Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
2.1.08 15:43

Ryntyntynka, gratulujem k uspesnej kontrole aq mimisek usi byt na tej fotker nedherny, manzel dostal kraaasny darcek.

Drzim vam vsetkym palce, ktore idete na cukrovkovy test.

Ja sladke nemozem a to sa na mna kila teda riadne lepia :oops: ale asi aj preto, ze musim lezat,

manzel je chory, dufam, ze sa tomu vyhnem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.1.08 19:35

Ahoj holky,

Ryntyntyn ,gratuluju k úspěšné kontrole. :srdce:
Já jdu na KO 8.1.a pošle mě na tu cukrovku.Přibrala jsem zatím asi 6 kilo a pěkně mi narostlo břicho,musím se hlídat,abych nechodila jak kachna. :wink:
Wenee kilama se netrap,kamarádka přibrala asi 16 a 12 už nechala v porodnici,takže pohoda,to už půjde samo.
My byli včera na novoročním obědě,už nemůžu vidět ty knedlíky,králíky a polívky,tak mi manžel koupil v kfc salát a kukuřici.To byla balada,tolik zeleniny.Na zítra chystám guláš,aspoň změna.
A taky mi dneska koupil krááásnej župan,mám velkou radost :D

Holky nějak nám to utíká,co říkáte?Už skoro jen 3 měsíce… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.1.08 09:13

Dobré ránko :D

Chtěla jsem se zeptat, jak se vkládá fotečka k metříku?? A jak bych mohla vložit ještě fotku k nám semka do diskuze?? :lol:

Adél, to je mažel hodný, že ti dělá takový radosti :wink: Už jsem :arrow: KONEČNĚ :arrow: omezila to sladký :oops: Ale četla jsem na netu, že na konci druhého trimestru by se mělo přibrat (průměrně :D ) 7-10 kilčo, takže jsem ještě v tabulkách :D :D JInak si myslím, že pokud ve finále nepřiberu okolo 20 kilčo, že je to dobrý, kila se po porodu dají dolů :wink:

Mám pocit, že tyto tři měsíce snad budou nejdelší… bříško už konečně povyrostlo, takže už vypadám jak těhotná a né jako ta oplácaná :D 8)
Jinak Zulok a Nela mají krásná bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.1.08 09:16

Ještě jsem chtěla napsat…hlava jedna sklerotická… Jak jsme byli na Slovensku, tak tchýně říkala, že tento rok by měli při narozeních převládat chlapečci. No, a když se kouknu na náš seznámek, tak je to dost jasné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.1.08 09:45

Vsem preji krasny den v novem roce! A vubec vsem preji vse nejlepsi do noveho roku, pohodove tehotenstvi, porody a zdrava miminka!!!!

Pisu po delsi dobe, ale snazila jsme se vas docitat… Manzel mel dovolenou, takze jsme si uzivali jeden druheho a litali po navstevach nebo navstevy chodily a nami. Bylo to krasne, ale ted zase potrebuju trochu klid… Navic mi behem svatku zacalo tvrdnout bricho, tak se musim ted trochu setrit.

Jinak jsem vcera byla na KO a vse v poradku, miminko roste a dokonce mi pani doktorka ukazala jakousi carecku, coz ma byt asi pindik, takze na pohlavi se zatim nic nemeni :D
A dohromady mam 9 kilo nahore, za Vanoce mam jen kilo navrch, cemuz jsme nemohla uverit 8O

Jo a a na cukr jsem poslana, jeste se tam musim objednat…

Tak ja jdu zase neco delat, zitra mma zkousku a utery dalsi, tak at to mam rychle za sebou…

Chtela jsem se zeptat, jak jste na tom s vyberem kocarku? Ja uz z toho mam hlavu jak fotbalovy mic, ted to vypada, ze koupime hluboky a pak budeme casem menit na lehky sportak…

Jo a jste tu nektera, ktera bude pouzivat latkove pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
3.1.08 14:49

Ahoj, dubňajdy i s dubňátkama!
Zdravím po dlouhé době, vlastně jsem se ani nesnažila dočítat, prolítla jsem jen pár posledních stránek… třeba se mi už podaří být tu o něco častěji a zase budu v obraze :)

Přeju vám/nám vše dobré do toho našeho miminkovského roku!

P.S. Evelíno, my už máme odzkoušené a pojede v nich i tohle mimi :)

Zdraví Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.1.08 15:48

Ahoj Evi, vitej po delsi dobe :D
Co mate odzkousene? Kocarky nebo pliny? :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.1.08 15:59

Ahojky holky, take Vas vsechny zdravim v Novem roce, preju uspesny posledni trimestr a jen ten nej zaver tehu v pohode a zdravi… Ctu si Vas, sleduji vse a nestiham, ale vypada to, ze ted uz budu mit take vice casu, tak pisnu casteji :wink: Jinak zitra jdu na KO, tak jsem zvedava na novinky… nase dr. pry neposila na glukozu, me by ani nevadilo jit, tak jsem zvedava co mi na to rekne…ale jsem 26tt tak nevim. Jinak kolik jste holky pribraly? Ja jsem 26tt a mam 8kg, ted to jde dost nahoru :) porad nic nic a najednou to leti… ale me to je fuk. ujizdim si na sladkem. A to bylo i pred…:) Jinak zacinam chystat vybavu, mame kocarek, prebalovak a taky hadriky… :roll:

Krasny zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.1.08 19:01

Ahojky holky,

tak se taky hlásím po úspěšném strávení vánočního šílenství. :lol: Ještě nás čeká pár narozeninových oslav, zrovna přemýšlím jaký letos uplácám Juráškovi dortík - loni jsem dělala medvídka PÚ, ale z toho už nám vyrostl, tak to bude asi nějaká mašinka nebo auto.

Na cukr jdu taky 8.1. a hrozně se netěšim, ale dá se to zvládnout, spíš ta hoďka čekání na výsledky - tak jsem ukecala manžu, ať mi jde dělat společnost.

S tím tvrdnutím bříška teď taky trochu bojuju, ale snažím se nic moc nedělat, tak to snad bude dobrý.

Dneska jsem byla s Juráškem na tříleté prohlídce, tak už se doktor vyptával kdy že má očekávat dalšího pacientíčka :lol:

Tak se mějte moc krásně, Tomíno mě pěkně čutá do močáku, asi se mu nelíbí že jsem ho tam skřípla, tak si jdu natáhnout záda. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
3.1.08 20:01

No, odzkoušeno už máme x věcí, samozřejmě :), ale tohle bylo k plínám. Já ze svého- přiznávám lehce ekologicky a podobně zvrhlého- úhlu pohledu můžu jen doporučit, už je to o něčem úplně jiném, než co si prožívaly naše matky s neustále mokrým oblečením a denodenním praním…
A jinak- taky jsme měli velký UZ těsně před Vánoci, jako Born, nicméně pohlaví jsme se nedozvěděli, ač jsem na poslední chvíli hlesla, že „asi chceme vědět“. Ale vše ostatní bylo ok, jen má mimi tak o týden navíc, což tak vypadalo už při těch časných UZ, tudíž 1.5., ale jen neoficiálně, neb termín prý neposouvají, pokud to není o dva týdny… Takže pokud si mimi trošku pospíší, jako starší ségra, bude z něj dubňátko. No, a poslední dobou je mi pořád nějak neurčitě divně, břicho tvrdne každej den, unavená jsem až hrůza, no a hlavně jsem teď po těch Vánocích zmlsaná, že byl manžel doma a Ema měla i jiné zábavy než jenom mě. Docela ji teď šidím, ale naštěstí se teď už docela hezky dokáže zabavit i sama, jen to chození ven nám fakt vázne… Snad se to zas nějak vylepší, protože nejsem moc použitelná, a to máme taky ještě plavání, Adel, ale nám naštěstí končí už 1.2. a manžel tvrdil, že se ke konci taky bude angažovat, tak snad se zadaří a dostane nějakej ten půlden volna. Týjo, to jsem se zase jednou s tím stěžováním rozepsala :) No, příště snad budu už trochu snesitelnější, tak se zatím mějte!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.1.08 08:53

Dobré ránko…

Evelín, já mám zase dilema mezi kočárky…buď to X-LANDER XAčko nebo nějaký sporťák s vložnou taškou…ještě pořád nevím… U XA je výhoda i nevýhoda těch předních otočných koleček, je to paráda s ním jezdit (mám odzkoušené u kamarádky), ale zase se bojím jak to půjde v zimě na tom našem severu.. :? …abych pak vůbec dojela do města. Korbičku budu mít půjčenou od té kamarádky, takže to by mělo být v poho…Uvidíme…já se strašně špatně rozhoduju…(bohužel skoro ve všem :oops: )

Taky si říkám, že je pomalu na čase se vrhnout na tu výbavičku…oblečky už nějaké mám(nové i použité) a taky by jsem měli dostat na vypůjčenou šatníček od kamarádky (ještě že je poslední dobou v mém okolí hodně maminek :lol: :lol: ) a se zbytkem už fakt na čase :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.1.08 10:22

ahojky maminky a miminka :-)
preji krasny novy rok a v nem hlavne hodne zdravicka, stesticka a pohody jak pro nase miminka a pro nas, tak pro cele nase rodiny!!! :srdce:
hlasim se po vic jak dvou tydnech. par dni pred vanocema a i tedka po novem roce jsem si kousek marodila, mezi svatkama milion navstev ...... a draha polovic doma cili PC obsazene :-) takze abstak od psani :-(
moc vsem blahopreju k uspesnym kontrolam, me ta moje ceka pristi tyden ve stredu. na cukr zatim objednana nejsem ani mi dr. nic nerikala tak nevim. asi se na to radeji priste zeptam.
jinak uz taky pribiram, uz mam dve kilecka nahore (2 z puvodni vahy pred tehu a 4 kilecka z vahy od 4. mesice, cili po zhubnuti) - sice nic moc jak tady tak ctu ale na me pomery dobre tak jsem stastna jako bleska :lol:
vybavicku se uz taky chystam porizovat, akurat musim pockat az se vykuryruju, abych mohla zacit litat po meste. zatim mame jenom par ponozecek co jsme hubertikovi koupili k vanocum.
evelinko , s kocarkem taky porad nevim, akurat jsem zmenila nazor na trikombinaci. uz ji nechci. zjistila jsem ze kocarek se vsema NEJ funkcema neexistuje. vzdycky je jedna funkce na ukor druhe … takze nakonec asi poridime tedka nejaky kvalitni hluboky kocarek s tema funkcema co jsou dulezite pro zacatek, pak ho prodame a vymenime za sportak. sice vic prace, kterou jsem chtela puvodne usetrit, ale co .....
o plineckam uz mam jasno, budu pouzivat pul na pul latkove a jednorazovky
ryntyntynko a podle ceho tchyne vedela ze se ma tento rok rodit hodne chlapecku? me uz to kdosi totiz taky rikal (nebo jsem to cetla? uz fakt nevim) tak mi to prijde zajimavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.1.08 10:23

Ahojky :D

Evelinka -gratulujem k dobrej KO,ja som tiež bola včera a tiež všetko o.k. a už sa neviem dočkať ďalšej KO,lebo mi budú konečne robiť sono a zase uvidím Drobčeka a čo je super,konečne mi spravia aj fotku.Ale to si ešte poškám,idem až 07.02.2008
Kočík aj ja neviem vybrať,videla som ich už milion a na každom mi niečo vadí.Ja som asi hrozná.Ešte taký asi nevyrobili,aby som bola na 100% spokojná.
Látkové plienky určite používať nebudem,myslím,že si treba uľahčiť,čo sa dá,takže radšej papierové.
A ozi Evelínka-držím palce na skúškach.Obdivujem Ťa,že sa Ti chce učiť,ja som nejako moc zlenivela odkedy nosím Drobčeka.

