Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
28.11.07 14:23

Ahojky maminky a miminka,
tak nám v pondělí konečně namontovali topeníčko a my jsme s manžou trochu šoupali nábytek kvůli mimču. Při té příležitosti jsem se pustila do vánočního úklidu, ono to tak do těch Vánoc pomalu vyjde, vzhledem k mé šnečí rychlosti!

Jinak jsme včera absolvovali návštěvu u tchánovců, tak přesně jak jsem předvídala, tchýně ze mě hned škubala vlasy a kroužila nade mnou prstenem. A že prý jestli už jsem byla na ultrazvuku, že budu překvapená, protože čekám dvojčata - holčičku a chlapečka! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.11.07 14:25

Jeni, mne doktorka primo rekla, ze si mam zajit k zubari a k obvodni a to je vse. K zubari bych mela jit ze zacatku tehotenstvi a pak jeste ke konci. Primo v prukazce mam kolonku zubar a pak nalezy obvodniho a odbornych lekaru. Ale jak jsem psala, tak me poslala zatim jen k tem dvema doktorum. Uz jsem si je obehala, tak snad budu mit zase chvili pokoj :) Jo u obvodni jsem mela prednost jako tehotna! Konecne nejaka vyhoda :D
Asi se zarid podle sve doktorky.

A jaka je to znacka kocarku? Neni to x-lander? Ten se mi docela libi, ale nevim, jestli korba neni moc mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.11.07 14:25

Jinak klukánci už to válcujou 6:2, to bude ženichů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.11.07 14:28

Lucy, coze Ti to ta tchyne delala ? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.07 14:51

Ahojte,no ja nestíham,je tu vždy toľko nových príspevkov,že nestíham čítať a mám z toho chaos,tak si to vždy prejdem dva krát.
Ryntyntynka- aby som bola presná,naši su dvaja havovia a to labradorka Britney a jack russel teriér Axa a tretí je sestrin čivava Čolitko,ale starám sa aj o neho,lebo sestra naň nemá čas.A ten Tvoj kokrostaford môže byť zaujímavý a originálny. Zebra-gratulujem k chlapčekovi.
Evelín-dúfam,že to fakt vydržíme a nedám si to nakoniec zistiť. Zulok-dík,veru ochranku bude mať,len sa bojím,že malá čivavka bude poriadne žiarliť,je strašne žiarlivý.
Jena-neviem,ako je to stým zubárom,pretože ja som začala chodiť raz za mesiac k zubárovi už pred tehotenstvom,keďže mi zubár začal opravovať to,čo mi ten minulý zubár za tie roky,čo som k nemu chodila pokazil.Takže teraz som tam každý mesiac,tak mi na zuby snáď dohliadne. Majte sa krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.07 14:57

Ešte som zabudla,Vy už nakupujete vecičky,takže to vypadá tak,že som tu jediná oplašená,čo verí na povery :cry: .Musím sa zmeniť a prekonať to,lebo si s tým iba sťažujem život.Takže piatok sa na to dám a niečo pekné Drobčekovi kúpim :D .Držte mi palce,aby som si to zase nerozmyslela :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.11.07 14:57

Lucy: Já bych nad sebou asi čarovat raději nenechala, aby ti nepřičarovala třeba 4-čata :lol: 8O (o dvojčatech už bys teď věděla, ne? To by podle mě na gyndě poznali, pokud se teda to druhé někam neschovává :D )

Mě má doktorka k žádným jiným doktorům neposlala. Četla jsem, že bych měla k zubaři, ale ten co jsem měla mi nevyhovoval a tak teď žádnýho nemám, a nějak se nemůžu donutit nějakého najít :? Tak třeba mě zuby nevypadají 8O
A u obvodní jsem byla jen, když jsem byla nemocná. Jen mě nechala doma, ale do průkazky nic nepsala, prý to není potřeba.

Holky, a co vám do té průkazky obvodní dok. napsal? Proč k němu máme vlastně jít? Zubaře chápeu, ale proč bysme měli lítat po jiných doktorech, když nám nic není 8O ?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.11.07 15:20

Wenee, tak at neco pekneho poridis! Vy asi budete muset nakupovat v neutralnich barvach, ze? :D

Zebro, u me na to doktorka docela dba, abych k tem doktorum zasla. Myslim si, ze zubar urcite stoji za to a obvodni mi dala razitko a napsala neco v tom smyslu, ze jsem zdrava.Asi kdybych byla na neco lecena, tak mi to tam musi napsat, aby v tehotenstvi a pri porodu vedeli s cim maji pocitat… Ale asi se spis porad se svoji doktorkou, mam pocit, ze kazdy to ma trochu jinak, tak nechci mast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.11.07 15:30

Evelíno: Já se jí asi na příští kontrole zeptám, teda jestli si vzpomenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.11.07 16:22

Uf… tak už jsem zpátky z Liberce, Arka spí, nákup vyložen, tak hážu relax u PC :D Jste se dneska pořádně rozkecaly :wink:

Evelín: Hm…tak s těma pohyby ti fakt nevím… ale dneska jak jsme frčeli z Liberce jsem pocítila jednorázové zašimrání a občas po večerech cítím jakoby „vlnění“?? 8O Tak uvidíme, jak se rozkopeme… mamča říkala, že jsem taky nějak výrazně nekopala :wink:

Změna!! Asi jsme poprvý pořádně zakopali :! :! :D :D

Wenee: Tak to máte doma pořádnou smečku :D To víš, že jsem zvědavá co z toho kokrstaforda vyroste :) :) Přeji příjemné nakupováníčko!! Já třeba neodolám něco nekoupit teďka v modré barvičce a na pověry nedám, jelikož to co se má stát se stane a určitě oblečky, kočárek a postýlka to nijak neovlivní (je tedy fakt když se NEDEJBOŽE něco stane a ty se vrátíš dom a vidíš to…)

Lucy: Hlavně se moc u toho uklízení nesedři, ať máš dost síly na výlet :D A s tchýni jsi měla pravdu a hned dvojčata? Hm… :wink: Nám kamarádova mamka (mno, jí je skoro 70 a žije na vesnici) už na konci září říkala, že to bude kluk… a já si ťukala na čelo, jak to může poznat- asi může :wink: ) U nás se bude kvůli miminku předělávat a stěhovat až v lednu, to přijde řemeslník předělat komplet koupelnu, kterou máme při pokoji ( ta se musí zvětšit, dát do ní sprcháč a u nás se musí změnit dveře do pokoje, přestěhovat 8O )

AD lékař… Už jsem byla u obvoďáka… ten mi tam napsal tlak a tu moji vrozenou vadu očiček- to jest šilhavost (naštěstí už teďka nemám následy, jen ty brýle…). Mno, a zítra jdu k zubákovi, původně jsem už půl roku objednaná na preventivku, ale nechám si dát i razítko do průkazky…

AD kočárek… barvu si budu chtít taky koupit nějakou neutrální, jelikož byh ho ráda použila na druhé mimi (pokud ho tedy nevyhutuji :D )
Dřív jsem přemýšlela taky nad trojkombinací, jelikž je dost prostorný, ale pak jako sporťák je neprakticky těžký a podle mně i masivní…
Takže mám jako favorita X-landra XA…ale tam je zase asi malá korbíčka a už by jsme museli na půl roce dávat do sporťáku(naštěstí jde polohovat do rovna a má nánožník) a druhým favoritem je HOCO Diamond… mno, ale tam se mi zase nelíbí ten materiál z kterého je ta boudička a tak… :roll: :wink:
Takže suma sumárum to bude dost těžký… a kočárek, který bych fakt chtěla je mooocinky drahý… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.11.07 16:40

Born: Takt to je dobře, že už se cítíš O.K. a pokud jste byli se Zbyndou na procházce, tak je to na nejlepší cestě! :wink: No vidíš, a já si zase občas přeju, abych bydlela ve větším městě, kde nasednu na MHD a jsem všude coby dub… to bylo hlavně, když jsem dojížděla do práce a čekala věčně na spoje :lol:

Tý jo… tak to je už služná převaha ženichů… 6:2 8O Tak šup šup něvěsty :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.07 17:19

Ahoj :D ,mám na Vás ešte jednu otázku.Aj Vy musíte tak často behať cikať :oops: ?Ja niekedy idem cez deň aj 10-12krát a v noci 2-3krát.Doktorka mi spravila nejaké testy a vraj je to v pohode a dala mi iba preventívne užívať brusinky.Myslíte,že je to fakt v poriadku?Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.11.07 18:02

Ahojte těhulky..dlouho sem tu nebyla..mam nak málo času..

Všem gratuluju k chlapečkům i k holčičkám :)

Mno tak mě je už zase dobře..všechno vpořádku, až na to že mě pořád to bříško pobolívá..Dneska sem se měla dozvědět výsledky z té amnio, ale bohužel je ještě neměli :? , tak to zkusim zítra..Jinak na kočárek sem ještě ani nekoukala..myslim že do dubna je času dost, stejně bych to stokrát změnila :lol: ..

Wenee: Přez den chodím docela často..ale vnoci mě to už naštěstí přešlo..teda aspon na nakou chvili..už tak měsíc mě to nebudí a spim celou noc..myslim že to nic neni..až to přejde na nakou dobu tebe..tak mě to třeba zase dostane :D

Tak zatim papa..mějte se hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.11.07 18:04

Jo a ještě něco..Už se vám někomu spustilo mlíko (nebo mlezivo či jak se tomu říká)?? Já asi před týdnem vstala a koukala sem na sebe jak blázen(triko uplně mokrý)..no docela mě to zaskočilo takhle brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.11.07 18:07

Ahoj, tak koukám, že nejsme jediný co se rozhodli, že na 3D nepůjdou. Přítel mi po shlédnutí nějakých obrázků na netu oznámil ať se nezlobím ale, že on tohle vidět nechce. prý se těší na krásné miminko a tady z toho by měl noční můru… No je to trochu přehnané a třeba by nakonec byl mile potěšen ale … nepůjdeme tam. Počkáme si na originál:-)

Jinak kočárek budeme asi taky kupovat v neutrální barvě. Sice nevím jestli zůstene u jedináčka nebo budeme s dětičkama pokračovat - to ukáže čas ale asi koupíme něco do cihlově oranžova.

S pověrama mě každej straší. Nekupovat kočárek - až po porodu. Ze začátku jsem nic nekupovala ale po Vánocích už chceme pořídit komplet výbavičku. Něchci pak něco honit na poslední chvíli a na pověry nedám. Vždyť už jsme skoro všechny za půlkou. Teď už to bude strašně rychle utíkat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí