Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
12.12.07 14:46

Wenee, dobře, že už máš dobrou náladičku! :wink: Za to já ji mám po kontrole nic moc…ale špinila jsem jen jednorázově, tak snad není důvod se stresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.12.07 15:11

ryntyntynko , nemam zkusenosti se spinenim, ale slysela jsem uz od hodne maminek, ze spinili z casu na cas behem celeho tehotenstvi a vse bylo v poradku. urcite bych ale prijistotu zavolala dr. a nez se ti ho/ji podari sehnat tak se drz v klidu, tim nic nepokazis. nic nedelej, pusti si televizku, vem knizku ..... ses hodne aktivni clovicek, furt pises ze neco delas, nekam jizdis :-) tak treba je to tou vetsi namahou. ty sliznice se nam tedka budou prokrvovat cim dal vic a treba je to pri vetsi namaze normalni. ale nez ti to potvrdi dr. tak si urcite udelej volno!!! :D
treba me se pri vetsi namaze posledni dobou spusti krev z nosu. celkem casto. vsude jsem cetla ze to je zpusobene zvysenym prokrvovanim sliznic, ktere bude az do porodu porad vetsi a vetsi. urcite se nestresuj, jenom hezky odpocivej a drz se v klidecku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.12.07 15:20

Ryntyntyno - je to už dýl, ale taky jsem jednou po kontrole trochu „špinila“. Já myslím, že je to tím, že je tam všechno překrvený a citlivý. Myslím, že pokud to není moc, tak je to v pohodě, alspoň myslím.
Co je to CS? 8O . Ještě jsem to neslyšela :oops:

Wenee - ty se máš, že máš dobrou náladu, já jsem poslední dobou jen unavená, deprimovaná a asi dost protivná :roll: . Snad ne na dlouho :lol:

Jeno - mě je taky občas zle, ale už jen málo - naštěstí :roll: . Snad nás to už brzo přejde úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.12.07 15:21

Ryntyntyn já myslím,že po kontrole je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.12.07 15:31

Díky holky! :)

Jeni, už si dávám volníčko…už vlastně od víkendu, kdy mi poprvý začlo tvrdnout bříško…to jsem i v klídku pekla a tak… i uklízím pomaličku, nikam se nehrnu :wink:
S prokrvováním je pravda…doktorka to stále nezvedá, takže tam fakt nejsou, zkusím to hned zítra ráno. :wink:

Zebruš, CS tedy cervix score… je vlastně stav děložního hrdla…do teď jsem měla nulu a dneska mi tam napsala do průkazky 1, takže jsem z toho trošku vyplašená :? Zdravotník, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.12.07 15:40

Ahojky :D

Ryntyntynko- -s tým špinením tiež nemám skúsenosť,no tiež si myslím,že to môže byť po kontrole a pri väčšej námahe.Tak pekne oddychuj a pohodička.

Zebra- neboj tá zlá nálada Ťa prejde,to je tá citlivosť v tehotenstve.

Teraz mám dotaz na tie z Vás,ktoré už majú jedno dieťatko.
Zaujímalo by ma či je treba kúpiť odsávačku materského mlieka?
Neviem prečo,ale naháňa mi to hrôzu,radšej by som sa tomu vyhla,ak je to možné.

A inak,už si robím zoznam,čo všetko treba kúpiť Drobčekovi a je toho už naozaj pekná kôpka.Po Vianocach ideme na veľké nákupy a v jednom obchode nás milo prekvapili,vraj nám dajú zľavu na všetok tovar.Tak snáď ešte aj niečo ušetríme.Už sa na tie nákupy teším.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.12.07 16:04

Ryntyntyno - díky za vysvětlení :lol: , podívala jsem se do mé průkazky a taky to tam mám, jen jsem si toho nikdy nevšimla. Mám tam všude nuly, tak jsem to nečetla :oops:

Wenee - snad to přejde, už se těším :lol:
Já sice dítě ještě nemám, ale co jsem tak četla a slyšela, tak odsávačka není vždycky potřeba, jen když jsou moc nalitý prsa, tak se odsává, aby se mimču líp pilo. Já si ji asi pořídím až jestli bude potřeba :) A prý to jde dobře odstříkávat i ručně, tak to zkusím a uvidím :lol:
Ale holky, co už mají děti ti poradí líp :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.12.07 18:34

Holky, jelikož špinění lehce pokračovalo a měla jsem tam takové „cucky“ krvavé, tak jsem to nevydržela a zavolala jsem si na pohotovost pro těhotné k nám do nemocnice (jsem se představila jakože z odd., sice mě to přepojilo na porodní sál, ale porodní asistentka mi to vystvětlila), takže jsem klidnější…prý to po vaginálním vyšetření bývá a kdyby to přetrvávalo do rána, tak si mám zajít na gyndu…
Ulevilo se :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.12.07 18:55

Wenee
mě koupil odsávačku manža,když jsem byla v porodnici,měla jsem vpáčenou bradavku a z jednoho prsa mi nešlo kojit.Nebo se hodí,když chceš třeba někam jít a odsát si mlíčko do mrazáku.Ale určitě dopředu nic nekupuj,není to nic levného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.12.07 21:40

Evelinka gratulujem k vybirnym vysledkom a k chlapcovi

Wenee, tak s cukrovkou nie si sama, aj ja ju mam, zevraj len trochu zvysenu, ale ja trdlo, zabudla som sa spytat na cislo. I tak b6y som nepiekla, tak aspon nic sladkeho nezozeriem. A drziim palce, aby stw vydrzali prekvapko pohlavia . supeeer, ze sa drobciatko ozvalo

Hanulka, 25 druhov si ani neviem predstavit, tak pekne treba ochutnat z kazdeho. Hihi

Ernatka, Marek bude malu sestrickiu urcite pekne ochranovat a super, ze mas doma takeho pomocnika.

Amazonka, pozoe na seba, niezesa preupratujes.

Eyntyntynka, po kontrole sa dakedy stava, za tehulka spini, ale snaz sa oddychovat. Keby si aj zajtra, radsej zajdi k dr. alebo si aspon zavolaj

Dnesna kontrola. Matusko je vporiadku, pekne rastie a mne sakrcok zas trosku skratil, tak leziim a leziim a drobec je stale dole, ale verim, ze to uspesne zvladneme,

Holcinky a drziim palce s vyberom mien , hlavne vela radosti pritom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.12.07 22:00

Ahoj holky, dneska jen v rychlosti. Ryntyntynko a Zulocku, dávejte na sebe obě pozor, hlavně odpočívat a být v klidu, všechno bude v pořádku.

Víc dneska nestíhám, utíkám do pelíšku , vstávám ve 2 ráno a jedu si pro mužíčka, tak ať se trochu vyspím. Jinak drobeček dnes kopal pořádně, tak zítra až bude taťka doma asi bude zase lenošit, vždycky je poslední dobou jeden den akční a druhý den kope jen malinko. Holky tak se tu mějte, já jdu.Konečně jsem se dočkala,tak ať to nezaspím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.12.07 22:22

Zulok držím palce, Amazonko hodně štěstí při shledání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.12.07 01:23

Wenee , z mojí zkušenosti je odsávačka zbytečnost. Asi před týdnem jsem ji hodila do koše, neboť jsem na ni omylem šlápla a chuděra to nepřežila. Nicméně byl to jen zbytečný krám, koupila jsem si ji abych mohla rychleji odstříkat mléko, když jsem dávala Juráška hlídat babičce. Rukou to šlo však mnohem lépe. Jinak se mi prsa nalívala celkem dost, ale stačilo vždy večer ve vaně trochu odstříkat (měla jsem to místo olejíčku do koupele - mléko prý napomáhá hojivosti drobných ranek, radily mi to i sestřičky v porodnici, že je dobré si s ním patlat popraskané bradavky) Nevím jak je to s těmi elektrickými, ale zas by se mi nechtělo investovat takovou částku, takže určitě ji nekupuj dopředu - uvidíš sama, ale pokud se nechceš živit dárcovstvím mateřského mléka, tak se bez ní nejspíš obejdeš! :lol:

Holčiny opatrujte se, nám se zítra taky konečně vrátí taťka, tak jsem honem rychle balila ještě dárečky, ať mi je nevyčmuchá - zvědavka!

Mějte se krásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.12.07 08:36

Dobré ránko!

Zuli, hlavně vydržet :wink: Dobré je, že maličký roste!

Lucy a Amazonko, super, že jste se dočkaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.12.07 12:53

Dneska je tady nějak mrtvo 8O:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...