Poradna duly
Jana Čurdová
Zulok, zatím jsme to s mamčou vzaly jen tak zběžně, ale svoje favority už mám, ale do února je času dost ![]()
Adél, díky, snad to vyjde ![]()
Leni, to jsem super, že jsi v pořádku a maličký roste…Juj, já už se taky těším na UTZ ![]()
U nás je docela kosa (jo, jo, sever je sever
), taky máme bílo a zrovna ani nesněží…
Jinak už máme hotovou tu přípojku elektriky, hurá, alespoň něco za náma ![]()
Ahojky, tak vám všem děkuju za gratulace..
Já sem dneska celou noc nespala, mam šílený bolesti zad nemůžu skoro chodit, sedět a dlouho nevydržim ležet
..Jinak sem se chtěla zepat jestli ještě teď někdo zvracíte..já zvracela jen dvakrat nazacatku a od včera pořád..tak mam docela strach aby to nebylo z toho odběru..no je mi prostě příšerně..aspoň mě uklidňuje to, že kope a to řádně
..
Neli, tak to je super, ze uz to mas za sebou, preju at je vse v pohode i to zvraceni at ustoupi a hlavne odpocivej
Jinak Ti blahopreju k pohybum, my porad cekame, tak snad se dockame ![]()
Ryntyntyn, ty uz se asi vazne nemuzes dockat, ze?
Uzij si dnesek…
A preju same tesici se sourozence a hlavne, at jim to vydrzi ![]()
Neli, já jsem zvracela taky jen na začátku dvakrát… jestli to teďka může být k amniu to netuším, ale oni by ti měla doktorka říct případné nežádoucí účinky po výkonu, hlanvně odpočivat ![]()
Evelín, to víš, že jsem se nemohla dočkat
Taková událost není u mě každý den, naposledy jsme byli vloni v létě. Jinak to bylo super, krásný výlet s kámošema
My taky ještě pořád čekáme na pohyby…už se mě okolo začínají ptát, jestli už kope
ahojky holky ![]()
tak jak vikendujete? ja jsem prave odvezla drahou polovicku na tridni sraz ze zakladky, tak jsem doma sama
ale co, aspon neco udelam, kdyz je manzilek doma tak furt jen lenosime, povidame si ..... musim se do vseho nutit ![]()
Neli , ja to mam taky jeste obcas se zvracenim. sice uz asi tyden jsem nic nemela, ale porad mi byva spatne. ikdyz, posledni dva dny (tuk tuk abych to nezakrikla) uz je to lepsi, ale porad to jeste obcas citim. kdesi jsem vycetla ze nekterym maminkam byva spatne i dyl nez jen do tretiho mesice. sice jich moc takovyhc neznam, myslim ze jenom Born minule psala ze ji taky jeste byva spatne. ale dokud se nedeje nic jineho, tak bud klidna. nevim jestli to dava smysl, mozna je to uplna hloupost, ale vypozorovala jsem ze mi vzdycky byvalo hur kdyz jsem dlouho nemela pohyb a byla zavrena doma - kdyz jsem treba mela narizeny klid kvuli tomu tvrdnuti. ale treba je to jen nahoda. ovsem je pravda ze od te doby co jsem se vyprdla na klid a zacala chodit na delsi prochazky tak mi je mnohem lip. byla jsem pred tehu zvykla na aktivni pohyb a sport, mozna telo takto podvedome signalizuje ze mu to chybi. ale tedka to radeji neres jak ja, ze jsem se vyprdla na klid, amnio urcite pottrebuje klid, rika to kazdy …
Ahoj holky, já jsem ve 20tt a taky mě je ještě občas zle. Většinou jen ráno, ale někdy mě to zůstane celý den. Snad je to normální ![]()
Jej Zubro , diky, tak to je super
tedy, ne ze bych nekomu prala bleee stavy ale je fajn slyset ze v tom clovek neni sam. me uz to totiz prislo trochu divne, protoze vetsina maminek uz tim netrpi. a tak jsem zacala vymyslet ruzna opatreni a duvody proc to tak je … apod. ale staci kdyz se najdou dve tri maminky a uz to cloveka uklidni, ze to nebude zas takova ojedinelost a treba je to tak normalni ![]()
Ahojky všem, pěkné pondělní popoledne, ![]()
Jeno, taky mi bývá ještě špatně. Jsem ve 20 tt a už jsem měla pár týdnů pokoj, ale teď za poslední týden už mi bylo špatně 3×, vždy ráno i se zvracením, jako kdyby se mi ty nevolnosti vracely zpět.
Tak jen doufám, že to brzy přejde.
Jinak jsem si v pátek koupila pěkné těhotenské rifle,
tmavě modré s nápletem na bříško a šňůrkama na utahování v pase. Jsou moc pěkné a mám z nich radost. Zkoušela jsem 3 velikosti, S, M a L, akorát, což mě překvapilo ty velikosti S a M byly větší než to L. Je ale fakt, byly ve světlejší barvě a asi i trochu jiný střih a moc mi neseděly, takže nakonec zvítězily ty tmavé, které mi hned padly do oka. Nohavice mám delší (měřím jen 160 cm), ale s tím mám problém u všech kalhot. Říkala jsem si, že bych si je nechala zkrátit, ale nakonec je nechám tak. Když je 2× ohrnu, tak jsou akorát.
Zatím papa, mějte se, jdu něco sníst, mám hlad jako vlk.
Teď jsem byla na kontrole a prý když nezvracím po jídle a jím, tak je to v pohodě. Já jsem totiž od začátku ještě nic nepřibrala, naopak jsem kilo zhubla, to mám ale už zpět a jsem teď zase na výchzí váze. Asi tím, že mi je z hodně věcí zle a ztratila jsem chuť. Je mi zle většinou po ránu, než dojedeme do práce - protože jezdíme daleko a po hrbolaté cestě. Ale přišla jsem na to, že když se ráno nenajím ani nenapiju, tak je to lepší (alpoň většinou
. A jím a piju až v práci a to mě zatím pomáhá.
Těh. kalhoty jsem si taky koupila a mile mě překvapilo číslování - mám S, normálně mám velký, tak si teď připadám hubená
. Břicho mě sice vyrostlo jen trochu, ale normální kalhoty už neobleču
.
Ahojte,
už si budu muset taky nějaké kalhoty koupit,záleží,kdy se dostanu do CA,mám tam vyhlídnuté manžestráky ![]()
Zdravím Zebru
Lenča, Zebra, super, že už máte tehu gate a je vám pekne pohodlnúčko ![]()
Nelka, dúfam, že ti bude lepšie, pekne oddychuj. cmuk
Jenka a ostatné, je mi lúto, že máte ešte bleee stavy, mne to prešlo. Ale viem, že niektorým tehulkám sa to dakedy aj vráti ale časom zas ustúpi. TAk dúfam, že vám bude čoskoro lepšie ![]()
Zdravim Vas po vikendu,
holky, to je mi taky lito, ze Vam je porad spatne, druhy trimestr ma byt pry nejpohodovejsi, ale nekdo si nevolnosti uziva asi porad ![]()
Lenco a Zebro, vy nosite tehukalhoty a z od ted? To vas obdivuju, ja uz jsem pred sestnactym tydnem nevedela, co si oblict…
Ryntyntyn, to fajn, ze jste si to uzili, taky musim vyuzit cas, dokud to jde jeste bez mimca…
Ahoj ![]()
Zdravím Zebru ![]()
Evelín, právě, užít si dokud je čas
Né, to mi jsem si užívali i tak, ale ..... když víš, že od dubna budeme mít cipíska ![]()
Já jsem si kupovala těhu kaďata tak dva-tři týdny zpátky. Fajnový manžestrákový s úpletem na bříško a se šnůrkama na bocích…a pod stromeček dostanu džínsový z C-Ačka
Nevím, jak to je s tím S_M_L, já mám vel. 40 (před těhu jsem měla 38)
Vůbec vám holky nezávidím blééé stavy a právě jak psala Evelín, tak by měly ustat. Mě se zase stává, že když dlouho pracuju v předklonu nebo jsem dost hladová, tak mám pořádný návaly na zvracení, ale naštěstí to vždycky nějak rozdýchám ![]()
Ahojky holčiny,
tak se hlásím po víkendu. Dneska jsem konečně absolvovala další kontrolu. Tentokrát jsem byla opravdu hodně nervózní, pořád jsem měla pocit, že je něco špatně. Po ránu jsem si připadala úplně bez břicha, přestali mě bolet prsa zato jsem měla v sobotu pořádné křeče (no nejspíš to ale bylo z přežrání - taťka slavil narozky a tak byli řízečky a br. salát).
No tak ve finále jsme v pořádku, všechno jak má být. Výsledky na vady jsou negativní, tak mám zas o šutrák na srdci méně!
Jinak ale jak jste tu řešili ty nevolnosti, tak ty jsou sice fuč, ale hrozně mi kolísá tlak (prý je to normální, leč někdy nedojdu ani do vedlejší místnosti), pak mě pěkně začínají bolet záda (hlavně v leže a při chůzi) a co mě nejvíc trápí je, že se pořád nějak nedokážu z toho svého požehnaného stavu radovat. Jsem taková otrávená, bez nálady a nic mě nebaví. Dneska mi kamarádka řekla, že teda asi čekám holčičku, že se to podle toho pozná.
No už je to 150-tý příznak na holčičku, tak bude sranda, když to bude kluk jako buk!
I mamina mi to tuhle počítala podle krve a taky jí vyšla treperenda, tak už jen zbývá tchýně se svými zaříkadly a prstenem
(ta je ale ze zá:,–(y proti děvčátkům - takže mě spíš uhrane na kluka!)
Ahoj holky,
Lucy gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Jinak musím říct,že je mi teď dobře,přibrala jsem asi 2 kilča a jsem v pohodě/musím zaklepat!/Kamarádka co je o 2 měsíce napřed mi říkala,že se to zhoršilo ve 24.týdnu,kdy jí hodně narostlo břicho..tak uvidíme.Ale je fakt,že má jinou tělesnou konstituci než já ![]()
Podle čínského kalendáře na předpověď pohlaví miminka to prej bude holka ![]()