko , gratuluju a preju aby holcicku potvrdili i na dalsich UTZ ![]()
ja jdu na velky UTZ za dva tydny a taky se uz moc tesim az toho naseho bobecka znovu uvidim. ja bych klidne na UTZ chodila dvakrat tydne ![]()
dneska jsem se dozvedela ze jsem jedina z rodiny kdo ma v tomto pocasi nohy v poradku
braska je uz mesic doma s kotnikem v
re, v pondeli si sestricka vyhodila koleno a vcera druha sestricka spadla a narazila si taky kotnik. tak maji nasi prej doma polni lazaret
ale musim rict ze se ani nedivim, dneska jsem sla pro obed a par krat jsem mela pekne namale. i kdyz nenasnezilo a nenaprselo, tak to u nas poradne klouze. chodnik ke skole je souvisly led. vubec jsem nemusela delat kroky, jen jsem se posoupavala ![]()
Adiko, gratulujeeeeeeeeeeeeem k dievčatku
a k úspešnej kontrole ![]()
My sme tiež dnes boli a my máme zas v brušku chlapčeka. Veeeľmi a mu tešíme, ale nám bolo úplne jedno, čo to bude
Všetko vporiadku, ale mimísek bol nižšie, akoby mal, tak ideme v piatok ešte na kontrolu. tAK dúfam, že bbude všetko vporiadku. TAk si idem radšej lahnúúť. Pekný dník všetkým prajem. papaaa
Ahoj holky!!!
Adiko: Gratuluju k vysněné holčičce!!! ![]()
Zulok: A tobě gratuluji k chlapečkovi!!! ![]()
HLAVNE, ZE JSOU MIMISKA V PORADKU!!!!!
I my jsme dneska byli v poradně aaaaaaaaaaaaa byl s náma taťka a taky úplně nadšený z UTZ, ale že prý ještě větší radost bude mít na porodním sále!!!!
Jinak i my jsem v pořádku!!!! A tak na 60 procent budeme mít HOLCICKU!!!!!!! Mno, opět se na nás točila prdelkou a proto to není úplně stopro… Ani mi sestřička či doktorka nevynadaly, že jsem už přibrala a teď se podržte 6 kilčo
A přitom jím stejně jako před těhu a snažím mít sladké minimálně…hm…
JOOOOOO a další důležitá zpráva dne: Máme štěňátko!!!!!
![]()
Fenečku kříženečka
Krásnou, šestitýdenní!!! Pak dám foto do galerky!!!!
Presne, je uplne jedno co to je … hlavne at je vse ok!!! Uzivejte si holcicky…Krasny veceR! Vam i mimi
Ahoj holkýýýý,
tak gratuluju k holčičkám i chlapečkům!!!
![]()
Lucy my měli dneska premiéru,Jiřulka po obědě poprvé neusnul.Tak doufám,že to bylo vyjímečné ![]()
Jinak jsem si koupila v céáčku ty těhu manžestráky,vel.36 a i tak jsou mi větší,snad ještě trochu ztloustnu,hehe,Měli tam cenovku 998,ale v počítači 598,tak jsme jim to neříkali a zaplatili o tři stovky méně
Říkala jsem manžovi,ať mi teda koupí ještě tričko,ale nechytil se…Taky jsme koupili nějaké dárečky pro Jiřulku ![]()
Mějte se všichni pěkně a dobrou ![]()