Poradna duly
Jana Čurdová
dobre rano holky ![]()
s chovanim u porodu zatim zkusenosti nemam, ale myslim ze nebudu tak statecna abych nekricela
uz pri menstruacich mivam takove bolesti ze bych nejradeji nekdy kricela, takze u porodu budu urcite jak sirena ![]()
zuli , drzim pesti na vysledky s cukrem
a s mimiskem to taky bude urcite ok
vim ze lezeni je otrava, sama jsem si ho uzila az az ze zacatku tehu, ale tedka se blizi dobra doba na lezeni - vanoce, pohadky, komedie, atd.
tak se to aspon trosku mozna bude lip zvladat. hlavne ze je mimi jenom nizko a nepridalo se k tomu nic dalsiho, to je dobre znameni ze to bude urcite ok ![]()
adelko , blahopreji k dobre kontrole!
me tedka taky za posledni dva tydny brisko celkem dost vyskocilo. tedy, celkem dost na me pomery ![]()
wenee , ja budu tento rok taky pect pernicky uplne sama poprve. vetsinou jsme si se sestrickama a mamkou doma peceni delili, na me vyslo vzdy linecke a neco jineho a jednou se mi taky stala takova podobna vec. nerozlily se mi ty linecke kolecka uplne ale vypadaly jako kdyby mely alergii po osim stipnuti. byly z nich takove nehezke napuchle polokoule - mamka rikala ze jsem je nechala pect na moc nizkou teplotu, ze by potrebovali vyssi. tak davam vzdy o neco vyssi a je pravda ze od te doby se to uz nedela, hezky drzi tvar i vysku a recept mam pritom furt stejny. ale jestli je to i v tvem pripade to nevim, abych ti tak neradila spatne ![]()
Ahojky ![]()
Jena -dík za odpoveď,vyskúšam tomu dať viac teploty a uvidíme.Otvorím i novú múku,vraj to môže byť aj v múke.Uvidíme,čo dneska stvorím.Chcem,aby boli perfektné,som totiž hrozný puntičkár a keď nie je niečo podľa mojej predstavy,tak to robím,kým to nie je na 100%.Vraj ma to puntičkárstvo pri Drobčekovi prejde,pretože nebudem mať čas sa so všetkým hrať.
Ja sa už tááák veľmi teším na Vianoce,zbožňujem tú atmosféru,tú pohodičku a kopec rozprávok
.
Ahojky ![]()
Dobre ranko,
musim se nekomu rychle pochlubit
Vcera poprve citil kopanec i tatka!!! Vzdycky kdyz jsme mu rekla, ze mimco kope, tak dal ruku na bricho a mimco prestalo, tak se vcera konecne domluvili
Tak z toho mam vazne radost, protoze jsem tak nejak zatim vse prozivala jen ja a jemu o tom vypravela. V pondeli uvidi mimco jeste na UTZ, tak uz snad bude vic v obraze ![]()
Jinak vsem preji prijemne peceni a co nejvce povedeneho cukrovi ![]()
Ahoj při pátku,
Wenee držím palce,ať se dílo povede ![]()
Evelin gratuluju k novým zážitkům ![]()
Chtěla jsem jít s Jiřulkou ven,ale je ošklivo a prší..zatím si pěkně hraje,sluníčko moje sladký…a mimi kope ![]()
Ahojda ![]()
Wenee, tak ať se ti to povede… já letos taky budu péct sama… jelikož mamka chodí do nové práce a už nemá směnný provoz dvanáctek, tak si letos udělám generálku na příští Vánoce ![]()
Adél, u nás taky prší a prší… prý hlásili, že celý den, taky jsem chtěla vyrazit ven na procházku s hafanem…
Evelín, jůůůj, to se máte!!
U nás začal cipísek konečně kopat…už to není takový to „tichý“ Ťukání ze vntiř… včera mi i poskočila ručka, takže už budem vyčkávat, až to vychytáme s taťkou
My letos poprvé trávíme s Ráďou Vánoce pospolu… a to už budou naše páté
Vždycky jel on domů na Slováč a já jsem poslední dvoje Vánoce strávila v práci…mno, sice budu muset jet s ním na Slovensko, ale i tak se těším ![]()
Ryntyntyn, ze je to super to kopani
Preju, at i u vas si to tatka muze brzy vychutnat ![]()
Jinak u nas taky prsi, ale ja ven asi budu muset jit, aspon do knihovny…
Vy jste tak vsechny pilne s tim pecenim? Ja pect nebudu, pac dostaneme asi zase spoustu cukrovi od manzelovi babicky a loni nam to vydrzelo az do unora… Ja si udelam akorat nuletove kulicky! Minule jsem kvuli nim malem prisla o prst, kdyz jsem mixovala mandle, tak letos to snad dopadne lepe ![]()
Ahoj Holky
Práve som urobila to nové cesto na medovníky,vyzerá dobre
,tak snáď sa to podarí. A ďakujem za povzbudenie Adel32 a Ryntyntynka.
