Poradna duly
Jana Čurdová
teda holky, to je fakt narez
sami klucici hani gratuluju!!! jak ke klucikovi tak k uspesne kontrole ![]()
ryntyntyn , cukrovi z Apettita myslis jako z toho taveneho syru Apettito? jestli jo tak prosim pisni co to je, to jsem jeste vubec neslysela, neumim si to predstavit
zni to kazdopadne moc zajimave
zuli tak to jsou moc hodni ze za tebou prijdou na vanoce
to je potreba, potesit se s rodinkou a hlavne ti pomuzou. jen se hezky opatruj, jeste se napracujes o vanocich az az
az ti bude smutno za dobou kdy byla objektivni vymluva na nic nedelani
(ftip …
)
wenee gratuluji k hezkym pernickum, me cekaji zitra tak jsem zvedava na ty svoje vytvory … ![]()
lucy teda na tom seznamku je fakt teprva markantni jaka je tech chlapecku prevaha. dik za zpracovani, chce to asi mravenci praci
tak treba na vas ostatni tedka opravdu cekaji jen ty holcicky ![]()
tak se mejte maminky moc krasne a uzijte si vikend, papa
Jeni, ze sýru by to fakt bylo zajímavý cukroví ( taky bych ho chtěla ochutnat
), ale tyhle košíčky jsou z toho kulinářskýho časopisu o jídle
![]()
Teda tady toho zase přibylo,pěknej seznámek
..jeej,nez to vsechno doctu
![]()
Amazonko: Děkuju, mno tak mě se dneska ozval, že tam mají nejaké problémy,a ze to do vánoc neztine..tak doufam že se ztihne vratit aspoň do termínu
..tak sem z toho naka smutna..sem se tak těšila..
Haňule: Taky gratuluju k dobrým výsledkům.. ![]()
Tak zatim ahojky..du pect cukroví..
Nella9
Dobrý večír holky. Doufám, že si užíváte krásného víkendu. Někdo tu psal, že na ten spánek má vliv i nedostatek magneska, já ho beru od sstředeční kontroly a za poslední dva dny se mi spalo líp, tak možná to bylo tím..nebo je to náhoda. Hlavně že se vyspím ![]()
Taky mi dneska po probuzení asi ztvrdlo bříško. Ještě se mi to nestalo, tak nevím ,ale fakt bylo jak šutr. Tak jsem odpočívala a jen tak něco rekreačně uklidila a zase si jdu lehnout s knížkou.
Teda Neli, to nevím jak bych zvládala, držím pěstičky ať se ti brzy vrátí, budu na tebe myslet. Teď je mi úplně trapně. Si tady stěžuju že se to posunulo o pár dní a ty máš tu samotu na měsíce
![]()
Zulok,děkuju, utíká mi to rychle, ale už jsem odpočítávala dny a měla všecko naplánované a bylo to hrozně nečekané. Ale je fakt že je to jen o chvilku, asi se mi vrátí ve čtvrtek nad ránem, ale nevím, už na to redši nespolíhám
Jen nevím jak se mi bude ve2 ráno vstávat abych pro něj jela. Ale spíš nebudu moct spát jak se nebudu moct dočkat ![]()
Tak holky dobrou nocku a mějte se pěkňučko.
Dobré ránko ![]()
Neli, do termínu se určitě vrátí
A kde pracuje tak daleko od domova? Jseš statečná holka (i Amazonka), já bych to tak dlouho nevydržela, i když bych si to občas přála, jako třeba včera, co mě pěkně naštval!
Ale to semka nepatří…
A kolik druhů už máš napečeno??
Amazonka, tak to je fajn, že se pořádně vyspinkáš
S tím tvrdnutím bříška… už taky vím, jaké to je… stalo se mi to včera a předevčírem… pěkně hnusný pocit! Hned jsem si dala nožky nahoru a odpočívala… ve středu jdu na kontrolu, tak to hned doktorce nahlásímm ![]()
Dobré ranko. Tak sem to asi s tím spaním včera zakřikla, o půl 3 už sem byla vzhůru, Ale asi už vím čím to je, nemůžu už spávat na zádech, tlačí mě břicho a pak nemůžu spát:) JInak jsem zjistila že vleže už mám bříško hezky vidět a cítit rukou,asi trošku poporostlo.
Ryntyntyna- to znám, taky jsme se jednu dobu hádali a měl možnost dělat v zahraničí a já ho tam trochu strkala
no ještě že to nevzal, tohle bohatě stačí ![]()
Amazonka, u nás to není o hádání… spíš, že slíbí, že přijede domů včas z práce, jenže po cestě má kamaráda - včera slíbil, že bude brzy doma…hm, se zasekl u kamaráda až do půl jedenáctý a pak k tomu ty moje hormony a bylo ![]()
Já spím na bocích a jak špalek… ale když koukám na telku v leže, tak už to taky není ončo, cítím, jak tam cipísek tlačí, ale je fakt, že nejvíc kope či spíš to cítím na těch zádech ![]()
Ryntyntyna: No jo no, když oni to berou všechno jinak. Taky to znám. A ty hormony, no síla.Já bych se sebou někdy nevydržela:)Ten muj mi taky říkal neboj, za chvilku jsem doma, když zbývaly ještě skoro 3 týdny. Prý chvilka ![]()
Tak mě dnes napadlo si vyfotit pupík vleže, protože jsem si nějak nevšimla dřív, že to jde tak hezky vidět. No a je z toho konečně první jakž takž těhotenská fotka, kde je poznat že to není jen ze spapané čokoládky
![]()
Ahojky,
Amazonko a Ryntyntynko koukám, že jste řešili své drahé polovičky. Já když to tady na emiminu čtu, tak si vždycky říkám, že snad všechny máte ideální chlapy jen já …
Ne nestěžuju si, mám hodnýho chlapa. Nechodí do hospody,když někam jdeme, tak jedině spolu. Vydělá spoustu peněz, snaží se abychom měli všechno a měli se dobře, myslí hlavně na mě a pak až na sebe, miluje děti ale holky… někdy bych ho vystřělila na měsíc. Krom všech dobrých vlastností je taky vzteklej a paličatej …
Jestli Matýsek zdědí tu vzteklost a paličatost po něm … tak to asi skončím v Bohnicích… ![]()
Ahojte holky, uz jsem zase dlouho nepsala, ale ctu vas pravidelne, takze me nic neunika.
Mate se dobre, jen Jeni a Zuli se museji vic hlidat. Tak se opatrujete, holky.
My mame stale kasel a nudle, je to chvili lepsi, chvili zase horsi, ale ja jsem z toho otravena.
K chlapum: muj prvni manzel jednou sel pro mliko na dort v 6 vecer a vratil se ve 4 rano, to jsme jeste nemeli mobily. Taky potkal kamarada.
Gratuluju vsem ke chlapeckum, treba my to trochu vyvazime, mame ten velky UZ 21.12.
Z cukrovi mame upecene pernicky, Zbyndovi nejak hodne chutnaji, tak me trochu ujida. Jinak jsem si myslela, jak me bude pomahat pect cukrovi, jenom ze on me vsechno odnasi ke svym hrackam a pak se jeste nastvava, ze chci jemu to vzit. Takze se teste. ![]()
Ryntyntyno: No, tak jisty to taky neni..je ve španělsku, uz od září..no tak mě nic jinýho než to vydržet ani nezbejvá
.. každej večer brečim, nikdo uz se mě na něj radši ani neptá, sem z toho smutná, že mě takhle nevidí..ještě ani jednou neviděl moje břicho…doufam že to ztihne..
..jinak peču s mamkou, takže máme zatim asi deset(cimpr-campr, rohlíčky, linecký, perníčky,ořechy, kokosky atd..)..ale je blázen..takže jich ještě hodně přibyde ![]()
Amazonko: jj, děkuju ti..=)
zatim pa
Jé Nelinko, nesmutni, miminko potřebuje veselou maminku! Ale je mi jasný, jak je to pro tebe obzvlášť teď těžké. Na mě taky večer sedá takový splín a to já to mám tak nejvýš na týden a pak se chvilku vidíme. Jenže všechny kontroly musím taky absolvovat sama, kopanečky mu můžu tak akorát líčit do telefonu a to že mu tady už tři roky vyrůstá Jurášek skoro bez táty je asi nejsmutnější. Holt někdy to nemáme jednoduchý, ale musíme doufat, že bude líp. Tak posílám hodně sil, ať to všechny slaměné vdovy zvládneme!
