Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
10.12.07 09:18

Zebruš: To budete mít taky zajímavý :) A pořídila jsi některé dárečky? Mě to ještě čeká :roll: Letos mě to moc nebere (myslím to nakupování dárků), ale na vánoce se těším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 09:29

Ryntyntyno Já jsem nakonec jen koupila dárek pro synovce k narozeninám - policejní auto Duplo a pěkný stojánek na tužky (dřevěný, malovaný) :lol: . A taky 2 hračky pro našeho mimi.
My letos moc dárků k Vánocům nekupujeme. Máme domluvu s rodinou - dáme si jen malé dárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 09:31

A taky jsem si v Brně na náměstí koupila 2 veliký mastný bramboráky a trvalo mě 2 dny, než jsem je snědla - ale byli moc dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 10:05

Dobre rano kecalky :D

Tady to zije i o vikendu, ale aspon ma clovek co cist :D

My ted mivame vikendy docela pestre a hlavne je travime spolu s manzelem, pac se pres tyden na sebe nemame moc casu… V patek jsme byly v Palace cinemas jen za 50 korun, tak se to docela vyplatilo :) A v sobotu jsme sli nakupovat darky, ale bylo toho uz na me nejak moc - porad lezt do obchodu, kde je vedro, pak se mackat s lidma,… uz z toho bylo nervozni i mimco :D Vecer jsme meli zkousku na pulnocni a v nedeli jsme slavili svagrovi narozeniny, kde jsme se krasne prejedli :D :oops:
A dnes nas ceka ultrazvuk, tak tim ziju uz cely tyden :D

Holky, moc vam preju, at mate pritele a manzele brzo zpatky a muzete se spolecne tesit na mimise… Ach jo, kdyz tu nejsou chybi nam a kdyz tu jsou, tak to casto taky neni nejlehci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 10:10

Dobre ranko těhulky. Já odpočívám snad pořád:) Teď se ale už jdu zlidštit a půjdu se psem a do obchodu s mamkou(otevřeli u nás nový,tak ho jdem omrknout a využít posledních pár dní samoty na nákup nějákého dárečku))no a pak budu asi zase lenošit doma. A dobá zpráva, termín příjezdu platí, takže si pro taťku pojedu ve čtvrtek v noci nebo nad ránem :dance:

Ryntyntyn: 8O Jak jsi to uhodla?? On JE kozoroh a taky to na něj dost sedí, no a já jsem ráček, takže někdy to není jednoduchý, ale snažíme se pochopit jeden druhého, ale zvlášť v těch vypjatých situacích to moc nejde :lol:

Nelinko: Jsi statečná holka. Já bych teda měla co dělat, moc by mě mrzelo to všechno prožívat bez přítele, ale dělá to pro vás a ty sama nejsi, nosíš si váš pokládek s sebou a máš kolem sebe určitě spoustu lidí, kteří ti to pomůžou překonat. Moc ti držím palečky a nesmutni! On se vám brzo vrátí, uvidíš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 10:10

Ještě jdu na vás rychle mrknout, jedu až v poledne.

Zebřičko odepsala jsem ti na tu soukromou dřív, než jsem vlezla sem a tys mi to datum tady už napsala :lol:

Ryntyn já mám doma dva kozorohy :roll:, ta charakteristika je na ně naprosto přesná. Jsou to taková zlatíčka na zabití! No teď jim ještě přibude býček a moje vodnářská povaha to asi nerozchodí. :lol: Tož sláva rohatejm! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 10:20

My jsme napjatí, jestli se třeba malej trefí přesně do manželových narozenin - 12.4., to by byla sranda. Akorát budou mít kluci Berani převahu, tak snad do chudáka maminky nebudou moc rýpat :? 8O :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 12:09

Holky, jestli jste některé z Brna, neznáte dobrého zubaře, který přijímá nové pacienty? Já žádného nemůžu najít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.12.07 12:58

Zebruš: Tak ti ta páteční procházka za dárky vydařila :D

Koukám, že rohatý a tvrdohlavý znamení mají převahu 8O Takže to známe každá jak to chodí :wink: Přesně, Lucy, sláva rohatejm! 8O :D

Já jsem byla u nás ve městě nakoupit a jsem úplně vyflusnutá…takových lidí po krámech je i na Jablonný ojedinělý a to jsem šla koupit jenom pár věcí k jídlu, už se těším, až budu trajdat s kočárkem a nebudu to muset tahat po rukách, i když to XAčko má nosnost košíku jen kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 13:00

Zebrus, ja chodim k zubari (Karel Resch), ktery vim, ze kdyz jsem tam byla naposledy v listopadu, tak nove pacienty prijimal. Akorat mame v rodine pocit, ze rad trha zuby :lol: Ale je peclivej a kdyz trha, tak ma na to dostatecnou silu…
Hodne dobrej a citlivej zubar je Pavel (myslim) Lukl, spousta mych znamych tam chodi a jsou hrozne spokojeni, ale nevim, jak to ma s prijimanim novych pacosu a nejsem si jista, jetsli mam smlouvu s VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 13:12

Evelíno Moc díky, zkusím je najít a kontaktovat. Za pokus nic nedám :lol: . Ale s tím „trhacím“ zubařem nevím, nevím. Aby se mě pak malej nelekl, až se narodí :-)

A já mám teda OZP, tak snad s ní má někdo smlouvu 8O

Ten P.Lukl je blízko mé práce, tak mu zkusím zavolat jako prvnímu. Snad budu mít štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.12.07 13:26

Tak mě to hlásí, že volané číslo neexistuje :cry: . Evelíno, nemáš náhodou na toho MUDr. Pavla Lukla telefon? To, co je na netu už neplatí. Jen kdybys ho náhodou měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 13:29

Ja se tech ruznych pojistovnach moc nevyznam, tak se ho radsi zeptej, s kym to ma vlastne smlouvy, at si to nemusis platit…

Jinak neboj, ten trhaci zubar to bere spis od zadu, takze predni by ti jeste chvili vydrzely :lol: Ja jsem az do zari nosila rovnatka, tak jsem rada, ze uz jsou dole, at se prcek neleka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 13:30

Ja ho nemam, ale muzu se nekoho zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.12.07 13:31

Staci Ti to vecer? Ja ted odchazim, tak pokud bych ho sehnala, tak Ti to sem hodim odpoledne nebo vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí