Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tehule ![]()
Ted toho bylo trochu vic ve skole, tak jsem obcas neco precetla, ale spis jsem se snazila ucit. A dneska konecne padla, konec semestru - uz jen seminarky a zkousky ![]()
Zebrus, gratuluju k autu, takovy vanocni darek, ne?
Jo a co ten zubar? Dopadlo to nejak?
Holky, vy jste tak poctive s tema vitaminama? Ja je brala jen do 12.tydne, ale zpusobovaly mi zvraceni
, tak jsem je pak prestala brat a snazim se jist cerstvy ovoce a zeleninu…
Wenee s tim varenim te naprosto chapu, ja taky vubec nemam napady, navic potrebuju aby to bylo rychle - coz je vestinou kure nebo testoviny…
Tak jdu neco delat, mame tu binec a vecer jdu parit s deckama ze stredni a manzel pari na firemnim vecirku, tak snad se v noci slezem ![]()
Evelíno - já jsem tomu zubařovi nakonec nevolala
, moje doktorka z gyndy říkala, že pokud nemám nějaké problémy, tak k zubaři nemusím. A já se tam docela bojím, tak pokud problémy nebudou, tak půjdu až někdy po porodu
. Vím, že to moc rozumný není, ale nechci se teď stresovat bolestí u zubaře, když nemusím. Ale moc děkuju za kontakty ![]()
Evelin ,to tě obdivuju,že jdeš někam pařit,mě by se teda nikam nechtělo! ![]()
Zebrus, to neva, vsak kontakt mas, tak kdyby neco, tak to zase muzes zkusit ![]()
Adel, my se jako trida schazime kazdy mesic a ja tam od zacatku roku jeste nebyla… a taky si rikam, kolikrat to jeste stihnu… ale do te zimy se mi vubec nechce, nejhorsi to bylo v listopadu, to jsem mela vazne nechut kamkoli jit. Taky mate takove nechutenstvi?
A vcera jsme dostali cukrovi od manzelovi babicky, tak se porad drzim, abych nezacala zrat…
Ahojky všem. Mám pro vás novinky:) Bli jsme dnes na velkém utz, všecko je v pořádku, rosteme podle tabulek a nic nám nechybí…no a s hrdostí se můžeme zařadit do dubnových holčiček, kterých je tak poskrovnu
Jsem ráda i když si na to od rána zvykám, já si byla jistá že máme chlapečka a ono ne:) Tak se holkyyy mějte fajn , víc nestíhám, jdem něco dělat, přítel má tu dovču,takjsem ráda.
Zebruš-super že máte autko ok.
Wenee, ten sníh ![]()
Jo a taky už máme v obchodě zamluvený kočík, hurá!
Amazonkoooo, gratulujeeem k princeznicke, tak o nu sa tu budu nase chlapiska bit
![]()
Zebrus, juchuu, auto mate vporiadku.
A pridavam sa k tomu, ze sa bojim, ako zvladnem staranie sa o mimi, citam vsetko moznee, na kurz nemam odporucanie kvoli lezaniu, tak mi da kurz sestra / ma 3 deti, tak hadam to zvladnem . manza sa staral o malu sestricku, ten ma viac skusenosti ako ja, comu sa veeeelmi tesiiim, tak verim,ze to zvladneme.
Babulkyy, za 4 dni Vianoceeee, tie budu kraaaaasne, s bruskami ![]()
Amazonko ,gratuluju k dobrému utz a holčičce,konečně ženská
![]()
Evelin my taky dostali cukroví a musím říct,že se na něj ani nijak extra netřesu…zatím
Jinak co mám Jiřulku,tak vůbec nemám potřebu někam vyrážet..
,ale každý to má jinak.
Zulok nedělej si zbytečné starosti,jak se postaráš o mimi,však v porodnici se taky něco naučíš a vždycky je koho se zeptat!Přinejhorším napíšeš na mimino a někdo určitě poradí ![]()
Dobré ránko ![]()
Já jsem dnes ráno v autě málem zmrzla. V té zimě ani topení nepomáhá
. Už se těším, až budu celý Vánoce zalezlá doma, pěkně v teple ![]()
Amazonko - to je super, konečně holčička ![]()
Ahoj dubňajdy ![]()
Amazonko: Velikánská gratulace k růstu podle tabulek a k holčičce!!!
Konečně nějaká nevěsta ![]()
A jaký kočárek jste si už zamluvili?? My jsem včera byli s manžou u nás v Nisa center a chtěla jsem ho taky zatáhnout do obchodu s kočárky a nedal se
Prý je mu to jedno, hlavně nesmím překročit stanovený finanční limit
NO, stejně ho to nemine
![]()
Zebruš: Super, že máte autíčko v pohodě, člověku se uleví na duši
Hlavně při tom dojíždění za prací (my to máme taky…)
Evelín: Tak jak dopadl večerní srázek? My plánujeme se střední, že se sejdeme už dobrý čtyři měsíce a pořád nic…
Dneska dopol jsem byla u nás ve městě a taky jsem trošku promrzla…uf…U nás se chystá slavnost k otevření hranic ( kousíček od nás jsou hranice s Německem a do Hrádku to máme patnáct kilásků), takže to po náměstí vonělo grilovanými klobásky
To je staršný, člověk by pořád jenom…v mém případě… žral
![]()
Cukroví máme na balkoně pěkně schovaný, naštěstí
Po vánocích nechci vidět váhu až do dubna ![]()
Jo, musím se vám pochlubit, včera večer poprvý cítil manžel cipíska…no, ten kopal až to trošičku né přímo bolelo, ale tak nějak… ![]()
S těma vitamínama…mamavit se snažím brát tak ob den…abych nakonec nerodila obrcipíska
a magnézko beru pravidelně dle dr. ![]()
Zdravim v predvanocnim shonu ![]()
Lidi v centru vypadaji jako hemzici se broucci, vsichni nekam pospichaji nebo na neco cekaji
Ja uz jsme snad s darkama hotova, tak uz koupit jen neco na jidlo a vegeeeet!
Jinak sraz byl prijemnej, seslo se nas docela hodne, odchazela jsem mezi poslednima a moc me potesilo, ze decka byly ohleduplny a kdo chtel kourit, sel nekam jinam ![]()
Adel, ja uvidim, jak to pak bude s prckem, jestli nekam budu chtit vyrazit nebo se mi bude chtit byt doma… Moc by se mi libilo, kdyby pro manzu nebyl problem s nim zustat doma sam a zaopatrit ho tak, aby mi nemusel kazdych 10 minut volat, co ma delat ![]()
Ryntyntyn, to musi byt tatka stastnej, kdyz uz ho taky citil, ne?
Ahojte vsechny!
Ja nepisu, proto ze vubec nemam sily, je mi porad lehce soufl a Zbynda porad intervalem 14 dnu dostava nejakou lehkou rymu a kasel. Uz nevim, kde to chyta, neni unaveny, nema teploty, tak uz jsem si na to zvykla, davam jemu jenom jitrocel nebo echinaceu a sterimar do nosu. Po zkusenostech s ruznymi lekami mam pocit, ze to jedine zabira.
Amazonko, gratuluji k princezne a asi taky se hlasime k holcickam, nenasli nam pindika. Zbynda je rad, ze nebude muset pujcovat auta a jednu panenku, kterou ma po me, rekl, ze ji pujci.
Holky, verite, ze jsem tak unavena, ze ani nemuzu dopsat vsechno, co jsem chtela. Jdu si lehnu a vyuziju cas, kdy ta potvurka taky lezi. Vcera jsme taky neusnuli v poledne, hodinu si povidal v postylce, ale vubec nespal.
Preji vsem hezke cekani na Vanoce a hezke Vanoce, pokud uz nic nenapisu. Bude toho hodne.
Evelín: Taky už mám naštěstí na Vánoce všechno…nebo tedy spíš máme (já a mamka)
Dárky jsem dneska dopoledne dobalila a jelikož chytl brácha střevní chřipku, tak možná budu ještě balit za něho…
Teďka nás čeká snad poslední úklid před Vánocema, hlavně povlíkání…to nemám tak ráda, ale naštěstí mám grif z práce ![]()
Taťka šťastný byl…snad ani nedýchal, když malý kopal
a že to malýmu včera šlo! To byly kopance..
![]()
Born: Juj, ty máš taky pořádný shon před Vánocema…Ani se nedivím, že máš maličkýho skoro pořád nemocnýho, mě se teďka taky drží rýma zuby nehty ![]()
Jinak velikánská gratulace k holčičce!!!
Další nevěstinka
A Zbynda bude grant-bráška
![]()
Ahoj holky,
Born gratulace k holčičce a držte se! ![]()
Jířa zas dneska po obědě neusnul,tak to vypadá,že s poobědovým spaním končíme
Celkem mi to vyhovovalo,byla to jediná možnost si trochu poležet a zdřímnout.
Za chvíli zas vyrážíme do toho mrazu a jdem omrknout kapry ![]()
Ahojky mamulky,
jen jsem se rychle skákla mrknout co je nového, u nás je pořád frmol, tak jsem viděla počítač jen při utírání prachu.
Jináč koukám, že nastal konečně průlom, tak gratuluji k princeznám ![]()
Já dnes taky razím s manžou na večírek, spíše je to takové přátelské posezení ve třech párech, takže si hezky poštěbetáme, pánové se nám opijí a my si je pak zase pěkně odtáhneme domů!
Tak uvidíme jak dalece jsem se mýlila.
Mějte se moc fajn a už se pěkně nalaďte na pohodičku, já už taky na všechno kašlu a jdu si užívat dobrot, lenošení a kouzelné atmosféry. Papa