Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
19.11.07 22:42

Tak holcicky zitra Vam napisi co to je :) snad to bude videt… moc moc se tesim, v pul 4 jedeme. Snad bude vse ok, na to ani nechci nemuzu myslet, zblaznila bych se… kazdej rika kluk, jsem zvedavaaa… jinak mam zatim 4 kg nahore a jedu 20tt. Co vy? Kalhoty tehu nosim uz asi 3 nedele :) bricho mam poradny. Tak ziiitra paaa… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.11.07 22:57

Ahojky maminy, tak závidím těm, které kupují těhu kalhoty až teď. Já už je mám asi 3 týdny. Původně jsem šla jen nakouknout a když jsem zjistila, jak je mi v nich fajn, tak jsem v nich i rovnou odcházela z krámu … Paní mě ujišťovala, že prý nejsem jediná, kdo to tak udělal :lol:

Musím si trošku postěžovat (vylejt srdíčko :cry: ). Dneska jsem opět volala pro výsledky krevních testů a ta kr… sestra se na mě obořila co že to vlastně chci, že kdyby bylo něco špatně, tak mi snad zavolaj a že co se divím, že po deseti dnech testy na vývojové vady nebývají. A že se vůbec diví, že mi je dělají, když jdu na amniocentézu… Jsem se chtěla před tou středou uklidnit a spíš mě ta sestra dneska parádně vytočila. A přitom mi minulý týden jiná sestra tvrdila, že dneska výsledky na 100% budou. AAAAch jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.11.07 08:17

dobre rano maminky :-)

ernatko , tedy to byla pekna chudinka ta sestricka :evil: rict neco takoveho cekajici mamince … jsem zvedava co by na to rekla kdyby se jednalo o jeji vysledky a o jeji miminko. bohuzel, taky se ne vzdycky setkavam s nejprijemnejsim pristupem od zdravotniku, ale nastesti vetsinou prevazuje ten hezky pristup. moje doktorka ma dve sestricky, jedna je takova mila, pohodova … ale ta druha to je rizek. ta uz mi taky parkrat pekne nalozila „milych“ slov. ale ne ze by chtela byt hruba, ona je proste rizek a je schopna rict komukoliv cokoliv - bez kousku vciteni se ..... :x

lucy tak ja jsem na tom podobne. obcas se mi tak zamota hlava ze si musim okamzite sednout - minule na me manzilek tak se skodolibym usmevem koukal jestli mi na te zemi neni nahodou zima a moc tvrdo :-P jako bych tam sedela pro srandu kralikum, prdola jeden :lol:
a taky byvam takova bez nalady, trochu otravena, mivam ubrecene a vztekaci stavy, lehce se rozcilim .....

mne zatim nikdo nevesti co to bude, a ani sama nemam zadne pocity, jestli kluk nebo holka. nektere znaky jsou na kluka, nektere na holku, myslim ze to bude skutecne prekvapeni v prosinci na UTZ. tedy doufam, ze nam to reknou!!! jsem strasne zvedava :lol: :lol: :lol:

a samozrejme gratuluju k dobrym vysledkum! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 08:39

Nám se včera na kontrole mimčo schovávalo, takže si na pohlaví ještě můsíme počkat :lol: Jsme docela zvědavá :P
Jinak těh. kalhoty mám už taky několik týdnů - břicho mě sice nějak moc zatím nevyrostlo, ale už mě jsou ostatní kalhoty nepříjemný. Taky jsem šla do CA, ale žádný mě neseděli, tak jsem si je nakonec koupila dráž v těh.obchodě. Ale alspoň mě líp sedí.

Holky, chodíte do kurzů? Já jsem chtěla, ale jsem v práci každý den do půl paté a musela bych si to nadpracovat, kdybych šla dřív, tak asi chodit do kurzu nebudu. A jedinej, co jsem našla (co by mi časově docela vyhovoval) mě přijde taky dost drahý. Říkám si, že když si vše načtu na netu, v knížkách, atd. tak to snad zvládnu i bez kurzu. Co myslíte? Nechci to zanedbat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 09:25

Dobré ránko dubňajdy :wink:

Lucy: gratulace k úspěšné kontrole :-) U mne podobné stavy (co s cipískem, jestli je O.K. a tak) začínájí už týden po kontrole a jelikož jdu na další už ve středu, tak se nemůžu dočkat!!
Přeju ti, aby ty :-) rady uspěly a narodila se ti holčička! Z Ráďový rodiny jsem už měla prstýnkový test a tak :wink:

Mě trápí, že už jsme na začátku 20 TT a pořád ještě nekopeme :cry:, takže jestli jsme v pořádku a taaaaak :-) Myslím, že podobné stavy budou až do porodu… a až začne kopat, tak si určo budu říkat, jestli kope často a co když kope mooooc...... chjo :? Už aby byl duben :D

Jeni: né že bych to někomu chtěla přát, ale..... jsem ráda, že podobné hormonální změny nemám jenom já :roll: Manžel ještě statečně odolává, ale už toho asi taky začíná mít dost :? Jenže nejhorší je, že to nejde prostě nijak ovlivnit… stačí aby něco řekl, i když to nemyslí zle, a je to :D

Ernatko: ta sestřička je fakt k…a. Nechci hanit kolegyňe, ale je to tak. To to by si neměla v životě z profesionálního hlediska dovolit! Navíc neměla ani pravdu… krevní testy jsou hotovy již za pět-šest dnů (alespoň v liberecký nemocnici) a dělat je musejí, i když jdeš na amniocentézu, jelikož je to v rámci prenatálních screeningů! Držíme pěstičky pro štěstí na středu :potlesk:

Zebro: Já bych chtěla chodit… pokud mi to vyjde (říká prává, která je doma na PN :D ) Já bych totíž na ty kurzy musela dojíždět do krajskýho města, ale vím, že je u nás dělá porodnice i Babylon, ale určo bych šla radši do porodnice… Příští pondělí tam mažeme na velký UTZ, tak se tam chci optat a tak… A historka od mojí kámošky: Taky nechodila na porodní kurzy a při porodu se jí ptala PA „Vy jste nechodila na porodní kurzy?“ a ona na to " v pravěku taky ženský rodily bez kurů" A měla PA odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 11:35

Ryntyntyno: Díky, ta historka je dobrá, co jim je do toho, jestli chodíme nebo ne. Ale já mám spíš obavy z toho, abych se uměla postarat o mimi a tak :roll: Když o tom slyším některý lidi mluvit, tak mi to přijde jako něco, na co musíš mít skoro diplom :?
Chtěla jsem chodit na kurz, který má 15 lekcí, jednou týdně, ale to bych musela chodit o 2 hodiny dřív z práce a tím pádem si 2 hodiny nahrazovat. Ale bydlíme 40km od práce a už tak jezdíme dom pozdě, no nevím, asi budu věřit instinktům a snad to s mimi zvládnem i bez kurzu.
Chci jít na přednášku do porodnice (o porodu), ale to je jen jednodenní, tak mě tam toho asi moc neřeknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 12:29

Zebruš: Neboj instikt a mateřský pud tě úplně ovládne a půjde to samo :D (říká prvorodička :) ) Před osmi lety se známý narodila dvojčátka a jejich taťka nejezdil domů tak často a tak jsem pomáhala kamarádce já a šlo to tak nějak samo… A ty jednorázový kurzy jsou spíš o tom, že ti ukážou porodní sály, jak to tam chodí a poví ti to základy o porodu (alespoň nám to tak povídali, když jsme tam před lety chodila na praxi :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 12:54

Juj, aby to nepřipadalo, že nějak frajeřím :oops: - já se totiž taky bojím, bojím co a jak ..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 13:11

Já myslím, že se asi bojí všichni - když neví do čeho jdou. Ale moje sestra je taky těhotná - je asi 12 týdnů napřed, čeká už druhý. A spolu s naší mamkou mě docela nervují - že to není sranda, že budu potřebovat pomoc, atd. :roll:
Můj manžel si chce vzít po porodu tak 2 týdny dovči - taky sice nemá zkušenosti, ale když na to budem 2, tak to snad zvládnem. On bude vařit, uklízet a já kojit a přebalovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 13:38

Zebruš: Taky si myslím, ale my to zvládnem, zvládly to všechny tak proč né my :) :wink: A je fajn, že budeš mít pomocníka :D
U nás bude zpočátku na mimčo víc (jelikož bydlíme stále u našich), ale dopoledne budu stejnak sama.....třeba to manžela taky osvítí a vezme si dovču :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 13:42

Mě mamka navrhovala, že se k nám na týden nastěhuje a pomůže mě, ale moc si to nedovedu představit, nemáme ji kde „ubytovat“ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.07 13:55

Zebruš: A jak máte velký byteček?? My se taky budeme ze začátku mrskat v jedné místnosti…ale naštěstí je to poměrně velká, ufff. A do obýváku bych chtěla dát ohrádku nebo zpočátku košík na cipíska…

Já se na odpo loučím… jdu mamce naproti a pak si jdu užít kosmetiku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 14:13

My bydlíme v rod.domě - nastěhovali jsme se v létě. Je to ale starší dům a potřebuje hodně úprav. Je velký, takže tam asi jednou bude hodně místa, ale zatím budeme taky všichni jen v jednom velkém pokoji. My s manželem a mimčem to zvládnem, ale s mamkou už by to asi nešlo :?
Ani obývák momentálně nemáme, ale brzo snad mít budem :lol: , momentálně je v budoucím obýváku garáž :lol:
A ve druhé místnosti, kde bude asi pokoj pro hosty, jsou momentálně zazimovaní moji papoušci :P
Ale musíme to do jara ještě nějak vymyslet :lol:

Já jsem v práci až do půl paté, tak ještě nikam nejdu :(
Přeju pěkný odpoledne, užij si kosmetiku (jé, taky bych šla, i když jsem studovala kosmetičku :? ), ale já bych spíš šla na masáž celýho těla, všecko mě bolí, hlavně záda dneska. Asi už jsem nějak odvápněná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.11.07 14:59

ahojte :D

Adiku, tak jsme napnute jak ksandy, tak snad se ukaze :D

Ernatko, to je mi lito takovy pristup, to jednoho rozhodi. Verim, ze vse bude ok…

S temi kurzy… Ja bych chtela po novym roce zacit chodit na cviceni a nejspis potom i na ty preporodni kurzy, doktorka mi rikala, ze je to pro prvorodicky docela dobre… Chapu, ze pokud mate dojizdet, tak je to docela namahave, navic kdyz si jeste mate nahrazovat v praci…

Jinak jsme zatim s manzelem domluveni, ze si vezme asi tyden dovolene po porodu, ale myslim, ze budu mit k dispozici docela i mamku (ale bydlet u nas nebude), takze to snad nejak pujde…Taky si rikam, zvladli to jini, tak proc ne ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 15:56

Byla bych moc ráda, kdyby mi mamka pomohla, ale ona bydlí v Brně a my 40km od Brna a bus k nám jezdí málo, tak by nemohla pořád jezdit tam a zpět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí