Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
10.12.07 13:54

Evelíno Večer to určitě stačí, klidně až budeš moct :) . Já už jsem bez zubaře docela dlouho, tak to určitě ještě chvilku vydržím :lol: :wink:
Já bych tam raději ani nešla, ale to nejde :roll:

Rovnátka (jen na noc) jsem nosila celý dětství, a stejně se mi ty zuby vrátili tam, kde byly :roll: . Já jsem je tam nesnášela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 14:09

Dala jsem do galerie (Duben 2008) fotku našeho malýho z 20tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 15:15

Jee to je drobek :D Ja jsem ted prisla od sve doktorky, videla jsem mimise, ale bylo tak zive, ze jsem vzdycky zahlidla jen pater, ruku, nohu, jo a pak si opet cucalo palec - to dela kazdou kontrolu :lol: Tak vecer jeste ultrazvuk a snad uz budeme i vedet, jestli je to ten nebo ta mimis :D

Jinak rovnatka ted nosim na noc a mam z toho vzdycky hroznou zizen, takze piju a pak porad litam :roll: Mela bych nosit pres den takove pruhledne cosi, co fixuje asi ty zuby, ale me je z toho vzdycky soufl :?

Psala jsem o to cislo kamaradce, tak uvidime, kdy dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 15:29

Evelíno - moc díky :lol:

Na mých UTZ si palec ještě necucalo, to musí být roztomilý :lol:

Já si pamatuju že kamoška nosila takový ty stálý rovnátka a na noc musela mít speciální posunovátko - takový drát v puse, a přes hlavu gumu na které ten drát držel. Já jsem nikdy nechápala, jak s tím spí. Rovnali jí ty dva přední zuby, měla tam díru jak Madona a teď to má zase tak, jak to měla před rovnátkama. Já myslím, že někdy jsou i rovnátka na osud krátký :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.12.07 15:45

Evelín, gratuluju ke kontrole :srdce: a ať velký UZT dopadne dobře ( to jest aby jste viděli pohlaví :lol: )

Holky, já jsem taky nosila rovnátka…když jsem byla malá (cca do tří let) jsem si cucala palec. Mno, a nebylo to bez následků…přední dva zuby nahoře jsem měla jak vrtuly, takže mi musel zubař vytrhnout čtyřky a pak jsem měla ty rovnátka na pevno…na hoře a pak i dole. Což bylo zajímavý, hlavně to tehdy začínalo a pojišťovny to ještě neproplácely, takže to naši museli hradit… a pak jsem ještě nosila nandavací rovnátka… 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.12.07 15:46

Ahoj holky,

víkend byl celkem prima,v sobotu jsme byli nasát trochu vánoční atmosféry na trhy a v neděli jsme u Vltavy omrkli parníky.

Představte si,že jsem za týden nabrala 2 kila!Než jsem minulé úterý šla na kontrolu,měla jsem 55,a dneska jsem se vážila a mám 57,a to jsem měla i včera,takže to není fáma.Jsem z toho hotová,to už mám 5 kilo nahoře! 8O NO je to možný?!?

Jinak jsme měli veselou noc,Jiříček se mrskal,pořád se mu něco zdálo a volal néééé,nééé.
Když konečně zabral,tak mi začlo být špatně od žaludku,pak mě bolelo břicho a musela jsem na wc.Klesnul mi tlak a bylo mi na omdlení,ale musela jsem sedět na tom záchodě,takže jsem zavolala manžela a ten mě držel,abych mohla trůnit a nesekla sebou…no zábava.
Manža vstává do práce v půl páté,tak toho chudák moc nenaspal :wink:

Neli nesmutni,bude to dobré,držím palce,ať se brzy vrátí.

Lucy koukám,že to taky nemáš jednoduché..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.12.07 15:53

Ahojky :D
Konečne som sa sem dostala a vidím,že ste písali a písali.

Dnes som bola na tej diabetologickéj ambulancii a vraj to je celkom v pohode.Iba si mám dávať pozor na sladkosti a musím tam chodiť raz za dva týždne na kontrolu.takže to dopadlo celkom dobre.

Inak dnes sa mi konečne podarilo kúpiť pár darčekov,ale aj tak budem musieť ísť niečo ešte dokúpiť.

Nely,ja normálne nechápem!!!To fakt máte už desať druhov koláčikov? 8O
Ja sa chystám tak na tri druhy,aj to ešte neviem aké.

Zatiaľ papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 16:03

Wenee To je dobře, že budeš jen chodit na kontroly, a nemusíš mít dietu :lol:

Adel32 5 kilo není moc :lol:

Já už mám snad taky pár kilo nahoře, už se cítím nějak těžší, jdu na kontrolu 18.12 v pondělí, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 16:07

Ahojky, tak jsem zpět.

Čekala jsem dvě hoďky na kardiu, ale protože bylo mimi přetočené tak tam musim stejně znova, to je na pytel!

Jinak mi můj doktor sdělil tu radostnou novinu a já jí nemůžu nějak vstřebat. Přidávám se do fronty na nevěsty, protože v bříšku máme s největší pravděpodobností dalšího pindíka. Akorát jsem netušila, že z toho budu tak moc mimo. Je to sice nejspíš prvotní nával pocitů a doufám, že do rána se z toho vyspim, ale nějak se teď nedokážu úplně radovat. No na druhou stranu manžel má tři prcky jasný - protože jsem ho varovala, že jestli to teď nevyjde, tak za pár let budu chtít další! (a zas kluka 8O :lol: :lol: )

Jaké byly vaše prvotní pocity Mončo a Adélko a nebo jste toužili po druhém chlapečkovi. Já mám kvůli tomu samozřejmě výčitky, že se tak upřímně neraduju, ale doufám, že to brzy přejde. Prioritou je pro mě samozřejmě zdravé miminko - to je jasný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.12.07 16:07

Wenee tak to je super,že ta cukrovka dopadla dobře.

Já teda když bych pekla,tak určitě né 10 druhů,nebo nedejbože ještě víc! :lol:

Lucy já jsem měla radost,byla jsem ráda,že je mimi zdravé.U vás je to jiné,když jsi chtěla holčičku kvůli manželovi,ale i tak,raduj se! :srdce:

Já zas měla večer takový stavy a nálady,že to druhý mimi je tak trochu vetřelec,že jsme teď my tři,já,manža a Jířa,a co tomu bude říkat,že byl pořád první a jeden a teď budou dva.Ale naštěstí už to přešlo a snad se to nevrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 16:17

Já jsem teď v té čekárně taky celou dobu myslela na to, jestli to druhý mimčo budu mít stejně ráda a nějak mi nešlo si to představit - pořád vidím jen Juráška. Ale to u mě začalo až teď po tom co jsem viděla toho pinďu, do té doby mě nic podobného vůbec nenapadlo. Dost se za to stydim, co by jiné holčiny daly za to moct otěhotnět - jsem pitomá, ale věřím, že to bude opravdu jen chvilková záležitost. Rozhodně lepší teď, než se takhle zbědovale tvářit po porodu - to by bylo asi horší. No trochu jsem se podcenila! Ale nikomu to neřikejte! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.12.07 16:28

Lucy neboj,to přejde a uvidíš,že se budeš těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.12.07 19:46

Rytyntynka, aj ja rada 3of0rujem, ale ako som tehu, nejak ma to nelaka a teraz uz vobec nesoferujem. Držím palce k dr.

Ja spím na bokoch, ale na chrbte sa drobček najviac mrví. Ževraj sa mimču neôáči, ked je mamina na chrbte a aj mimčo na chrbte, tak sa snaží otločiť.

Born, dufam, že už budete zdravučkí.

Neli, drž sa holčičko, milý určite príde včas. Uf, ale máž to ťažké.

Zebruška, ešteýže to nebola plodovka. A mohlo by sa mimčo narodiť na narodeniny, to by bol nadherny darček. Krááásna fotka mimííska. juuj

Evelínko, tak to ste mali pekný víkenf, paráda.

Lucy, Nely. Kráásne bruško.

Adelka , len pekne papaj, ved mimísek rýchlo ratie.

Wenee, super, že kontrola dopadla dobre. Ja stále ešte nemám výsledky.

Lucy, gratulujem k chlapčiatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 19:57

Ahoj tehule a maminy :D

Tak uz to mame taky za sebou. Bylo to fakt vtipne, byli jsme tam asi hodinu a pul, pac se mimco sice hybalo, ale bylo spatne natocene, takze jsem asi pul hodiny pochodovala po chodbe aby se otocilo, tak na druhy pokus se zadarilo :D Vsechno je v poradku, takze ty hodnoty minule byly strasak! No a pohlavi taky vime :D A pridavame se k davu - je to kluk !!! Sice to musim trochu rozdychat, pac jsem si tu holcicku prala asi hodne, ale je fakt, ze to zdravi je nejprednejsi!!!

Zebrus, jinak jsem sehnala jeho cislo na mobil, do ordinace nemam, tak pokud mas zajem, tak napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.12.07 20:20

Evelin gratuluju,další chlapeček do party :srdce:

Holky hlavně musíme ty naše chlapy pořádně vychovat! :D

JInak já mám jeden z termínů 8.4. a to máme s manžou výročí svatby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek