Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
7.12.07 08:51

dobre rano holky :-)

s chovanim u porodu zatim zkusenosti nemam, ale myslim ze nebudu tak statecna abych nekricela :-( uz pri menstruacich mivam takove bolesti ze bych nejradeji nekdy kricela, takze u porodu budu urcite jak sirena :lol:

zuli , drzim pesti na vysledky s cukrem :-) a s mimiskem to taky bude urcite ok :-) vim ze lezeni je otrava, sama jsem si ho uzila az az ze zacatku tehu, ale tedka se blizi dobra doba na lezeni - vanoce, pohadky, komedie, atd. :D tak se to aspon trosku mozna bude lip zvladat. hlavne ze je mimi jenom nizko a nepridalo se k tomu nic dalsiho, to je dobre znameni ze to bude urcite ok :-)

adelko , blahopreji k dobre kontrole! :lol: me tedka taky za posledni dva tydny brisko celkem dost vyskocilo. tedy, celkem dost na me pomery :-)

wenee , ja budu tento rok taky pect pernicky uplne sama poprve. vetsinou jsme si se sestrickama a mamkou doma peceni delili, na me vyslo vzdy linecke a neco jineho a jednou se mi taky stala takova podobna vec. nerozlily se mi ty linecke kolecka uplne ale vypadaly jako kdyby mely alergii po osim stipnuti. byly z nich takove nehezke napuchle polokoule - mamka rikala ze jsem je nechala pect na moc nizkou teplotu, ze by potrebovali vyssi. tak davam vzdy o neco vyssi a je pravda ze od te doby se to uz nedela, hezky drzi tvar i vysku a recept mam pritom furt stejny. ale jestli je to i v tvem pripade to nevim, abych ti tak neradila spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
7.12.07 09:25

Ahojky :D
Jena -dík za odpoveď,vyskúšam tomu dať viac teploty a uvidíme.Otvorím i novú múku,vraj to môže byť aj v múke.Uvidíme,čo dneska stvorím.Chcem,aby boli perfektné,som totiž hrozný puntičkár a keď nie je niečo podľa mojej predstavy,tak to robím,kým to nie je na 100%.Vraj ma to puntičkárstvo pri Drobčekovi prejde,pretože nebudem mať čas sa so všetkým hrať.

Ja sa už tááák veľmi teším na Vianoce,zbožňujem tú atmosféru,tú pohodičku a kopec rozprávok :dance: .

Ahojky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.12.07 09:26

Dobre ranko,

musim se nekomu rychle pochlubit :D Vcera poprve citil kopanec i tatka!!! Vzdycky kdyz jsme mu rekla, ze mimco kope, tak dal ruku na bricho a mimco prestalo, tak se vcera konecne domluvili :D Tak z toho mam vazne radost, protoze jsem tak nejak zatim vse prozivala jen ja a jemu o tom vypravela. V pondeli uvidi mimco jeste na UTZ, tak uz snad bude vic v obraze :D

Jinak vsem preji prijemne peceni a co nejvce povedeneho cukrovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.12.07 09:52

Ahoj při pátku,

Wenee držím palce,ať se dílo povede :wink:

Evelin gratuluju k novým zážitkům :D

Chtěla jsem jít s Jiřulkou ven,ale je ošklivo a prší..zatím si pěkně hraje,sluníčko moje sladký…a mimi kope 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.12.07 10:30

Ahojda :D

Wenee, tak ať se ti to povede… já letos taky budu péct sama… jelikož mamka chodí do nové práce a už nemá směnný provoz dvanáctek, tak si letos udělám generálku na příští Vánoce :wink:

Adél, u nás taky prší a prší… prý hlásili, že celý den, taky jsem chtěla vyrazit ven na procházku s hafanem…

Evelín, jůůůj, to se máte!! :dance: U nás začal cipísek konečně kopat…už to není takový to „tichý“ Ťukání ze vntiř… včera mi i poskočila ručka, takže už budem vyčkávat, až to vychytáme s taťkou

My letos poprvé trávíme s Ráďou Vánoce pospolu… a to už budou naše páté 8O Vždycky jel on domů na Slováč a já jsem poslední dvoje Vánoce strávila v práci…mno, sice budu muset jet s ním na Slovensko, ale i tak se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.12.07 11:01

Ryntyntyn, ze je to super to kopani :D Preju, at i u vas si to tatka muze brzy vychutnat :wink:

Jinak u nas taky prsi, ale ja ven asi budu muset jit, aspon do knihovny…

Vy jste tak vsechny pilne s tim pecenim? Ja pect nebudu, pac dostaneme asi zase spoustu cukrovi od manzelovi babicky a loni nam to vydrzelo az do unora… Ja si udelam akorat nuletove kulicky! Minule jsem kvuli nim malem prisla o prst, kdyz jsem mixovala mandle, tak letos to snad dopadne lepe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
7.12.07 11:26

Ahoj Holky
Práve som urobila to nové cesto na medovníky,vyzerá dobre :D ,tak snáď sa to podarí. A ďakujem za povzbudenie Adel32 a Ryntyntynka.

Evelína -gratulujem ku kopančekom :srdce: a dávaj si pozor pri sekaní tých mandlí.