LucyH -aj mne začalo tvrdnúť brucho,ale včera,keď som bola na kontrole,doktor mi povedal,že pokiaľ to nie je viac,ako 10krát za deň,tak je to v pohode.A raz za deň si mám dať jednu šumivú tabletku magnézia.

Ryntyntynka -Aj mi sme boli cez sviatky na nákupoch a kúpili sme základné oblečenie do pôrodnice,prebalovaciu podložku,kúfrík na kozmetiku,vaničku,flašky,cumlíky,hrebienky,teplomer a všeliake drobnosti.
Je to taký krásny pocit prehrabávať sa v tých vecičkách,vyberať a nakupovať.Teda až na tie ceny 8O .To človek,aby bol fakt pri peniazoch,keď sa rozhodne pre bábätko.Neviem,ake ceny sú u Vás v Čechách,ale tu je to katastrofa. Čo už,keď chcem,aby Drobček mal všetko,tak nakupujem a snažím sa zvyknúť na tie ceny.Doteraz som si kupovala veci pre seba a teraz bude prvoradý Drobček,nech sa ma čo najlepšie.

Ozi,budete mať pri pôrode aj manžela?

Zatím papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.1.08 10:49

Dobre dopoledne,

Wenee, taky gratulace k uspesne KO, to je vzdycky super pocit, ze vis, ze je zatim vse v poradku, ze? :)

Jeni, preju, at jsi bez nemoci! To preju nam vsem!!! Ja to zatim beru jako zarak, ze ne me nic nevlezlo, protoze o Vanocich bylo kolem me tolik nemocnych, ze jsem nevedela, jak to s prckem prezijeme… :roll:

JJ, taky jsme zjistila, ze neexistuje idealni kocar a to jsem nad tim stravila hodne casu… Tak taky asi poridime hlubokej, pro mimco pohodlnej kocar a pak lehky sportak…

Pliny bych chtela zkusit pouzivat prave latkovy, asi hlavne kvuli odpadu, ale do porodnice a na cesty budu pouzivat asi papirovy.No, uvidime, jak na to bude reagovat mimco, jestli bude po me a manzelovi, tak bude alergik a ekzematik :roll:

Uz bych taky chtela zacit nakupovat, zatim mame jen par kousku obleceni, zatim spis jen takove, ktere nam padly do oka a cenove byly vyhodne, takze to velke nakupovani nas teprve ceka. Ale jsou to docela palky, ze?

Tak ja si jdu neco uvarit a pak na zkousku. Ja tak nemam rada ten pocit pred zkouskou - udelam to, neudelam, umim to, neumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.1.08 11:24

Gratuluji Evelín a Wenee k úspěšným KO :-)

Wenee: tak toho už máte dost :D Co jsme byli teďka na Slovensku a koukala jsem v obchodě na ty ceny tak fakt síla 8O Švagrová jezdila s rodinou nakupovat do Polska, vyšlo je tam veškerá výbavička o dost levněji…oni mají Polsko tak sto kilásků tam a sto zpět.
Já mám tři kamarádky, co mají mimča…takže právě dostanu od některých něco na vypůjčení a od tý jedné si asi budu něco kupovat…

Evelín: Bohužel neexistuje „dokonalý“ kočárek, na každým něco je…takže to asi vyhraje ten X-lander a budu doufat, že zimu přežijeme v poho a mažel až pojede s kočárkem mě nebude proklínat :D :D
Držíme pěstičky na zkoušky!!! Napiš potom, jak ti to dopadlo :wink:

Jeni: ať seš fit :wink: U nás zase řádila střevní chřipka :roll: A nejen doma, ale i u kamarádů a celkem tady na severu, bála jsem se abych to nechytla a tak neublížila maličkému, ale naštěstí ťuk-ťuk :lol:
Mě to taky právě zaujmulu a až jsem si říkala, že na tom něco bude :D Mužova nejlepšího kamaráda mamka nám už od začátku říkala, že to bude chlapeček (už někde od třetího měsice?)…ona žije na východním Slovensku v jedné vesničce a kámašům říkala, že až budou čekat durhé mimičo, že budou mít taky kluka… a kámoška je možná těhotná, tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí