Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
14.11.07 11:55

Moje doktorka UTZ taky má a když jsem se snažila otěhotnět, tak mě ho dělala třeba každý druhý den … Tak jestli teď na mě šetří či co …
Každopádně příští středu mám jasné dva ultrazvuky - jeden před a při odběru plodovky a jeden hodinku po.
Evelínko, já vím, že při tom odběru je nějaké riziko potratu, doktorka říkala, že je to tak kolem 1%, ale v tomhle zase doktorům věřím …

---
http://b5.lilypie.com/ogxmp1.png http://bd.lilypie.com/80oup1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.11.07 15:12

ernatko , utz kazdy druhy den??? a to dela vsem svym pacientkam nebo jsi nejaka protekcni? :wink: v dobrem samozrejme ........ :-) na me dr. koukala utz. pri prohlidce kdyz jsem ji rikala ze se pokousime. pak mi rekla ze mam prijit az za 3 mesice, pokud se do te doby nezadari. zadarilo se nam prakticky hned tak jsem tam byla driv, pak na me koukala co dva tydny kvuli prvotnim problemkum a od druheho mesice me objednavala po 4 tydnech. a to jsem za sebou mela jedno neuspesne tehu, takze jsem v porovnani s jinymi maminkami mela pry zvysenou peci ...... ono je to asi ale u kazdeho dr. jinak, asi si to dela kazdy podle sebe …

evelin , na pohlavi se nas zatim zeptal uplne kazdy komu jsme rikali ze jsme tehotni … kazdy ti sice rekne ze na tom nezalezi, ale vsichni jsou zvedavi 8) chapu ze to nemyslijou spatne, ale kdyz uz to clovek slysi po stopadesate tak je to trochu otrava ...... ale s tim asi musi bojovat kazdy. kdyz si vzpomenu na sebe a na sve otazky kdyz mi nekdo rekl ze ceka mimi, tak jedna z nich byla i na pohlavi. ale ted uz aspon vim, jake to je, tak se na to nebudu ptat. vsak oni mi to reknou sami kdyz budou chtit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.11.07 15:53

Ještě, že žijeme v téhle době :D Když si představím nevědět celé těhotenství jak se cipísek má a jestli mu něco nechybí jako naše mamči :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
14.11.07 18:01

Holky, musím vás ještě dočíst
Jen jsem chtěla napsat, že čekám chlapečka, je to kluk jak buk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.11.07 18:53

Ahoj holky,

Moni velká gratulace :srdce: a taky jsem koukala,že Tomáškovi byly 4 roky! :D

Já jdu na utz 23.11.,tak huviďáme…

Jinak jména máme Anežka nebo Vítek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.11.07 19:41

Ahoj holky!tak vás všechny zdravím.Dnes jsem byla na kontrole a vše je OK,takže jsem štastná.Jo a na 90% to bude holčička takže jsem nadšená.Asi se bude jmenovat Eliška,to je můj favorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.11.07 20:10

Ahoj Jeni , já chodila tak často na UZV, protože jsem se snažila skoro rok a půl otěhotnět a doktorka zjišťovala zda a kdy u mě dojde k ovulaci. Před třema rokama jsem totiž byla na operaci a zjišťovali jsme jestli je vše v pořádku nebo zda mám s dětma utrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.11.07 21:39

Jééé :D

Moni, velikánská gratulace ke klučíkovi :srdce:

Karinko, velikánská gratulece k holčičce :srdce: a i k úspěšné kontrole! :potlesk: Eliška je pěkný jméno :wink:

Adél, taky pěkný jména :) U nás vede Sára a Dominik…mno, a ještě k tomu musím vymyslet jména, která dostanou při křtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.11.07 21:52

To je krasa!!! MOC MOC GRATULUJI OBEMA K POHLAVI :) Super…Ja jsem taky tak zvedavaaa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.11.07 09:33

Taky holky moc gratuluju, ze uz vite, co cekate :srdce:

Jeni, asi si pak taky budu davat bacha na pusu, az bude kolem me nejaka tehotna, nebo ze bych si to prave uzila :twisted:

Jinak my jsme asi dohodnuti na holcicim jmenu, mela by to byt Emma, i kdyz je to ted nejak moc caste, ale ja to jmeno mam vymyslene uz asi sest let, tak to asi menit nebudu :roll: A u kluka mam manzel zatim favorita Jindricha, i kdyz ja se mu to snazim co nejvic rozmluvit, druhej favorit je Smauela nebo Stepan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.11.07 12:05

Jeeeeej, Monike gratulujem k chlapčekovi a Karinke k slečne. No paráda, som zvedavá, ako to bude dalej, kolko bude chlapčekov a kolko dievčatok :D Gratulujeeeem ešte raz :wink: :dance:

Nelinka a Ernatka, po amnio riadne odpočívajte, ja som počula, že sa nemá človek nejak namáhať 2 týždne, že je najlepšie byť ten čas doma a leňošiť. Držííím palce, ale určo bude švetkovporiadku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.11.07 12:41

ahojky holky :-)
ernatko , tak to jsi mela stejne skvelou peci :D mas perfektni zodpovednou dr., to vzdycky cloveka povzbudi. kamaradka se snazi skoro uz dva roky a jeji dr. si ji zve jenom jednou za ctvrt roku. asi je to fakt co doktor to metoda ..... no kazdopadne je dulezite ze ta pece se vyplatila budes mit dubnatko! :wink:

gratuluju monice i katarince :-) doufam ze takovych zpravicek bude pribyvat cim dal vic :-) ja vcera potkala kamaradku ze skoly a povidala ze ji pohlavi lekari rekli az v osmem mesici a to jeste pry ze si nejsou jisti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.11.07 14:10

Juj Moni a Katarinko, vy už znáte to sladké tajemství. Tak to gratuluji.
Mě čeká kontrola v pondělí, ale pořád nejsem rozhodnutá, jestli si to nechám říct. Takže to asi ponecháme osudu, když to na nás bude špulit, tak to přijmu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.11.07 14:39

Adel, ty jsi ale všímavá, to je krásné, ano, 13.11. měl Tomášek. Pouštěli jsme si video z porodu, Tomášek koukal, jak tam křičel.
Holky, já už se tak těším na duben, až zakřičí i tenhe maličký
Katarinko, tobě gratuluji k holčičce.

Tuhle jsem byla s kamarádkou a s její dcerkou v obchodě a představte si, co se stalo. Prodavačka jí podala lízátko a říkala, že tady má lízátko za to, že je holčička. Tak jsem jí hodila na pult 2kč a říkám Tomovi, že tady má také za to, že je kluk. (ta věta je naprosto nesmyslná, to já vím.....) Tak ona šla zase ke Kátě a podává jí tajně do kapsy lentilky prý že má ráda holčičky. Tak to už tam nepůjdu. To snad není možné, nejde mi o těch pár korun, ale jak se na to ty děti dívají..... odměnu za to, že jsou určité pohlaví.
Já jsem vám to určitě psala, že bych tentokrát volila holčičku, ale je to jinak a nevadí..... A jak mě dnes dojalo, když ke mně přišel Tomášek, pohladil bříško a říká. „Já se na tebe bráško tak těším, a mami, slyší mě bráška?“ :wink: TAk to mě fakt dojalo, to bych nikdy neřekla, že kluk se bude takto chovat k nenarozenému bráchovi. Ale on to asi tuší, že to nebylo jen tak, aby toho brášku měl, že jsem často byla v nemocnici… to všechno vnímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.11.07 15:45

Monika, Tomášek je úžasný :D Budete krásna šťastná rodinka, perfektné, že sa tak na brášku teší. :D

Lucynka, no veď uvidíte, mmožno sa drobček riadne ukáže a aj keby ste nechceli vedieť, nebude sa dať nič robiť, a možno bude hanblivka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí