Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
28.12.07 08:41

Dobré páteční ránko :-)

Zulok: Paráda, že sis užila Vánoc s rodinou! I když si musela ležet, za to všichni o tebe starali jako o princeznu :wink:
Naši se dlouho těšili na první vnoučátko a nakonec budou mít dvě skoro najednou :lol: Sestra bydlí v Praze, takže se bratranec s bratrancem či sestřenicí tolik často neuvidí…

Nás už snad žádné návštěvy nečekají, na Slovensku jsem si jich užila až až 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.12.07 21:01

Ahoj holky,

tak se nám blíží konec roku..Jak budete slavit?My budem s manželem tradičně doma,pustíme si nějakej filmek,o půlnoci si připijem nad spícím chlapečkem a půjdem spát :wink: Pokud ho ovšem nevzbudí ty rány..
Na Nový rok jdeme jako vždy na rodinný oběd k mámě,budou knedlíčky a maso,zelí atd.
Jinak Jiřulka už je lepší,tak jsme rádi,nervuje mě i to pouhé nachlazení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.12.07 17:27

Ahoj Adél!

Nejdřív se stavím u ségry na chatě popřát jim do nového roku (mají ji od nás šest kiláčků) a pak pofrčíme s mňamkama za kámošema…s nima skočíme do baru pozdravit majitele a taky jim popřát a pak už budem pařit jen u těch kámošů :D
Příští rok počítám, že budem taky asi už doma :wink:

A na Nový rok netuším co budem robiti :) Manža bude asi vyspávat opici, pokud tedy bude bumbat a já? Asi klasický denní program :? :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.12.07 10:20

Příjemnou předsilvestrovskou neděli všem :D

Koukám, že semka nemáte moc čas chodit…škoda, já ho mám a nemám si s kým pokecat :( Takže snad v novém roce to bude lepší :D

Dneska jsem objevila dobré těhu stránky, i když slovenské, je tam všechno popsané, týden po týdnu, spočítá vám to, ve kterém jste týdnu a u toho je „pokec“, jak mimi v tom daném týdnu vypadá atd… Tak se když tak mrkněte sem:

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?…

Fakt pěkný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.12.07 14:29

Ahoj Ryntyntyn,

vypadá to,že jsme tu my dvě.Dneska je pohoda,za chvíli přijde máma a vezme Jiřulku ven.Počkám na manžela a půjdem nakoupit.Zítra jde taky do práce,ale jen do 12h..
Jdu se mrknout na ty stránky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.12.07 16:24

Ahojik všem.Po delší době zdravím.Měli jsme docela perné svátky plné návštěv, tak jsem ráda, že už jsme doma. Doufám že jste všechny zdravé a přežili jste to relativně v klidu:) My konečně definitivně vybrali jménečko pro malou, hurá hurá, je to úplně jiné když jí tak už můžeme říkat:) Kope jako o život,bříško roste,tak si to užívám. Zítra nás čeká oslava u nás doma asi v 5 lidech, ale ani se netěším, nějak mi spíš chybí klid doma jen tak, těch návštěv bylo fakt moc.
Mějte se všechny hezky, dávejte pozor na miminka i na dětičky doma a zatím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.12.07 08:08

Zdravím v silvestrovský den :D

I mě letos Silvestr skoro vůbec nebere…nejradši bych se večer zakuklila do pelíšku a koukala na nějaký filmeček… no jo, jenže to by nesměl být Radko tolik „společensky“ natěšen :roll: Letos to už nějak přežiju a příští rok to bude už úplně jináč :lol: :wink:

Adél, já musím jít nakupovat dneska, Ráďa se přidal, že půjde se mnou, jsem ráda, alespoň nemusím do toho našeho městečka sama…lidu tam určitě bude tři prdelky :arrow: už to vidím davový šílenství hadr 8O Lidi budou dělat, jako kdyby byl konec světa :lol:

Amazonko, jé, tak to jste vybrali doma taky krásné jméno :D U nás už začal říkat i manžel maličkýmu jménem… je to fakt úplně o něčem jiným :wink: Nejdřív jsem mu tak říkala jen já (ještě před tím, než jsme definitívo vybrali jméno) a nějak se mu zalíbilo jméno i manželovi, takže konečný rozhodování nebylo tak těžké 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.12.07 08:20

U nás od včerejška chumelí jako kdyby Perimbana skákala na tý peřině o život :lol: Škoda, že takto nesněžílo i na Vánoce :D