Evelína -gratulujem ku kopančekom
a dávaj si pozor pri sekaní tých mandlí.
Ryntyntynka- ja tiež pečiem sama,kvôli tomu,že mamina má novú prácu a chodí domov až večer,tak ju nechcem zaťažovať pečením,veď ja som doma a musím priznať,že ma to pečenie aj baví.
Inak aj my budeme s Drahým prvý krát na Vianoce spolu,tak už sa vytešujeme,ako si to vychutnáme
.
Pekný deň a nenechajte sa otráviť tým škaredým počasím,papa ![]()
Ahojky, tak gratuluji všem ke kopancům. Náš mimísek kope už skoro měsíc, ale posledních 14 dní (od té plodovky - asi se mu nelíbila) to stojí za to. Dokonce už jsem vysledovala, že se mu nelíbí, když sedím a dneska se mu to zdá asi už dlouho, tak se trefuje do močáku, tak furt lítám na záchod. A to je potom na chvíli klid.
Jinak pro nespavce - taky jsem měla ten problém, že když jsem se v noci probudila, tak mi trvalo třeba i hodinku, dvě, než jsem znovu zabrala. Ale někde jsem se dočetla, že to může být i nedostatkem magnézia a teď, když ho opět beru, tak s nespavostí problém nemám.
Evelin já taky nepeču,u nás peče ségra,protože měla dřív děti a celkem jí to baví.Ale děti už jsou poměrně velký a Jiřulkovi budou příští rok tři roky,tak asi začnu,aby z toho něco měl…
Jinak jsem teď skoro třičtvrtě hodiny kecala s kamarádkou,která příští čtvrtek nastupuje do porodnice,takže během víkendu se narodí Matěj ![]()
Těším se,až budou doma a pojedem se na něj podívat.
Akorát manža mě zabije za ten účet na telefonu… ![]()
Mě normálně včera malej kopal tak, že když jsem si vyhrnula tričko, tak bylo vidět, jak kope
- normálně se mě dělali na břichu boule
. To bude asi nějakej fotbalista ![]()
Jdu teď ve 12hod. pryč z práce, mám půl dne dovču - hurá ![]()
A samozřejmě jsem si zapoměla deštník, tak jdu nakupovat dárky v dešti ![]()
Tak pá příští týden a přeji pěkný víkend ![]()
Ahojky kuchtičky!
tak u nás to s pečením teda žádný zázrak nebude, něco si upatláme s Juráškem, ať má páru o čem všem jsou Vánoce, ale jinak se necháme obdarovat babičkou. Moje trouba není s pečením souzněná, ale po Vánocích mám od manži slíbenou novou, tak to už se nebudu moct vymlouvat!
Ba ne, docela se těšim na nedělní bábovky a koláče! ![]()
U nás je taky počasí tak akorát na pelech, ale přijede nám prababička, tak si uvaříme něco k obídku a budem si hrát doma.
Jeee, to jste me potesily, ze nejsem sama v nepeceni! Az bude prcek vetsi, tak bych chtela taky neco napect s nim, ale zatim to jde nejak mimo me…
Ale vy co pecete, mate muj obdiv ![]()
Zebro, tak to musi vypadat jako vetrelec
Me to porad udivuje, jak je to vymyslene, ze najednou ti v brise roste novy clovek a muzes citit, jak ti tam radi…
Ernatko, nase male taky kope kdyz sedim, hlavne u pocitace
Ale na zachod me jeste neposila, ale taky to asi prijde ![]()
Wenee a Ryntyntyn, uzijte si spolecne Vanoce, a ty pristi budou jeste veselejsi ![]()
tedy evelin tak to mate miminko stejneho raubire jako my
uz mi prijde ze to dela obcas schvalne. me okopava jak blazen ale kdyz zavolam tatku at si jde taky sahnout tak potvurka mala prestane
parkrat jsme uz na nej vyzrali tak ze jsem se ani nepohla jenom mrkla na manzilka kdyz jsme sedeli u TV (dohodnute znameni ze ma sahnout na brisko) a tak konecne citil kopanecky taky, ale jinak se neda osidit, bobek malej vychytralej
![]()
Jeni, ja jsem to vcera taky musela udelat nenapadne a povedlo se
Ale slysela jsem to uz z vice stran, ze jakmile tatka sahl na bricho, tak mimco prestalo kopat. No, je s nima sranda uz od poceti ![]()
Ahojky, děkuji všem za podporu … Nestihla jsem vše dočíst až večer.
U doktora vše o.k. Ty bolesti jsou od zad a pravé kyčle. Buď se to po porodu srovná nebo to pak budou řešit.
Miminko je krásné, zdravé, prý přesně podle tabulek
![]()
Posunuli jsme se z 20+0 na 21+0, takže jsme i trochu větší a holky je u nás velká radost … naše miminko je …
CH L A P E Č E K
![]()
Budeme mít na 100% syna
![]()
Všechny moje mateřské instinkty selhaly, byla jsem si jistá, že čekáme holčičku … ![]()