Já jdu chrupkat, zítra máme velký den, tak doufám, že se vám odpo už budu taky moct pochlubit. Papa
Dobré ránko!
Amazonko: A nemáš náhodou doma Kozoroha?? Já totiž jo…a pěkně to povahově odpovídá
A to prý se Kozoroh hodí nejvíc k Panně, tak to bych byla zvědavá, jak by s ním vydrželo jiné znamení
A jelikož čekáme Berana, tak jsem zvědavá, kdo z nás bude dřív v Bohnicích…
Haňul: Právě…hodný, ochotný a udělata vše pro rodinu, staví baráček a tak to je, ale ten Kozoroh… u nás to taky dělá, že se nemá jak v tom jednom pokojíku ralizovat…stavba stojí, venku zima, takže se nudí a proto rád jezdí k tomu svýmu kámošovi…on mě vždycky přemlouvá (pokud se tam nestavuje rovnou z práce), jenže mě se taky pokaždý nechce…a hned je to na světě ![]()
Juj, ještě že si tady může člověk vylít srdíčko
![]()
Neli: Musíš to mít těžký bez přítele, ale neboj, bude líp (zákonitě i musí být
) A i když nevidí jak ti roste bříško a tak, určitě se na maličkého těší a o to víc se z něho bude radovat, až přijde na svět! ![]()
K tomu brečení…hm, taky si popláču (ty hormony dělají samý divy
) a vždycky si říkám, že nesmím kvůli maličkýmu, ale ono to né pokaždý funguje
Hlavně vydržet, duben se nám už blíží ![]()
Lucy, tak ať vám váš velký den dopadne na jedničku!
Už se těším na středu, až naklušu ke svojí dr. a co mi řekne na to tvrdnutí, včera mi to ztvrdlo dost ( a to jednou)…jinak asi třikrát-čtyřikrát za den…
Pěkné pondělní ráno ![]()
Tak jsem to v pátek ve městě přežila, ale už nevydržím to co kdysi
, asi po 2 hodinách ve městě jsem byla unavená jako po maratonu
. Ale nezmokla jsem - naštěstí pršet přestalo.
Taky jsem v pátek trochu šílela, protože jsem dostala strach, že mě trochu odtéká plodovka (někde jsem o tom četla)
, tak jsem šla k doktorce, oni to otestovali a plodovka to není, tak jsem teď klidnější
.
V sobotu jsme byli na oslavě narozenin mého synovce a měli jsme super dort
mňam.
A včera jsem měla hrozný den
- byla jsem jak pomlácená, zle od žaludku,… a když jsem chtěla umýt zem v kuchyni, tak jsem všechnu vodu vylila na nový parkety a kuchyň jsem utopila
, manžel to pak musel doumývat. Já jsem se rozbrečela a byla jsem z toho nějak vedle
.
No jinak cukroví péct nebudu, jen vanilkový rohlíčky, pokud se mě teda bude chtít
, a asi nějaký druhy dokoupím. Jsem líná.
Haňule gratuluju k chlapečkovi, to bude kluků ![]()
Amazonko S tím tvrdnutím břicha - raději odpočívej, mě teda „asi“ ještě netvrdlo. Snad bych to poznala. Ségře tvrdne pořád, ale já si to moc nedovedu představit.
Jinak LucyH poslala jsem ti mé datum nar. + stav v SZ, ale zapoměla jsem termín porodu. Tak je to: 9.4. ![]()
Holky, co máte manžele/přítele daleko - snad vám brzy přijedou. Musí to být těžký
. Já bych se asi bez manžela zbláznila. Nějak víc ho teď potřebuju u sebe
. I když jsem na něj asi dost protivná, ale on je se mnou moc trpělivý
![]()
Ryntyntyno My budeme doma všichni rohatí. Můj manžel je Beran a čekáme taky Berana a já jsem Býk
- to bude trkanců. ![]()