Ryntyntynka- ja tiež pečiem sama,kvôli tomu,že mamina má novú prácu a chodí domov až večer,tak ju nechcem zaťažovať pečením,veď ja som doma a musím priznať,že ma to pečenie aj baví.
Inak aj my budeme s Drahým prvý krát na Vianoce spolu,tak už sa vytešujeme,ako si to vychutnáme :dance: .

Pekný deň a nenechajte sa otráviť tým škaredým počasím,papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.12.07 11:27

Ahojky, tak gratuluji všem ke kopancům. Náš mimísek kope už skoro měsíc, ale posledních 14 dní (od té plodovky - asi se mu nelíbila) to stojí za to. Dokonce už jsem vysledovala, že se mu nelíbí, když sedím a dneska se mu to zdá asi už dlouho, tak se trefuje do močáku, tak furt lítám na záchod. A to je potom na chvíli klid.
Jinak pro nespavce - taky jsem měla ten problém, že když jsem se v noci probudila, tak mi trvalo třeba i hodinku, dvě, než jsem znovu zabrala. Ale někde jsem se dočetla, že to může být i nedostatkem magnézia a teď, když ho opět beru, tak s nespavostí problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.12.07 11:27

Evelin já taky nepeču,u nás peče ségra,protože měla dřív děti a celkem jí to baví.Ale děti už jsou poměrně velký a Jiřulkovi budou příští rok tři roky,tak asi začnu,aby z toho něco měl…

Jinak jsem teď skoro třičtvrtě hodiny kecala s kamarádkou,která příští čtvrtek nastupuje do porodnice,takže během víkendu se narodí Matěj :D
Těším se,až budou doma a pojedem se na něj podívat.
Akorát manža mě zabije za ten účet na telefonu… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.12.07 11:31

Mě normálně včera malej kopal tak, že když jsem si vyhrnula tričko, tak bylo vidět, jak kope 8O - normálně se mě dělali na břichu boule 8O 8O 8O . To bude asi nějakej fotbalista :lol:

Jdu teď ve 12hod. pryč z práce, mám půl dne dovču - hurá :lol:

A samozřejmě jsem si zapoměla deštník, tak jdu nakupovat dárky v dešti :roll:

Tak pá příští týden a přeji pěkný víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.12.07 11:38

Ahojky kuchtičky!

tak u nás to s pečením teda žádný zázrak nebude, něco si upatláme s Juráškem, ať má páru o čem všem jsou Vánoce, ale jinak se necháme obdarovat babičkou. Moje trouba není s pečením souzněná, ale po Vánocích mám od manži slíbenou novou, tak to už se nebudu moct vymlouvat! :lol: Ba ne, docela se těšim na nedělní bábovky a koláče! :lol:
U nás je taky počasí tak akorát na pelech, ale přijede nám prababička, tak si uvaříme něco k obídku a budem si hrát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.12.07 12:07

Jeee, to jste me potesily, ze nejsem sama v nepeceni! Az bude prcek vetsi, tak bych chtela taky neco napect s nim, ale zatim to jde nejak mimo me…
Ale vy co pecete, mate muj obdiv :srdce:

Zebro, tak to musi vypadat jako vetrelec :D Me to porad udivuje, jak je to vymyslene, ze najednou ti v brise roste novy clovek a muzes citit, jak ti tam radi…

Ernatko, nase male taky kope kdyz sedim, hlavne u pocitace :D Ale na zachod me jeste neposila, ale taky to asi prijde :lol:

Wenee a Ryntyntyn, uzijte si spolecne Vanoce, a ty pristi budou jeste veselejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.12.07 13:41

tedy evelin tak to mate miminko stejneho raubire jako my :lol: uz mi prijde ze to dela obcas schvalne. me okopava jak blazen ale kdyz zavolam tatku at si jde taky sahnout tak potvurka mala prestane :lol: :lol: :lol: parkrat jsme uz na nej vyzrali tak ze jsem se ani nepohla jenom mrkla na manzilka kdyz jsme sedeli u TV (dohodnute znameni ze ma sahnout na brisko) a tak konecne citil kopanecky taky, ale jinak se neda osidit, bobek malej vychytralej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.12.07 14:17

Jeni, ja jsem to vcera taky musela udelat nenapadne a povedlo se :D Ale slysela jsem to uz z vice stran, ze jakmile tatka sahl na bricho, tak mimco prestalo kopat. No, je s nima sranda uz od poceti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.12.07 17:37

Ahojky, děkuji všem za podporu … Nestihla jsem vše dočíst až večer.

U doktora vše o.k. Ty bolesti jsou od zad a pravé kyčle. Buď se to po porodu srovná nebo to pak budou řešit.

Miminko je krásné, zdravé, prý přesně podle tabulek :lol: :lol:
Posunuli jsme se z 20+0 na 21+0, takže jsme i trochu větší a holky je u nás velká radost … naše miminko je …

CH L A P E Č E K :lol: :lol: :lol: :lol:

Budeme mít na 100% syna :lol: :lol: :lol: :lol:

Všechny moje mateřské instinkty selhaly, byla jsem si jistá, že čekáme holčičku … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí