Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
7.1.08 12:21

Ahojky :D

LucyH -neplačkaj za malým,síce je to pre Teba určite ťažké,keď okolo Teba stále nepobehuje,ale ber to z tej lepšej stránky.Ty si viac oddýchneš a Drobec v škôlke bude šťastný,bude mať viac kamošov a zahrá sa.Neboj zvykneš si.
A držím palce zajtra na tej glukóze.

A inak mi sa máme dobre,je tu krásne všetko zasnežené.
Zajtra ideme na KO na diabetologickú,čo sa mi vôbec nechce,dúfam,že to bude aspoň v pohode.

Ešte by ma zaujímalo,či Vám už začala praskať pokožka,lebo mne zatiaľ nie,tak tajne dúfam,že ma to už obíde.Ale,keďže až teraz začne bruško poriadne rásť,tak asi nie,že?

Amazonka dúfam,že sa rýchlo a v poriadku vrátiš medzi nás,držím palce.

Zatiaľ ahojky,papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.1.08 12:27

Venee,
mne zacalo brusko praskat ani neviem kedy, ale kupila som si bielu lekarsku vazelinu a vsetky tie prasklinky casom zmizli. Natierala som sa poctivo dvakrat do dna, hlavne po kupani a po porode mi ostalo krasne brusko. Ine kremy vselijake drahe mi vobec nepomahali a darmo som sa mastila, aj tak pokozka praskla. Takze ja odporucam vazelinu a taktiez pri kojeni na bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.1.08 13:19

ahojky holky :-)
tak jak se mate po vikendu? ja uz jsem kapku lepsi, ale porad to potrebuje jeste vylepsit :-(
zuli , u nas taky vsichni pcikaji kaslou o 106. ja to nachytala od manzilka. ale asi bych to nechytla nebyt toho ze jsem byla vycerpana z priprav na silvestra a novy rok. on je manzilek takovyto totizto uz cely prosinec a ja se statecne drzela. ale potvrdilo se mi co se rika ze kdyz je clovek oslabeny namahou nebo necim jinym tak i pres zvysenou odolnost v tehu podlehne bacilum v okoli ....... tak jestli je tva draha polovicka taky marodna, tak se hlavne opatruj, odpocivej a urcite te to obejde :D
ryntyntynko , taky bych brala priplaceni si za nadstandard v porodnici ale mam obavu jestli u nas vubec neco takoveho existuje. zatim jsem o tom neslysela ..... musim se optat. a manzilka u porodu bych uuuuuurcite chtela a uz to mam i slibene tak doufam ze to vyjde! :D
strasne se mi libi co ti rekl manzilek o te vaze "že ať jsem v poho, že ve mě roste Adámek. A prý někde bydlet musí " ......... to je srandovni, to si musim zapamatovat :lol: :lol: :lol: a je od nej hezky ze te uklidnuje. vzdyt to neni moc co jsi pribrala - uz nam zbyvaji jen tri mesice a tech konecnych 16 - 18 kilo neni nic hrozneho. manzilkova sestrenice pribrala z 60 kilo na 78 a po porodu zhubla na 56, takze budte holky vpoho. proste kazdy to ma jinak, nekdo pribira rychle a nekdo ne, hlavne ze se drobeckum dari dobre ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.1.08 13:36

vitej u nas luli , gratuluju ke krasnemu zdravemu klucikovi, doufam ze te brzy budem nasledovat :-) koukala jsem na tve video a je moc hezky. taky na necem musim zapracovat, zatim to s tou"dokumentaci" docela flakam :-(

holky s tim tvrdnutim myslim ze je to uplne vporadku pokud je to jen do urcite miry a neprovazi to jine veci. ja tvrdnu uz pres dva mesice. taky me to ze zacatku vylekalo ale jak si na to clovek zvykne tak to uz to pak ani nevnima a bere jako samozrejmost :)
wenee me pokozka zatim taky nepraska, ale tak nejak si myslim ze to teprva prijde. alespon u me ano - nejsem totiz typ ktery by mel nejakou pevnou pokozku. ale verim ze zeny ktere maji to stesti tak strie a popraskanou pokozku behem tehu nepoznaji :-) tak treba budes jedna z nich :D
lucy verim ze to neni lehky dat poprve drobka do skolky kdyz jste dotedka byli furt spolu. ale jednou by to stejne muselo prijit, tak to uz aspon budete mit za sebou :lol: a je super ze mas nekoho kdo te informuje jak se malej ve skolce ma
amazonko drzim pesticky aby vse dobre dopadlo a at jsi uz brzy domka

sem se nejak rozkecala :-) no, chybely jste mi za ty dva tydny co jsem nebyla na PC tak jsem si to tedka asi musela vykompenzovat :lol: jdu zase odpocivat a kuryrovat se tak se mejte krasne, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.08 14:03

Ahoj všichni :D Dodatečně přeju štastný nový rok.

Dlouho jsem tu nebyla, protože jsem byla doma a ležela jsem.
S manželem jsme byli oba přes Vánoce i Silvestra nemocní, tak jsme si to moc neužili :? . Navíc se nám opět rozbilo auto a aby toho nebylo málo, tak nás na štědrý den zlobila elektřina. Tak jsme se rozhodli stávkovat a Vánoce i Silvestra jsme tak nějak ignorovali. Na Silvestra stejně normálně neslavíme, ani jeden nepijeme, tak ani nečekáme do půlnoci. Dárečky dostali jen naše dvě psí holky a papoušci :lol: . A moje rodina. Ale my dva jsme si nic nedávali (stejně už nevíme, co si dávat :roll: ), rozhodli jsme se to všecko nechat, až tu s náma bude Benďa :lol: . Asi to zní depresivně, že? Ale nám to tak tento rok vyhovovalo :)
Taky mě děsně začaly bolet bedra, sice jen občas a jen na jedné straně, ale když to přijde, tak šílím :roll: . A taky mě dost bolí kyčle. Snad mě na to doktorka něco poradí. Jdu na kontrolu příští týden. A začala jsem pít minerálku Magneziu. Ségře to doktor poradil na tvrdnutí břicha. Akorát mě vrtá hlavou, jestli se nemůžu nějak předávkovat minerálama. V těhu vitamínech co beru jsou i minerály. Tak se na to taky raději zeptám.

Jinak dceři mamčiného manžela se přes vánoční svátky narodil chlapeček a ségra bude taky rodit co nevidět. Má sice termín na konci ledna, ale už měla několikrát poslíčky. Sice ji pořád posílají z porodnice zpět domů, ale asi už to nebude dlouho trvat. A pak už v našem rodinném kruhu zbývám jen já :lol: fakt to utíká..... 8O

Na glukózu jdu teď ve středu, tak snad to dopadne dobře.

Amazonko - snad jste v pořádku, držím pěsti.

S váhou se moc nestresuju, už mám tak 5kg nahoře. Sice to není moc, ale klidně to ještě můžu dohnat :roll: :lol: :?
Až bude Beník větší, tak ho manža pohlídá a já budu zase chodit jezdit na koni. To je jediný „sport“, co mě kdy bavil, a dobře se u toho hubne :lol:

Břicho mě ještě nepraská, natírám se jen občas krémem na strie (2× denně se mě nechce :roll: ), ale kamoška se natírala pořád a stejně jí břicho popraskalo. Zkusím tu vazelínu, ale přijde mě dost tuhá na roztírání.

Zbytek výbavičky asi objednám přes internet, zaráz s kočárkem. Jen takový ty věci jako kalhotky do porodnice, atd. koupím v lékárně. Už se mě nějak moc běhat po městě nechce, jsem pořád unavená :roll: Jinak si budu objednávat takový ty prací vložky do podprsenky. Kamoška o nich básnila, tak je zkusím. Prý některý ty „levnější“ papírový nechávají na prsách „chlupy“ a musela to před kojením umývat. Tak si nějaké koupím na ven, ale doma budu používat ty prací :)
A kojící polštář mám taky, ale ne tu podkovu, ale „pelíšek“. Kamoška ho měla a mě se moc líbí - mimčo v něm může krásně ležet :lol:

Manžel u porodu bude, sice z toho má trochu strach, ale nenechal by si to ujít. A já ho tam budu asi potřebovat :lol: Ale jsme domluvení, že mě bude stát u hlavy a držet za ruku. Má totiž strach, že kdyby viděl, jak mě dole něco stříhají, šijou,… a mě to bolí, tak že by chtěl zbít doktora, že mě ubližuje :lol: :? . Ale to ho asi přejde - snad :lol: .
V porodnici, kde chci rodit jsou pokoje po 1 až po 2, tak je to super. A nemusím si platit nadstandart. A návštěvy jsou 14-17 hod. tak bude manža muset dřív z práce, ale to zvládne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.08 14:13

Nějak jsem se rozkecala :oops: :roll: :lol:

My budeme kupovat tento kočárek
http://i36.photobucket.com/…ier_blue.jpg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.1.08 15:09

Ahoj holky, dneska jste se krásně rozkecaly všechny :lol: :lol:

Lucy , gratuluji Juráškovi k třetím narozeninám :-) Doopravdy už velký kluk :cry: Ve školce si zvykne, hlavně když tam má babičku :wink: A ty si i trošičku s bříškem odpočineš, že? Měsíc uteče rychle, zvyknete si na nový režim a pak se hnedka budem učit všechny nový režim s cipískama :lol: :lol:
Ať ti to na fuj-testě dobře dopadne! :wink:

Luli , fakt krásný video :D

Wenee , mě zatím nezačala praskat a doufám, že ani vůbec nezačne :lol: Snažím se každý den po koupeli namazat krémem, skoro od začátku se mažu Bonellou forte, tak doufám, že to zabere 8) Je fakt, že někdy se mi nechce, ale nakonec se nějak přemluvím…
Držím pěstičky zítra na KO :wink:

Jeni, takt o je dobře, že tě to pobavilo :lol: :lol: Mě tím Radko taky zvedl náladu a to jsem ji měla pěkně skleslou, jelikož jsem předtím byla na váze :? Mno… radši se o ní nebudu rozvádět, jelikož by mě to dostávalo víc do depky a to radši néééééé :D Po porodu se to holt dá dolů samo nebo se tomu pomůže :lol: JInak doufám, že pak dám dolů víc než před těhu…
A je fajn, že ses rozkecala :wink:

Zeburuš, u nás seVánoce slavit „musí“…trošku křesťansky, ale jednou za rok to nezaškodí :wink: , za to Silvestra bych taky nemusela slavit, ale manžu to baví, tak jsem to nějak přežila. Do postele jsem se dostala až někdy okolo šestý a jelikž jsem nepila (jak jinak :D ), tak jsem řídila dom…a jelikož nasněžilo a u nás se jen tak vedlejší cesty neprohrnují, tak jsem měla celých dvacet kilásků pšouchy :lol: :lol:
Kočárek máš vybraný pěkný…já jsem chtěla od Herqula tu šestikolku-jelikož se tam dají natáčet ty přední kolečka a to je strašně fajn…no jo, jenže to s korbičkou vyjde okolo třinácti tisíc a to my to doma tvrdě zavrhli… :evil:

No vida, tak jsem se rozkecala i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.1.08 15:18

JUJ…jsem ještě chtěla dopsat… :D

Chtěla byh si pořídit ten dětský šátek…kamarádka ho má o dost si to chválí, jen si neumím přestavit, že bych už do něj dávala novorozence… a už musím začít nahánět manžela, aby jsme už konečně začli nakupovat tu výbavičku, myslím si, že na skoro na začátku sedmého měsíce je to akorát…jelikož nevím, jak by se mi potom chtělo běhat po obchodem s bruškem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.08 15:29

Ryntyntyn - i ta čtyřkolka celkem vyjde asi na 12500kč, málo to není, ale snad to zvládnem :roll: . Ještě si v obchodě zkusím, jak jezdí. Je blbý, že nemá otáčecí kola, ale snad nějak otočit jde :lol: 8O . Já potřebuju kočárek do terénu - tak jsem hledala velký kola. Tak snad jsem nepřebrala a bude dobrej. Už mě to vybírání kočárků nebavilo. Četla jsem celou diskusi o kočárcích a tento mi přijde dobrý a nikdo na něj moc nenadával :lol: .

Já mám Vánoce ráda, ale tento rok se nám fakt nepovedli :roll: . Těším se až s náma budou děti, to budem zase prožívat jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.08 15:31

Ryntyntan - já bych taky chtěla šátek nebo nějaký „nosítko“, ale asi to koupím až s mimčem. Abych si to vyzkoušela. A asi počkám, až bude trošku větší, mám strach, aby to nebylo špatný pro páteř :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.1.08 15:43

Zebruš, máš fakt vybraný pěkný kočárek a myslím, si že i terénu bude dobrý a nebudeš litovat :wink:
Ta kámoška měla nejdřív to nosítko a nebyla s ním moc spokojená a pak až byla Karolínka starší (tak okolo 9m?) si pořídila ten šátek a litovala, že ho nekoupila dřív…
Já jsem slyšela, že maminky už nosí i několikatýdenní mimča, ale to bych si lasjkla jen na doma a né někam venku, jelikož jsem od kamarádky od rychlíků slyšela hooodně špatný příběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.08 16:12

V šátku to asi jde od narození a nebo v těch nosítkách, co jdou otočit, že tam to mimčo leží. Já mám spíš hrůzu z toho uvazování. Vypadá to složitě, když to má člověk dělat sám na sobě 8O . Asi bych to musela vidět na živo. Podle obrázků to moc nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.1.08 16:25

Ahoj holky,

Zebruš ,kočík je pěkný.

Lucy tak to je velký krok pro tebe i pro Juráška,tak se drž!Mě čeká za 14 dní,že si tchýně vezme Jiřulku na noc,no to se asi zblázním..

Luli krásný mimi :)
Amazonko brzy se vrať

Břicho mi nepraská,ani při Jiřulkovi nic,mažu se jen po sprše tělovým mlékem.Zítra jdu na KO..
Musím vám napsat,co dneska Jiřule vyváděl:vylezl ze židle na kuchyňskou linku,což normálně může jen se mnou,že se bude dívat z okna.Zrovna jsem vedle v pokoji telefonovala a slyším nůž tady,nůž tady…běžím do kuchyně,Jiřule stojí na kuchyňské lince a v ruce kudlu jako blázen,mám tam stojan s nožema,na kterej normálně nedosáhne…no kdyby spadl dolu,i kdyby neměl tu kudlu..radši nedomýšlet…uffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.08 08:27

Dobré ránko :wink:

Zebruš, tak to jsme už dvě, co na ten šátek budou koukat jak na zjevení a přemýšlet, jak to vůbec uvázat :lol: :lol: :lol: Po pravdě to fakt vypadá složitě 8O :D

Adél, tý joooo, koukám, že máš doma taky akčního hrdinu 8O Hlavně, že se mu níc nestalo :wink: To mi připomíná bráchu :lol: Když mu byly dva či tři?, tak nás u nás doma hlídala babča…mno, a my jsem měli v pokojíku palandy a brácha po nich vylezl na skříň a tam se houpal na houpajícím koníkovi :lol: Když přišla babča do pokoje, tak málem dostala infarkt a od té doby nás nechtěla hlídat sama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 09:25

Dobré ráno :D

Adel - to je dobře, že se mu nic nestalo. Mě by asi trefil šlak :roll:
Ryntyntyn - na houpacím koníkovi na skříni? 8O Šílený nápad 8O

Naše auto se rozhodlo nás přivézt k šílenství - po tom, co se dvakrát během Vánoc rozbilo jsme měli radost, že už je vše opravené a zase jede :) , a dnes ráno jsme na dálnici píchli pneumatiku 8O :( . To už není vtipný !!! :cry: :roll:
Ale hlavně že pořád jede, auto jedno ......... :lol:

Včera jsme koupili fusak Emitex 3v1 :lol: béžový, je super. A dívala jsem se znovu na ty Herqules kočárky a teď si zase nejsem jistá, jestli koupit ten 4 nebo 6 kolečkový :roll: . Ryntyntyn, tys mě na:,–(ila brouka do hlavy s tím 6-ti kolečkem :? . Ale manžovi se to 6-ti kolečko moc nezdá, prý by nemuselo vydržet v terénu. Tak nevím :? , ještě je asi budu chodit nějakou dobu okukovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí