Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
27.11.07 09:50

Dobre ranko,

Ryntyntyn, moc gratuluji k chlapeckovi a hlavne ke zdravi. To jsou same dobre zpravy :D Ono se to u tech kluku da asi lip poznat nez u holek, ze :lol:
My uz jsme taky docela zvedavi, co jsme to zplodili :D Ale musime si jeste pockat.
S tim pejskem… ja se snazim si alespon na par dni pujcovat psa od nasich a chtela bych i pak az bude mimco na svete, to ale nevim, jak se to bude libit tomu nasemu chlupacovi… Taky si myslim, ze se tim da alergii docela vyhnout, ale hlavne chci aby decka mely dobry vztah ke zviratum, kolem me je spousta deti, co se zvirat boji, pac s nima nejsou skoro v kontaktu nebo je rodice moc strasi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.11.07 10:07

Evelín: Díky :D K tomu určování…myslím si, že to vyjde na stejno… i nám se od toho 17 TT točil prdelkou a dával nožky přes nožku - to prý spíš dělají holčičky a pak minulou středu viděla dr., že nic tam neviděla, ale řikala, že to je ze špatnýho úhlu, v kterým to nejde moc poznat… to proto tipovala na těch 60 holčinu a včera to bylo prokazatelně vidět… A to se nás na konci ptala paní doktorka, jestli chceme znát pohlaví miminka, manžel mlčela a já že jo… :D
Naši mají taky pejska, babičku jorkšírka a ta staví spíš negativní postoj k Arce… mno, ona totiž nemá ráda jiný pejsky a má ráda svoje gaučový pohodlíčko :wink: Taky jsem zvědavá, jak bude Arka reagovat na miminko… až bude maličký lézt, tak jí už bude něco málo přes rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.11.07 11:02

Ryntyntyno gratuluju k chlapečkovi :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
27.11.07 12:48

Ahoj :D,dík ďalším holkám za privítanie,ste všetky zlaté,som rada,že som túto stránku našla. Ryntytynka gratulujem k chlapčekovi,aj ja by som chcela malú napodobneninku môjho drahého manželíka,takže tajne dúfam,že to bude chlapec,no samozrejme poteší aj dievčatko. Už sa teším na to prekvapko pri pôrode,keďže to s Drahým nechceme vedieť dopredu,hoci musím priznať,že mám veľké pokušenie to zistiť. A ktým zvieratám,my sme fanatici na psov,čiže máme doma troch,tak dúfam,že nebudú moc žiarliví,keď príde Drobček. Zatiaľ sa majte krásne,idem pokračovať vo vianočnom upratovaní,papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.11.07 12:57

Díky holky :wink:

Wenee: Juj, tak to tebe a manžela obdivuji, že to nechcete vědět a chcete mít překvápeníčko u porodu… :D Ale ve finále to za to bude stát! A jaký máš doma rasy? Já jsem už hodně dlouho toužila po ohařích… Konkrétně nejdřív jsem si chtěla pořídit maďarského a potom i výmarského… a dopadlo to tak, že mám doma křížence toho velkého hnědo černého kokra se stadfordem…hm, tak jsme zvědavý, co nám z toho vyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.11.07 15:36

Ahoj holky, právě jsem přišla z toho velkého UTZ a vše je v pořádku a budeme mít chlapečka :D

Ten UTZ docela bolel, doktor docela tlačil na břicho 8O , asi aby všechno viděl.

A nechala jsem si udělat DVD a k tomu mám 2 fotky zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.11.07 16:00

Zebro, velka gratulace!!!! Vypada to, ze je docela prevaha kluku :D Hlavne, ze je ve v poradku!!!

Wenee, taky obdiv, ze to vydrzite do porodu. Driv to ani jinak neslo, si mohli vsichni jen tipovat podle bricha, pleti, ci ja nevim ceho vseho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.11.07 16:01

Muzu se zeptat kolik stalo to DVD a jak je dlouhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.11.07 16:08

DVD stálo 500,– + dali mě k tomu 2 fotky obličeje a hlavičky. Ale ještě nevím, jak je dlouhý, ještě jsem se na něj nedívala. Pak ti to napíšu. Podíváme se na to s manželem dnes po práci. On tam se mnou nebyl (měl moc práce :( ), tak to uvidí až doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.11.07 16:41

Tak to preji hezky koukani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.11.07 17:07

Ryntyntynko, tak to bude stydlivka, ale to nevadí, nemusí ho přeci ukazovat před kde kým.
Zebruško, gratuluji k chlapečkovi, tak to tu máme spíše mužské osazenstvo. v jiných měsících nám zase dodají ty nevěsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.11.07 17:36

Zebruš: Gratuluji k chlapečkovi :srdce: My jsme si to nakonec nenechali natočit, jelikož na dveřích byla napsaná informace o VHS… mno, a video už moc lidí nemá :D Nevadí… manžel byl se mnou a od svojí dr mám fotky a až půjdu příště, tak si chci taky nechat udelat fotku obličejíku :wink: Mě tedy UTZ nebolel… u nás mají přímo naproti lůžku na stěně TV, tak to jsem to měli s Raďasem jako v kině :lol:

Moni: :) S nevěstama přesně tak! :D

Jinak holky, dneska jsem vyzkoušela vaše fígle jak na kopanečky a … nič… tak teď už jenom tu kofolu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.11.07 19:09

Zebruška a Ryntyntynka, gratulujeeeeem k chlapčekom, fakt je prevaha mužského pokolenia. :lol:

Wenee, tak pri pôrode budete mať krááásnr prekvapko. a jeeej tolko hafanov, to bude mať mimísek teda ochranku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.11.07 22:29

GRATULUJIIII KE CHLAPECKUUUUUM!!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.11.07 08:21

Moc díky :D

Dívali jsme se na to DVD, trvá asi 6 minut, ale myslím, že kdyby to trvalo dýl, tak už se nebude na co dívat - doktor tam toho určitě vidí víc než my :? . Ukazoval mě kde je srdce, žaludek, moč.měchýř, ledviny, atd. ale já už to tam stejně nevidím, všechno vypadá jako bublinky :lol: . Stejně se nejvíc těším, až malýho uvidím na živo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí