Poradna duly
Jana Čurdová
Zebruš: taky pěkný jméno
Manžel chtěl nějaké „víc české“
a přitom je Slovák
Mě se líbila i slovnenská jména.
Tý jo, to se mi nezdá, že by měl lékař při registraci takhle vyzvídat …
Wenee: zkus ještě čokoládu
Ta by taky mohla navnadit
Mě zase znervozňovalo, když jsem ještě na začátku 22 tt necítila pohyby… a teďka kope obstojně… ale taky někdy více a někdy méňe a taky nemusí kopat intenzivně
že to necítíš ![]()
Ryntyntyno - mě někdy malej kope jakoby dolů a je to docela nepříjemný. Přijde mi to, jakože by mohl skoro vypadnout
![]()
Manželovi se líbí jména jako - Marcus, Maximus, no takový ty bojovný - hrůza
. Tak jsem navrhla Bena a prošlo to ![]()
My typicky české mít nemůžem, manželova rodina v UK by to asi pěkně zkomolila
. Ale byla by to sranda - něco se ž, č, š, atd. ![]()
Wenee - mě kope skoro každý den, ale ne pořád. Někdy to skoro necítím, hlavně když něco dělám a nevěnuju tomu pozornost. Ale já v práci sedím a doma taky, tak to většinou cítím.
Holky, já asi začínám mít takový ty těhot. chutě - včera jsem si koupila mražený tvarohový knedle s jahodama a všecky jsem je snědla
. Asi nakonec budu jako koule ![]()
Wenee: Mě taky kope některý den jako o život a stalo se mi už že jsem necítila celý den nic, jak píše Zebruš, neměla jsem čas se soustředit a asi byl maličký nějaký líný:). Ale nic se neděje, neboj.
Já zase dneska pořád přemýšlím čím se zabavit. No asi budu muset ehlit ![]()
Tak u mě chutě zatím dobrý… jen to, že musím mít alespoň jednou denně sladký
Zítra jdu na KO, tak jsem zvědavá, co mi na to řekne doktorka…holky, já už mám sedm-osm kilo nahoře
Jsem zvědavá, jak budu vypadat před porodem ![]()
Já si zatím dost dobře nedovedu představit jaký to bude mít veliký břicho - jako před porodem. Když vidím některý fotky, tak se děsím
![]()
Pokud mě naroste moc, tak už do práce chodit nebudu. Už teď se tak tak vejdu pod stůl
a to vedro tady
(některý lidi tu nechcou větrat
)
Holky vy jste vybraly tak krásný jména … Adámek, Štěpánek, Benjamin, Vítek … všechny se mi líbí. Adámka jsem měla v plánu taky
Možná příště, jestli se nám nepovede Terezka ![]()
Můj chlap jméno po sobě nechce. Já chtěla … Martínka. Ale on, že ne a hotovo. Oni mu stejně kamarádi říkají Mates … nevim proč?, tak asi proto trval na Matýskovi.
Zebrus, tak s tim vyptavanim fakt nevim. Ja ho osobne neznam, jen vim, ze lidi, co k nemu chodi, tak jsou moc spokojeni a vetsinou to jsou jeho znami, tak mozna proto se vyptaval, odkud ho znas… Jinak se mi nestalo, ze by se me doktori moc vyptavali…
Ryntyntyn, ja jsem vcera na vaze u doktorky mela osm kilo navrch a doktorka rikala, ze mam trochu ubrzdit, ze jeste nebyly ani vanoce
Tak budu to sladky muset omezit… ale chutna mi vsechno a moc ![]()
Marcus, Maximus jsou fakt drsny jmena… ![]()
Jinak k tem kopancum: vcera na UTZ jsme videla, ze to u nas nejsou az tak kopance, ale bouchani pestickama, coz me fakt prekvapilo. Asi to bude spis boxer, ale manza tvrdi, ze bubenik, pac u nas vede spise hudba nez sport a je jasne, ze kazde nase dite bude bud na neco hrat nebo zpivat, takze uz ted manzel rozpoznava nove talenty ![]()
Ahojky
tak už si začínám zvykat, že v bříšku roste další rarášek. Nejvíc mě ale štvalo když se mě dneska asi pět lidí zeptalo co to bude a že by to chtělo tu holčičku. Je to na nervy, když už vim, že holčička to nebude, ale stejně vám jí pořád někdo vnucuje.
Jinak jsem strávila noc přemýšlením nad jménem, ráno jsem manželovi nahlásila Adámka, Davídka a Tomáška no a jemu se nejvíc líbí Tomík, hlavně proto, že to není v prosinci. Takže asi máme vybráno, ale buhví jak se to ještě vyvine do toho dubna. S termínem mi to taky vychází tak o týden dřív, protože drobek prý zas až takový drobek není - takže možná budou všichni kluci slavit společně protože Jiříci mají 24.4. svátek.
Jo a dneska mi mamina říkala, že jedné známé se narodil chlapeček a to očekávali holčičku - takže mám pocit, že někdo si s tou populací pěkně zahrává. No prý když se rodí hodně kluci, že bude válka. Já to vidim tak, že u nás se asi bude bojovat a nevim nevim, jak tu chlapskou převahu ustojim! Asi se dám na nějaké bojové umění! ![]()
Ahoj
Holky, samý pěkný jména tady padají
U nás bude ještě trošku boj o Adámka, tak uvidím, jak to nakonec do toho dubna dopadne…
Evelín, jůj
Když já tolik to sladký tolik nejím a ta váha si roste nahoru sama či co… ale naštěstí už na Vánoce skoro cukroví nejím, jelikož mi nejvíc chutnáv syrové formě
hlavně máslový a krémy
![]()
Lucy, ona je to nějaká epidemie, ale nás se snad taky každý ptá, jestli víme, co čekáme…blízkému příbuzenstvu a kamarádům jsme to řekli a dál posíláme, že se nám to nechce na UTZ ukázat… ![]()
Ahoj holky,
koukám,že jste probírali jména,no my máme Vítka.
Štěpánek a Adámek se mi taky moc líbí.A Tomáš,jenže to je manžův bratr a né zrovna vzornej.. ![]()
Jindříšek se mi taky líbí,ale to je můj táta a naši jsou rozvedení…
Matěj a Matouš nebo Matyáš je krásné,ale na hřišti jsou to nakonec všechno Matýskové,tak jsem to zavrhla.Pak se mi ještě líbí Mikuláš,jenže by se mu říkalo Miki,a to se mi zas nelíbí…no není to jednoduché ![]()
Dneska jsem se vážila,a měla jsem pro změnu o kilo míň,tak nevím,jestli blbne váha nebo já…
Tý brďo 25 druhů cukroví,to je teda nařez! ![]()
My už jsme dneska ozdobili stromek,dostali jsme menší jedličku,manža má strejdu myslivce
Jiřulka pobíhal okolo a těšil se hlavně na světýlka.Jinak začal pěkně zlobit,je to dost o nervy,holky těšte se!
U nás to „příště se povede holčička“ moc nevidím…tři děti?!?
Tož tak,přeju dobrou všem a nesmutněte
![]()
Dobré ráno ![]()
Máte všechny fakt moc pěkný jména ![]()
Evelíno - on ten doktor zněl mile, asi je moc hodnej, ale fakt mi přišlo, že se moc vyptává
. Třeba se zrovna nudil a chtěl si pokecat ![]()
Já mám zítra a v pátek dovču, tak už se těším
. A musíme jít s manžou nakoupit vánoční dárky, ještě žádný nemáme ![]()
Ahojdy,
U nás to s tím stromkem bude taky o nervíky, Jířa chce všechno dělat sám - větvičky sice ozdobil na jedničku, ale měl k dispozici jen nerozbitné ozdůbky.
Jinak s tou holčičkou to u nás určitě ještě minimálně jednou zkusíme ![]()
vždycky jsem chtěla tři děti, akorát manža byl proti, jenže jak mě teď slyšel brečet do toho telefonu, tak vyměknul a slíbil, že teda jo, ale později. On by se i tak nechal jednou ukecat, ale je pravda, že takhle je to snadnější!
No tak uvidíme, třeba to nakonec bude úplně jinak, ale tak bych si to jednou představovala.
Tak slíbila jsem Jířovi, že když si obuje bačkůrky, půjdu si s ním hrát, takže musím jít. papa
ahojky holky,
moc vas vsechny zdravim. ja se v posledni dobe moc neozyvala, jen jsem vas cetla. zase na me poslednich par dnu padla nejaka unava, spim do pul desate a nic se mi nechce. taky mi dneska bylo spatne, no doufam ze to byl jen takovy ojedinely vykrik do tmy .....
koukam ze uz mate pekne probrana jmena
my jsme o vikendu pred usnutim s manzilkem taky louskali jmena a to tedy jeste bude sranda. pro klucika ne a ne vybrat. prijde mi tech jmen nejak mnohem min co se nam libili nez pro holcicky. tam bychom asi nasli hned. a hlavne se nemuzem shodnout. je to jak naschval
me by se libil davidek, michalek nebo filipek, manzelovi ani jeden z nich. jemu zas petrik nebo lukasek, coz zas nesedi me. nejsmutnejsi mi na tom prijde ale to ze to neni o takovem tom „klasickem (ne)libeni“, to jsou objektivne vsechny jmena moc hezka. ale dosli jsme k tomu ze nam je strasne dokaze zosklivit kdyz zname nekoho kdo nam v zivote nebyl moc sympaticky nebo nam neco nehezke pripomina … je to blby, trochu me mrzi ze nas to ovlivnuje, ale nemuzem si pomoct … takze to bude asi tezky, protoze nechceme netradicni jmeno ale nejake klasicke. no a klasickych jmen ma hodne lidi, takze pravdepodobnost ze nebudeme nekoho takoveho znat anebo to nebude v nas vyvolavat negativni pocity je malinka. ale mame za sebou teprva prvni kolo vyberu, tak treba se to jeste vystribri ![]()
Ahojte ![]()
Dnes mám krásnu náladičku,je tu krásne slniečko,hneď je všetko lepšie.
Malý Drobček sa už ozval
,ešte včera večer,takže ste mali pravdu holky,že sa nemám plašiť.
Vidím,že mená pre Drobcov už máte celkom slušne povyberané.
My sme sa ešte nedohodli ani zďaleka.Aj u nás je to tiež tak,že je veľa pekných mien,ibaže z niektorých sme znechutení,keďže nám pripomínajú určitých "milých
" ľudí.
Dnes som konečne dokončila vianočné upratovanie,tak už si budem iba vegetiť
a vypekať koláčiky.
Prajem Vám krásny deň,papa ![]()
Ahojda dubňajdy ![]()
Už jsme se vrátili s manželem z kontroly a z nákupů…naštěstí je dneska ořívací den, takže jsem ani nic nevařila
![]()
Na kontrole asi dobrý…maličký se na ultrazvuku krásně mrskal
a pindíka tam viděla i moje dr., takže už to bude definitivní ![]()
Holky, hodně mě znepokojilo to, že když jsem se vrátila domů a došla na WC, tak jsem měla špinavý kalhotky od špinění!!!!! Je to po kontrolách normální??????? Volala jsem dr. ale asi tam dneska odpo nejsou (pořád si nepamatuji jejich ordinační hodiny) Čistá krev to nebyla a navíc mám CS už 1, což mě taky znepokojuje…
V šestým měsíci??? CHjo… ale dr říkala, že je vše v pořádku…jo, a na to tvrdnutí bříška mi předepsala magnézko…