Poradna duly
Jana Čurdová
Born, to je mi lito, ze ti porad neni dobre! Preji brzke uzdraveni pro synka a pohodove a odpocinkove svatky!!! A taky gratulace k holcice!!!! ![]()
Lucy, uzij si pokec! At dojdete vsichni po svych domu ![]()
Ryntyntyn, u nas z toho byl tatka taky nadsenej, hned je mu prcek blizsi, kdyz ho taky muze citit ![]()
Adel, treba to neni konecny s tim spanim, treba je jen nedockavy ted kolem Vanoc
Ale chapu, ze tehotenstvi s dalsimi detmi je pak asi zahul, kdyz se mas starat o ne a jeste stihat odpocivat ![]()
Pro dnesek se asi loucim… A pokud se sem uz o vikendu nedostanu, tak Vam preji krasne Vanoce! Hlavne plne odpocinku a pohody!!! Ty pristi uz budou s prckama ![]()
Zatim ahoj ![]()
Born, uff, drzte sa, dufam, ze už budete pekne zdravučkí.
Ryntyntynka, juchuu, tak už aj ocko ucítil kopanček.
Babulky, cez Vianoce ktovie, ako tu kto bude… tak Kráááááááááááááááááááásne Vianoce, nech ich plné lásky, radosti a pokoja nádherne prežijete s vašimi milučkými. a nech všetky pekne donosíme živučké zdravučké drobčiatka. Pekne oddychujte. cmuuuk
Dlouho jsem se tu neozvala, ale poctive si Vas ctu
Vsem dubnatkam preji KRASNE A POHODOVE Vanoce, pro nektere z nas posledni ve dvou
Krasne si to uzijte, ja se neskutecne tesim… na tu pohodu, vuni a atmosferu… citim se skvele, nase holcicka take..:) je to pekna lumpice, kope poradne
Uzivame si to i s manzou…jsme po 3D, doporucuji! Samozrejme gratuluji ke vsem chlapeckum a holcickam, uz jsem se bala te prevahy, ale vypada to dobre…:) Loucim se!!!! PUSINKU VSEM
![]()
Ahojda!!!
Jelikož už dneska odjíždíme nach Slovensko, chtěla bych vám popřát k Vánocům…TAKŽE:
Krásné a pohodové prožití vánočních svátků, užívejte tu pohodičku, atmosféru a tak
(Na přání moc nejsem…
)
Adiko: No super, gratuluji k holčičce!!
Koukám, že holčičky se začínají dotahovat na chlapečky
TO je dobře, že jste s manželem z 3D nadšeni!
Evelín a Zulok: Díky holky, no, myslím si, že by mohl být víc nadšený
, ale chlapi to davají na jevo holt jinak…prý bude úplně maximálně šťastný, až bude Áďa s námi
![]()
Já frčím balit, původně jsme měli odjíždět až zítra odpol, ale situace se trošku vyvinula jinak (manželovi odpadla jedna noční šichta)…mějte se tu krásně a hlavně užívajte Vánoc!!! ![]()
Ahoj mamulenky. Raději předem krásně prožité svátky s vašimi nejmilejšími, aˇse vám vše vydaří jak má a jste spokojené a šťastné a zdravé- a to samé i mimísci.
Naše rošťanda teda taky kope řádně, přítel ji cítil už někoikrát, ale načekal se, potvůrka je vychytralá nebo se jí líbí když má taťka ručku na bříšku. No včera večer jsem dostala takové 3 šťouchy za sebou, ale pořádné pecky, že myslím, že se ještě máme co těšit až nám poporostou:)
Ryntyntyn- kočárek jsme si vybrali tento http://www.autosedacky-kocarky.cz/…LSOFT_04.JPG /> líbí se nám oběma. Hlavně jsem ráda že už se nemusím po žádném shánět a vybírat, šla mi z toho hlava kolem a na každém je stejně něco co by člověk aspoň trošku změnil:)
Ahojinky,
aj já přeji krásně prožité sváteční období, ať vás žádná nemoc neskolí, žádný shon a spěch ale pěkně pohodičku u vánočního stromečku!
Mimískům do bříška dobré papáníčko a dětičkám hodně dárečků!
Ahoj holky,
přeju všem krásné svátky,moc se nepřejídejte,ať miminka kopou a potom si povíme,kolik jsme přibraly ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/88.gif
MILÉ BÝVALÉ SPOLUTĚHULE,
PŘEJU VÁM KRÁSNÉ VÁNOCE, HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKU A POHODOVÝ ZBYTEK TĚHOTENSTVÍ.
Tak holky a mimísci, krásně prožité Vánoce všem, žádné stresy a hlavně spokojená miminka i maminky;) Hezky si ty bříškaté svátky užijte:)
Ahoj těhulky!
Od včera večera jsme zpátky v ČR, ufff
Jsem ráda, že jsme to všichni čtyři (já, Ráďa, cipísek a pejsek) přežili bez újmy na zdraví ![]()
U nás Vánoce těžká pohoda ( a to skoro do slova)! Tchýňka nás nenechala skoro nic dělat, takže válení na druhou s papáním (díky bohu jsem přibrala jen kilčo!
)…Ježíšek nepřiletěl na peruti, tak co víc si přát
![]()
A jaké byly Vánoce u vás??
Ahoj Ryntyntyn,
to jsem ráda,že jste si to užili.Ježuch byl hodný,ale pohoda moc nebyla,Jiřulka hrozně nastydl,v noci špatně spal a tak…Byli jsme u mámy,ještě tam byl brácha,ségra s manželem a dětma,takže toho na něj bylo moc.
Dneska pro nás přijede tchýně,abychom nemuseli vylejzat,půjdem k ní na véču a bude ještě nadílka.O víkendu jde manža do práce,takže nic moc..
Adél,
musí být nepříjemný, když maličký nastydne, navíc si chudák taky moc neužil Vánoce…kamarádka má nemocnýho 18m synka a taky je protivňoučký díky nachlazení…
JO, holky, moje sestra nám všem v rodině udělala obr-překvápko! A to tím, že by se mohla zařadit do diskuze stejný měsíc porodu
A to už do květen 2008!!! Potvora, to tutlali se švárou pěkně dlouho! Termín má až na konci května, takže možno i červen 2008 ![]()
Ryntyntynka, super, ze navsteva dobre a prijemne dopadla ![]()
A gratulujeeem sestre, paraaada
budete mat deticky skoro rovnako stare, to budete mat vynikajuce.
Adelka, nech mate co najskor zdravicko v rodine.
U nas boli kraasne Vianoce, nasi u nas, super, a svokrovci pridu pozajtra.
Kraaasne dni prajem ![]()