U nás na severu Čech řádí střevní chřipajzna a od rána je mi tak :-( že přemýšlím, abych v tom městě nehodila šavličku :?
Ještě si musím „postěžovat“ :D … už vím, jaké je to, když vás pálí žáha :arrow: fakt je to hnus-velebnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
31.12.07 13:53

Vsetkym vam prajem veseleho Silvestra a nech
do novehp roku vstupite s usmevom. Nech vam novy ro prinesie to, po com tuzite a hlavne zdravu rodinku a v naruci drobciatko
:srdce:
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/299.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/434.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.1.08 12:00

Přeju vám, dubňajdy, do nového roku hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky!! Hlavně ať jsou naši cipísci všichni zdravoučký!!! :D :D

""http://img296.imageshack.us/img296/815/15fn4.gif:http://img296.imageshack.us/…15/15fn4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
1.1.08 22:21

Všem přeji do nového roku zdravou rodinku a spoustu štěstíčka.
Teprve vás musím dočíst, nebyla jsem tu spoustu dní.
Holky, jdete některá na test na cukrovku, pití glukózy? Mně se to vůbec nelíbí, ale zase nechci dělat problémy...... Tak to v sobě dost řeším. Objednaná jsem na 8.1., ale fakt nevím, prostě se mi tam nechce kvůli mimískovi, takové cukrové šoky na vyvíjející se organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.1.08 10:13

Ahojky, tak se připojuju s přáním všeho nej pro nás i miminka, ať Vám v tomto roce vyjde vše co od něj čekáte a hlavně ať jsme všichni zdraví a všechno zlé se nám vyhne!

Já mažu na vycházku se psem a pak zahájím liákvidaci bordelu po návštěvách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.1.08 11:53

Ahojky :D :D :D

Všetko dobré v roku 2008,veľa zdravia,šťastia,lásky a krásne zdravé bábätka a tiež splnenie všetkých snov.

Tak,konečne som sa sem dostala,mám čo čítať.

A holky,už ste sa rozhodli,ako budete rodiť?Ja rozmýšlam,že do vody.Vraj je to príjemnejšie,menej bolestivé a rýchlejšie.Musím okolo toho vyhladať všetko na nete.

A chodíte cvičiť?Alebo nejaké kurzy?

Zatím sa majte krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.1.08 12:05

Ahoj
Ešte som Vám zabudla povedať,že som začala nejako rýchlo priberať,už mám hore 7 kg a tušim sa to ani náhodou nechystá zastaviť.Dúfam,že nepriberam viac ako 10kg.Viem,že hlavné je zdravé dieťatko,ale rada by som udržala váhu v norme.
A čo Vy?Tiež sa tie kilá na Vás tak lepia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.1.08 14:08

Ahojte :-)

Hlásíme se z KO: Jsme v pořádku, rosteme :wink: Manžel dneska s náma nebyl a jelikož má dneska narozky, tak jsem mu dala vytlačit fotečku malýho, jak si cucá prstíky :srdce: Jo, a taky nám dle SONA změnili datum porodu…jen to posunula dr. o jeden den, tedy na 13.4. 8)
Jinak jsme stále na Magnézku a už jsem měla tu čest platit si v lékarně za recept :? Alespoň si nemusíme platit za každou poradnu a preventivky…

Moni, mě zase trápí, že mě ještě moje dr. ani neobjednala na ten OGTT- tedy test na cukr- a to jsem už v 26 TT a mělo by se to stihnout do 28 TT :twisted: Na kontrolu jdeme až 22. ledna, což budemem někdy v 29 TT! Musím jí ještě dneska nebo až zítra brnknout co a jak… Jinak cukrový šok pro mimčo to určitě bude, ale na druhou stranu by pro mimčo bylo mnohem horší, kdyby ti nedejbože zjistili těhoteskou cukrovku a ty by jsi o tom ani netušila ( nedržela by jsi dietu či nepíchala inzulín)… to by pak pro mimčo bylo horší než ten cukrový šok…

Wenee, z přibírajících kil se netrap…co bych pak měla říkat já? Už mám nahoře skoro deset (dle těhu průkazky, dle mě osm) :oops: :oops: A to jsem pěkně prosím ani moc nemlsala cukroví! To bych to chtěla vidět, kdybych se neržela na uzdě a dávala si do nosu…
U nás v porodnici se snad ani do vody nerodí…ale pomůcky mají, ale myslím si, že stejnak jde rodit jedině na lůžku, které se dá naštěstí dobře polohovat…
Na ten kurz si musím zavolat…vidíš, připoměla jsi mi to :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital