Poradna duly
Jana Čurdová
Zebruš: To budete mít taky zajímavý
A pořídila jsi některé dárečky? Mě to ještě čeká
Letos mě to moc nebere (myslím to nakupování dárků), ale na vánoce se těším ![]()
Ryntyntyno Já jsem nakonec jen koupila dárek pro synovce k narozeninám - policejní auto Duplo a pěkný stojánek na tužky (dřevěný, malovaný)
. A taky 2 hračky pro našeho mimi.
My letos moc dárků k Vánocům nekupujeme. Máme domluvu s rodinou - dáme si jen malé dárky ![]()
A taky jsem si v Brně na náměstí koupila 2 veliký mastný bramboráky a trvalo mě 2 dny, než jsem je snědla - ale byli moc dobrý
![]()
Dobre rano kecalky ![]()
Tady to zije i o vikendu, ale aspon ma clovek co cist ![]()
My ted mivame vikendy docela pestre a hlavne je travime spolu s manzelem, pac se pres tyden na sebe nemame moc casu… V patek jsme byly v Palace cinemas jen za 50 korun, tak se to docela vyplatilo
A v sobotu jsme sli nakupovat darky, ale bylo toho uz na me nejak moc - porad lezt do obchodu, kde je vedro, pak se mackat s lidma,… uz z toho bylo nervozni i mimco
Vecer jsme meli zkousku na pulnocni a v nedeli jsme slavili svagrovi narozeniny, kde jsme se krasne prejedli
![]()
A dnes nas ceka ultrazvuk, tak tim ziju uz cely tyden ![]()
Holky, moc vam preju, at mate pritele a manzele brzo zpatky a muzete se spolecne tesit na mimise… Ach jo, kdyz tu nejsou chybi nam a kdyz tu jsou, tak to casto taky neni nejlehci ![]()
Dobre ranko těhulky. Já odpočívám snad pořád:) Teď se ale už jdu zlidštit a půjdu se psem a do obchodu s mamkou(otevřeli u nás nový,tak ho jdem omrknout a využít posledních pár dní samoty na nákup nějákého dárečku))no a pak budu asi zase lenošit doma. A dobá zpráva, termín příjezdu platí, takže si pro taťku pojedu ve čtvrtek v noci nebo nad ránem ![]()
Ryntyntyn:
Jak jsi to uhodla?? On JE kozoroh a taky to na něj dost sedí, no a já jsem ráček, takže někdy to není jednoduchý, ale snažíme se pochopit jeden druhého, ale zvlášť v těch vypjatých situacích to moc nejde ![]()
Nelinko: Jsi statečná holka. Já bych teda měla co dělat, moc by mě mrzelo to všechno prožívat bez přítele, ale dělá to pro vás a ty sama nejsi, nosíš si váš pokládek s sebou a máš kolem sebe určitě spoustu lidí, kteří ti to pomůžou překonat. Moc ti držím palečky a nesmutni! On se vám brzo vrátí, uvidíš. ![]()
Ještě jdu na vás rychle mrknout, jedu až v poledne.
Zebřičko odepsala jsem ti na tu soukromou dřív, než jsem vlezla sem a tys mi to datum tady už napsala ![]()
Ryntyn já mám doma dva kozorohy
, ta charakteristika je na ně naprosto přesná. Jsou to taková zlatíčka na zabití! No teď jim ještě přibude býček a moje vodnářská povaha to asi nerozchodí.
Tož sláva rohatejm! ![]()
My jsme napjatí, jestli se třeba malej trefí přesně do manželových narozenin - 12.4., to by byla sranda. Akorát budou mít kluci Berani převahu, tak snad do chudáka maminky nebudou moc rýpat
![]()
Holky, jestli jste některé z Brna, neznáte dobrého zubaře, který přijímá nové pacienty? Já žádného nemůžu najít ![]()
Zebruš: Tak ti ta páteční procházka za dárky vydařila ![]()
Koukám, že rohatý a tvrdohlavý znamení mají převahu
Takže to známe každá jak to chodí
Přesně, Lucy, sláva rohatejm!
![]()
Já jsem byla u nás ve městě nakoupit a jsem úplně vyflusnutá…takových lidí po krámech je i na Jablonný ojedinělý a to jsem šla koupit jenom pár věcí k jídlu, už se těším, až budu trajdat s kočárkem a nebudu to muset tahat po rukách, i když to XAčko má nosnost košíku jen kilo…
Zebrus, ja chodim k zubari (Karel Resch), ktery vim, ze kdyz jsem tam byla naposledy v listopadu, tak nove pacienty prijimal. Akorat mame v rodine pocit, ze rad trha zuby
Ale je peclivej a kdyz trha, tak ma na to dostatecnou silu…
Hodne dobrej a citlivej zubar je Pavel (myslim) Lukl, spousta mych znamych tam chodi a jsou hrozne spokojeni, ale nevim, jak to ma s prijimanim novych pacosu a nejsem si jista, jetsli mam smlouvu s VZP.
Evelíno Moc díky, zkusím je najít a kontaktovat. Za pokus nic nedám
. Ale s tím „trhacím“ zubařem nevím, nevím. Aby se mě pak malej nelekl, až se narodí ![]()
A já mám teda OZP, tak snad s ní má někdo smlouvu ![]()
Ten P.Lukl je blízko mé práce, tak mu zkusím zavolat jako prvnímu. Snad budu mít štěstí ![]()
Tak mě to hlásí, že volané číslo neexistuje
. Evelíno, nemáš náhodou na toho MUDr. Pavla Lukla telefon? To, co je na netu už neplatí. Jen kdybys ho náhodou měla ![]()
Ja se tech ruznych pojistovnach moc nevyznam, tak se ho radsi zeptej, s kym to ma vlastne smlouvy, at si to nemusis platit…
Jinak neboj, ten trhaci zubar to bere spis od zadu, takze predni by ti jeste chvili vydrzely
Ja jsem az do zari nosila rovnatka, tak jsem rada, ze uz jsou dole, at se prcek neleka ![]()
Staci Ti to vecer? Ja ted odchazim, tak pokud bych ho sehnala, tak Ti to sem hodim odpoledne nebo vecer…