Poradna duly
Jana Čurdová
Haňul , naštěstí si šťouchne
i pár-krát za sebou
Jiank bych už byla nakýblovaná u svojí dr. Ale i tak mě to trošku vystrašilo a jsem „ráda“, že je to i u ostatních
(tímto to vůbec nikomu nepřeji
)
Zebruš , desetkrát denně kopne určitě-i víc, ale teorie o tom, že jim ubývá místa bude to ončo ![]()
Tady na emiminu jsem prošla v kočárcích všechny diskuse na x-landra a je to tam právě tak půl na půl, ale na baby-cafe je mnohem víc obsáhlejší diskuse a tam o něm nemluví vůbec špatně
Kamarádka s ním jezdí od srpna a v poho, ještě před Vánocemi mi hlásila, že se maličký vejde i s fuskem do korbičky (kterou by jsme od ní měli mít půjčenou), tak i tak počítám, že bajočko do listopadu by jsme mohli v korbičce vydržet…
Navíc už zkoušela jízdu ve sněhu a v terénu a obstál, teďka ho měli na horách, jsem zvědavá, jak obstál…měli by jsem mít spicha v pátek (už mi i volali z dětského ráje, že budu mít objednávku u nich), takže to sfouknu jedním vrzem
![]()
Ryntyntyn - jo, asi bude v pohodě. Mě jen vyděsilo, že ho pár lidí muselo reklamovat. Ale rozbít se může jakýkoliv kočárek
My si asi ten náš objednáme ještě tento měsíc - doufám ![]()
Já doufám, že se mi do korbičky vejde, přijde mi docela velká, tak snad nebude Benďa moc velkej cvalík ![]()
Zebruš, právě…rozbít se může i nemusí, ale to bohužel do předu nevíš…Já čekám na nějakou opět výhodnou akcičku a pak si taky objednám…koukala jsem u nás, že v jednom obchodě by měla přijít už novou kolekce na konci ledna? A při tom se říkalo, že bude až po brněnským veletrhu, který bude v březnu…Tak uvidíme, ale už v únoru bych to chtěla mít za sebou, jelikož už teďka začínají opět běhačky a vyřizovačky s baráčkem
![]()
Jedné mojí bývalé spolužačce se narodila dcera o 2 měsíce dřív (vážila asi 1kg, ale je v pohodě), tak jsem trošku spanikařila a snažím se vše co nejdřív nakoupit, ať mám klid. Člověk nikdy neví ![]()
Ale plánuji Benďu vylodit až v dubnu
tak snad to zvládnem ![]()
Zdravim vsechny!!!!
Ted jsem se ucila na zkousku, tak jsme moc netsihala, ale ted uz by to melo byt klidnejsi ![]()
Zdravim Mahuli a hlasim, ze jsme taky z Brna a na ciceni se porad rozmyslim, ze bych chodila do Cenapu…
Dneska jsme s mamkou nakupovala veci pro mimco, tak uz to zacina vypadat, ze se i do neceho oblikne
A koupily jsme i klasickou zavinovacku, jeste se ale chystam i na tu rychlozavinovaci. A dneska to teda byla pekna catka a to jsme kupovaly jen obleceni ![]()
Na ten fusak od emitexu jsme se taky divala, ale porad nevim, jestli ho kupovat ![]()
My ted neustale resime kocarek. Momentalne je favorit Roan Marita…
Holky gratuluju, ze uz mate glukozu za sebou, ja jsem objednana ke konci ledna a vubec se mi na to nechce ![]()
A s tim kopanim to mame asi taky podobne, ted mel prcek par dni takovych klidnejsich, ale uz se zase rozjel a zacinam citit, jak me obcas kopne i nekde kolem mocaku a to neni nic moc extra…
Jo a citite ho taky jakoby vam kopal smerem k pateri nebo proste naopacnou stranu nez do bricha a ven?
Evelíno - mě kope do močáku často, není to příjemný
. Ale někdy kope i dopředu.
Na glukózu se neboj, fakt to nic není. Ráno jsem se nervovala, ale vůbec nic to nebylo. Kam půjdeš? Já jsem byla v medlánkách a dlouho jsem bloudila, než jsem to našla ![]()
Luci , gratuluju k té školce, myslím, že to je mnohem lepší varianta, než aby nastupoval pak, až bude mimi. A když se mu tam takhle líbí, tak to je vůbec super! Ema by mohla jít od června, ale jsem teď celá poplašená z těch školkovejch nemocí, když bude mimi ještě (snad) ani ne šestinedělní, tak si říkám, že by to fakt nebylo ono. No, ale v červnu snad už tolik nemocí nebude… A taky pokud půjde, až když bude mimi, aby se necítila moc odstrčená. Na druhou stranu si říkám, že jsem taková zmatečná matka, která dvě děti naráz celodenně nemůže zvládnout, takže by mi to dost bodlo. Jinak by mohla od září, neb tady je školka přes prázdniny zavřená. Hodně váhám, ale budem to muset někdy brzo nahlásit…
Jo, a navíc- chtěla bych chodit někam na těhu cvíčo, ale zatím nemám jasno, kam tu svoji berušku odložím, takže fakt buď ráda, že se to takhle pěkně seběhlo, budeš mít i trochu času jen na sebe a mimi teď, dokud jste 2v1 ![]()
Zebro, ja mam jit do Reckovic - ulice Merickova… Docela me desi, ze mam jit na lacno a pak az to vypiju, tak tam jeste dve hodiny cekat… Ale asi to byt musi.
Uz jsi premyslela, kde budes rodit?
Ahoj holky ![]()
Pekne ste sa rozpísali,veď to ani všetko nestíham dočítať.
Ten môj Drobček tiež niekedy oddychuje,až som z toho nervózna a potom začne kopať,že mám pocit,že sa chce prekopať von.
Včera som na diabetologickú KO nebola,lebo je u nás desná poladovica a nechcela som riskovať,že sa natiahnem aj s Krpcom v bruchu a niečo mu spravím.
Gratulujem,že už máte testy na glukózu za sebou,teraz už len aby boli dobré výsledky,tak držím palce.
Papa ![]()
Evelíno - to je tam, kde jsem byla já Měříčkova 44. Mapa mě ukazala, že jsou to Medlánky, ale možná jsou to Řečkovice. Čekala jsem jen hodinu, ne dvě
. No teda asi 1 a půl, protože v ordinaci byl dlouho nějaký pán
. Bylo nás tam 5 těhulek zaráz a postupně si nás volali a brali krev ![]()
Rodit bych chtěla v Ivančicích, pokud to na mě teda nepřijde, když budu zrovna v Brně
Ivančice mám o něco blíž z domu - bydlíme u Moravského Krumlova a slyšela jsem, že Ivančice jsou dobrý, milí lidi a asi tam nebude takový frmol, jako v Brně - doufám.
Evelín , i mě pěkně občas kopne do močáku a ouvej, když je plný
A do zadu bych si taky tipla, že si kopne ![]()
U nás je vybírání kočárku čistě jenom na mě, Ráďovi je úplně fuk co si pořídím za vozítko, jen nesmím překročit finanční obnos
Naštěstí se mnou jde alespoň mamka
Oblečení už žádné kupovat nebudem, max. kdyby něco jo scházelo, ale musím ten zbytek…na postýĺku a tak bych se chtěla jet kouknout do Ikei ![]()
Jinak nevím čím to je, ale dnes mám náladu totálně pod psa…
Ani ven s pejskem se mi nechce, včera u nás bylo mnohem lepší počasí a tak šlo nějak všechno líp…
Tak já frčím počítat dřevo co bude zapotřebí na domeček ![]()
Ryntyntyn - my máme postýlku i přebalovací pult z Ikei. Bylo to levnější než v některých dětských obchodech a přijdou mi dobré ![]()
Zebruš , jedna známá mi říkala, že oni pořídili postýlku i s lepší madrací lehce přes dva tisíce, což si myslím je dobré…takže už jsem ukecala manžu a až budou penízky tak hurá do Práglu ![]()
Jo, a pultík my kupovat nebudeme…jenom koupíme tu podložku a dám si ji na komodu v pokoji…což bude taky vypadat jako pultík ![]()
Ta naše postýlka i pult jsou zn. Sniglar a každý z nich stál kolem 800Kč. Jsou i na jejich stránkách http://www.ikea.com/…oom/10421-2/
A matrace byla taky okolo 800Kč. Přišlo mi zbytečný platit tisíce za postýlku nebo takový ty drahý přebalovací pulty. Tato postýlka má 2 polohy, nemá stahovací stranu, ale to mi nevadí.