Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
13.12.07 15:33

Ahojte :)

Asi vsechny pecem, nakupujem darky a tesime se na Vanoce a nase mimise :D

Ryntyntyn, tak jak ? Odpocivas? To je jedna z neuzasnejsich cinnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.12.07 15:43

Ahoja,
já uklízím jak divá, zrovna dneska se mi sem hodlá nakýblovat celé příbuzenstvo (hlavně, že jsem všem řekla, že mají přijet o víkendu) no a s tím naším raubířem a mým pupíkem, se to vleče a vleče. Sice už jsem jakž takž ve finále, ale mám z toho tak mizernou náladu, že bych sem stejně raději nikoho nepustila. Takže o nějakém pečení si můžu nechat zdát a to jsem si plánovala, jak ještě tenhle týden vydrbu sedačku, ale copak můžu, když jí budou okupovat všechny Jiříkovo babky? Ježiš holky, já jsem naštváná na celý svět a už na mě jdou zase ty brečící melancholie. S Jurajdou mě všechno tak bavilo, ale teď jsem tak negativní, že je to někdy na pár facek - doufám, že to nebude mít vliv na povahu drobka - takovýho mračouna bych doma teda nechtěla! :roll:

Vidim to tentokrát na italský víkend - to bude manža štěstím bez sebe! :lol:
Tak se opatrujte, doufám, že jsem to vás teď nepřenesla
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.12.07 16:06

Evelín, to jsou všechno zasloužilé činnosti :wink: :wink: Už se cítím zase dobře, špinění přestalo už večer :D
Odpočívám… tedy alespoň se snažím :) Ale nějak to nejde a tak jsem si pomalůčku uklidila a uvařila… jsem neposeda, ale na obhajobu, měla jsem u toho časté přestávky! :lol:

Lucy, takt to budeš mít zajímavý víkend… ale chce to vydržet! Mě se to říká…taky mám nálady na zabití, ale člověk musí věřit :wink: Rodina odjede a sedačka se nezblázní a kdyby bylo nejhůř tak se dá i to cukroví koupit :wink:
A mračouna mít určitě nebudeš, to by pak měly všechny ženský umračený mimísky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.12.07 20:31

:lol: no to je fakt, že to umíme asi každá. Mě už to celkem přešlo, ale bylo to hektické - kombinace moje máti, tchýně a moje babička + jejich protějšky, k tomu brácha a sestřenice (oba značně potrhlý) - no blázinec! Babuši se předháněly, která si urve víc z Juráška a pak se dohadovaly čí že bude ta „holčička“, co je bříšku! :lol: :lol: No to budou čučet - holčička s pindíkem! A to se tu obě matinky chvástaly jak mi tu princeznu krásně předpověděly, jedna z krve a druhá prstenem, cha cha

Jířa je z toho tak vyřízen, že mi tu usnul chudák na zemi! Tak ho jdu někam přemístit. Mějte se berušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.12.07 21:02

Ahoj holky,
já tedy nevim,co pořád uklízíte,mě přijde,že nějak moc neuklízim a to jsem celkem pořádná :D

Dneska bylo dopol plavání,odpol přišla máma a šli jsme ven,tak jsem hotovson.Zjistila jsem,že to plavčo je až do konce února,takže budu celkem mít co dělat! 8O
Příští týden musíme s manžou nějak dát do kupy poslední dárky..jemu chci koupit takovou tu koženou taštičku na pásek,ale tady jí nikde nemají,budu muset jeden den sbalit Jířu a někam vyrazit,což se mi vůbec nechce..Na mimi jsem stále ještě nic nekoupila.. :oops:
Výzdobu už mám hotovou,zítra ještě pověsím větev na okno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.12.07 09:43

dobre rano maminky :-)

teda vy jste pilne vcelicky!!! to ja mam tento tyden zase „spavou“ :-) krome toho ze spim celou noc tak spim i pres den klidne 4 - 5 hodin ......... :evil: a to jsem si taky naplanovala jak to tu dam pred vanocema dokupy. aspon na prumer. ale zatim to tak vypada ze budu rada kdyz ten neporadek presoupnu nekam kde nebude videt aby k nam mohly nejake ty navstevy :oops: no doufam ze me to pristi tyden prejde a jeste aspon neco malo stihnu. tedka jdu nazdobit aspon ty pernicky, ty jsme slibili manzilkove mamce tak at aspon neco mame :-)

z nalad si nic nedelejte, ty mame asi vsechny. rekla bych ze je to tak trochu i tim pochmurnym pocasim. vcera dopoledne u nas vylezlo slunicko tak jsem se citila trochu lip ale jinak mam naladu taky na bodu mrazu :-( asi jak jsme tedka na vsechno citlivejsi tak i to pocasi nas vic ovlivnuje ........ :-)

tak se mejte krasne, opatrujte se, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.12.07 13:48

Ahojda všem!

Jeni, já se zase bojím, že když si pospím přes den, tak v noci už toho moc nenaspím a tak radši přes den jen odpočívám v rámci klidového režimu.. :wink:

U nás už návštěvy začaly…resp. jsem s nima začla já :D Dneska jsem byla u babičky a pak s ní u pratety, kterou jsem neviděla hoodně dlouho a zítra pojedu s našima do Prahy za druhou babčou a dalším příbuzenstvem… Musím, jelikož je do Vánoc neuvidím, tak abych dohnala resty :wink:

Bohužel mám na nepořádek alergii :D a tak i když se mi moc nechce uklízet se přemluvím a něco maličko poklidím, ale už to taky nepřeháním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.12.07 19:00

Amazonko, juujuj, tak konečne budeš s milým.

Jenko, len oddychuj, mimísek to potrebuje,

Ryntyntynka, návšteva bola isto pekná,

Lucy, aspon si mala zábavu s pohlavím miminka.

Krásny víkend všetkýým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.12.07 08:43

Dobré sobotní ránko :-)

U nás je dneska opět nasněžíno a docela kosa…brr. Včera večer jsme jeli s manžou od kamarádů a maličko jsem se bála, jak nebyly prohrnutý silnice a lehce namrzlo… naštěstí není Radek řidič začátečník :-)

Zuli, mno milá… nejdřív povinná a nakonec i lehce milá :wink: Ne že bych babču neměla ráda, ale nadržovala strejdovi a jeho rodině a to se pak promítlo i do vztahu vnoučat… ale co jsem dospělý, tak bych řekla, že se to lehce srovnalo.
A co ty? Odpočíváš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.12.07 13:51

Ahoj,

tak kamarádce se včera odpol narodil kluk jako buk.Jmenuje se Matěj,měl 4,09 kg a 54 cm!
Takže už má kluky dva a je spokojená :D :dance: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.12.07 20:21

Ryntyntynka, jaaj, n navstevy byvaju aj z povinnosti, tak dobre, ze si ju uz zvladla. mna vedeli rodinne oslavy dakedy riadne zmorit, Minule Vianoce som tak nemala ani den pokoja :roll:

Ja sa válam, balila som darceky, to robim moc rada :D

Adelka, gratulujem kamaratke, je fakt stastna, co viac si zelat, nech im stale sluzi zdravicko :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.07 09:45

Ahojda!

Zuli, občas i povinnost bývá příjemná :wink: Já už mám dárky pozabalené, ale ještě musím půlku dokoupit… a v ve čtvrtek jsem se nudila a tak jsem je zabalila i mamce, taky to dělám ráda :D

Adél, kamarádce gratulujeme :srdce: Pořádný klučina :wink: Hlavně že jsou zdraví a spokojení…

Dneska jsem nějak bezradná, jelikož vůbec netuším, co bych měla pro tu svoji domácí bandu uvařit…Hlavně ani ještě nemám vyndaný žádný masíčko a už by mělo být na čase :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.12.07 10:11

Ahoj Ryntyntynko,

tak co teda vaříš?Já dělala včera bramboračku a ptáčky s rýží :wink:
Dárky zabalené nemám a taky musím ještě něco koupit,hlavně drahému manželovi :D
Jířa je venku s dědou a odpo jedem na návštěvu.Doufám,že usne po o,včera nespal a byli jsme z toho s manžou rozvrkočení :D ,Jířa byl samozřejmě v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.07 14:30

Ahoj Adél,

nakonec jsem udělala kuřecí vývar a bramborovou kaši s řízkama…a když jsem je měla obalený, tak jsem si uvědomila, že budou příští týden znova :D Mno, tak snad jim to vadit nebude :wink:
Původně jsem chtěla dělat něco jiného, ale máme novou troubu a tak jsem experimentovala s rozmaražováním v toubě a trošku jsem to přehnala a tak by asi nic jiného z prsíček nebylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.12.07 09:32

Ahoj :D

Tak jsem zase v práci :roll: :wink: . Měli jsme takový víkend „blbec“, trochu mě pobolívalo břicho, myslím, že mě tvrdlo :( , tudíž jsem měla špatnou náladu. Včera jsme jeli nakupovat dárky, tak jsem myslela, že se mě nálada spraví, ale po cestě nám přestalo jet auto, tak nás taťka musel odtáhnout domů :? a dnes ráno nás vezl do práce. Ze zahrady nám utekli psi, kteří vůbec neposlouchají, tak jsem je po tmě honila po vesnici :cry: , ale naštěstí jsem je chytila - potvůrky :roll: . Tak jsem z toho ještě pořád vytřepaná. Snad auto opravíme. Nějak se teď ani na Vánoce netěším, všecko se tak nějak kazí :cry: .

Ryntyntyn - to je dobře, že to špinění už přešlo :)
Amazonko a Lucy - super, že máte taťuldy doma :D
Adel32 - gratuluju kamarádce ke chlapečkovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí