Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
26.11.07 08:41

dobre rano holky :-)
tak koukam ze mame krasne vyrovnanou statistiku 4:3 zatim. doufam ze uz budu taky brzy moci prispet do statistiky.
lucy ani se nedivim ze se moc tesis, ja bych taky hnedka nekam jela. ale snad uz bude brzy duben a vse v poradku a pak uz mam naplanovanych spoooooustu vyletu :lol:
moni , o pupecnikove krvi jsem taky premyslela. zatim toho moc nevim, ale nasla jsem par firem ktere to v CR odebiraji. je jich vic, kazda se malinko lisi sluzbama, financne se obcas lisi dost ale spis jen proto ze ma kazda jinak nastavene splaceni uskladneni. tedy, pokud bys uvazovala pro ponechani krve vyhradne pro tve dite. pokud ji chces darovat tak je vse zadarmo. koukala jsem i na jedny stranky podrobneji, maji tam jak dotaznik na tve nemoci ktere by mohli znemoznit odber krve, tak i info o tom ze pred odberem pup. krve se delaji odbery krve matky a ta se na nektere nemoci vysetruje. jen jsi me dostala s tema streptokokama, resp. obecne kokama. kdyz je mas tak odber pup. krve nelze provest? a jak se zjisti ze je mas? ja ziju v tom ze urcite mnozstvi (strepto)koku ma v tele uplne kazdy ale ono asi zalezi i na druhu vid?
jestli by mel nekdo zajem o odkaz na web o te pup. krvi, klidne zaslu.
ryntyntynko , ja pohyby taky jeste necitim, zatim jen to tuhnuti a cviceni delohy :-( ale doufam ze uz brzy budu :lol: moooooooooc se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.11.07 12:42

holkyyyyyyy!!! omlouvam se ale musim se pochlubit :-) tak si tu sedim a koukam na netu po nejakem novem receptu na vanocni cukrovi a najednou kopanecky :-))) a teda, zadne simrani motylka v brichu to nebylo jak to popisujete :lol: :lol: :lol: budeme mit doma asi poradneho fotbalistu nebo fotablistku :lol: trvalo to asi dve minutky!!! hura hura hura!!! :lol: :lol: :lol:

no, tedy doufam, ze to byly kopanecky 8O ...... ale urcite jo. stahy a tvrdnuti briska uz poznam dokonale po tech tydnech a streva v tech castech taky tedka nejsou. a tohle bylo neco uplne jineho. jenom na malickem kousicku briska a takovy kratky jakoby klepani!!! asi vypadam jako trestidlo ale ja mam takovou radost!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.11.07 12:47

Ahojky,môžem sa pridať k Vám :wink: ?Tiež ma ten krásny zážitok čaká v apríli-dubnu.Veľmi sa už teším a aj bojím,lebo to bude prvé mimi.Som v 22týždni,termín cca 05.04.2008.Drobček už kope,hlavne navečer.Je to také krásne čakať mimi,ale to určite všetky viete.Tak zatiaľ ahojky a krásne zdravé detičky,papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.11.07 12:52

Ahoj Jena-blahoželám :D :D :D .To je super.Ja som tiež bola šťastná jak blcha.Mňa Drobček začal kopať až v 20týždni,takže už som bola dosť nervozna,kedy s tím začne a teraz si vychutnávam každy kopanček.Je to úžasne,že?Tak sa teš a pohladkaj Tvojho Drobca za mňa,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.11.07 13:34

ahojky Wenee , moc dekuji :-) vitam te tady a preji krasne a pohodove tehu :lol: no ja jsem tedka ve 20 tydnu a cekam taky prvni mimi, takze jsem ty pohyby ani moc driv necekala. ale uz jsem si moc prala aby to prislo :lol: a je to jak rikas, uzasny vyjimecny zazitek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.11.07 14:11

Ahoj Holky,

jaky mate den? U nas zacalo paradne chumelit, ale v centru mesta to moc dlouho nevydrzi…Ale pohled za oknem je peknej :D

Vitam Wenee a preji jen radostne tehotenske zazitky :D

Moni, o te pupecnikove krvi jsem zatim moc neuvazovala, i kdyz o te moznosti vim a mozna bych do toho sla jako darkyne, ale zatim jsem to spis neresila…

Jinak se asi taky pridavam k prvnim pohybuma a u nas to taky nejsou zadni motylci :D Asi uz to trva dele, ale ja jsem si porad nebyla jista, ale dnes ve skole se prcek rozjel. Ja to mam hlavne dopoledne, kdyz sedim a dnes jsem mela pocit ze snad i v noci jsem je citila…
Tak vsem okopavanym gratuluju a tem, co cekaji tak to moc preju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.11.07 15:09

Vítáme tě, Wenee
Jeno, pošli mi prosím pár info o pupečníkové krvi. Ještě to proberu se zmíněnou kámoškou, ale ta tenkrát říkala, že by to asi v mém případě nešlo… A streptokoky jsem zjistila z povinného výtěru z pochvy tak ve 38.tt, to se dělá, aby s nenakazilo maličké při porodu, tak jsem já i manža dostali antibiotika (manža kvůli doporučení nechráněneho sexu a aby mě znovu nenakazil) Dost prskal, navíc, pak jsem stejně rodila císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.11.07 15:18

Ahoj,ďakujem za privítanie. U nás to vyzerá,ako v apríli.Ráno lialo,jak z krhly,potom vyšlo slnko,zrazu chumelica a teraz zase slniečko,to slniečko by mohlo vydržať aspoň do Vianoc,potom krásne zasnežené Vianoce a zase slniečko.To by bolo super,že?Ale to sa asi nesplní.Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.11.07 15:50

Ahoj holky, jen v rychlosti nakukuju. Ani nestíhám dočítat ale …

JENO blahopřeju!!!!!! To je přesně ono! :lol: Takové ťukání z druhé strany :lol:
Já to cítím pořád i když občas už jsou to i pořádné žďuchy.

Jinak jsem holky dostala radu, že když dlouho pohyb necítíte tak pomáhá pomeranč nebo čokoláda…
Na mě působí 100% pomeranč. Jakmile si ho dám tak začne kopat 1.ligu :lol:
Je to prý tím přílivem energie......

Jdu pect Vánoční perníčky. papa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.11.07 16:16

ahojky :-)
moni , posilam odkazy na webovky co nabizeji odber a uskladneni pupecnikove krve:
http://www.cordcenter.com/cz/ - toto je odkaz ktery me asi nejvic zaujal sluzbami i pristupem. jeste sice nejsme rozhodniti zda do toho pujdem ale mame s nema pristi tyden domluvenou informacni schuzku v brne. vzali jsme to pri jednom s UTZ co mame v ten den v brne. tak se treba zkusim primo jich zeptat na ty koky. jinac, tohle jsou brnaci ale lze to provest kdekoliv po republice.
http://www.cryo-save.cz/sluzby/postup - to je dalsi firma ktera me zaujala, maji dlouhodobejsi zkusenosti, ale tam se mi moc nelibilo ze je to firma zahranicni a vyvazi odebranou pup. krev az do belgie a holandska. ta prvni ju usklaadnuje v bratislave, coz je prece jen blizsi - jak na domluveni tak na vzdalenost. jinak sidlijou v praze ale taky pusobnost po cele cr.

tech firem je mnohem vice, na netu jsou urco pristupne, akurat je to tak na mesic porovnavani a zvazovani ..... :roll: ale dobre je ze vetsina z nich ma bezplatnou tel. linku kde se muzes zeptat na cokoli, pripadne ti nabidnou konzultaci i u tebe

jo, kdyz jsme u tech odkazu, jeste jsem nasla jeden zajimavy clanek. vzpomnela jsem si ze jsme tady jednou debatovali o tom co se ma a co nema jist v tehu. mozna jste ho uz cetli, jestli ne tak tady je:
http://zdravi.idnes.cz/…avi_deti.asp?…
nektere veci mi tam prisli zajimave, nektere beru s rezervou .....

hani , hodne sil na pernicky :-) ja pred chvili dodelala testo na linecke a dycham jak lokomotiva ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.11.07 16:42

Hanule,

tak proto toho prcka citim, to je z cokolady :lol: Ale asi na tom neco bude, ja mela pocit, ze to docela funguje po Kofole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.11.07 17:21

Evelínko mě okopává taky nejvíc, „když mu dolů něco pošlu“ :lol:

Jinak Moni chtěla jsem se zeptat, tebe přeléčovali na toho streptokoka v pochvě hned jak to zjistili?
Já ho totiž mám. Zjistil to ze stěrů před měsícem. Další bude dělat ve 36tt ale žádné antibiotika mi nedal … ani přítelovi … ? Řekl mi, že to má hodně těhotných a je to celkem běžná věc. Na začátku porodu mi dají kapačkou antibiotika, pak „nesmím“ 4 hodiny porodit aby s miminko nenakazilo.
O pupečníkové krvi přemýšlím. Doufám, že ten strep… nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.11.07 18:41

ahooooj Weneeem gratulujeeem a tehu je oza velmi kráásne obdobie.

Jenkaaa, gratulujem ku kopancom, parada. :D

Moni,mne lekarka povedala tiež, že sa môže ešte vytiahnuť, tyask dúfam. ak nie, tak cisarsky, ale toho sa nebojím, hlôavne nech sa nepýta na svet moc skoro. a ja mám drobca tiež vzadu a šťuchá ako futbalista, ale že ak je bábo dole menej cítiť pohyby, tak možno preto až tak necítiš.

Hanulka, tak v brušku máš milovníka pomarančov :D a Evelínka zas čokoládky :lol: ja som čítala, že drobec kopká najviac hodinu po jedle .

Ryntyntynka, to je super, že sa šteniatku tešíte obaja, ževraj, ak má tehulka zviera, je menšia peavdepodobnosť, že bude mať mimísek alergiu. :wink:

aj ja som, rozmýšlala nad pupočníkovou krvou, asle ja darovať nebudem môcť, keďže mám trombofíliu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.11.07 19:20

Ahoj holky,

vítám Wenee a všem blahopřeju ke kopanečkům,je to bezva.Já to nejvíc registruju ráno a večer,když ležím v posteli,nebo po o,když jdu spát s Jiřulkou.

O pupečníkové krvi neuvažuju…

Jinak venku je pěkná zima,ale dopoledne to sluníčko bylo moc příjemné,když jsme s Jiřulkou šli koupit nové bačkůrky..batuky,jak říká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.11.07 08:37

Ahoj holky!!!!

Včera jsme byli s Ráďou na velkém UTZ a musíme přehodnotit skore, jelikož čekáme CHLAPEČKA :! :! :! :dance: :dance: Mno, byla jsem dosti překvapená (když moje GYNDR to tipovala na holčičku- ale jen tak na 60 procernt…navíc v nemocnici přeci mají lepší UTZ mašinku), ale paní doktorka tam viděla pindíka i varlátka, takže asi nebude pochyb :D :dance: Jinak jsme zdravoučký :-) A už nás objednali na třetí screening, někdy na leden… :wink:

Jeni, tak to ti moooooc gratuluji! :potlesk: Takže to vypadá, že jsem poslední prvoročka co ještě nic :cry: Takže i přes rostoucí váhu se půjdu nabaštit nutellou a zadlábnu to tím pomíkem :D I když je možný, že něco malučičko cítím, jenže to tam spíš pracujou střeva či děloha… :(

Vítám Wenee a přeji pohodové těhu…

Zuli, tak to je fajn, že by maličký nemuselo mít alergii, jelikož bych hodně obrečela, kdyby jsem museli dát Arku pryč… máme ji skoro týden a já jsem si na ní už pěkně zvykla…když se ztratila Gira, tak jsem řvala jak malé děcko a nic mě nemohlo utěšit…

O dárcoství pupečníkové krve jsem taky přemýšlela, ale nevím, jestli budeme moct darovat, jelikož tak tři-čtyři roky zpátky jsem měla zlatého stafylokoka, což je ještě horší kok než streptokok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí