Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
29.11.07 21:36

Ahojjky..tak dneska sem se konečně dozvěděla výsledky z té amnio..všechno vpořádku, tak sem štastná jak blecha..a bude to stopro chlapeček :lol: ..jinak ryntyn, taky gratuluju ke kopanečkům..mě kope hrozně v autobuse :D, pomeranč ani čokoláda nezabírá, ale i tak toho mam hodně..tak zatim paa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.11.07 08:23

Neli, tak to je skvělé!!!!! Tak už snad konečně klid. A gratuluji k dalšímu ženichovi. Teda, to zase bude muset přijít éra nevěst, to není možné. Ať ti naši chlapi nezůstanou na ocet.
Tak já běžím na nákup, tady v Brně je sněhu......, pak tam mám kupu čistého prádla, takže složit a něco vyžehlit. Mám rýmu jako trám, takže nevařím, stávkuji, vytáhnu něco z mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.11.07 09:21

dobre rano maminky :-)
tak to me teda podrzte, sami kluciiiiii :lol: tak to je jasny, na nas ostatni co to jeste nevime cekaji holcicky :lol: jinak neni mozna! :lol:
a samozrejme gratuluju neli , to je skvela zpravicka ze je vse OK.
no ja dneska byla u dr., nic moc nezjistovala, jenom jestli je delozni cipek ok, jestli mimi zije a roste. pry vsechno ostatni udelaji na tom velkem ultrazvuku na ktery jdu hnedka pristi tyden, tak snad se konecne dozvim neco vic ..... :?

holky, jak tak ctu ty vychovny „radosti“ tak je to fakt asi obcas maturita :lol: no ale stejne se tesim jak se budu s malym drobkem rozcilovat. libila se mi veticka od monci - … „protože ona si nic nenechá líbit, takže je reakce jistá a o to tomaskovi jde“. tohle bohuzel plati u kluku asi cely zivot. cim vetsi reakce na podpichovani, tim vic to ty kluky bavi. za to kdyz reakce neni a podpichovani se ignoruje tak je to prestane bavit a jdou zkouset stesti jinam. napr u meho manzilka to zazivam furt :lol: taky si nenecham nic libit a to si pak obcas sousedi musi myslet ze tam mame nejmin 10 decek co se vzajemne lechtaji a handrkuji :lol: a nekdy pak nereaguju, tvarim se ze me to nelechta a on hnedka sklamane odejde ze se mnou prej neni zadna sranda :lol: :lol: :lol: ovsem u dospelaku je to samozrejme neco jineho, ti jsou jen sami na sebe, kdezto kdyz nad podpichovanym ditetem bdi maminka ktera pro to nema pochopeni, tak chapu ze to asi neni nic prijemnyho kdyz se na to vase male „zlobidlo-podpichvadlo“ diva pres prsty … ale zas, hlavne kdyz neni nic horsiho ..... jednou se tomu budete vsechny smat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.11.07 11:02

Dobré ránko všem :D

Neli: Obrovská gratulace k dobrým výsledkům z amnia!!! :srdce: Musí to být velikánská úleva, když víš, že jste v pořádku :-)

Moni: S výchovou ti bohužel neporadím, ale myslím si, že jdeš na to dobře (Born i Lucyy taky :D ) a jednou až povyrosteme chci razit taky výchovnou metodu jako vy… i když to musí vážně o nervy! Něco podobného jsem zažila u dvojčátek, ale to jsou holčičky a navíc jako teta :wink:

U nás je opět shěhu habakůůůůů a ještě jako bonus padá z nebe :roll: :lol:

Dneska mám opět nahlídání kamarádčinu holčičku, tak zatím papáá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.11.07 11:10

Jeno, máš asi pravdu. Víš, žila jsem v iluzích, že výchovou se dá opravdu ledacos vychovat, upravit....... Ale co jsem matkou, tak se mi změnil názor. Měla jsem pocit, že vychovávám tak do 2let. To dělal to, co jsem si představovala, ale teď „už je to osobnost“ a učí se jen to ,co on uzná, takže věci které by už dávno mohl zvládat nejdou tak, jak by měly a na co má čas, tak ho děsně zajimá. Včera jsem měla pocit, že bude maturovat z napoleonských válek. Jednu chvíli to zase byli dinosauři. Brousili jsme po internetu, tlumočila jsem mu články stále do kola, on si zvětšoval obrázky a vyhledával nové.....ale červená a zelená barva mu jsou mnohdy ukradené.
Ale i tak ho miluju nade vše a už se těším i na toho druhého klučinu. Prostě to tak je a hotovo.Halt se musíme věnovat vždy tomu, co ho momentálně zajímá. Ale trvám na tom, že děti jsou ta největší radost na světě.
Za chvíli pro něho půjdu do školky, slíbil mi, že mi vyrobí sněhuláčka, tak jsem zvědavá. na toto je ta školka dobrá, protože on doma nechtěl nic vyrábět, malovat........ lepit, stříhat, prostě nic a teď už aspoň něco. Potřebuje to jako sůl, je levák a tak se musí trénovat, tam bývá ta motorika ruky malinko horší, nikdy jsem tomu nevěřila, ale asi to je pravda, vždycky když vidím nějakého leváka děcko, dá mu to víc práce, aby to k něčemu vypadalo. Já jsem nadšená z jakéhokoli výrobku, hlavně ať vyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.11.07 11:34

ahoj holky,

Neli obrovska gratulace k vysledkum i ke klukovi :-) :srdce:

Drzim nam vsem palce do vychovy. Asi to bude pekna makacka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.11.07 13:38

Ahoj holky, jsem z května 2008, ale TP mám zatím 5.nebo7.5.,takže přelom dubna a května. Jestli vám to nebude vadit, občas k vám nakouknu :wink:

Všem přeju pohodové těhotenství, krásná zdravá a spokojená miminka v bříškách i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.11.07 16:05

Neli gratulace :-)

Zdravím Amazonku

Moni já si s Jiříčkem taky celkem užívám,a to mu byly teprve 2 roky.Je to zlatíčko :wink:

Dost často mám strach,co mě všechno čeká,až se narodí mimi a budou dvě malé děti,jak to budem zvládat… :roll:

Jinak přeji pěkný víkend,jak to znám,bude tu dost mrtvo :D My se zítra chystáme omrknout jeden oblíbený vánoční tržíček :)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.11.07 21:33

Neliiiiiiiiiii, juchuuuuuuuuuuuuu, gratulujeeeeeeeeeeeem :D no a to je fakt samý chlap :lol: o holčičky bude dračka :wink: :lol:

ahoooj Amazonka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.12.07 09:15

Dobré ránko :-)

Ahoj Amazonko…

My se pravděporobně dneska nikam nechystáme, ale asi budeme muset skočit na pozemek a ještě něco málo tam udělat, aby to do jara pěkně na nás počkalo :D
Dneska nevařím-stávkuju :lol: Musí se dojíst to, co je v lednici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.12.07 17:32

Ahojky berušky,

Nelinko tobě velká gratulace k dobrým výsledkům - dokážu si představit ten šutrák, co ti asi spadl ze srdce.

Amazonko zdravim, jsi na tom podobně jako já - taky pro nás bude překvapením, zda-li budeme mít dubňátko či květňátko, každopádně oba měsíce jsou mé oblíbené.

No a jinak hlásím úspěšný návrat z Tropical Islands - bezvadně strávený den, jen jsem dnes utahaná jako kotě! Ale když jsem tam viděla těch kočárků a malinkatých miminek, tak jsem rozhodnutá si to zopáknout ještě do konce roku 2008.

Takže jsem na vás jen tak mrkla a jdu odpočívat, na zítřek jsem Juráškovi slíbila, že si ozdobíme okna, tak musím načerpat sílu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.12.07 12:51

Ahojky, všem moc děkuju :lol: .. Tak ja ted delala cukrovi, vecir jedu na rozsviceni stromku..jee, uz se tesim na vanoce..doufam ze budou na sněhu..jinak pořád koukám po jménu, a zádný mi furt nepadlo do oka..tak teda nevim :? ..zatim paa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.12.07 15:59

Krásnou 1. adventní neděli všem, doufám že si ji užíváte.
Lucy taky mám ráda oba dva měsíce, v dubnu mám narozeného taťku i bráchu a v květnu z rodiny nikoho, tak uvidíme jak nám to vyjde :wink:

Neli my ještě nevíme jestli čekáme holčičku nebo chlapečka, ale zatím všichni typují kluka a i já si to trošku myslím a to teda se mi snad žádné jméno nelíbí. Na holčičku bych jich věděla několik. Tak se nechám překvapit, na ultrazvuk jdeme 20., tak snad se nám drobek ukáže :D

Hezký zbytek víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.12.07 20:03

Amazonko: u mě typoval každej jinak..ja nejdriv ubec netusila a pak mi to zacalo připadat spis na kluka..vzdy sem se hrozne ladovala sladkym a najednou mi vubec nechybělo..taky podle tvaru bruska a tak, mno takze to vyslo..sem hrozne stastna ze je vse ok :lol: ..ale stejne sem malinko vic touzila po holcicce, je to jednodussi vybírat jméno,oblečky,hračky atd.. ja du 20.na to nataceni, tak se tesim..jen doufam ze se do vanoc ztihne vratit pritel..je uz 3 mesice ve spanelsku..hrozne se mi stejska :cry: ..mrzi me ze ho jeste nevidel..ale zase si myslim ze on chtěl víc chlapečka, takze mam stejne hroznou radost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.12.07 10:53

Jee Neli, tak to jsi na tom ještě hůř než já, já mám přítele pryč skoro na měsíc v Číně(taky dál už to nešlo :x ) a taky se mi stýská,ale vrací se mi příští úterý a na ultrazvuk jde se mnou, tak už se těším.

Já si dřív přála chlapečka a teď je nám to oběma úplně jedno, hlavně ať je mimčo zdravé a v pořádku. Jinak bříško mi trošku narostlo, ale zatím nic moc, podle tvaru by zatím nikdo hádat nemohl.

Asi bych měla začít péct cukroví, nějak se mi vůbec nechce v té naší pidikuchyňce se s tím roztahovat. No ještě vydržím, možná to ještě letos udělám fikaně, některý den nakoupím a pojedu napéct k mamce. Bude ráda, samotné se jí do toho taky nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí